praegune kellaaeg 18.06.2025 00:20:04
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
UB
HV Guru

|
28.03.2008 19:24:53
|
|
|
Nii, sai siis asjad üle mõõta ning tegelikult on see info ikka väga ülepingutatud. Oma läpakas (profiilis esimene arvuti) võtab voolu kilovatt ööpäevas ja lisatud on igasugused vidinad. Nii et ka kõige parema tahtmise juures ei saa saunakerise mõõtu täis. Lauaarvuti (profiilis teine arvuti) võtab töös olles 150-200 W (mängides rohkem, jõude olles vähem) ning seda koos kuvariga. See saunakerise mõõdu annaks küll täis, kuid siis peaks ikka väga harva saunas käima, sest ööpäevas 2-2,5 kWh ei anna näiteks 8 kW saunakerise mõõtu kuidagi täis kui näiteks sauna peale läheb mingi 3-4 tundi ning sellest vähemalt pool on saun järgi, mis teeb kuluks ca 16 kWh. Nii et väites on tõtt kui asja mitte sõnasõnalt võtta. Kuna mul on selline riistapuu olemas, mis pistiku ja stepsli vahel käib, siis kui kedagi huvitab, palju midagi tarbib, siis andku teada ja ma võin üle mõõta
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
28.03.2008 22:48:51
|
|
|
UB kirjutas: |
... väga ülepingutatud. |
Tõsi ta on
Selle suht idiootse uurimuse võiks kasti saata Ja häbi sellel, kes sellist võrdlust üldse kasutada julges.. seda enam, et seda on öeldud täielikus teadmatuses.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
kellu
HV kasutaja

|
28.03.2008 22:55:29
|
|
|
Mu arust on see uurimus küll oma panuse andnud. Üsna lai ringkond tegelasi on oma masinapargi de facto tarbimise ära mõõtnud ja on palju keskkonnateadlikumad. Paljud on seda threadi lugenud ja samuti targemaks saanud. Ka teadlaste nn teadustööde kohta oleme üht-koma-teist teada saanud...
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
28.03.2008 23:05:32
|
|
|
OK.. inimesed said teadlikumaks , aga uuring... mis peaks idee poolest välja selgitama tõe.. vms. See ju täitsa mööda pandud "fakt"
Ma võin ka öelda, et Hummer võtab sama palju kütust, kui F-22 Raptor... Fakt on ainult see, et mul pole õrna aimugi, palju kumbki võtab. Ja kui ma ise järgi ei uuri, siis ei saagi teada.
Valeinformatsioon söötmine ajab tigedaks tsip, sest on alati neid, kes võtavad mingeid täiesti lampi uudiseid puhta kullana ja nii levibki inimeselt inimesele vale info.
PS Paljud, seda "uurimust" lugenud inimesed, selle suhtes üldse midagi ette võtsid, et alandada voolu tarbimist Tegelikult võtavad arvutid ikka üsna vähe voolu Üks arvuti inimese kohta ma mõtlen siis.. kui kellelgil mingi 3-4 arvutit kodus, siis on ilmselt märgatavalt suurem.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
23.07.2008 18:05:36
|
|
|
Tihti osutuvad igasugu säästuvidinad hoopis kallimaks...kasvõi säästupott WC's - see ei taga halvemal juhul piisavat vooluhulka, et torud "puhtana" hoida. Tuleb kutsuda puhastamine ja ongi sääst kadunud.
Korterites toimib see säästmine veel kuidagi, sest teised elanikud hoolitsevad selle sanitaarvooluhulga tagamise eest ja 3-4 aktiivset säästjat maja peale ei tapa
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
mp333
HV vaatleja
|
11.08.2008 20:21:58
|
|
|
tosi on, minul on 4 arvutit, ja elektrikulud
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|