praegune kellaaeg 22.06.2025 15:38:00
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
raix
Kreisi kasutaja

|
05.03.2008 09:46:31
iiyama monitoriga probleem |
|
|
Sai ära ostetud iiyama ProLite E1902S-B.
Aga nüüd teeb imelikku asja. Kui lülitada arvuti sisse ja seejärel monitor, siis tuleb monitori ekraanile kiri "NO SIGNAL. CHECK CABLE". Kui see esimest korda juhtus, siis kontrollisin kaablid üle, kõik oli konnas. Proovisin veel analoog kaabliga, sellega ka sama lugu. Kuna mul läks juhe ka telekasse, siis mõtlesin, et vaataks, kas seal ka pilt on. Vahepeal olin arvuti välja lülitanud. Kui nüüd uuesti sisse lülitasin, siis tuli ka monitorile pilt ette aga monitori ja TV pilt olid vahetuses (Nvidia videokaart on). Sain siis telekat vahtides settingutes ümber pööratud iiyama ikka primary displayks. Täna hommikul sama lugu. Ja nüüd vaatasin kohe, mis pilt telekas on. Seeokrod oli display settingute all ainult TV. Iiyama monitori polnudki. Võtsin siis telekasse mineva kaabli tagant, lülitasin arvuti välja, monitori jätsin sisse ja lülitasin uuesti arvuti sisse. Nüüd tuli õige pilt monitori.
Kuigi peaks olema tegemist 'plug and play' monitoriga, siis tundub, et kui monitor lülitada sisse pärast arvuti käivitamist, ei tunne arvuti monitori ära
Opsüsteemiks on Vista Home Premium. Eks ma nüüd edaspidi üritan nii teha, et enne arvuti sisse lülitamist lülitan monitori sisse. Aga see ei ole nagu normaalne. Eelmise Hyundai monitoriga sellist jama polnud. Kas keegi teab, kas seda asja kuidagi paremaks saab?
Edit: Tegelikult ei aita ka see, kui monitor enne sisse lülitada ja siis arvuti. Saab tööle ainult siis, kui mõlemad korraks vooluvõrgust välja lülitada (juhe seinast). Pärast seda arvuti käivitades võtab ka monitor kohe pildi ette
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
05.03.2008 10:56:13
|
|
|
Pane 6ige draiver. Siis ei otsita taga kas on midagi kyljes v6i mitte.
Postitatud mobile device
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
raix
Kreisi kasutaja

|
06.03.2008 11:40:52
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Postitatud mobile device |
Huvitav, et kohe pärast ostmist vaatasin netist, et kas sellele mingeid draivereid on ja ei leidnud. Praegu läksin uuestii vaatama ja on tõesti olemas. Ei saa aru, kuidas ma nii halvasti esimene kord vaatasin
Eks ma õhtul tõmban alla ja proovin, kas ka sellest kasu on.
Edit: Tegelikult tõmbasin alla küll aga kui tahtsin installida, siis Vista andis mingi veateate, et pole õige driver vms. Praegu pole kodus ja ei oska õiget veateadet öelda.
Edit2: Eile sain ikka selle draiveri installitud. Eks näis, kas oli ka abi sellest.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
06.03.2008 19:31:33
|
|
|
niipalju kui mina olen LCD paneelidega kokku puutunud, on alati draiver plaadil kaasas. Samas nii VGA kui ka DVI signaal on standardne. Mida see draiver annab?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
raix
Kreisi kasutaja

|
06.03.2008 20:53:57
|
|
|
mightythor kirjutas: |
niipalju kui mina olen LCD paneelidega kokku puutunud, on alati draiver plaadil kaasas. Samas nii VGA kui ka DVI signaal on standardne. Mida see draiver annab? |
Sellel monitoril küll plaati kaasas polnud.
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|