peale tööd läksin rattaga märjamaale, et pikka aega tagassi lubatud arvuti korda teha.. paari tunni p2rast tallna poole tagasi sõitma hakates avastasin, et vahepeal on lumi maha tulnud.. hetkel jääb ratas nädalavahetusein raplasse sõbra juurde lumevangi. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas.
Tean, et see on vale aga sõidan alguses ilmselt isegi mõnda aega nii. Ok, päris sandaalidega muidugi sõitma ei lähe aga peale kiivri, kinnaste ja saabaste (ja heal juhul ka mingi seljakaitsme) midagi muud alguses ilmselt soetada ei saa.
te olete lihtsalt kadedad, mis see teie asi on, kuidas keegi ennast surma sõidab, kaitsmeteta või ilma _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Mingi päev sai veits müttatud mudas. Üllatus üllatus, kraav sattus meie teele, pole hullu, kõigepealt kerge ratas läbi, et näha kuidas lood on, siis mina, siis see kes kõige rohkem kartis ja kes video peale jäi
Suurematele pole veel häält sisse pannud sel aastal, aga pisikesega juba sel aastal ühel kokkutulekul käidud (EMMK Talveralli Voosel) ja niisama ringi kimatatud.
ee, üks küsimus on.
et nagu mitu suve järjest on poisikesed nende 125 kuubikuliste ATM krossikahakatistega linnavahel ringi kärutanud. minuteada ei tohi nagu nendega ringi sõita...kas seadusesilmad vaatavad sellest mööda võimisvärk on? lihtsalt huvitab nagu....mõtsin et endal võiks ka selline väike pill olla _________________ Tahad autovaruosi hea hinnaga? Kirjuta mulle ja saad mu kaudu suurema soodustusega konto ühes tuntumas veebipoes.
liikluseeskirjad kehtivad kõigile ühtemoodi.Selle kleepsuga peab aru saama,et tsikliga sõitjad arvavad,et neile on ka 3's rida lubatud _________________ Kes meie maale tulnud on ja kellel siin ei meeldi –
me rajad lahkelt lahti on, las minna, kui ei meeldi /Hando Runnel
Oleks väga tore, aga äkki saad sellest Bikeris kasutajale Bladyhell teada anda. Muide, ma vist nägin sind täna Estonia juures kaitseministeeriumi poole jalutamas (kui see nüüd olid sina). Ma passisin parajasti punase tule taga.
liikluseeskirjad kehtivad kõigile ühtemoodi.Selle kleepsuga peab aru saama,et tsikliga sõitjad arvavad,et neile on ka 3's rida lubatud
kui ei sõida joone peal, siis ongi "kolmas rida" lubatud. seda võiks kasutada siiski ainult ummikus ja piisava vahega - kui autoderivi seisab siis miks ei võiks tsikkel ridade vahel aeglaselt edasi liikuda? Ilma ummikuta ei ole vaja - autod sõidavad niigi vähemalt piirkiirusel reeglina ja nende vahelt möödumine ei ole ei seaduse ega terve mõistusega kooskõlas.
Aga suur osa autojuhte seda ei mõista ja on maru kadeda kui tsikkel nendest kiiremini ummikutest läbi pääseb - seega ei ole ka 2. ja 3. kleepsuga ilmselt vaja seda ninaalla hõõruda ja tüli norida
Mõtlesin endale nr:3 me võtta..
Laurikre:. _________________ Need: Windows, .Net, Sharepoint, Exchange, Dynamics, Visual Studio, XNA, Expression, Silverlight, SQL and many other skills? Talk to me
Rohkem IT uudiseid iga päev BattleIT lehelt
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.