praegune kellaaeg 20.06.2025 01:33:50
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
peab meeldima.
Kreisi kasutaja

|
25.02.2008 23:22:58
TV Kaart HVR 1100 ja Win-TV 4.01 +mängukonsool |
|
|
Antud TV kaardil on olemas compsite-S , ühendasin sellesse PlayStation2'e video RCA. Kuid pildi kvaliteet jäi jube lahja. Peale selle on viivitus; st. kui ma vajutan puldil mingit nuppu, siis ekraanil toimub tegevust 3-4 sekundit hiljem. Kuidas sellest lahti saada ja pildi kvaliteeti parandada?
Või on kellelgi parem idee, kuidas ühendada Samsung 223BW ja PS2? (Võimalikult odavalt )
Peale selle lasin veel lolli peaga vana WinTV2000 koos draiveritega maha. Uus kompott (WinTV 4.01) ei taha mul enam Kanal2 leida. Enne ei olnud sellega probleem, see oli mul vist parima kvaliteediga kanal. Mis sellega sai juhtuda? Üldiselt paistavad kõik kanalid kehvema kvaliteediga, kui enne
_________________ Arbeit macht frei. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
26.02.2008 12:38:44
|
|
|
Alustuseks tõmba DScaler (muuda deinterlace meetodeid ka, seni kuni leiad pildi mis paistab parim) ja vaata kas lägg kaob ära. Lääg tuleb sellest, et teleka kaartidel on see tore feature, mis laseb pilti kerida (aka PVR) see siis bufferdab ja sellest ka viivitus.
Kui see bufferdamine toimib rauas, siis ei ole eriti võimalik sellest vabaneda.
Väga vähesed kaardid sobivad mängimiseks, endal oli Leadteki WinFast2000xp vms (kodus võin täpsustada) ja see töötas ilusti koos DScaleriga.
Igatahes edu
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
peab meeldima.
Kreisi kasutaja

|
26.02.2008 15:40:38
|
|
|
Nii, ilma, et oleksin deinterlacei näppinud, oli viivitus kadunud. Aga pilt on endiselt ülilahja. Ükski deinterlacei meetod ei aidanud. Peale selle ei leia ma oma kanaleid üles
_________________ Arbeit macht frei. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
26.02.2008 16:11:56
|
|
|
Kahjuks telekakaartidel kipubki pilt kehvem olema kui odaval kinskoop telekal, eriti paistab välja just mängudes.
Parim lahendus PS2 ühendamiseks monitoriga on VGA box, aga see maksab omajagu ja pilt ei pruugi ikka tibens olla (eriti LCD moniga, kus siis tuleb hakata seda pilti veel laiali venitama).
Ma ise vandusin alla ja asendasin monitori telekaga, vähemalt nüüd ei pea igast keberniiti nägema konsoolidega
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|