Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
marvex
HV kasutaja

|
18.02.2008 11:36:38
multimonitor system. |
|
|
ausalt kaevasin otsisin ja puurisin aga ühest vastust ei leidnud..
küsimus siis kui mul on olemas 2x PCIe -ga emaplaat ( Gigabyte GA-MA790FX-DQ6 ) ja panen sinna peale kaks 512MB Gigab. 8600GT videokaarti kas sellise konfiga saan toimima quadmonitor süsteemi ?
Ette tänades
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
18.02.2008 11:44:41
Re: multimonitor system. |
|
|
marvex kirjutas: |
küsimus siis kui mul on olemas 2x PCIe -ga emaplaat ( Gigabyte GA-MA790FX-DQ6 ) ja panen sinna peale kaks 512MB Gigab. 8600GT videokaarti kas sellise konfiga saan toimima quadmonitor süsteemi ?
Ette tänades |
Teoreetiliselt saab ja kasutatakse ka, iseküsimus mida sa sellega teed. Mänguelamust need kaardid just väga ei paku, graafiliseks tööks on aga teised kaardid olemas. Mängimiseks on mõttekam kasutada 3-monitori ja seda mugavuse eesmärgil
viimati muutis Killerwave 18.02.2008 11:47:58, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
marvex
HV kasutaja

|
18.02.2008 11:46:54
Re: multimonitor system. |
|
|
Killerwave kirjutas: |
Ette tänades |
Teoreetiliselt saab ja kasutatakse ka, iseküsimus mida sa sellega teed. Mänguelamust need kaardid just väga ei paku, graafiliseks tööks on aga teised kaardid olemas. |
noh mingi suur mängur ei ole aga vahest mõnda video- või helitöötlust on hea rohkem kui kahes aknas teha. - aga teoreetiliselt arvan isegi, et peaks saama aga kas ka saab ?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
marvex
HV kasutaja

|
19.02.2008 10:47:55
|
|
|
jah seda juttu olen juba oma otsingu tulemusena lugenud, aga sealt ei saa ühest vastust.. kuid nüüd on kõik riistvara olemas.. paari päeva jooksul võin praktiliselt öelda kas toimib või ei toimi.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
19.02.2008 13:46:15
|
|
|
jah seda juttu olen juba oma otsingu tulemusena lugenud, aga sealt ei saa ühest vastust.. kuid nüüd on kõik riistvara olemas.. paari päeva jooksul võin praktiliselt öelda kas toimib või ei toimi. |
ootan tulemust huviga 8)
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
marvex
HV kasutaja

|
26.02.2008 15:10:25
|
|
|
nii lõpuks siis kast koos ja videokaardid sees.. ehk ise küsin ja ise vastan
Emaplaat siis Gigabyte GA-MA790FX-DQ6 ja videokaardid GeForce 8600Gt -d ja mõtlesin, et katstan Vistat Home Premium -it ja esimese laksuga ei leidnud Draivereid peale seda kui need sai peale installitud näitab masin iluasasti (hetkel) kõiki kolme monitori ja kõik on OK paigutad main monitorid ja asetrused setingute all nii nagu on ja kõik töötab nii nagu kulda ehk olen tulemusega rahul ja asi toimib ilma ühegi lisavidina paigalduseta.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|