26.02.2008 09:55:04
Kaasaskantav seade mis näitaks HD 720 pilti
Mõtlesin et oleks huvitav näidata sõpradele mis kvaliteedis pilti suudavad nende telekad näidata. Kas oleks mingi seade mis suudaks näidata HD 720 pilti läbi HDMI või VGA?
HD meediapleierid on ka _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Millised näiteks? Ma pole enda silmaga ühtegi näinud, mis neist parim oleks? Kust võiks otsima hakata?
näiteks: http://www.pixmania.com/ee/ee/r/m-4100sh
soovitan seda saiti ja sealset foorumit lugeda: www.mpcclub.com _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Suured tänud, saan vähemalt alustada. Kas siis kellelgi teisel pole olnud vaja sellist seadet. Minu meelest väga popp ja vajalik. Philipsil oli ka midagi sellist, puldi ja tõenäoliselt tuuneriga aga see kaalus 10 kg. Kas tänapäeval pole tõesti võimalik väiksemat teha.....
Mingil hetkel mõtlesin sellise seadme peale, aga kuna hind on päris julm, siis jõudsin järeldusele et arvuti+VGA kaabel+Mediaportal on kordades odavam lahendus...
väiksematest on Dvicol olemas portable versioon, kuid see ei toeta 720p ja 1080p meediat. Ilmselt on häda sellest et võimsamad kivid mis HD-d toetavad tahavad paremat jahutust ja rohkem toidet...
no arvestatavaid kaasaskantavaid asju pole küll näinud
va. laptopid _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Ma olen ka mõelnud läppari peale. Mida suudab näiteks Asuse Eee PC näidata? Oleks mõte? Odavam ja koos läppari USB HDD karbiga suhteliselt kaasaskantav. Aga kas nendel eelpool nimetatud seadmetel ka tüüner sees on? Siis võiks küll praeguse Philipsi kõvakettaga DVD lugeja vastu kunagi vahetada.
selle väikse Asuse prose jääb HD materjali jaoks ilmselt lahjaks ma arvan....
millist tüünerit mõtled? ei neil pole mu teada midagi. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Ma mõtlesin analoog ja tuleviku mõttes ka ikka digitüünerit. Sest mõni tuhat odavam HDD-ga DVD mängijal on. Hinda vaadates eeldasin et see on ka neil olemas. Kui ei siis on ikka mõttetult kallis ja läppar parem valik. Selle hinna eest peaks mõne asjaliku ka saama. Pealegi on läpparil natuke rohkem funktsioone ja võib seetõttu ka natuke rohkem maksta. Kui olukord on see siis on läppar ikka parim valik.
Suured tänud, saan vähemalt alustada. Kas siis kellelgi teisel pole olnud vaja sellist seadet. Minu meelest väga popp ja vajalik. Philipsil oli ka midagi sellist, puldi ja tõenäoliselt tuuneriga aga see kaalus 10 kg. Kas tänapäeval pole tõesti võimalik väiksemat teha.....
Mina sinu asemel hoiaks silma peal, et millal jõuavad esimesed nVidia APX2500 chipsetiga mobiilid müüki...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.