|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
mikk36
HV Guru

|
12.03.2008 11:46:05
|
|
|
gj, ega ma ei saagi nendest inimestest aru kes neid EA igaastaseid mänge ostavad
real-life võistlused palun jäta välja siit, see on siiski hoopis teine teema
siiski, palun tee 1:1 võrdlus nüüd fm2'ga näiteks, et mille poolest on siis GT5Prologue parem ja mille poolest ta kehvem on (kui sa üritad väita et üheski punktis pole halvem, siis on see nimistu juba ette ära mõttetu ja su väiteid ei saa enam tõeselt võtta)
mina, kes ma pole GT mänge mänginud ei tule ju väitma et tolle füüsika on räme arkaad
ma ei ütle midagi selle kohta kuna ma lihtsalt ei tea selle kohta
küll aga tean et FM2 on vägagi korralik ja simulähedane
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 156 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
12.03.2008 12:56:11
|
|
|
Minuarust suht valusad poindid mõned Igatahes oli piltidelt võrreldud, et GT5-l osades kohtades puuduvad üldse track side asjad nagu puud ja inimesed, kus Forza 2-s need kenasti olemas on. Teiseks ma tahaks hirmsasti proovida kuda GT5-e puldiga või rooliga sõita on.. videote põhjal olen näinud, et auto on nagu seebikarp, sõida otse üle liiva ilma kiirust kaotamast ja põrka vastu seina ning lendad hooga tagasi Eitea mida seal videos räägiti, et ebareaalne purunemine Forzas, sessuhtes GT5-s ple seda üldse ja auto lendab nagu seebikarp või pinball.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
| Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
12.03.2008 13:58:14
|
|
|
kui võtta nüüd tõeliselt gameplay vs gameplay video, siis sobiks see
http://www.gametrailers.com/player/19699.html?type=mov
GT5P kohta mingit gameplay asja võrrelda on täiesti kohatu, kuna väljas on vaid teaser prerendered videod
antud videos näeb küll GT4HD graafiliselt kena välja, aga füüsika on küll alla arvestust siiski (+ no damage)
GT4HD tuli euroopas vaid 2 kuud enne Forza2 välja, seega on nad põhimõtselt veel ühes ajastus kah
edit: gametrailersis ringi sobrades oli näha ka mitmeid GT5P gameplay moviesid aga.... KUS ON DAMAGE ?
kuradi NFS-lus
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
12.03.2008 14:05:42
|
|
|
| PlatoonSgtElias kirjutas: |
| Igatahes oli piltidelt võrreldud, et GT5-l osades kohtades puuduvad üldse track side asjad nagu puud ja inimesed, kus Forza 2-s need kenasti olemas on. |
Meh, mis teatud tegelased seisavad teatud kohtades aasta läbi kuskil rajaääres ve? Kahh argument.
| Teiseks ma tahaks hirmsasti proovida kuda GT5-e puldiga või rooliga sõita on.. videote põhjal olen näinud, et auto on nagu seebikarp, sõida otse üle liiva ilma kiirust kaotamast ja põrka vastu seina ning lendad hooga tagasi. |
Rooliga sõita on ikka väga nagu IRL, kõik slide control ja juhtimine. Loomulikutl selleks peab esmalt lube omama ja piisavalt sõitnud olema (mida sa ju pole ). Muide päriselt kui nurka üle liiva või muru lõigata siis ei olegi sedasi, et mingi 120 pealt paugust 40 peale kiirus kukub nagu oleks põhja pidurdand. Aga jahh, osad nö. wannabe mängud pingutavad igast asjadega kõvasti üle, et lastele jääks mulje kui "rohkem päris".
| Eitea mida seal videos räägiti, et ebareaalne purunemine Forzas, sessuhtes GT5-s ple seda üldse ja auto lendab nagu seebikarp või pinball. |
Videos öeldi ka seda, et kui GT'sse purunemine tuleb siis võimalikult tõetruu mitte nii nagu forsas, et paned 200'ga seina ja siis on värv kriibitud. Pealegi kui räkida,et auto lendab nagu pinball siis vaata õige seda videot ja siin on mitu vägahead kohta näha kus auto seinast lendab tagasi ja veel mitu tiiru üle katuse käib jne.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
12.03.2008 14:57:48
|
|
|
Auron, siiski ei nimetaks ma GT'd simuks just seetõttu, et võib vabalt seina ja üksteise vastu põrgata ilma tagajärgedeta (purunemisteta)
forzas kaob sul isu kiirelt ära kui oma kere ära lammutad ja tänu sellele auto kehvemaks muutub juhitavuselt kõvasti
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
12.03.2008 15:08:12
|
|
|
mikk36, simu üldiselt simuleerib asja juhtimist mitte seda kui reaalselt ta katki läheb. Et a'la lennukisimu polegi simu kui vasta maad lennates plahvatus pole täitsa siuke nagu päriselt või?
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xeon
HV kasutaja

|
12.03.2008 15:09:33
|
|
|
miks te selle forzaga võrdlete krt see on gt5 teema kui tahate forza-st rääkida kaduge oma teatud teemasse ei ole vaja teemat siukste postitustega risustada...
_________________ PSN: Kilitapja |
|
| Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
1 :: |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
12.03.2008 15:26:39
|
|
|
| Auron kirjutas: |
mikk36, simu üldiselt simuleerib asja juhtimist mitte seda kui reaalselt ta katki läheb. Et a'la lennukisimu polegi simu kui vasta maad lennates plahvatus pole täitsa siuke nagu päriselt või?  |
ei, lennukisimu pole simu, kui vastu maad lennates või vastu teist lennukit lennates lennuk üldse katki ei lähe (ehk siis saab lendu jätkata katkestamatult)
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
12.03.2008 15:38:48
|
|
|
Ja see siis on simu kui 200'ga seina tekivad aint kriimud ja edasi sõidad ve? Ja ära hakka nüüd ajama, et see on"rohkem" simu. Kuule kämmoon, enamus aja veedad ikka teel sõites ja auto käitumine on vähe olulisem kui see kui reaalsed "kriimud" tal peale tulevad kui matsu panna. Ehk siis point on selles, et GT on juhtimiselt ja auto käitumiselt väga tõetruu - pole aint damaget. forzas on mingi mõttetu pooletoobine damage mis ei ole mingitpidi reaalsusele isegi ligilähedanegi, samas pole ka muidu sõitmine nagu päris ehk siis ei oma midagi.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
12.03.2008 16:04:02
|
|
|
Auron, peale 200'ga seina sõitmist ei sõida ka forzas tuimalt edasi
elementidele tekib autol ikkagist vigastused (see näide seal oli nii hetkeline ju et ei üritanud isegi ära liikuda kohapealt (kuna arvatavasti poleks auto enam sellega hakkama saanud kah)
ütle nüüd üks automäng üldse kus on siis see ülireaalne damage süsteem, kus auto muutub pannkoogiks kui 200'ga seina sõita
juhtimine on täiesti pädev fm2's, ma ei saa aru millest te jahute siiski
üritate fm2'e maha teha selle põhjal et keegi ei taha ise proovida
ign'i ütlusi pole ka mõtet uskuda kuna nad räägivad täpselt nii nagu keegi maksab
rõhutan siiski et see võrdlusvideo mis siin alguses anti sisaldas mida: näidet forza juhitavusest, ign'i kommentaari, ühte avariid, mis oli ka täiesti puudulik, hunnikus forza ingame pilte vs prerendered gt5 pilte
aga kuhu jäi gt5 juhitavus/füüsika ?
NULL, mitte midagi pole seal selle kohta
ainult graafilist poolt ülistati gt5's
siiani oskate te ainult maha teha teisi mänge, mitte korralikult näiteid tuua et miks gt5 parem on
mina lõpetan siinkohal
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
qodopob
HV kasutaja

|
12.03.2008 16:14:59
|
|
|
Ja see siis on simu kui 200'ga seina tekivad aint kriimud ja edasi sõidad ve? Ja ära hakka nüüd ajama, et see on"rohkem" simu. Kuule kämmoon, enamus aja veedad ikka teel sõites ja auto käitumine on vähe olulisem kui see kui reaalsed "kriimud" tal peale tulevad kui matsu panna. Ehk siis point on selles, et GT on juhtimiselt ja auto käitumiselt väga tõetruu - pole aint damaget. forzas on mingi mõttetu pooletoobine damage mis ei ole mingitpidi reaalsusele isegi ligilähedanegi, samas pole ka muidu sõitmine nagu päris ehk siis ei oma midagi. |
Oled sa ikka Forzat mänginud? Damage: Simulation-i peale, ning sõimusõnad lendavad juba siis, kui esimese sirge lõpus vastased sinu taga mootorilisele autole tagant sisse sõidavad... Rääkimata kordadest, kus mootor punase peale aetud, ning isegi 20km/h välja pigistamine on pea võimatu. Igal juhul etem, kui paljude teiste mängude arcade stiilis betoonist auto.
Ning see käitumine? Kui isik ei ole mängus esinevate autoga ringradadel 200-ga ringi ajanud, siis ta ei tea, millises mängus on auto käitumine õige ja millises mitte? Sellisel juhul ta ainult oletab ja mängib seda, mis talle kõige rohkem istub. Mulle Forza, teile GT.
PS. Kunagi sai ühte GT-d PS2 peal proovitud. Mulle ei meeldinud.
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
12.03.2008 16:24:41
|
|
|
| mikk36 kirjutas: |
aga kuhu jäi gt5 juhitavus/füüsika ?
NULL, mitte midagi pole seal selle kohta
|
See oli mingi suva venna võrdlus. Tal pole aimugi (nagu ka enamikul muul maailmast) GT5 füüsikast.
_________________ PSN: weaselEST |
|
| Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
12.03.2008 16:25:18
|
|
|
forza on pask
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Stabby
Kreisi kasutaja
|
12.03.2008 16:57:38
|
|
|
Sest mõni ei oska juhtida või kiiresti sõita?
Ma tõesti ei saa aru, millal inimesed teevad endale selgeks mis on reaalne ja mis ei ole.
Ja veel, tõesti seal võrdlusvideos ainult üks graafika jutt käis, et oi sellel on see ja tollel pole toda jne, aga GT5 füüsikast pmst ei olnudki midagi??
Jah ma tunnistan et GT5 näeb hea välja, kuid see et ta näeb hea välja, ei muuda mängu automaatselt reaalseks füüsika mõttes.
Ma küll ei oska nüüd kõige paremini seletada, kuid vaadates paari GT5 videot, küljelt küljele weight transfer oli pmst olematu, samas pidurdamisel oli mingisugune kaldumine olemas.
GT5-el lihtsalt ei näe see sõitmine seal loomulik välja, aga kui kohe võtta kõrvale forza, siis on näha kuidas auto "toimib". Kohe näha kuidas füüsika toimub.
Aga pole mõtet seletada tegelikult, alati leitakse mingisuguseid vastuväiteid. Minul tegelikult käib asi niimoodi, et kui mingit automängu mängida, siis kohe lihtsalt saab aru missugune on füüsika. tekib see nn "butt-feel"
Forza 2 tuli välja mais, niiet juba päris mitu kuud möödunud.
Ja veel füüsika kohta seda, et kui forza 2 on füüsika alal halb, siis peab olema ka Live for Speed halb, mida aga LFS ei ole.
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
13.03.2008 08:59:30
|
|
|
| ütle nüüd üks automäng üldse kus on siis see ülireaalne damage süsteem, kus auto muutub pannkoogiks kui 200'ga seina sõita |
Ega vist polegi ja selletõttu ei maksa see forsa pooletoobine dämm kahh uiatki. Kui juba damaget tahta siis mängin parem flatout'i
| üritate fm2'e maha teha selle põhjal et keegi ei taha ise proovida |
Üritame GT:P teemas asjast rääkida aga ei saa ju kuna ikskasti fanboyd käivad ju oma forssast kiunumas ja läbumas.
| forza ingame pilte vs prerendered gt5 pilte |
Ahjaa, sa oled ju meil GT:P'd mänginud ja tead täpselt miuke seal ingame pilt on
| qodopob kirjutas: |
| Ning see käitumine? Kui isik ei ole mängus esinevate autoga ringradadel 200-ga ringi ajanud, siis ta ei tea, millises mängus on auto käitumine õige ja millises mitte? Sellisel juhul ta ainult oletab ja mängib seda, mis talle kõige rohkem istub. |
Vaata on kaks vahet, üks asi on juba iga auto nö. oma käitumine ja teine asi on auto käitumine kui üldse. Forsas see ei ole kaugeltki reaaalne ja asi mott. Olen ise käind ja vägagi kangete mootoritega autodega saand rinkat väisata ja midagi ikka tean, rääkimata kasutajast Wirx kes ikka päris kõvasti kimamas käib oma 911turboga ja kes samuti GT5'te vägagi reaalseks peab.
| Stabby kirjutas: |
| Ma tõesti ei saa aru, millal inimesed teevad endale selgeks mis on reaalne ja mis ei ole. |
Niikaua kuni tatt suunurgast jooksmas mängitaske ainult telekamängu või heal juhul ollakse IRL kuskil säästuka parklas kummi vilistand ei saadagi aru. Seepärast ongi jube mõttetu selliste vendadega vaielda kes jauravad nagu 10 aastased selleüle kui sitasti antud hetkel shcumi sõidab
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vici
HV kasutaja
|
13.03.2008 10:44:40
|
|
|
mnjaa läheb ostuks,üks parimaid mänge nii juhitavuse kui ka graafika poolest,sain juba proovida
|
 |
tarmor
HV vaatleja
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
13.03.2008 14:02:32
|
|
|
Auron, kuidas sa saad GT5'e füüsikat hinnata kui see pole väljaski veel ?
muide, tegin nüüd FM2's spetsiaalselt järgi antud artikli testi
2005 Lotus Elise 111S @ Laguna Seca
kõik elektroonilised abid maas
stabiilse gaasiga kurvi (100km/h) ja auto läbib ilusasti
poole kurvi peal gaas lahti ja koheselt on oversteer
kui poole kurvi ajal vajutada gaas alla, siis tekib väike understeer ja auto väljub kurvi ideaalselt laugelt väljudes
kui läbida see esimene topelt 75 kraadine kurv, siis 100km/h läbides esimese kurvi lahtise gaasiga ja teises gaas peale vajutada, siis lõpeb ka oversteer ära ja auto hakkab understeerima (ehk siis külblibisemine lõpeb lihtsalt gaasivajutamisega ja rooli endiselt täiesti vasakule välja keeratuna hoides)
4WD autode puhul on samuti kummi temperatuuri järgi ilusasti näha kurvis et kuhu raskus vajub (real-time telemetry)
lisaks on real-time telemetry all näha ka body acceleration ja palju muid toredaid andmeid auto liikumise ja dünaamika kohta
seega palun, lõpetage ära see idiootne FM2'e arkaadiks nimetamine siin teemas
keegi pole siin üritanud ju tõestada et GT5 on arkaad (vähemalt mitte FM2'e mängijatest), ainult teie, neetud GT austajad üritate tõestada et FM2 on hull arkaad
kui nüüd GT5P välja tuleb, siis oleks vist mõttekas mõlemad mängud kõrvuti võtta ja siis samu füüsikalisi teste kõrvuti teha
tarmor, antud artiklis polnud ju sõnagi FM2'e kohta et asi ei ole reaalne, seal oli vaid analüüsitud GT5'e
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
13.03.2008 14:17:54
|
|
|
Stabby, mis rinka sarjas sa sõidad, või kes sa oled opentracki foorumis?
Või kas sa üldse oled kunagi rinkat sõitnud, et räägid kuidas see või teine asi pole reaalne.
Mina olen, kuigi ainult 1 aasta, aga siiski võin öelda, et GT5 on üks reaalsema juhitavusega auto simusi(GTR2 ning nForce on ehk tsipa paremad), rinka sõidus ei ole eesmärk sõita vastu teisi autosi või mööda muru, elu käib ikka raja peal ja seal on GT5 täiesti omas elemendis.
Kusjuures võiks isegi väita, et eelmise aasta parim Opentracki aeg üldarvestuses(Carrera Gt, Evod, 911-d, imprezad, M-id, jpm kiirete autode ees) tuli paljuski just tänu GT5 esimesele demole, sain kuidagi paremaks kurvide läbimise tehnika...sisse keeramis koha leidmine läks paremaks...aga no võibolla lihtsalt tuli Saugal Vaim peale Saaks ma kusagilt selle julguse ka, et 160ga julgeks 90kraadist kurvi külglibisemisega võtta, saaks pea sekundi paremaks aja...seda kahjuks GT5 ei anna
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
| Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tarmor
HV vaatleja
|
13.03.2008 14:29:25
|
|
|
| mikk36 - ma ei ütle midagi halba forza 2 kohta, täiesti OK mäng, aga nii graafika kui ka füüsikamootori poolest jääb alla GT5-le, muideks mäng on jaapanis stores juba ammu saadav olnud ja on olnud au seda ka mängida, et see fakt pole õige, et mäng väljas pole. samuti ütleb artikkel mitu korda, et up to date kõige reaalsem autosõidu simu, nii et nende teiste automängude alla, millest GT5 selgelt parem peaks olema kuulub kindlasti ka Forza 2, kui üks silmapaistvamaid autosimulaatoreid enne GT5-te. Forza 2 on jällegi rohkem võimalusi muuta autoseadistusi, samuti on seal üritatud simuleerida avariisid ja auto damaget, nii et plusse on ka Forza 2-l. Aga jah kui rääkida ehedast autosõidu kogemusest, siis pean GT5 paremaks, samas äkki tuleb aasta pärast välja Forza 3, mis ületab GT5, nii et mine tea ja kui ta on parem kui GT5, siis tunnistan seda ausalt.
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
13.03.2008 15:12:29
|
|
|
hoopis teine jutt juba, väga hea
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
13.03.2008 15:27:23
|
|
|
| tarmor kirjutas: |
| muideks mäng on jaapanis stores juba ammu saadav olnud ja on olnud au seda ka mängida, et see fakt pole õige, et mäng väljas pole. |
see on ju 2,2GB suurune proloog, mitte full game, mis tuleb alles 2009 aastal.
|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tarmor
HV vaatleja
|
13.03.2008 16:29:11
|
|
|
Skeptik - praegu räägingi Proloogist, millest on tehtud omaette mäng. Põhimänguni (ligi 1000 autot) on tõesti aega ja pole veel minu teada isegi kinnitatud kuupäeva, millal see välja tuleb. Aga Proloogi puhul on tegemist ikkagi mänguga, mitte demoga, tuleb täiesti plaadil müügile, toetab 16 inimest onlines, mängus on üle 60 auto ja 5 põhirada, igal rajal on 2 versiooni, mida sõita. Ka GT4 tuli enne välja proloog, nii et seda võib ilmselt GT sarja puhul tavapäraseks pidada.
Kuigi võrreldes GT põhimänguga on asi kuidagi väike, ei vähenda see põrmugi mängust saadavat sõiduelamust.
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
13.03.2008 16:47:47
|
|
|
pärast GT5't tuleb siis GT5-SuperHD ?
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gj
HV veteran
|
13.03.2008 18:15:07
|
|
|
kle mikk kui gt5 sakib, miks sa siin siis nii hoolega postitad
|
|
| Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
212 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
14.03.2008 12:32:26
|
|
|
| keegi pole siin üritanud ju tõestada et GT5 on arkaad (vähemalt mitte FM2'e mängijatest), ainult teie, neetud GT austajad üritate tõestada et FM2 on hull arkaad |
Lets get the facts straight - antud juhul GT teemas käivad ikskasti omanikud oma forssat ülistamas ja tõestamas kuivinge ja päris too on ja kuisitt GT on mitte vastupidi Umbes samaloll jutt kui minna ja kellelegi suvalisele ootamatult tänaval vasta hambaid anda ja siis löelda, et too ise tuli ja tikkus kaklema
| tarmor, antud artiklis polnud ju sõnagi FM2'e kohta et asi ei ole reaalne, seal oli vaid analüüsitud GT5'e |
Ot kas sa oledki niiloll ve? Kui Antud juhul ütleb võidusõitja, et GT on äärmiselt reaalne - eriti füüsika ja siin spetsid räägivad kuidas forsa on hoopis ikka täitsa teistmoodi siis loogiline järeldus on see, et forsa ei ole reaalne või kuidas? Või näed sa mingit sellist müstilist asja, et mõlemad on ikka superreaasled aga samas üks on hoopis ühte ja teien teistmoodi?
| gj kirjutas: |
kle mikk kui gt5 sakib, miks sa siin siis nii hoolega postitad  |
Kas sa pole tähele siis pannud kuidas ikskasti omanikud koguaeg PS3 ja PS3 mängude teemades käivad läbumas ja süüdistamas kuidas PS3 omanikud omi vaatenurki neile hirmasasti peale suruvad
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M3rcury
HV kasutaja

|
14.03.2008 12:48:29
|
|
|
| keegi pole siin üritanud ju tõestada et GT5 on arkaad (vähemalt mitte FM2'e mängijatest), ainult teie, neetud GT austajad üritate tõestada et FM2 on hull arkaad |
Lets get the facts straight - antud juhul GT teemas käivad ikskasti omanikud oma forssat ülistamas ja tõestamas kuivinge ja päris too on ja kuisitt GT on mitte vastupidi Umbes samaloll jutt kui minna ja kellelegi suvalisele ootamatult tänaval vasta hambaid anda ja siis löelda, et too ise tuli ja tikkus kaklema
| tarmor, antud artiklis polnud ju sõnagi FM2'e kohta et asi ei ole reaalne, seal oli vaid analüüsitud GT5'e |
Ot kas sa oledki niiloll ve? Kui Antud juhul ütleb võidusõitja, et GT on äärmiselt reaalne - eriti füüsika ja siin spetsid räägivad kuidas forsa on hoopis ikka täitsa teistmoodi siis loogiline järeldus on see, et forsa ei ole reaalne või kuidas? Või näed sa mingit sellist müstilist asja, et mõlemad on ikka superreaasled aga samas üks on hoopis ühte ja teien teistmoodi?  |
Keegi polegi siia tulnud ja öelnud et GT on sitt, on lihtsalt öeldud et Forza on ka hea simu, teie olite need kes hakkasite ütlema, et Forza on sitt, et jube arcaad. Ja see et kui keegi ülistab ühte mängu tähendab, et selle kõrval on kõik teised sitt ve? Vaevalt et talle anti 5 autorallit korraga kätte ja öeldi, et proovigu milline kõige reaalsem on, kui seda oleks tehtud oleks ta seal võrdlust toonud, aga seda võrdlust pole, nii et sinu järeldus on vale.
_________________ Youtube: FranticM3rcury
Steam: Frantic M3rcury |
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tarmor
HV vaatleja
|
14.03.2008 14:14:55
|
|
|
no artikli autor ütleb, et kõige reaalsem mäng, mis on praeguseni välja antud. ma usun, et võrdlust on silmas peetud just parimatega, mis enne GT5 proloogi olid, poleks ju mõtet võrrelda mingi 2001. a väljalaskega. ja see on tõsi, et Forza 2 oli enne GT5 parim või vähemalt üks parimaid, maitse asi.
inimestel, kes ise pole mänginud mõlemat mängu, pole ka siin foorumis mõtet teravust üles kiskuda, mina olen mänginud mõlemat mängu ja tõin juba varem oma arvamuse selle kohta välja. ja teiseks kui inimene on mänginud ka ainult forzat ja väidab, et ta auto käitub reaalses elus ringrajal sama moodi, siis on ilmselge, et ta pole autoga rohkem sõitnud kui selverisse ja koju tagasi. viimasega ei taha ma öelda, et forza 2 on halb mäng, täitsa ok mäng ja enne GT5 enam vähem parim, mis saada oli.
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Bumer
HV veteran
|
|
| Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Schumi
HV kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
18.03.2008 10:39:24
|
|
|
Schumi, rohkem infot pole?
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
18.03.2008 11:03:42
|
|
|
Sellega oleks päris kõva mingit sunday cup'i viljeleda
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
18.03.2008 13:38:58
|
|
|
Spoiler 
Ehk siis Prologue's saab eelmise aasta ferruga sõita.
Lisaks:
| tsitaat: |
GT5 Prologue is the PS3s first pre release Platinum title
According to SCEE NZs Marketing Manager Dave Hine and Paul Gunn (PR guy), pre-orders for Gran Turimo 5 Prologue in SCEE regions are already at one million. This makes the game the PS3s first pre release Platinum title.
|
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Schumi
HV kasutaja

|
18.03.2008 13:47:40
|
|
|
| Ja kui kuulujuttu uskuda, siis GT5 lõppversioonis saab kasutada teisigi 2007. aasta Vormel 1 autosid!!
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Bumer
HV veteran
|
18.03.2008 17:46:03
|
|
|
| amddude kirjutas: |
| Go blu-ray yourself up the ass. |
ega seal blu-ray peal ainult mäng ei ole. seal muud ka, mis võtab ruumi
|
|
| Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
18.03.2008 17:46:38
|
|
|
| Bumer kirjutas: |
| amddude kirjutas: |
| Go blu-ray yourself up the ass. |
ega seal blu-ray peal ainult mäng ei ole. seal muud ka, mis võtab ruumi |
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
18.03.2008 17:54:14
|
|
|
Miks sa seda juttu, et blu-ray on mõttetu "PS3 vs XBOX360" teemas ei aja. Siin ei puutu see asjasse.
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
18.03.2008 18:13:41
|
|
|
Sellepärast ajab, et ta kohe üldse mitte ei ole ikskasti fäbnboy
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
18.03.2008 18:18:21
|
|
|
| Your lameness amuses me...
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
18.03.2008 19:39:20
|
|
|
Mis on viimased uudised, kas tuleb mingisugune damage system sisse või ei muutu ka viiendas osas mitte midagi?
Ja selle kõrvulukustava rehvide viliniga, mis on GT seeriat juba algusest peale muutumatuna saatnud, on ikka räigelt üle pingutatud. Vaatasin võrdluseks YouTube'st Forzat ja seal on vilin minimaalne. GTs krigisevad rattad iga väiksemagi roolikeeramise peale ja see käib rämedalt pinda. Nii võib kurdiks jääda!
Veenduge ise: http://youtube.com/watch?v=-drFKLi4u_k
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vici
HV kasutaja
|
18.03.2008 20:22:22
|
|
|
sellistest video võrdlustest suurt vahet ei teegi,vaid seda et GT 5 näeb graafiliselt parem välja
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
18.03.2008 20:41:21
|
|
|
| Vici kirjutas: |
sellistest video võrdlustest suurt vahet ei teegi,vaid seda et GT 5 näeb graafiliselt parem välja  |
OK, siin kuuleb paremini - http://youtube.com/watch?v=IU5j8B559qA
GT graafikale ei ole ühelgi teisel automängul midagi vastu panna, see on selge. Aga probleem on selles, et et see neetud vilin on juba GT1st alates täpselt samasugune. Kaua peab seda iidset, 90ndate aastatest pärit heli taluma? Oleks ma siis ainuke, keda see häirib - video kommentaarides on ka teised seda maininud.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
18.03.2008 21:05:17
|
|
|
mitte ühtegi kurvi ei saa ilma vilisemiseta võtta
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sprocket
Aeg maha 60
|
18.03.2008 21:18:58
|
|
|
| GT5 tundub rohkem nagu arcade stiilis mäng mis on võrreldav PGR4-ga.
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|