Aitäh selle reatardi sildi eest, mis ma oskan öelda... ehk ongi hea, et tänu muutustele jääb selliseid sinusuguseid ölööt master uber vendi wowis vähemaks
Aitäh selle reatardi sildi eest, mis ma oskan öelda... ehk ongi hea, et tänu muutustele jääb selliseid sinusuguseid ölööt master uber vendi wowis vähemaks
Sa tõestad sinule suunatud pildi õigsust täiesti.
Ilmselt...
Kui sa viitsiksid/suudaksid natukene süveneda teemasse ning lugeda postid läbi siis ilmselt tuleks ka midagi mõistlikku sul suust välja.
Praegu on see nagu kompleksides lapse möla...
Selleasemel, et tembeldad mind retardiks - parem seleta siis lahti millest ma valesti aru saan, ehk muudan meelt?
Ilmselt sa seda lihtsalt ei suuda, seega on sinu postitus samapalju väärt kui täiesti tühi postitus!
Selleasemel, et tembeldad mind retardiks - parem seleta siis lahti millest ma valesti aru saan, ehk muudan meelt?
Hakkame siis taaskord otsast peale for the slow people.
Patch 2.4 toob Tier6 ekvivalentse geari BoJ'te eest. See tähendab, et iga mats saan endale 0 skilliga välja nühkida selle geariga ekvivalentse geari, mida on high-end raiding gildid endale välja raidinud Mount Hyjalist ja Black Templist viimased kuus kuud. Ära kaovad ka Attunemet Questid, mida ei muuda mitte kui midagi - casualid ei näe kunagi BT bosse, MHs esimene vast võetakse maha kui hästi läheb. Mida see tähendab? Seda, et kõik raidijad saavad Blizzi käest kahetonnise betoonplokiga näkku ja gildide lagumine ja inimeste quittimine on täiesti põhjendatud ja õige. Null effortiga antakse matsidele kätte parim gear mängus, millega nad nagunii midagi teha ei suuda ja siis imestatakse, miks raidijad on vihased. Ega sa ei taipa, miks?
Mis kuradi PVP juttu ajad? Tier 6l ega BoJ juppidel ei ole peal Resilience'it. Mis võrdsusest ja "tavainimese võimalusest" sa jahud, ise ikka tead? PVP tegemine eeldab PVP geari, mis seos on sellel Attunede kadumise ja T6 ekvivalentse geariga? Terminite mõismisest ma parem ei räägi, küll on raidijad RPjad ja ei tea kes veel. PVE ja PVP gearil pole mitte mingit seost, saa ometi ükskord sellest aru. Täiesti mõistmatu on minu jaoks "twinkide jutt". RESILIENCE, learn the meaning, mofo. Tee endale kõigepealt selgeks, misasi on WoWis mis ja kuku siis paugutama - WoW on PVE mäng = mäng on üles ehitatud instadele ja raidimisele. See, et midagi sellist on üllatus, tekitab küsimuse - sa WoWi ikka kunagi käima oled pannud?
Ma ei saa aru, miks peaks kellelegi korda minema, milline gear teistel on. Ise olen gruulis ja bwlis käinud. Kaugemale pole jõudnud. Kara clearitud, sõu what?
Mul on ükskõik, kui mõni tüüp saab endale badgede eest osta paremat geari. MUl oleks ka siis ükskõik, kui meie gild teeks bt'd. Miks?
- need itemid pole päris
- miks peakski mulle kellegi teise gear korda minema?
- endiselt vaataks mingid tondid alt üles ja imetleksid minu BT geari (isegi siis, kui nad ise kuus ühe samaväärsete sattidega itemi suudavad osta).
- miks peaks mind segama see, kui inimesed saavad nautida laiemat mängu contenti?
- miks peaks mind segama see, kui need inimesed on rõõmsamad?
- uus expansion tuleb niikuinii, jällegi. gear vahetatakse välja.
Mängitakse ju ikkagi selle pärast, et lõbus oleks. Kui jupid teevad inimesed rõõmsaks, siis las blizard jagab neid, keda kotib? Kõveimad bossid võetakse ikkagi endiste tipp gildide poolt maha esimesena. Tipp gildid juhivad endiselt PVe progressi ja selles pole midagi halba. Keegi ei võta neid tiitleid "proffidelt" ära.
"ela ja lase teistel elada."
viimati muutis Timberg 12.03.2008 14:34:54, muudetud 1 kord
kara = ubrs , kui sul mingi karakrapp seljas effort put in = 0 , kui sa oleks ise BT-s , hyalis vaeva näinud ja asju nühkinud over and over again saaksid ehk aru aga sa ju ei saa
Ma ei saa aru inimestest, kes on seda mängu oma 3 aastat juba pelanud nüüd ja süüdistavad blizzi mängu igavaks ning mõttetuks muutumise pärast. Sellise aja jooksul ongi normaalne, et hing miskit uut ja huvitavamat ihkama hakkab ning vanast mängust kopp ette tuleb.
Ma isiklikult ei viitsiks küll ühte sama mängu üle aasta mängida - WoW'gi ammendas ennast minu jaoks umbes 8 kuuga
Palju uusi mänge tulekul (War, AoC...), äkki oleks õige aeg sinnapoole kiikama hakata, või mis?
Üks kordki näen, et Timberg kirjutab asjalikku juttu
Minusuguse pühapäevamängija jaoks on muutused väga teretulnud. Kõik meist ei suuda 12h päevas ekraani taga wow´i tampida. Samas tahaks väga omada pisikest osagi noliferite T6 ekvivalentsest gearist. Kui see tehakse võimalikuks, siis on väga broo.
Samas tahaks väga omada pisikest osagi noliferite T6 ekvivalentsest gearist. Kui see tehakse võimalikuks, siis on väga broo.
Ja mida sa teeksid selle geariga? Lihtsalt et miks seda vaja peaks olema? Illidani sa peksma ei hakka, Sunwelli ka ei kipu minema ... et teha Blood Furnace'it 10 minutit kiiremini? Või mingi muu põhjus?
kara = ubrs , kui sul mingi karakrapp seljas effort put in = 0 , kui sa oleks ise BT-s , hyalis vaeva näinud ja asju nühkinud over and over again saaksid ehk aru aga sa ju ei saa :lol:
Nõu offence, aga mul on tõenäoliselt rohkem karvu kui sul. Kas selle tõttu oled sa halvem inimene ja ei vääri armastavat ja kaunit elukaaslast? Muidugi mitte.
Järeldus: nühkige palju tahate, õnnele nii elus kui wowis on õigus kõigil (ka nendel, kes vähem nühivad).
See on lihtsalt kadedus, mis siin räägib.
"Näe, meie nühkisime pool aastat, miks sina ei nühi?"
Kuna tegu on vaid stattide poolest sarnase geariga, siis täpselt samasuguse, kui sinul, saamiseks peavad ka teised pool aastat raide nühkima. Ma ei näe, kus siin probleem on.
edit:
xav kirjutas:
Kristoferr kirjutas:
Samas tahaks väga omada pisikest osagi noliferite T6 ekvivalentsest gearist. Kui see tehakse võimalikuks, siis on väga broo.
Ja mida sa teeksid selle geariga? Lihtsalt et miks seda vaja peaks olema? Illidani sa peksma ei hakka, Sunwelli ka ei kipu minema ... et teha Blood Furnace'it 10 minutit kiiremini? Või mingi muu põhjus?
Täpselt samal põhjusel, kui sul endal - et saada endale paremate stattide ja vb ka väljanägemisega gear. Või kogud sina neid ainult sellel põhjusel, et olla valmis järgmiseks bossiks?
Täpselt samal põhjusel, kui sul endal - et saada endale paremate stattide ja vb ka väljanägemisega gear. Või kogud sina neid ainult sellel põhjusel, et olla valmis järgmiseks bossiks?
Üllatus-üllatus, aga jah. 3 aastat geari upgradenud selleks, et järgmises highend instas enda panus anda. Välimus... mu maag oli vahepeal (AQ40 avamise hetkel) rohelises ürbis, voodoomaskiga, mõõgaga, hallide õlakutega ning punaste kummikinnastega. Peaks olema piisav põhjendus, et välimus mind ei morjenda.
Seni, kuni PVP-s midagi kaotada/võita pole (teise mängija geari nt), on see ebahuvitav ja mõttetu minuarust. Täielik carebear mäng.
Ja 400 runni instada ühte asja on huvitavam? Imo mitte, minule meeldib ka PvPda rohkem kui PvEda. Vahel meelelahutuseks võin semudega minna kuhugi instama aga ega suurt ma ei viitsi ka.
PvPs on alati midagi võita, kasvõi paremat ranki teenida ja paremaid asju saada, näiteks vengeful set selga saada. Samasugune motivatsiooni andev asi nagu raidijate vendadel saada kätte T6.
Sa võid muidugi öelda, et PvPs tuleb gear kiiresti kätte. Ei tule ta midagi, kui hakkad kellegi teise arena tiimi ostma siis vb tõesti, muidu tuleb ikka mängida ka osata, et saada 1850 või parem raiting kätte.
Vs. ~30 inimest et saada üks highend gild, sul on vaja et need inimesed kõik oskaksid mängida, nad peavad pühendama endal ajaliselt iga õhtu mingi kogus tunde (arenas 10 mängu per nädal, kui sul on rating käes, mida tahad), madistama Blizzardi poolt mängu jäetud bugidega ja anomaaliatega (RoS combat bug kasvõi), ning kui need kõik eeltingimused on täidetud, siis peab veel sul täringuga vedama, et see mingi % mingi kindla itemi kukkumiseks toimub, ning sa saad selle itemi. Kui läheb "eriti hästi", siis ei vea, ning farmid üle poole aasta BT'd, ning endiselt ei tule esimese bossi käest ühte itemit mitte ühtegi korda... Sod off @ "Ei tule PvP's midagi gear kiiremini kätte"
Whinereid kuulda võetaks oleks Molten Cori gear ikka mängu parim . See uuendus on lihtsalt sellepärast väljas et enne expansioni oleks kõigil inimestel enam vähem samade võimalustega grindgear. MMORPGdega ongi nii et see et sa olid enda arvates guru pool aastat ei tähenda et sa selleks elu lõpuni jääksid. Ega teilt teamworki kogemusi ära ei varastata, kui tasemel olite siis küll saate uuesti kelgu peale .
Sai leveldatud TBCs blood elf paladin ja undead warlock üles... täiesti probleemivaba oli lvl58 olles Outlandi astudes lükata quest rewarde selga, ning leveldada. Igasugune "et leveldada oleks expansionis lihtsam" jutt on BS ja otsitud "vabandus" sellele, et nutjaid on palju ning neid kuulates tõmmatakse high-end raidijatele vesi peale.
Aga see et minusugustele tavamängijatele hakatakse andma eliit varustust lihtsalt Blizzardi poolt on ebaaus.
Jõua 70. Algaja puhul keskmiselt 15(20)x24h.
Aja endale piisav gear kokku, et heroicuid teha. Sõltub grupist. Ma paneks vabalt 5x24h otsa.
Nüüd aja endale 150 badge kokku (3-5 per heroic instance run).
no kuule, karazan full cleari teeb igagi vähemalt 3 nuppu vajutav grupp ära. kas just ühe õhtuga, aga nädalase perioodi jooksul kindlasti. lisa otsa veel herooikud, ja EZ MOD LOOT ongi sul kotis. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Täiesti rohelised ei tee seal Karas essugi nii lõdvalt 3 nupuga ära. Ja Kara nädal aega vihtuda ei ole mingi EZ mode ... selleks võik olla 4h full clear aga selleks peab sul olema gear olemas. Uued saavad nii elada vaid vanade turjal.
Lisaks:
Scart kirjutas:
ottf kirjutas:
Hakkame siis taaskord otsast peale for the slow people.
Patch 2.4 toob Tier6 ekvivalentse geari BoJ'te eest. See tähendab, et iga mats saan endale 0 skilliga välja nühkida selle geariga ekvivalentse geari, mida on high-end raiding gildid endale välja raidinud Mount Hyjalist ja Black Templist viimased kuus kuud
Mis sa virised. Ta saab aru küll aga mulle tundub see küsimus lihtsalt irooniline.
Hakates WoW mängima ajal, mil oma chari leveldades ma ei ole näiteks näinudki AQ20/40 instasi seest, vaid kogemata saanud kätte vaid MC atti ning seal jõudnud vaid esimese bossini, kuna poolrohelised ja mõned alla 70 liikmed ei teinud seda 18kesi ära, peaksin nüüd kurtma, et miks BC üldse peale tuli?!
0 skilliga mängijad ei nühi seda geari niikuinii välja niisama välja aga ... kuskohas sa siis mängid? Oleks võimalik serverite vahel kiiresti liikuda, tahaks tõesti näha konkreetset chari reaalses mängus ... _________________ --
Vanilla WoWi raidinstad ning eriti just Naxx olid peakõrguselt üle praegustest, seega tõesti - sa oled kahjuks väga palju ilma jäänud. Just sellest paremast osast.
dzombe kirjutas:
0 skilliga mängijad ei nühi seda geari niikuinii välja niisama välja aga ... kuskohas sa siis mängid? Oleks võimalik serverite vahel kiiresti liikuda, tahaks tõesti näha konkreetset chari reaalses mängus ...
Ei nühi? Tavalised heroicud on selline pushover, et üks käsi selja taga ja üks silm magamas - on need tehtavad. Kara pole enam aasta aega mingi challenge.
---
Aktiivselt ma ise ei mängi aasta algusest saadik, WoLKi tulles uuesti.
m6tetu vaidlus ju, nn edasij6udnud m2ngijatel ma kujutan jah ette et l2heb asi igavaks, a mis teha ? miks peaks minul j22ma pool m2ngust m2ngimata(seda enam et ma maksan selleeest), et mingi posu 1337 tyype kes siin silmadkinni ja m6ttej6uga inimesi nillivad ,et neil igav on. ma aretasin oma lvl 70 apala valmis ja mul on lillasid asju kaks tykki, m66k ja kilp, ning et bg omale mingi set peale saada, ytleme niiet ei ole lihtne. samas mul v6rdlus ka tuua, cs ma olen suhtkoht vanakooli m2ngija seal ja neid uusi nonsteamer tyype ma v6in ka pms ainult hiirt kasutades 2ra omada soundist r22kimata, a samas saavad nemad m2ngult k6iki neid v6imalusi kasutada mida minagi.
need kes on praegu k6vemad tegijad , j22vad nad nendeks olenemata mis m2nguga tehakse. so what et p2rast jooksevad perset2is noobe ringi seal oma k6vade settidega vms sina kui ylekeskmise skilliga tyyp peaks nad ikkagi 2ra omama olenemata gearist. liikumine ja ajastamine on k6ik üldse omaette ooper ju _________________ life is a bitch with 12inch strapon
miks peaks minul j22ma pool m2ngust m2ngimata(seda enam et ma maksan selleeest), et mingi posu 1337 tyype kes siin silmadkinni ja m6ttej6uga inimesi nillivad ,et neil igav on.
Nii, et kui T6 selga panna peale 550 BoJi nühkimist, siis kohe BT ja MH tühjaks "/LFG 24 to BT" abil?
>Tõlge: Nii, et kui Tier 6 selga panna peale 550 Badge of Justice nühkimist, siis kohe Black Temple ja Mount Hyjal tühjaks, Kanali "looking for group" need 24 more to Black temple abil ?
a miks mitte ? seal nagu v6iksgi siis ju v2lja tulla et nad v6ivad minna sinna ja asi ei j22 mitte varustuse taha kinni et nad selle 2ra l6petaksid vaid m2ngija oma skilli taha, organiseerimis skilli taha.
et siis oleks vahe ju et so what et sul see m66k on a kui sa sellega midagi teha ei oska on juba sinu probleem, kuid v2hemalt on sul V6IMALUS sinna minna ja sa tead et asi j22b sinu isiklike ja su grupi skillide taha. _________________ life is a bitch with 12inch strapon
Teroeetiliselt on Blizzardi käik samaväärne nagu koodidega FPS mängimine.
Ehk miks minna viimasesse tasemesse selle kõige pauguma relva järele, kui saab paari tähe kombinatsiooni sisse klõpsimisel selle relva kohe kätte ning esimese taseme kitsesi ja lambaid lahmima hakata.
Kui need kaks erinevat mängijat panna aga ühe raskusega tasemele pole mingit vahet on see WOW või FPS. Tulemus on sama, ehk võimekus ja võimetus.
Ma olen ka seda WOW-i mänginud nüüd ikka mingi hea aeg. Kuid peale seda kui 3 krõbetat Raidi Kildi kokku kukkus on mul igasugune tahe kadunud, sest DefiasBrotherhood on muutunud suht koht mõtetuks serveriks AGA kolida ning 0-ist alustada Outlandist pole ka sellist eriti ägedat tahet
Millega ma praegu teen.. Leveldan Chare.
Millega praegu kõvemad raidi kildid tegelevad.... Grindivad raha ja varustavad igasuguse maltsa ja kivikestega guildibankasid, et just siis kui LK StardiPauk antakse, oleks neil kõige parim hoog ning nad suudaks osta ülehinnatud esemeid asju vms. Ning saada esimesena tippu.
Samas ma saan väga hästi aru miks tõesti head mängijad nii tunnevad nagu tunnevad, sest BG-s on tulemust näha need kes ei suuda mängijad normaalset ei hakka ka seda tegema kui neile T6 väärne set lihtsalt selga toppida !!
Pro mängijad on WOW-ist juba ammu ilma lahkunud, sest BC röövis niimõnelgi hea mängu isu ära. Peale tulev Kiht, keda Blizzard aitab järele jõuda on endamajolt BG afkerid või RP Beggarid.
Samas Blizzard on firma seega prioriteet on kasum.
Võtke seda kui reorganiseerimis võimalust, ehk võimalust alustada kusagil teises ja paremas serveris ning..... saada varsti pea, et TOP seti omanikuks ! Kui aga ka pea on otsas, võtab mõni hea Raid Guild ikka vastu ning LK raidide Farmimine võiks alata.
Ma ei ootagi eriti õhinaga seda LK vaid hoopis Hammerid või Cononit.
Sest mul pole enam närvi neid uusi õpetada, kes erilist tulemust lõpuks ikkagi ei anna.
PS. IMO Full Karazani jaoks jääb ka Dungeon Setist puudu _________________ AMD VS INTEL
koodimine ? ei ole ju , et mina oma seda krdi m66ka ja kilpi saada pidin ikka bg usinalt istuma sinna l2ks ka oma AEG, mida k6ikidel ei ole. minu jaoks wow ei ole mingi geari taga ajamine, ja mingi bossi maha saamine ylimaks saavutuseks. vaid see on minujaoks virtuaal maailm kus ma arnedan oma karakterit kuidas tuju on, l2hen pyyan ka, n2iteks eile k2isin (ma alliance) brillis uitamas kuni l6puks 4 hordi mind "viisakalt" lahkuma sundisid.
ytlege mulle siis mida ma valesti teen ? m2ngin m2ngu valesti , et panustan valedele asjadele ? siis v6iks ju kui lvl 70 saad ainult mingi menyy teha, list kus kirjas vastavad bg ja instad, et klick ja oledki sees ja muudkui m2ngid ajad oma geari taga. _________________ life is a bitch with 12inch strapon
Ma küll ei saanud viimasest postist aru õieti, sest "koodimine" oli minu poolne näide, kuidas ma suhtun Blizzardi käiku aga nagu rootlased minuga ühes serveris "naeravad"
RP külg jääb ikka alles, ehk oma karakteri ülesse ehitamine ning temale näo.... vormine.
Näiteks - Kitsede söömine Ainult, et kui kaua sa seda teed.... on ise asi.
Samas oli mul ka väga kahju sellest, kui Blizzard röövis igasuguse huvi vanasid ja väga toredaid raide külastada.
Enamus uusi mängijaid käivad ainult Paladini hobuse pärast mõnes vanas instad ja siis ka "Jou, can you boost my pally !?" _________________ AMD VS INTEL
ma ei saa nagu nende inimeste m6ttest siin aru ,ma ei tea, sry ma pole m2nginud pre TBC wowi, ma t6esti ei tea mby mida te m6tlete, kuid nagu ma mainisin miks peaks olema privilegeeritud see et kes p22seb teatud asjadele ligi, ma tahaks ka kunagi illiadani oma silmaga 2ra n2ha, a arestades minu m2ngimist siis praeguse seisuga ma NEVER ei n2egi teda. ma peaks krt t88lt ennast mingiks ajaks lahti v6tma et hakata ennast kuskile raid guildi vms sisse s88ma et sinna p22seda KUID , enne seda pean ma veel tontteab mida tegema, ja palju see aega võtab ? minuarust blizzard on lihtsalt sinna poole teel nagu juba ta teinud on et alates mis see oli lvl 20 kuni 60 on tehtud lvldamine kiiremaks, miks te selle kallal ei pl6ksi , teie ju n2igite ka kurja vaeva ja a ega et oma charrid nii k6rgele saada kui nad on. teatud mobid on t6mmatud alla eliidi pealt tavaliseks.
asi on ikkagi inimsetes endas kinni, v6i mis te arvate et wow peabki j22ma ylimaks m2nguks, et areneb koguaeg kuhugile ? inimesed m2ngivad siiamaani diablot netis, igale yhele oma, a et wow ON suur m2ng siis ma ei n2e küll miks k6ik ei saa selle erinevaid tahke nautida ? _________________ life is a bitch with 12inch strapon
Ja see ülevalpool ongi teada-tuntud, kui "casual whine". Illidani näevad need vähesed, kes on piisavalt head mängijad, on piisavalt heas gildis ja kellel on tänu sellele skill ja gear ning antud õigus Illidan kasti lüüa. Vanakooli 40 ja nüüd 25 man ettevõtmised on RAIDID. Ei, need pole 5 man slackfestid ega muu selline, vaid RAIDID. Need on mõeldud parimatele ja pakuvad maksimaalset raskusastet - kui sa oled casual, sinul sinna kohta ei ole.
---
Pusna - Champions Hall, Orgis teisel korrusel kohe seal, kuhu Orgi Portal sind viskab.
jah ja t2nu sinusugustele j22bki see osa mul n2gemata sest see k6ik on m6eldud sinusugstele ? ja minusuguse jutt on kohe whine, ma ytleks et sinusuguste nn pro geimerite siin ulgumine et oioi mida nad teevad ma ei suuda ju ennast muuta on palju r2igem whiine _________________ life is a bitch with 12inch strapon
jah ja t2nu sinusugustele j22bki see osa mul n2gemata sest see k6ik on m6eldud sinusugstele ? ja minusuguse jutt on kohe whine, ma ytleks et sinusuguste nn pro geimerite siin ulgumine et oioi mida nad teevad ma ei suuda ju ennast muuta on palju r2igem whiine
Tänu minusugustele? Sa mõtled siis selle all seda, et ma pean loogiliseks 25 man raidide raskusastet ja fakti, et peab olema korralik koostöö ja mänguoskus selleks, et bosse maha võtta?
Ma arvan, et sa mängid valet mängu. Kui mängija pole võimeline liituma raiding gildiga, jooksma ära reppe, tegema ära võtmeid ning siis raidima vastavalt raidplannerile - ei ole tema koht 25 man raidis.
m2ngin valet m2ngu? ma ei saa nüüd h2sti aru kuidas , puutub mingi kindla geari omamine sellesse ? ma t6esti ei oskaks m6ne k6vema bisso vastu m2ngida arvatavasti ka siis kui mul oleks mingi yber gear peal, asi POLE selles, kuid kui asi on selles siis sorry vaan sinategeled vale asjaga, siis mine parem 30 mehelisse jalav2epataljoni kuhugile l6unapoole raidima. _________________ life is a bitch with 12inch strapon
Koht, kuhu sind viskab Orgi portal elik see tore urgas, kus on Maagide class trainer ja kohe seal kõrval üle järve on First Aid treener. Vot sinna viskabki su Orgi portal. Hakkad sealt tulema linna keskme suunas ja kohe vasakut kätt on suur maja ja selle uks on portaal, see ongi Champions Hall.
Scart ära mängi seda kes sa ei ole. Kõik mängjiad kes mängivad orikas, neil kõigil on õigus mängida seda kuidas tahavad. Pole sinu asi kellelegi öelda kuhu neil mõtet minna ja mitte.
Scart ära mängi seda kes sa ei ole. Kõik mängjiad kes mängivad orikas, neil kõigil on õigus mängida seda kuidas tahavad. Pole sinu asi kellelegi öelda kuhu neil mõtet minna ja mitte.
Et siis misasja? Inimene, kellel ei ole aega/viitsimist ja tahtmist- viriseb selle üle, et teistel on asjad mida temal ei ole ja see on täiesti normaalne ja õiglane? Sissepandud aeg on otseses võrdumises sinu geariga. Aega sisse ei pane, geari ei saa. See on nagu kellelegi veel häguseks jäänud?
a see sulle p2he ei mahu et k6ik ei m2ngigi geari p2rast. mis ma pean siis nüüd omal m2ngu uninstallima sest mul ei ole aega igajumalap2ev miinimum 4h wowi m2ngida ?
scart millep2rast sa wowi m2ngid ? mis on sinu ylim eesm2rk seal ?
kui see nii on siist2nap2eva m6istes sitt oli et yldse nii tegid alguses muud midagi.
pretbc oli hea, see kes midagi tegi sai oma t2 seti selga , see kes oli slacker ja muidu loll ja laisk passis niisama oma magister setis ja diffrence oli päris huge nagu asi peakski olema wowis
ma pole siin r22kinud olemisest loll ja laisk vaid selles meeletus ajakulus mida ma pean matma sinan m2ngu alla et saada üldse seda m2ngu m2ngida. _________________ life is a bitch with 12inch strapon
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.