Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  ekodu.net märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 12, 13, 14  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
montez
Kreisi kasutaja

sõnum 18.01.2008 15:43:47 ekodu.net domeeni kättesaamine vasta tsitaadiga

Mina soovisin 2 domeeni kätte saada juuli alguses 2007, sest augusti keskel vajas uuendamist. Kahele kirjale ei reageeritud. Aeg hakkas juba lähenema ja maksin registreerimise tasud ära, et vähemalt mitte domeene kaotada kuid siiani pole neid enda kontole saanud. Sama jama mis ülalpool kirjeldatud, et isegi ei vastatud.
Ruutserv.eu on veel hullem, sest ainus suhtlus näib olevat nende poolt arvete saatmine ja kliendi poolt vastuste saamata jäämine.

mmz
HV veteran

sõnum 18.01.2008 15:51:52 vasta tsitaadiga

Saatsin neile uue meeldetuletuse, mille peale saadeti mulle mingi "Authorization Info" (16-kohaline kood), millega ma aga midagi peale ei oska hakata. Esimese domeeni registreerisin läbi Inkblue, kust lahkudes ma domeeni mingi lingi kaudu lihtsalt enda kontole üle kanda sain. Selle koodiga ei oska ma aga midagi peale hakata, oskab keegi aidata? Küsimise peale, mis selle koodiga täpsemalt edasi teha, ei vastatud.
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 112
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
montez
Kreisi kasutaja

sõnum 19.01.2008 12:00:44 vasta tsitaadiga

Tubli, said koodi kätte!
Näiteks teed järgmist. Lähed godaddy.com lehele, registreerid endale konto, andmed hakkavad hiljem olema need mis käivad sinu domeeni kohta. Logid sisse, otsid üles valiku Domain Transfer ja selle protsessi käigus küsitakse seda numbrit (mis näitab ära, et praegune registreeringu omanik on tõesti andnud sinu valdusse võtme, et domeeni omanik saaks vahetuda). Või mõne teise domeenide registeerimist pakkuva firma lehel.

mmz
HV veteran

sõnum 19.01.2008 13:39:39 vasta tsitaadiga

Mul on godaddys konto ja domain transfer oli esimene asi kuhu ma läksin. Samas tahetakse seal kahte koodi. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
montez
Kreisi kasutaja

sõnum 19.01.2008 14:01:08 vasta tsitaadiga

Ma olen kindel, et ühest piisab:
Authorization key for minudomeen.com: 3eb9ae74b6637e6f
Võtad sisse logides My Account, sealt Pending Domain Transfers ->Ülevalt paremalt nupuke Authorization->Ja nüüd leidsin ka ise, et seal on 2 lahtrit. Samas olen ma selle ülalpool nimetatud võtmega oma domeeni üle toonud. Äkki pole ekodu poolt seda domeeni justkui lõplikult ära saadetud?
Proovi ka valiku Pending Account Changes alt, äkki seal piisab ühest võtmest.

mmz
HV veteran

sõnum 19.01.2008 14:07:02 vasta tsitaadiga

Proovisin mõlemat.. kahte koodi tahab endiselt..
tagasi üles
Surra
HV vaatleja
Surra

sõnum 21.01.2008 23:06:27 vasta tsitaadiga

confu kirjutas:
Teie konto on suletud võlgnevuse tõttu...

kas kellelgi nendega lepingut näiteks on?
st. kas enne sulgemist ei peaks olema korduv hoiatus, trahv ja alles siis sulgemine?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
montez
Kreisi kasutaja

sõnum 22.01.2008 00:24:48 vasta tsitaadiga

Mul on ühe kontoga sama lugu, et suletud võlgnevuse pärast. Ühtegi teadet meilile pole saanud või vähemalt mitte sellele, mida arvasin selle domeeniga seotud olevat. Võtan lähipäevadel panga väljavõtted ja uurin, kas vastab tõele, et mõni arve on tasumata. Muidugi on seda raske teha kui nad üldse mingit arvet pole saatnudki.

Täpsustus: saatsin neile soovi teha arvelduse periood lühemaks kuid sellele ei suudetud 6 päeva jooksul reageerida peale automaatse kirja, a la oleme kirja kätte saanud. Pärast seda pandigi konto kinni kuid sellise suhtumise peale oleks ajukääbiklus maksta korraga rohkem kui 6 kuu arve. Kes teab kui kaua see pinnal hulbib ja millal jäädavalt põhja vajub - räägin loomulikult eKodu projektist.

contra
HV vaatleja

sõnum 29.01.2008 02:07:28 vasta tsitaadiga

Jah, eKodu korraldus ja kogu see ettevõtmine on jooksnud parajalt rappa, kuna napib aega asjaga tegeleda ja iseenesest midagi püsima ei jää. Siiski ma ei kavatse ekodu uksi lihtsalt kinni panna ja "kaduda" nagu on eesti hostingumaastikul ette tulnud. Otsustasin viia läbi muudatused ettevõtte töö parandamiseks uuest aastast. Kindlasti alustavad suuremad "targad" usinalt postitama, et tegemist on ainult nime muutusega - ei ole! Klienditeeninduse kiirus on paranenud tunduvalt ja enamus vastuseid saab mõne tunniga - seda tänu lisanunud klienditeenindajale. Samuti on paranenud serverite stabiilsus ja probleemid saavad kiire lahenduse kui neid peaks tekkima, seda tänu uuele administraatorile. Kui on siiani lahendamata küsimusi ja probleeme, siis kodulehel on olemas andmed kontakteerumiseks - usun, et enam ei pea pettuma.

Ma ei loodagi siit foorumist mõistvat suhtumist leida ja vaevalt seda õigust lootagi on, vaid lihtsalt soovisin pisut olukorda selgitada.

Teen ettepaneku antud teema sulgeda, kuna eKodu enam sellisel kujul ei eksisteeri.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 0
tagasi üles
Andrus Luht
itimees.ee
Andrus Luht

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.01.2008 02:59:36 vasta tsitaadiga

contra kirjutas:
Teen ettepaneku antud teema sulgeda, kuna eKodu enam sellisel kujul ei eksisteeri.

Piisab teema nime muudatusest!

"ekodu.net >> ruutserver.ee" oleks täiesti pädev ja informatiivne, mis?

Same shit - different day...

thumbs_down.gif

Kommentaarid: 377 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 318
tagasi üles
indrek11
HV vaatleja

sõnum 30.01.2008 10:18:28 vasta tsitaadiga

kodulehel seisab küll, et "c 2004-2007 RUUTSERV OÜ". Nii et ainult nime vahetus - ajalugu ei salata icon_wink.gif

Teist korda samasse ämbrisse igatahes ei astu icon_smile.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
c3ltic
HV kasutaja

sõnum 30.01.2008 12:05:21 vasta tsitaadiga

Ei tea midagi... olen juba kaks aastat selle ämbri sees aga erilisi nurinaid pole. Leht on pidevalt üleval, arved on õigel ajal tasutud... probleemid ühesõnaga puuduvad.

Ju siis ämbris sees olles ei märka seda vett mis üle ämbriääre ajab.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 8
tagasi üles
arvutisõber
HV veteran
arvutisõber

sõnum 26.02.2008 13:51:49 vasta tsitaadiga

Kas teistel on ka viimasel kahel päeval mingeid jamasid esinenud (et näiteks jääbki mõnda lehte laadima)?
woozy
HV Guru
woozy

sõnum 16.03.2008 19:41:02 vasta tsitaadiga

Vaatan, et ruutserver aka ekodu reklaam vilgub kah HV foorumis...
Varsti jälle niipalju kliente koos, et ei suudeta jälle küsimustele vastata nädala jooksul jne probleemid icon_neutral.gif

montez
Kreisi kasutaja

sõnum 16.03.2008 20:40:15 vasta tsitaadiga

olen saatnud neile neljapäeval meili ja reedel kodulehelt vormi palvega domeeni kättesaamise ja üleviimise kohta kuid siiani pole mingit vastust. Seega vanad harjumused icon_mad.gif
contra
HV vaatleja

sõnum 16.03.2008 21:24:54 vasta tsitaadiga

woozy, klientide arv ei ole palju vähenenud eKodu ajast ja juures on lisatööjõudu klientide teenindamiseks. montez, ma ei oska öelda kuhu Te selle meili neljapäeval saatsite, aga kirja saime Teilt alles reedel. Eeldan, et olete isik kes soovis 3 domeeni üle viimist. Teie domeenidega pole tegelenud veel kuna tegemist pole hetkel kõige kiiremat lahendust vajava probleemiga ja selle tõttu on see lisatud ootejärjekorda - nagu on ka hetkel kirja staatus, saate kontrollida kliendikeskusest. Piisanud oleks ka viisakast järelpäringust sellel teemal ja siia postitamine asjade käiku kohe mitte kiiremaks ei tee.
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 17.03.2008 12:12:51 vasta tsitaadiga

No annab teistele vähemat ülevaate, kui operatiivse klienditeenindusega on tegemist.

Kodulehekülje arvamusavalduste alla võiks ju objektiivsuse eesmärgil linkida ka selle teema, sest need kaks kes seal praegu kiidulauluga on esinenud, ei anna küll mingit põhjust kindluseks, et tekegist on tõepoolest kvalideetiga.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
contra
HV vaatleja

sõnum 17.03.2008 13:09:54 vasta tsitaadiga

Mõte on hea! Siiski teen ma siis ruutserverile eraldi teema, kuna tegemist on siiski ametlikult ja sisult teise ettevõttega, mitte ainult nime vahetusega. Jah, olen ka kindel et kohe tuleb rodu "sisukaid" postitusi, mis püüavad vastupidises veenda. Olge inimesed, andke võimalus! thumbs_up.gif
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 20.03.2008 11:45:52 vasta tsitaadiga

Mina isiklikult andsin kaks võimalust endisele ekodule, kuid kuna omanik on sama, siis olen enda arvates piisavalt lahke olnud ka Ruutserveri vastu. Ise teenaust enam kasutama kohe kindlasti ei hakka, kuid puht sadistlikust huvist jälgin teemat edasi, et kui kaugele see eneseülistamise asi siis minna võib. Tundub nagu contra, ise ka usuks seda mida räägib icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
contra
HV vaatleja

sõnum 20.03.2008 12:13:17 vasta tsitaadiga

Ega siin polegi midagi ülistada, kahetsusväärne on eKodu juhtum ja annan endast parima et seda olukorda pisutki paremaks teha. Kui see nii uskumatu on, siis pole midagi parata icon_rolleyes.gif
tagasi üles
montez
Kreisi kasutaja

sõnum 04.04.2008 08:48:08 vasta tsitaadiga

Vahepealne asjade käik on siis sedasi kulgenud, et 14. märtsi kirja järel sain 3 päeva hiljem ühe domeeni ülekandeks vajalikud koodid. Teise kahe puhul saadeti ainult "pooled koodid" ning 20. märtsist "uuritakse" neid teisi puuduvaid koode.
Seega olge rahul 1/3 mida lubatakse ja arvestage ajakulu vähemalt kuuaega.
Milleks reklaamida teenust kui juba olemasolevatele klientidele vastamine on raske?

kondekas
HV kasutaja
kondekas

sõnum 04.04.2008 09:32:09 vasta tsitaadiga

Minul toimib teenus probleemideta juba kaks aastat thumbs_up.gif
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
djkiller
HV Guru
djkiller

sõnum 04.04.2008 09:32:30 vasta tsitaadiga

kõige naljakam.saadetakse uudiskirju. olen juba vastanud ,et ei soovi neid ja tä na jälle tuli.D Krt nagu spämm:D
Kommentaarid: 223 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 202
tagasi üles
contra
HV vaatleja

sõnum 08.04.2008 20:37:19 vasta tsitaadiga

djkiller, tundub et konto on aktiivseks jäänud tõesti vaatamata sellele, et domeen enam meie serverisse ei suuna - viga parandatud.
montez, vajalikud koodid pole meieni jõudnud, kuna Te pole oma godaddy kontol üleviimise protsessi alustanudki. Olen vajalikud üleviimise koodid edastanud ja domeenid lahti lukustanud - minu poolt on peaaegu kõik tehtud. Tuleb ainult veel täita uue registripidaja korraldusi, mis saadetakse domeeni kontakt e-posti aadressile. Kahjuks aga ei saada uus registripidaja midagi enne kui domeeni üleviimise protsessi pole alustatud ja sellest siis ka pidev edasi lükkamine kuna vajalikke e-kirju lihtsalt ei saabu.

Lisaks siinkohal ka et klienditugi on parimas korras ja toimib - siin kurtmine ei lahenda probleeme ja ei pane midagi kiiremini liikuma! Palun mitte saata kirju kunagistele e-posti aadressidele, vaid saata kiri otse meie veebilehelt või aadressile: support@ruutserver.eu

Saada kiri kasutades online kontaktvormi:
https://ruutserver.eu/submitticket.php?step=2&deptid=004
tagasi üles
erikliiv
HV veteran

sõnum 09.04.2008 14:27:16 vasta tsitaadiga

mõtlesin, et registreerin ( icon_smile.gif ) aga...

Site error: the file /home/ruutserv/public_html/ruuteu/cart.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_4.4.so to be installed by the site administrator.
Kommentaarid: 43 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 39
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  ekodu.net mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 12, 13, 14  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.