Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Interneti teenusepakkuja ei luba wifi-d? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Maximus_991
HV kasutaja

sõnum 28.02.2008 14:26:39 Interneti teenusepakkuja ei luba wifi-d? vasta tsitaadiga

Tere,

Asukohaks on Muuga aedlinn, kus pakutakse interneti teenust. Kõik on sujunud normaalselt, kuni sai lisatud modemi taha ruuter ja Wifi püsti pandud. Peale Wifi võrgu ehitamist toimis kõik hästi 3 päeva ning siis hakkasid jamad pihta. Nüüd on internet olemas u. 5 min ja siis kaob ära. Kaabliga läheb ruuterist lauaarvutisse ning wifi-ga läpakasse. Mõlemal kaob üheaegselt ära. Modemile restarti tehes tuleb internet tagasi, kuid jälle u. 5 min-ks

Ruuteriks on LinkSyS WRT54G.

Kunagi varasemal ajal toimus sama asi, kui sai internetti jagatud läbi ruuteri. Lõpuks sai klienditeenindusse helistatud ja sealt vastati, et nii ei tohi teha, kuna ka teised (Muuga aedlinnas) tahavad internetis olla. Ma sain aru sedasi, et kuna ma jagasin sissetuleva ühendus läbi ruuteri veel mõne arvutiga, kannatas kogu Muuga ühendus sellepärast ning seetõttu ei lubatagi internetti jagada.

Kas on võimalik kuidagi või normaalne see, et teenusepakkuja võib keelata ruuteri kasutamise ? Või kui ma ka kasutan ruuterit, siis kuskil peastaabis seda nähakse ja võidakse keelama hakata katkestamistega.

Terv,
Madis
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Ivoshiee
HV veteran

sõnum 28.02.2008 14:46:23 vasta tsitaadiga

Tehniliselt saab ISP tuvastada jagamist ning ka sikku keerata. Ei ole miskit seaduselt alust keelata sul oma tarbeks kasvõi kastrulit sinna nettuse juhtme otsa lisamast. Pigem ma arvan, et sul on hetkel seal miskid tehnilised jamad ning sinu wifi purk/ruuter ei ole oluline. Lihtsalt võta ühendust oma ISPiga ning kurda muret - nettus ei tööta ning kirjelda sümptomeid. Küll nad sind su häda avitavad...
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Shook
HV kasutaja
Shook

sõnum 28.02.2008 17:16:39 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Kunagi varasemal ajal toimus sama asi, kui sai internetti jagatud läbi ruuteri. Lõpuks sai klienditeenindusse helistatud ja sealt vastati, et nii ei tohi teha, kuna ka teised (Muuga aedlinnas) tahavad internetis olla. Ma sain aru sedasi, et kuna ma jagasin sissetuleva ühendus läbi ruuteri veel mõne arvutiga, kannatas kogu Muuga ühendus sellepärast ning seetõttu ei lubatagi internetti jagada.

Kas on võimalik kuidagi või normaalne see, et teenusepakkuja võib keelata ruuteri kasutamise ? Või kui ma ka kasutan ruuterit, siis kuskil peastaabis seda nähakse ja võidakse keelama hakata katkestamistega.

Järgmine kord küsi kas kuskilt lähedalt ei saaks veel nelja juhet vedada icon_lol.gif kui probleeme on siis küsi minu käest mul ruuteris 1pesa veel vaba, et las mehed tulevad teevad ära icon_lol.gif

Kes su teenuse pakkuja on?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 28.02.2008 17:44:09 vasta tsitaadiga

Seadistuse all on selline asi nagu "Internet Connection Type", selle pead panema "Automatic DHCP". (WRT54G)

Mul oli viga seal, ennem oli PPPoE

Maximus_991
HV kasutaja

sõnum 29.02.2008 10:14:15 vasta tsitaadiga

Ühenduse pakkuja on Telset.

Kontrollin maatriksi pakutud varianti.

Aitäh !
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Interneti teenusepakkuja ei luba wifi-d?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.