praegune kellaaeg 10.07.2025 12:52:52
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hmagi
HV kasutaja

|
19.06.2003 21:29:47
Graafikakaart kutu |
|
|
Üks õhtu viilisin korpust et panna korpuse taha hea vendi kate. Kui valmis sai panin jutmed taha ja lülitasin arvuti sisse. Pilti netu. Mõne päeva mõõdudes viisin arvuti garantiisse. Järgmisel päeval helistasin sinna ja sain teada et graafika kaart on kutu. Mulle seletati et minu pandud prose cooler Volcano 9 COOLMOD olevat olnud raske ja prose ja cooleri olevat omavahel kokku puutunud ainult veerandi ulatuses. Seetõttu olevat tekkinud mingi ahelreaktsioon ja graafika kaart läinud läbi. Siis öeldi et võibolla põhjustasid lahtised juhtmed korpuses graafikakaardi surma. Igatahes öeldi et tööraha pean mina maksma ja graafikakaardi eest ka kui ekspertiis midagi leiab. Firma on NEURON Systems kust arvuti sain. Kas selline võimalus on olemas graafika kaardi läbiminemiseks või mulle aeti jura juttu.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
RvD
Kreisi kasutaja
|
19.06.2003 21:34:25
|
|
|
Lahtiste juhtmete lehvimise juttu usuks küll (kui need sul tõesti kastis ilma isolatsioonita lahtiselt olid).
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
hmagi
HV kasutaja

|
19.06.2003 21:37:20
|
|
|
Nende juhtmete all mõeldi vendi vooluvõtmise omi. Need mis kõvakettta voolujutmetest voolu võtavad. Juhtmed oli ühendatud ja 1 kuu kastis
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
k2iguvahetaja
HV veteran
|
19.06.2003 23:21:11
|
|
|
einoh, raiska raha, mine teise arvutiparandustöökotta
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|