praegune kellaaeg 19.06.2025 07:12:59
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Maximus_991
HV kasutaja
|
28.02.2008 14:26:39
Interneti teenusepakkuja ei luba wifi-d? |
|
|
Tere,
Asukohaks on Muuga aedlinn, kus pakutakse interneti teenust. Kõik on sujunud normaalselt, kuni sai lisatud modemi taha ruuter ja Wifi püsti pandud. Peale Wifi võrgu ehitamist toimis kõik hästi 3 päeva ning siis hakkasid jamad pihta. Nüüd on internet olemas u. 5 min ja siis kaob ära. Kaabliga läheb ruuterist lauaarvutisse ning wifi-ga läpakasse. Mõlemal kaob üheaegselt ära. Modemile restarti tehes tuleb internet tagasi, kuid jälle u. 5 min-ks
Ruuteriks on LinkSyS WRT54G.
Kunagi varasemal ajal toimus sama asi, kui sai internetti jagatud läbi ruuteri. Lõpuks sai klienditeenindusse helistatud ja sealt vastati, et nii ei tohi teha, kuna ka teised (Muuga aedlinnas) tahavad internetis olla. Ma sain aru sedasi, et kuna ma jagasin sissetuleva ühendus läbi ruuteri veel mõne arvutiga, kannatas kogu Muuga ühendus sellepärast ning seetõttu ei lubatagi internetti jagada.
Kas on võimalik kuidagi või normaalne see, et teenusepakkuja võib keelata ruuteri kasutamise ? Või kui ma ka kasutan ruuterit, siis kuskil peastaabis seda nähakse ja võidakse keelama hakata katkestamistega.
Terv,
Madis
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ivoshiee
HV veteran
|
28.02.2008 14:46:23
|
|
|
Tehniliselt saab ISP tuvastada jagamist ning ka sikku keerata. Ei ole miskit seaduselt alust keelata sul oma tarbeks kasvõi kastrulit sinna nettuse juhtme otsa lisamast. Pigem ma arvan, et sul on hetkel seal miskid tehnilised jamad ning sinu wifi purk/ruuter ei ole oluline. Lihtsalt võta ühendust oma ISPiga ning kurda muret - nettus ei tööta ning kirjelda sümptomeid. Küll nad sind su häda avitavad...
_________________ Folding@home
FAH foorum |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shook
HV kasutaja

|
28.02.2008 17:16:39
|
|
|
tsitaat: |
Kunagi varasemal ajal toimus sama asi, kui sai internetti jagatud läbi ruuteri. Lõpuks sai klienditeenindusse helistatud ja sealt vastati, et nii ei tohi teha, kuna ka teised (Muuga aedlinnas) tahavad internetis olla. Ma sain aru sedasi, et kuna ma jagasin sissetuleva ühendus läbi ruuteri veel mõne arvutiga, kannatas kogu Muuga ühendus sellepärast ning seetõttu ei lubatagi internetti jagada.
Kas on võimalik kuidagi või normaalne see, et teenusepakkuja võib keelata ruuteri kasutamise ? Või kui ma ka kasutan ruuterit, siis kuskil peastaabis seda nähakse ja võidakse keelama hakata katkestamistega. |
Järgmine kord küsi kas kuskilt lähedalt ei saaks veel nelja juhet vedada kui probleeme on siis küsi minu käest mul ruuteris 1pesa veel vaba, et las mehed tulevad teevad ära
Kes su teenuse pakkuja on?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
28.02.2008 17:44:09
|
|
|
Seadistuse all on selline asi nagu "Internet Connection Type", selle pead panema "Automatic DHCP". (WRT54G)
Mul oli viga seal, ennem oli PPPoE
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
1 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maximus_991
HV kasutaja
|
29.02.2008 10:14:15
|
|
|
Ühenduse pakkuja on Telset.
Kontrollin maatriksi pakutud varianti.
Aitäh !
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|