Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 288, 289, 290 ... 767, 768, 769  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millises serveris ja miks hakkad mängima?
PVP, sest ... (täpsustan teemas)
42%
 42%  [ 29 ]
PVE, sest ...
25%
 25%  [ 17 ]
RP, sest ...
2%
 2%  [ 2 ]
RP-PVP, sest ...
10%
 10%  [ 7 ]
Vahet pole, sest ...
19%
 19%  [ 13 ]
hääli kokku : 68

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 12.03.2008 12:31:21 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
Aitäh selle reatardi sildi eest, mis ma oskan öelda... ehk ongi hea, et tänu muutustele jääb selliseid sinusuguseid ölööt master uber vendi wowis vähemaks icon_biggrin.gif

Sa tõestad sinule suunatud pildi õigsust täiesti.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ottf
HV veteran

sõnum 12.03.2008 12:44:58 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
ottf kirjutas:
Aitäh selle reatardi sildi eest, mis ma oskan öelda... ehk ongi hea, et tänu muutustele jääb selliseid sinusuguseid ölööt master uber vendi wowis vähemaks icon_biggrin.gif

Sa tõestad sinule suunatud pildi õigsust täiesti.

Ilmselt...

Kui sa viitsiksid/suudaksid natukene süveneda teemasse ning lugeda postid läbi siis ilmselt tuleks ka midagi mõistlikku sul suust välja.

Praegu on see nagu kompleksides lapse möla...

Selleasemel, et tembeldad mind retardiks - parem seleta siis lahti millest ma valesti aru saan, ehk muudan meelt?

Ilmselt sa seda lihtsalt ei suuda, seega on sinu postitus samapalju väärt kui täiesti tühi postitus!
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.03.2008 12:52:40 vasta tsitaadiga

Link
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
gloom
Kreisi kasutaja
gloom

sõnum 12.03.2008 13:01:43 vasta tsitaadiga

ottf, sinu jutust ei lugenud ma midagi välja. Tundub, et sa pole WoWi mänginudki.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 23
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 12.03.2008 13:07:47 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
Selleasemel, et tembeldad mind retardiks - parem seleta siis lahti millest ma valesti aru saan, ehk muudan meelt?

Hakkame siis taaskord otsast peale for the slow people.

Patch 2.4 toob Tier6 ekvivalentse geari BoJ'te eest. See tähendab, et iga mats saan endale 0 skilliga välja nühkida selle geariga ekvivalentse geari, mida on high-end raiding gildid endale välja raidinud Mount Hyjalist ja Black Templist viimased kuus kuud. Ära kaovad ka Attunemet Questid, mida ei muuda mitte kui midagi - casualid ei näe kunagi BT bosse, MHs esimene vast võetakse maha kui hästi läheb. Mida see tähendab? Seda, et kõik raidijad saavad Blizzi käest kahetonnise betoonplokiga näkku ja gildide lagumine ja inimeste quittimine on täiesti põhjendatud ja õige. Null effortiga antakse matsidele kätte parim gear mängus, millega nad nagunii midagi teha ei suuda ja siis imestatakse, miks raidijad on vihased. Ega sa ei taipa, miks?

Mis kuradi PVP juttu ajad? Tier 6l ega BoJ juppidel ei ole peal Resilience'it. Mis võrdsusest ja "tavainimese võimalusest" sa jahud, ise ikka tead? PVP tegemine eeldab PVP geari, mis seos on sellel Attunede kadumise ja T6 ekvivalentse geariga? Terminite mõismisest ma parem ei räägi, küll on raidijad RPjad ja ei tea kes veel. PVE ja PVP gearil pole mitte mingit seost, saa ometi ükskord sellest aru. Täiesti mõistmatu on minu jaoks "twinkide jutt". RESILIENCE, learn the meaning, mofo. Tee endale kõigepealt selgeks, misasi on WoWis mis ja kuku siis paugutama - WoW on PVE mäng = mäng on üles ehitatud instadele ja raidimisele. See, et midagi sellist on üllatus, tekitab küsimuse - sa WoWi ikka kunagi käima oled pannud?
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 12.03.2008 13:24:27 vasta tsitaadiga

Ma ei saa aru, miks peaks kellelegi korda minema, milline gear teistel on. Ise olen gruulis ja bwlis käinud. Kaugemale pole jõudnud. Kara clearitud, sõu what?

Mul on ükskõik, kui mõni tüüp saab endale badgede eest osta paremat geari. MUl oleks ka siis ükskõik, kui meie gild teeks bt'd. Miks?

- need itemid pole päris
- miks peakski mulle kellegi teise gear korda minema?
- endiselt vaataks mingid tondid alt üles ja imetleksid minu BT geari (isegi siis, kui nad ise kuus ühe samaväärsete sattidega itemi suudavad osta).
- miks peaks mind segama see, kui inimesed saavad nautida laiemat mängu contenti?
- miks peaks mind segama see, kui need inimesed on rõõmsamad?
- uus expansion tuleb niikuinii, jällegi. gear vahetatakse välja.

Mängitakse ju ikkagi selle pärast, et lõbus oleks. Kui jupid teevad inimesed rõõmsaks, siis las blizard jagab neid, keda kotib? Kõveimad bossid võetakse ikkagi endiste tipp gildide poolt maha esimesena. Tipp gildid juhivad endiselt PVe progressi ja selles pole midagi halba. Keegi ei võta neid tiitleid "proffidelt" ära.

"ela ja lase teistel elada."

viimati muutis Timberg 12.03.2008 14:34:54, muudetud 1 kord
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 12.03.2008 13:27:55 vasta tsitaadiga

kara = ubrs , kui sul mingi karakrapp seljas effort put in = 0 , kui sa oleks ise BT-s , hyalis vaeva näinud ja asju nühkinud over and over again saaksid ehk aru aga sa ju ei saa icon_lol.gif
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
aatomik
HV kasutaja
aatomik

sõnum 12.03.2008 13:54:12 vasta tsitaadiga

Ma ei saa aru inimestest, kes on seda mängu oma 3 aastat juba pelanud nüüd ja süüdistavad blizzi mängu igavaks ning mõttetuks muutumise pärast. Sellise aja jooksul ongi normaalne, et hing miskit uut ja huvitavamat ihkama hakkab ning vanast mängust kopp ette tuleb.

Ma isiklikult ei viitsiks küll ühte sama mängu üle aasta mängida - WoW'gi ammendas ennast minu jaoks umbes 8 kuuga icon_rolleyes.gif
Palju uusi mänge tulekul (War, AoC...), äkki oleks õige aeg sinnapoole kiikama hakata, või mis? icon_smile.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 12.03.2008 14:15:22 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:

"ela ja lase teistel elada."

Üks kordki näen, et Timberg kirjutab asjalikku juttu thumbs_up.gif beer_yum.gif icon_biggrin.gif

Minusuguse pühapäevamängija jaoks on muutused väga teretulnud. Kõik meist ei suuda 12h päevas ekraani taga wow´i tampida. Samas tahaks väga omada pisikest osagi noliferite T6 ekvivalentsest gearist. Kui see tehakse võimalikuks, siis on väga broo.
Kommentaarid: 257 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 209
tagasi üles
xav
HV vaatleja

sõnum 12.03.2008 14:29:52 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
Samas tahaks väga omada pisikest osagi noliferite T6 ekvivalentsest gearist. Kui see tehakse võimalikuks, siis on väga broo.

Ja mida sa teeksid selle geariga? Lihtsalt et miks seda vaja peaks olema? Illidani sa peksma ei hakka, Sunwelli ka ei kipu minema ... et teha Blood Furnace'it 10 minutit kiiremini? Või mingi muu põhjus?

Suhtkoht aus seis
tagasi üles
sapper
HV vaatleja

sõnum 12.03.2008 14:31:35 vasta tsitaadiga

krt ma ei oska nüüd teiste klasside kohta rääkida a maagile boj gear on ikka kehvem võrreldes t6-ga.

viimati muutis sapper 12.03.2008 14:40:32, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 12.03.2008 14:36:02 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
kara = ubrs , kui sul mingi karakrapp seljas effort put in = 0 , kui sa oleks ise BT-s , hyalis vaeva näinud ja asju nühkinud over and over again saaksid ehk aru aga sa ju ei saa :lol:

Nõu offence, aga mul on tõenäoliselt rohkem karvu kui sul. Kas selle tõttu oled sa halvem inimene ja ei vääri armastavat ja kaunit elukaaslast? Muidugi mitte.

Järeldus: nühkige palju tahate, õnnele nii elus kui wowis on õigus kõigil (ka nendel, kes vähem nühivad).
tagasi üles
Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 12.03.2008 15:02:19 vasta tsitaadiga

See on lihtsalt kadedus, mis siin räägib.
"Näe, meie nühkisime pool aastat, miks sina ei nühi?"
Kuna tegu on vaid stattide poolest sarnase geariga, siis täpselt samasuguse, kui sinul, saamiseks peavad ka teised pool aastat raide nühkima. Ma ei näe, kus siin probleem on.

edit:
xav kirjutas:
Kristoferr kirjutas:
Samas tahaks väga omada pisikest osagi noliferite T6 ekvivalentsest gearist. Kui see tehakse võimalikuks, siis on väga broo.

Ja mida sa teeksid selle geariga? Lihtsalt et miks seda vaja peaks olema? Illidani sa peksma ei hakka, Sunwelli ka ei kipu minema ... et teha Blood Furnace'it 10 minutit kiiremini? Või mingi muu põhjus?

Täpselt samal põhjusel, kui sul endal - et saada endale paremate stattide ja vb ka väljanägemisega gear. Või kogud sina neid ainult sellel põhjusel, et olla valmis järgmiseks bossiks?
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
xav
HV vaatleja

sõnum 12.03.2008 15:14:42 vasta tsitaadiga

Traf kirjutas:
Täpselt samal põhjusel, kui sul endal - et saada endale paremate stattide ja vb ka väljanägemisega gear. Või kogud sina neid ainult sellel põhjusel, et olla valmis järgmiseks bossiks?

Üllatus-üllatus, aga jah. 3 aastat geari upgradenud selleks, et järgmises highend instas enda panus anda. Välimus... mu maag oli vahepeal (AQ40 avamise hetkel) rohelises ürbis, voodoomaskiga, mõõgaga, hallide õlakutega ning punaste kummikinnastega. Peaks olema piisav põhjendus, et välimus mind ei morjenda.
tagasi üles
Marek114
HV kasutaja

sõnum 12.03.2008 16:02:53 vasta tsitaadiga

morgoth kirjutas:
Seni, kuni PVP-s midagi kaotada/võita pole (teise mängija geari nt), on see ebahuvitav ja mõttetu minuarust. Täielik carebear mäng.

Ja 400 runni instada ühte asja on huvitavam? Imo mitte, minule meeldib ka PvPda rohkem kui PvEda. Vahel meelelahutuseks võin semudega minna kuhugi instama aga ega suurt ma ei viitsi ka.
PvPs on alati midagi võita, kasvõi paremat ranki teenida ja paremaid asju saada, näiteks vengeful set selga saada. Samasugune motivatsiooni andev asi nagu raidijate vendadel saada kätte T6.
Sa võid muidugi öelda, et PvPs tuleb gear kiiresti kätte. Ei tule ta midagi, kui hakkad kellegi teise arena tiimi ostma siis vb tõesti, muidu tuleb ikka mängida ka osata, et saada 1850 või parem raiting kätte.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
xav
HV vaatleja

sõnum 12.03.2008 16:09:33 vasta tsitaadiga

Vs. ~30 inimest et saada üks highend gild, sul on vaja et need inimesed kõik oskaksid mängida, nad peavad pühendama endal ajaliselt iga õhtu mingi kogus tunde (arenas 10 mängu per nädal, kui sul on rating käes, mida tahad), madistama Blizzardi poolt mängu jäetud bugidega ja anomaaliatega (RoS combat bug kasvõi), ning kui need kõik eeltingimused on täidetud, siis peab veel sul täringuga vedama, et see mingi % mingi kindla itemi kukkumiseks toimub, ning sa saad selle itemi. Kui läheb "eriti hästi", siis ei vea, ning farmid üle poole aasta BT'd, ning endiselt ei tule esimese bossi käest ühte itemit mitte ühtegi korda... Sod off @ "Ei tule PvP's midagi gear kiiremini kätte"
tagasi üles
Subu
HV veteran
Subu

sõnum 12.03.2008 16:30:29 vasta tsitaadiga

Whinereid kuulda võetaks oleks Molten Cori gear ikka mängu parim icon_biggrin.gif . See uuendus on lihtsalt sellepärast väljas et enne expansioni oleks kõigil inimestel enam vähem samade võimalustega grindgear. MMORPGdega ongi nii et see et sa olid enda arvates guru pool aastat ei tähenda et sa selleks elu lõpuni jääksid. Ega teilt teamworki kogemusi ära ei varastata, kui tasemel olite siis küll saate uuesti kelgu peale .
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 56
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 12.03.2008 16:35:22 vasta tsitaadiga

Subu kirjutas:
MMORPGdega ongi nii et see et sa olid enda arvates guru pool aastat ei tähenda et sa selleks elu lõpuni jääksid.

Hea kokkuvõte:)
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 12.03.2008 16:40:11 vasta tsitaadiga

Subu kirjutas:
See uuendus on lihtsalt sellepärast väljas et enne expansioni oleks kõigil inimestel enam vähem samade võimalustega grindgear..

Selleks et sigu ja kitsi nottida, on vaja 1500 spelldämiga clothi selga ja melee poistele 102dpsi däggereid?
tagasi üles
Marek114
HV kasutaja

sõnum 12.03.2008 16:57:44 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Subu kirjutas:
See uuendus on lihtsalt sellepärast väljas et enne expansioni oleks kõigil inimestel enam vähem samade võimalustega grindgear..

Selleks et sigu ja kitsi nottida, on vaja 1500 spelldämiga clothi selga ja melee poistele 102dpsi däggereid?

Elite bossud on sead edaspidi.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
xav
HV vaatleja

sõnum 12.03.2008 17:07:10 vasta tsitaadiga

Sai leveldatud TBCs blood elf paladin ja undead warlock üles... täiesti probleemivaba oli lvl58 olles Outlandi astudes lükata quest rewarde selga, ning leveldada. Igasugune "et leveldada oleks expansionis lihtsam" jutt on BS ja otsitud "vabandus" sellele, et nutjaid on palju ning neid kuulates tõmmatakse high-end raidijatele vesi peale.
tagasi üles
Pusna
HV kasutaja
Pusna

sõnum 12.03.2008 19:47:10 vasta tsitaadiga

Ma pole veel midagi öelnud...
Ning ma mängin wowi teist nädalat...

Aga see et minusugustele tavamängijatele hakatakse andma eliit varustust lihtsalt Blizzardi poolt on ebaaus.

Samas ma pakun et ma ei viitsi seda mängu nii kaua mängida kuni ma endale mõne sellise jupi saan.

Atren
HV vaatleja

sõnum 13.03.2008 09:13:04 vasta tsitaadiga

Selle eliitvarustuse kätte saamine pole ajaliselt midagi nii triviaalne.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 13.03.2008 10:02:49 vasta tsitaadiga

Pusna kirjutas:
Aga see et minusugustele tavamängijatele hakatakse andma eliit varustust lihtsalt Blizzardi poolt on ebaaus.

Jõua 70. Algaja puhul keskmiselt 15(20)x24h.
Aja endale piisav gear kokku, et heroicuid teha. Sõltub grupist. Ma paneks vabalt 5x24h otsa.
Nüüd aja endale 150 badge kokku (3-5 per heroic instance run).
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 13.03.2008 11:48:33 vasta tsitaadiga

no kuule, karazan full cleari teeb igagi vähemalt 3 nuppu vajutav grupp ära. kas just ühe õhtuga, aga nädalase perioodi jooksul kindlasti. lisa otsa veel herooikud, ja EZ MOD LOOT ongi sul kotis.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 288, 289, 290 ... 767, 768, 769  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.