Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia E51 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 53, 54, 55  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
puik17
HV veteran
puik17

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.04.2008 20:08:48 vasta tsitaadiga

Vahendid - Seaded - Telefon - Võrk - Võrgurežiim - GSM
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 75
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
spezwend
HV veteran

sõnum 03.04.2008 22:14:18 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
Kust sa ta välja lülitasid? Kui mingi rakendus seda ei kasuta, siis ta minu arust ei olegi ju mingil moel sees?

kle sellest oli juba juttu teema alguse poole... icon_smile.gif
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=4099209#4099209
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 63
tagasi üles
John Smith
HV veteran

sõnum 03.04.2008 22:14:41 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
puik17 kirjutas:
kindlasti võtab ka 3G kõvasti akut, ennem ei pidanud kahte päevagi vastu, lülitasin välja ning laadimisest on 2 päeva möödas ja aku endiselt täis thumbs_up.gif icon_biggrin.gif

Kust sa ta välja lülitasid? Kui mingi rakendus seda ei kasuta, siis ta minu arust ei olegi ju mingil moel sees?

Kui sees siis otsib kogu aeg 3G võrku ja kui leiab ronib sinna üle kohe

duplex
Kreisi kasutaja
duplex

sõnum 04.04.2008 17:24:05 vasta tsitaadiga

täna tartu kesklinnas tele2 võrku videok6ne õnnestus alles ei tea mitmendal korral

Aga k6iki teenuseid ei saa ka aku pärast välja lülitada muidu ei ole sellel nuial m6tet.

Ps: hetkel grillime ja hea on küll wifis olla. Ainult trükkimine on piin ja väike ekraan tapab silmi. oleks pidanud aega v6tma kaua seda kommentaari trükkisin telefoniga. icon_lol.gif
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
RaNeT
Kreisi kasutaja

sõnum 05.04.2008 10:44:57 vasta tsitaadiga

kusjuures automaatse tekstituvastusega ei lähegi väga kaua aega thumbs_up.gif
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 05.04.2008 14:08:58 vasta tsitaadiga

Hmm... mul on ta kogu aeg dual mode'is olnud ja aku peab olenevalt kasutuse intensiivsusest 5-8 ööpäeva. Aga eks ma proovin nüüd ka ainult GSM + manuaalne operaatori valik. Saab ehk 10 päeva täis. icon_biggrin.gif

Esipaneeli nurgad läigivad nüüd kõik. icon_sad.gif
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
wello
HV vaatleja

sõnum 05.04.2008 15:47:24 vasta tsitaadiga

Loe ja imesta 5-8 ja 10 päevaseid akusid,ise üle 3 päeva küll pole saanud ja seda ainult telefoni kasutamisel telefonina, weebi jaoks ikke suurema ekraaniga asjad!
tagasi üles
duplex
Kreisi kasutaja
duplex

sõnum 05.04.2008 23:47:56 vasta tsitaadiga

Täna sai nende mobladega pilte plõksitud ja nüüd kui arvutisse lasin ja võrdlema hakkasin vanemate mobla fotodega... Tuleb tunnistada, et mul tegi vana Sony Ericsson K550i selgemaid fotosid kui E51 ja E65. icon_confused.gif E51 ja 65 pildikvaliteedis omavahel võrreldes mingit vahet ei ole.
tagasi üles
avax
HV Guru
avax

sõnum 06.04.2008 00:11:07 vasta tsitaadiga

Keegi välist sinihamba klaviatuuri on kasutanud.. või printimist? Üritasin just BT kõrvaklappe vaadata, peale Logitechi toodangu eriti silma ei paistnudki a2dp toega.
Kommentaarid: 269 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 212
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 06.04.2008 02:06:05 vasta tsitaadiga

LOCAL kirjutas:
Täna sai nende mobladega pilte plõksitud ja nüüd kui arvutisse lasin ja võrdlema hakkasin vanemate mobla fotodega... Tuleb tunnistada, et mul tegi vana Sony Ericsson K550i selgemaid fotosid kui E51 ja E65. icon_confused.gif E51 ja 65 pildikvaliteedis omavahel võrreldes mingit vahet ei ole.

Võtame E51. Mis me näeme?
Camera 2 MP, 1600x1200 pixels

Võtame K550i. Mis me näeme?
Camera 2 MP, 1632x1224 pixels, autofocus

Ei ole siin midagi imestada. Kui optikat ei ole, siis pilti ei saa. icon_smile.gif
tagasi üles
hugo
HV veteran

sõnum 06.04.2008 11:17:17 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
LOCAL kirjutas:

Võtame E51. Mis me näeme?
Camera 2 MP, 1600x1200 pixels

Võtame K550i. Mis me näeme?
Camera 2 MP, 1632x1224 pixels, autofocus

Ei ole siin midagi imestada. Kui optikat ei ole, siis pilti ei saa. icon_smile.gif

Kas pole nii,et SE pildid jäävad pärast pildistamsit formaati 1600*1200 ( oleneb mudelist) ,Nokia 2MP oma jääb 1200*1600 ( sai siis katsetatud kahe Nokia telef.millel oli 2MP). Ise pooldan SE kvaliteeti.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 06.04.2008 11:54:51 vasta tsitaadiga

Arvutisse tiritud pildid on Nokia puhul ka landscape formaadis. Kui mõni on portrait'is tehtud, pead ikka ise keerama neid. N95 pilt oli ka juba täitsa seebikatega võrreldav. Aga seal muidugi hoopis teist klassi optika ka. E51 "kaamera" on rohkem selline kaamera aseaine.
tagasi üles
T2nel
HV Guru
T2nel

sõnum 06.04.2008 12:03:30 vasta tsitaadiga

Ma just tahtsin targutada, et piltide jaoks peaks ikkagi ostma N seeria telefoni. E seeria on siiski ärikasutajale suunatud, kellele pildid ei ole olulised või teatud tingimustel üldse mitte lubatud. whistle.gif
Kommentaarid: 798 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 646
tagasi üles
spikhoff
HV veteran

sõnum 06.04.2008 12:37:05 vasta tsitaadiga

Piltide jaoks peaks ostma peegelkaamera, või siis digiseebi mitte telefoni.
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
John Smith
HV veteran

sõnum 06.04.2008 12:44:56 vasta tsitaadiga

tyyp88 kirjutas:
Piltide jaoks peaks ostma peegelkaamera, või siis digiseebi mitte telefoni.

thumbs_up.gif thumbs_up.gif
Mul on üks hull töökaaslane, kes käib oma SE K750I ringi ja seletab kui häid pilte see ikka teeb (mitu aastat juba nii) Jõulupeaol oli ka nii tegija muudkui "pildistas" oma junniga pimedas ööklubis. Paar päeva tagasi nägi mu E51 ja muidugi kohe võrdlema fotokaid, täitsa haige icon_sad.gif

duplex
Kreisi kasutaja
duplex

sõnum 06.04.2008 15:07:14 vasta tsitaadiga

Mks mitte kui neile on sisse ehitatud teatud funktsioonid siis võrrelda neid omasuguste seadmete vahel icon_rolleyes.gif Ükski universaalne asi ei ole mõeldud asendama teisi! Samamoodi nagu mobiiltelefoni kaamerat ei saa võrrelda fotoaparaadiga, ei saa võrralda ka enamus teisi asju mis on mistahes mobiiltelefonile lisafunktsiooniks loodud. Aga kui hädaolukorras alternatiivina on vajaminev võimalus olemas siis on ju seegi hea icon_smile.gif
tagasi üles
Kopz
HV kasutaja

sõnum 07.04.2008 11:50:12 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
Kopz kirjutas:
Kõigepeal aga tooks veel paar miinust välja. Esiteks on telefoni sisselülitumis aeg meeletult pikk. Algul arvasin, et see on ainult minu telefoni probleem, kuid sõber, kes omab E50 ütles et ka tema telefonil on sama probleem. Homikul telefoni sisse lülitades saab juba õhtuks rääkima hakata.

Pikem buutimisaeg on paratamatu, kuna Symbianiga telefoni võib vabalt võrrelda PC-ga. Samas ei tasu nüüd üle ka dramatiseerida - tegin just katse, sisselülitusnupu vajutamisest ootereziimi ekraani ette ilmumiseni üsna täpselt 40 sek. Seal sees siis veel ka inimfaktorist olenev PIN-koodi sisestamine. Kui see tõesti igal hommikul liiga pikk aeg tundub, võib telefoni ju ööseks lihtsalt offline reziimi panna. Mina jätan ööseks täpselt samasse asendisse kui päeval, kuna kui keegi mulle öösel helistab, on tal tavaliselt tõesti häda käes.

Mina lüitan reeglina telefoni ööseks välja. Kuid on olemas ka kiirem võimalus telefon sisse lülitada. Nimelt peale äratust pakub telefon võimalust sisselülitamiseks ja kui sellega nõustuda, siis annab praktiliselt kohe pin'i rea ette ning pikk ootamine jääb ära.

rex kirjutas:
BT klappe ostes pead arvestama sellega, et raadio nendega ei tööta. Pole antenniks vajalikku juhet. 2.5>3.5 üleminek on maru pikk jurakas. Sellega koos mahuks telefon taskusse ehk ainult püstiselt, taguots üleval. Ja ikka oleks oht see vastikult peenike 2.5 pulk ära murda. Üldse käib pinda, et selle "meil on maailma kõige õhem telefon" kampaania tõttu need pesad nii pisikesed on.

Telefonile mõeldud BT klappidel on raadio sisse ehitatud, vähemalt puldiga nööpklappidel on see nii, suurte klapide kohta pole uurinud. Tegelikult tuleb tunnistada, et raadio võtab E51 päris hästi ja on täiesti võrreldav SE K700 omaga, mida ei saa kahjuks öelda SE W810 kohta, sest selle muusikatelefoniga astus SE ikka korralikult ämbrisse.
Alguses kandsin telefoni pükste taskus ja raadio levi oli üsna kehv. Ühel hetkel võtsin telefoni taskust välja ja raadio hakkas kohe paremini mängima. See on muidugi huvitav, sest antennina peaks ju klapid toimima.

rex kirjutas:
....Ja USB-ist laadimist võiks ka ikkagi toetada. Vahepeal omatud N95-ga see ka ei toiminud. Hetkel teise telefonina kasutuses olev Asus P535 on ses mõttes hea - enamvähem suvalises kodus on digikaamera jaoks mini-USB otsaga kaabel olemas ja telefoni saab alati mõne arvuti taha laadima panna.

Tegelikult toetab ka E51 USB kaudu laadimist, aga ainult teatud seadmete puhul, kuid hetkel jään sulle vastuse võlgu, millised need seadmed täpselt on.

rex kirjutas:
Takistusega on lihtne - võta tester pihku ja mõõda ära! Samas ma pakun, et pole mingit vahet, millised poest ostetud nööpklapid sa sinna taha torkad - toimivad kõik. Võimalik, et mõned lihtsalt veidi valjemalt, mõned vaiksemalt.

Mõõtsin siis HF'i klappide takistuse ära, mis kõikus 38-39 oomi vahel. Sai siis erinevaid klappe ka proovitud. Peab ütlema, et kõige paremini (kõige puhtamalt ja valjemalt) mängisid kõige suuremad klapid, mis olid ka kõige suurema takistusega, veidi üle saja oomi. Heli kvaliteet oli tõesti väga korralik ja üllataval kombel mängisid nad ikka väga valjusti.

avax kirjutas:
Keegi välist sinihamba klaviatuuri on kasutanud.. või printimist? Üritasin just BT kõrvaklappe vaadata, peale Logitechi toodangu eriti silma ei paistnudki a2dp toega.

Ole hea ja jaga natuke rohkem infot nende klappide kohta.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
T2nel
HV Guru
T2nel

sõnum 07.04.2008 13:03:25 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Üritasin just BT kõrvaklappe vaadata, peale Logitechi toodangu eriti silma ei paistnudki a2dp toega.

Siin on päris mitmeid bluetooth kõrvaklappe saada, Philipsi toodang siis.

http://www.euronics.ee/ee/eshop/audio_video/korvaklapid_mikrofonid
tagasi üles
anduke88
Kreisi kasutaja
anduke88

sõnum 07.04.2008 16:18:42 vasta tsitaadiga

Mul on tekkinud paar küsimust e51 kohta.

Nimelt, kas see 3G peabki ekraani üleval servas koguaeg tilpnema? Pidevalt ajab hirmu peale, et kasutad 3g võrku (pole veel esimest arvet kätte saanud, seega ei tea).

Kas saab ka nt. pidevalt 3g maha keerata kuskilt nii et telefon rohkem enam 3g võrku üldse ei roni? Mul pole seda varianti vaja, kodus või mujal pigem alati wifi levialas.

Ning Fringi skype variant ei taha töötada. Kas on olemas ka mingit skype asendust? Nigu ma aru saan, siis õige skype, kui see kodulehelt alla laadida, ei tööta.
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
John Smith
HV veteran

sõnum 07.04.2008 16:38:12 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kas saab ka nt. pidevalt 3g maha keerata kuskilt nii et telefon rohkem enam 3g võrku üldse ei roni? Mul pole seda varianti vaja, kodus või mujal pigem alati wifi levialas.

Kas lugemine pole enam üldse populaarne?? sama lehekülje esimene "puik17" postitus icon_rolleyes.gif

Kopz
HV kasutaja

sõnum 07.04.2008 17:49:32 vasta tsitaadiga

T2nel kirjutas:
Siin on päris mitmeid bluetooth kõrvaklappe saada, Philipsi toodang siis.

http://www.euronics.ee/ee/eshop/audio_video/korvaklapid_mikrofonid

Eelmisel lehel (30.03.2008) kirjutasin ma ka Philipsi klappide kohta.
Kopz kirjutas:
....Üleeile mõtlesin, et lähen kergemat, kuid kallimat vastupanu teed ja ostan Philips (SHB7100/00) bluetood hf komplekti, mis maksab 1499eek. Pakendis kaasas olevad kõrvaklapid nägid paljulubavad välja. Õnneks on pakend tehtud tarbijasõbralik ja seda saab peale avamist uuesti sulgeda, tänu millele oli müüja nõus neid mulle andma proovida. Kuid need klapid kahjuks minu kõrva ei sobinud, seepärast ei hakanud ma neid üldse kuulamagi.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
avax
HV Guru
avax

sõnum 07.04.2008 23:34:07 vasta tsitaadiga

Kopz kirjutas:
Tegelikult toetab ka E51 USB kaudu laadimist, aga ainult teatud seadmete puhul, kuid hetkel jään sulle vastuse võlgu, millised need seadmed täpselt on.

Viitsid ehk täpsustada või järgi vaadata, mis viisil USB laadimine toimib, kusagil mujal pole taolist asja pajatatud.

avax kirjutas:

Kopz kirjutas:
Ole hea ja jaga natuke rohkem infot nende klappide kohta.

Enam neid müügil ei paista olevat, mingi hetk vaatasin siis oli plussmiinuses ja euroonicsis 3-e nimetust Logitechi BT kõrvaklappe, millest kahel oli ka a2dp tugi sisse kirjutatud.
Paistab, et philipsi klapid on letile jõudnud, ainsana jäi muudest silma http://www.vajalik.ee/shop.php?more=12
Kommentaarid: 269 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 212
tagasi üles
anyway
HV vaatleja

sõnum 08.04.2008 09:30:16 GPS vasta tsitaadiga

Tere.
Siia vist kõik E51 küsimused.Kas keegi on saanud GPS tööle ka nende odavama otsa vastuvõtjatega,nt Holux 1000.
Üks hää mees teadis öelda,et kõik odavamad ei sobi.
Nokia enda oma ma ei arvesta.Kui odavamatega pole saanud ,siis tuleb 60 euriga Soomest originaal osta.Ka siiski odavam kui meil ,keskmised.
Tänud.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 9
tagasi üles
John Smith
HV veteran

sõnum 08.04.2008 11:12:07 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Siia vist kõik E51 küsimused.Kas keegi on saanud GPS tööle ka nende odavama otsa vastuvõtjatega,nt Holux 1000.

Töötab Holux 1000-ga, TomTomiga korra prooviks PõhjaEestis ka ringi sõidetud.

T2nel
HV Guru
T2nel

sõnum 08.04.2008 16:41:22 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Nimelt, kas see 3G peabki ekraani üleval servas koguaeg tilpnema? Pidevalt ajab hirmu peale, et kasutad 3g võrku (pole veel esimest arvet kätte saanud, seega ei tea).

Ma usun, et kui sa 3G võrgus teed tavakõnesid, siis maksad täpselt sama palju kui GSM võrgus, dataühenduse eest maksad ka sama palju kui gsm võrgus, kiirused on ainult erinevad. Videokõned on juba teine teema. icon_smile.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia E51 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 53, 54, 55  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.