Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
T2nel
HV Guru

|
03.03.2008 20:00:39
|
|
|
tsitaat: |
Selline küsimus veel et kas selle riistaga videokõnesid saab teha??
|
Ei saa, tal puudub videokõne kaamera juba.
|
|
Kommentaarid: 798 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
646 |
|
tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
03.03.2008 20:25:23
|
|
|
T2nel kirjutas: |
|
Ei saa, tal puudub videokõne kaamera juba. |
Saab, vastaspoole pilti näed, vastaspool sinu ei näe.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
0 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
blackwerew
Kreisi kasutaja

|
03.03.2008 22:01:00
|
|
|
Kui ma slickiga MSNi kasutan siis kuidas ma MSNis suheldavate inimeste aknakesi vahetada saan?
Juhtnooltega ei saanud... Oskab äkki keegi tark öelda?
_________________ Loogika on idiootsuse viimane tase.
 |
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
4 :: |
1 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
04.03.2008 16:57:19
|
|
|
somnambuul kirjutas: |
T2nel kirjutas: |
|
Ei saa, tal puudub videokõne kaamera juba. |
Saab, vastaspoole pilti näed, vastaspool sinu ei näe. |
Peegli ees olles saab ka nii, et mõlemad näevad.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
vantka
HV vaatleja

|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kopz
HV kasutaja
|
05.03.2008 22:43:12
|
|
|
Tere.
Lisaks ka omapoolse kommentaari E51'e kohta.
Kasutades siiani kolm aastat SE K700i mudelit tundub Nokia menüü ikka väga keeruline. Teema algusest lõpuni läbi lugedes vaatasin, et isegi vanad Nokia kasutajad jäävad vahel jänni. Inimesele, kes pole teleka puldist keerulisemat asja käes hoidnud seda telefoni kindlasti ei soovitaks. Peamistest puudustest - küljepeal asetsevatst kumminuppudest ja ekraani all asetsevatest nuppudest on siin juba räägitud. Ühte pisikest, kuid minu jaoks olulist vidinat - taskulampi - siin ka kahjuks ei ole, kuid minu jaoks on arusaamatu hoopis see, et miks ei ole siia stopperit ja taimerit pandud? Neid on küll võimalik netist alla laadida, kuid sellegi poolest oleks võinud nad kohe olemas olla.
Pakendis kaasas olnud HF klapid ei taha kohe mitte kuidagi kõrvas püsiga. Sellest tulenevalt ka üks küsimus: kas Nokial on selline võimalus nagu SE telefonidel, et HF'i pistik ja kõnede vastamise/lõpetamise pult on telefoni omad, kuid klapid saad ise sinna pulti sisse torgata sellisad nagu tahad? Kasutaja MiXeR rõõmustas 2,5mm pesa üle, kuid mulle jäi see põhjus veidi arusaamatuks.
Plussid enda mätta otsast vaadatuna.
Valgustundlik ekraan ja klavhide valgustus. Pimedas viibides on hea, et ekraani valgustus liialt intensiivne ei ole ja samas ei ole mingit vajadust korralikus valguses veel omakorda klahve valgustada.
SE'l tundsin puudust helistajarühmadest - kõikidele kontaktidele oli vaja ükshaaval pilt ja helin juurde panna. Loodan, et nüüd olen sellest tüütust toimingust pääsenud. Hetkel on telefon kaks päeva olnud ja ainult üks kontakt on praegu mälus. Kõige tüütum osa ootab mind alles ees - vanast telefonist kõik kontaktid ükshaaval paberile kirja panna ja siis uude telefoni toksida.
Kuid kõige suurem pluss uuel telefonil on pildi kvaliteet. Selline tunne nagu oleks vana mustvalge kuvari tagant uue LCD monitori taha istunud. Pilt on lihtsalt vapustav.
Põhjus, miks ma ikkagi Nokiale üle läksin on selles, et:
1. Wifi
2. Symbian, millele on netist väga palju põnevaid vidinaid saada. Ise sirvin tavaliselt seda lehte.
3. Soodne hind.
Lõpetuseks paar küsimust ka lisaks eelpool kõrvaklappide probleemile:
1. Kas telefoni tarkvara laadimisel on vahet millist Symbiani versiooni ja seeriat minu telefon kasutab. Ma pean silmas seda, et kas näiteks mõni vanema Symbiani versiooniga ja/või seeriaga programm minu telefonis ka tööle hakkab?
2. Kust saab osta 2 või 4GB mälukaarti soodsalt?
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
John Smith
HV veteran
|
05.03.2008 22:59:24
|
|
|
Kõige tüütum osa ootab mind alles ees - vanast telefonist kõik kontaktid ükshaaval paberile kirja panna ja siis uude telefoni toksida.
|
No see on maitse asi, mina kasutan juba 3 aastat Outlooki kuna eelmine telefon oli WM5 peal. Nüüd ei olnud muud vaja kui üks Outlooki sünkroonimine NOKIAga ja kõik kontaktid olid ilusti olemas. ei kujuta küll käsitsi toksimist ette enamusel 2 -3 numbrit + 2-3 emaili aadressi
_________________ Kui te panete midagi mällu, jätke meelde, kuhu te panete. |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
blackwerew
Kreisi kasutaja

|
05.03.2008 23:21:30
|
|
|
Avastasin ühe asja. Tahaksin teada kas ka teistel E51 omanikel selline asi.
Nimelt kui ma tahan näiteks mingisugust numbrit salvestada, siis ootereiimil olles toksin numbri sisse, vajutan vasakut valikuklahvi ja oppa mis ma sealt leian: "Lisa kontktidele" kui peaks vist olema: "Lisa kontaktidele".
Kas kellelgi teisel veel selline asi või viga ainult minu softis?
 |
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
John Smith
HV veteran
|
05.03.2008 23:27:35
|
|
|
blackwerew kirjutas: |
Avastasin ühe asja. Tahaksin teada kas ka teistel E51 omanikel selline asi.
Nimelt kui ma tahan näiteks mingisugust numbrit salvestada, siis ootereiimil olles toksin numbri sisse, vajutan vasakut valikuklahvi ja oppa mis ma sealt leian: "Lisa kontktidele" kui peaks vist olema: "Lisa kontaktidele".
Kas kellelgi teisel veel selline asi või viga ainult minu softis? |
on jah, pole ise tähele pannud
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
spikhoff
HV veteran
|
05.03.2008 23:31:25
|
|
|
Nii on jah... Huvitav millal küll sellele 'kalale' jaole j6utakse, vist mitte niipea
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
nooskip
HV vaatleja
|
05.03.2008 23:40:12
|
|
|
Selline viga väga silma ei riiva ja ei usu, et keegi niipea seda parandama ka kukub.
|
|
tagasi üles |
|
 |
John Smith
HV veteran
|
05.03.2008 23:49:32
|
|
|
OT
"Thädete jräejrokd ploe oulilnie" - oli vahepeal selline reklaam Discowei pealt, et inimene loeb silmadega sõna mitte tähti ja kui esimene ja viimane on õiged siis saab ka sõnast aru?
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
hugo
HV veteran
|
06.03.2008 00:03:35
|
|
|
[quote="Kopz"]
Põhjus, miks ma ikkagi Nokiale üle läksin on selles, et:
1. WiFi
2. Symbian, millele on netist väga palju põnevaid vidinaid saada. Ise sirvin tavaliselt seda lehte.
3. Soodne hind.
Ise olen viimased 2a SE kasutaja olnud.Loen ka neid kommentaare siin .Tekkis küsimus palju te siis seda wifit kasutate üldse ? Pole ju vahet kas SE netti minna ja seal vajalik asi ära vaadata ja kõik,vahe vaid selles et maksan andmeside eest ,wifi tasuta.kAS ka mugavam ,kahtlen ( taust,ekraan jne ) või eksin.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
spikhoff
HV veteran
|
06.03.2008 00:04:40
|
|
|
Ma ikka suht palju kasutan wifit, seal kus v6imalik
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
John Smith
HV veteran
|
06.03.2008 00:18:09
|
|
|
Siin ka, enne ikka vaatan kas wifi on siis alles uurin netti. Kasutaks rohkem kui oleks kus kasutada Koolis enam ei käi ja tööl pole
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
blackwerew
Kreisi kasutaja

|
06.03.2008 00:29:04
|
|
|
nooskip kirjutas: |
Selline viga väga silma ei riiva ja ei usu, et keegi niipea seda parandama ka kukub.  |
Siis kirjutame Nokiasse kirja... No kurat... Ise tahab veel äriklassi telefon olla.
No paljudes kohtades mul selle wiFiga ikka tõsine jama :S
Rakvere Kebabis näiteks kui olen, näitab, et ühendus tugev (3 pulka - maksimum) aga kui hakkan ühenduma siis ütleb, et ei saa, et võrku pole. Proovisin ka täna Vinni Spordikompleksis, sama asi. Ja teine asi, et koguaeg on mingi TaverTrade vms ühendused ees kui tahan ühenduda, kui üritan neisse ühenduda siis jälle sama asi. Mis see TaverTrade vms. mingi ruuteri nimi vms?
Ma ei saa nagu aru.:S
 |
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
06.03.2008 01:15:15
|
|
|
hugo kirjutas: |
Ise olen viimased 2a SE kasutaja olnud.Loen ka neid kommentaare siin .Tekkis küsimus palju te siis seda wifit kasutate üldse ? Pole ju vahet kas SE netti minna ja seal vajalik asi ära vaadata ja kõik,vahe vaid selles et maksan andmeside eest ,WiFi tasuta.kAS ka mugavam ,kahtlen ( taust,ekraan jne ) või eksin. |
WiFi on ju üldjuhul tasuta. Kui Eestis olles saad veel suht odavaid kuumaksulisi datapakette kasutada, siis piiri taga maksad end andmeside roamingust suht segaseks. 3G ega isegi EDGE pole igal pool sugugi nii levinud, seega wifi on enamasti ka tükk maad kiirem. Tänapäeval leiab linnades pea igal pool mõne lahtise võrgu, kust päevauudised üle vaadata ja MSN'i ja Skype'i kasutada, ilma et sentigi maksma peaks.
Kordan veel kord, E51 ei ole tilu-lilu-emmpeekolm-ja-pildid koolilapsetelefon. Ta on ikkagi power userile, kes kõiki temas sisalduvaid häid omadusi hinnata ja igapäevaselt kasutada oskab. Ja kes ikka veel mõne asja (GPS) puudumise üle viriseda oskab. Mina sünkroniseerin teda pidevalt Outlookiga - kalender, ToDo, Notes, kasutan diktofoni, kui näiteks autoroolis mõni hea mõte pähe tuleb, TomTom muidugi, läpakaga pea iga päev GPRS/EDGE/3G ühendus, kui wifi't parajasti käepärast pole jne jne. Harva kuulan ka raadiot ja minu arust on selle jaoks need kaasasolnud klapid kõvad küll.
Ja tõsi, et sõbra K800i ekraani punktid on E51 omade kõrval nagu herneterad. Kontrastsus on ka muidugi teisest klassist.
See "Lisa kontktidele" minu silma ei riiva, kuna ma eesti keelt ei kasuta. Vaevalt, et Nokia arendusosakond sellele tähelepanu pöörab, kui keegi neile sellest teada ei anna. Nii et mis te siin plõksite, saatke neile kiri.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
blackwerew
Kreisi kasutaja

|
06.03.2008 10:01:47
|
|
|
Ma uurisin aga ei oska kuhugile kirjutada ja mu inglise keel pole ka just parimate seas
Äkki keegi teine saaks saata?
 |
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zammy
HV vaatleja

|
06.03.2008 11:48:51
|
|
|
Sai omalegi E51 soetatud. Ühe päeva kasutanud ja uurin asja natuke veel. Ehk teeb mingi ülevaate ka.
_________________ www.blender.ee |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
solution
HV Guru

|
06.03.2008 20:33:51
|
|
|
Käin netis läbi E51'e, ühendatud ta läbi bluetoothi läpakaga. Kõik töötab, kuid neti ühendamiseks peab kasutama PC Suite'i. Kas ilma selleta ka kuidagi saaks? Samuti kuidas/kust oleks võimalik vaadata edastatud andmemahtu, ning mitu tundi on netis kolatud?
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
3 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi1702
HV vaatleja

|
06.03.2008 23:13:50
|
|
|
Kas mingi ekraani resolutsiooni väiksemaks muuta vms. ei saa teha?
Isa just ostis endale selle telefoni, aga ekraanilt ei näe lugeda, ainult lugemisprillidega, aga kes neid siis viitsib kogu aeg kanda!
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
spezwend
HV veteran
|
06.03.2008 23:50:57
|
|
|
Taavi1702 kirjutas: |
Isa just ostis endale selle telefoni, aga ekraanilt ei näe lugeda, ainult lugemisprillidega, aga kes neid siis viitsib kogu aeg kanda! |
oleks pidand iphone ostma, see nagu vanematele inimestele ja kellel nägemisega probleeme. aga seal tekib jälle teine probleem, sest vanadel inimestel on kombeks nuppe küünega vajutada ja ilmselt kauaks seda "tatsskriini" pole.
sry OT.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
solution
HV Guru

|
07.03.2008 00:34:32
|
|
|
Taavi1702 kirjutas: |
Isa just ostis endale selle telefoni, aga ekraanilt ei näe lugeda, ainult lugemisprillidega, aga kes neid siis viitsib kogu aeg kanda! |
Saab teksti ju suuremaks keerata.
Menu->Tools->Settings->General->Personalisation->Display ning sealt font size üless keerata.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
3 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
07.03.2008 00:57:25
|
|
|
solution kirjutas: |
Käin netis läbi E51'e, ühendatud ta läbi bluetoothi läpakaga. Kõik töötab, kuid neti ühendamiseks peab kasutama PC Suite'i. Kas ilma selleta ka kuidagi saaks? Samuti kuidas/kust oleks võimalik vaadata edastatud andmemahtu, ning mitu tundi on netis kolatud? |
Paaritad läpakaga ära, device manageri tekib BT modem, teed new connection wizard'it kasutades uue dial up connectioni, mis kasutab varem mainitud modemit, telefoninumbriks *99#, dial, olemas!
Andmemahtu saad telefonist vaadata "log" alt, näitab nii aega kui ka saadud ja saadetud andmete mahtu. Või arvutist task manageri network tab'i alt. Lihtsalt pead view > select columns alt sinna 2 linnukest juurde panema. Või siis kasutad näiteks sellist lisasofti, nagu mina.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
07.03.2008 00:59:48
|
|
|
blackwerew, see tavertrade on siin rakveres ja ümbruskonnas leviv netipakkuja. Juttude põhjal suht saast.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|