Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Korrusmaja internet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 38, 39, 40  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
olc
HV Guru
olc

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.01.2008 00:19:04 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
kasutajanime ja parooli sisestamisel salvestub mac aadress andmebaasi ja järgmiste interneti pöördumiste korral ei küsita, ilmselt vana mac andmebaasis olemas

seda ma ka arvasin, lihtsalt et miks mulle siis ei ole eraldatud userit ja passi juhuks kui mul peaks mis iganes põhjusel mac muutuma. küsin järele, ehk annetavad ühe useri/passi icon_smile.gif
Kommentaarid: 137 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 125
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Pailaps
HV Guru

sõnum 23.01.2008 03:18:45 vasta tsitaadiga

kui mac muutub, siis lase parem mac kustutada, seda oskab 9966 tegelane ka teha, kui just päris uus pole
Nu
HV Guru
Nu

sõnum 03.02.2008 21:42:58 vasta tsitaadiga

huvitav mis asjaoludel 4/1 ühendus aegajalt tagasi 1/1 muutub?
muidu ma ei kasuta 95% ajast netti muuks kui surfamiseks aga siis kui on vaja tirida suuremat mahtu siis mingi hetk märkan, et
üle 1Mbit enam ei tule.

tagasi üles
kuldplaat
HV kasutaja

sõnum 04.02.2008 20:55:51 vasta tsitaadiga

Aidake! Tänasest alates, küsib Elion mult iga 2 minuti pärast parooli ja salasõna, et saaks interneti edasi kasutada. icon_neutral.gif Paroole ja kasutajat küsib browseris. Ja nii katkeb iga 2he minuti tagant MSN, mIRC, download, interneti raadio, halvemal juhul ka ühendus mänguserveriga. Siis tuleb browser lahti võta, seal ta laeb umbes pool minutit ja peale seda toksin asjad sisse ja saangi 2 minutit interneti edasi kasutada. Sellest pool kulub kõikjale taasühendamiseks. thumbs_down.gif Et mis jama on?

PS. Selle teksti kirjutamise ajal kadus nett ära 3 korda icon_confused.gif (u. 4 min jooksul)
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 04.02.2008 23:09:42 vasta tsitaadiga

kuldplaat kirjutas:
Aidake! Tänasest alates, küsib Elion mult iga 2 minuti pärast parooli ja salasõna, et saaks interneti edasi kasutada. icon_neutral.gif Paroole ja kasutajat küsib browseris. Ja nii katkeb iga 2he minuti tagant MSN, mIRC, download, interneti raadio, halvemal juhul ka ühendus mänguserveriga. Siis tuleb browser lahti võta, seal ta laeb umbes pool minutit ja peale seda toksin asjad sisse ja saangi 2 minutit interneti edasi kasutada. Sellest pool kulub kõikjale taasühendamiseks. thumbs_down.gif Et mis jama on?

PS. Selle teksti kirjutamise ajal kadus nett ära 3 korda icon_confused.gif (u. 4 min jooksul)

sind aitab Elioni tehniline tugi numbril 606 99 66 või tugi@elion.ee
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Priidik199
HV kasutaja
Priidik199

sõnum 05.02.2008 15:12:33 vasta tsitaadiga

Teemast võibolla läbi käinud.
Jutud käivad, et elioni iseteenindusbüroost pidi saama porte lahti teha, ning kiirust sättida? Oskab keegi kommenteerida?
Kas kellelgi on veel kiri koju tulnud, et uuematel majadel tõstetakse download kiirused 2mb peale?
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Nu
HV Guru
Nu

sõnum 05.02.2008 15:32:41 vasta tsitaadiga

mis siin ikka komenteerida mine logi sisse iseteenindusse ja vaata järgi.
kirja pole tulnud aga samas ma tõstsin ise juba mõnda aega tagasi kiiruse ära.

tagasi üles
dinoboy
HV vaatleja

sõnum 12.02.2008 04:53:14 vasta tsitaadiga

Mul järgnev probleem:
On tellitud korrusmaja internet ja staatiline IP. Ruuter on ka vahel. Kui ma konfigureerin lihtsalt kasutades DHCP'd, siis neti saan ilusti kätte, aga sellega ei tule staatilist IPd. Elionist öeldi, et pean kasutama PPPoE ühendust. Olen ka seda korduvalt proovinud luua, aga seni edutult. Leiab küll ülesse mingi ip mulle (88.*.*.*) ja vist isegi mingi server IP, aga netiga ühendust ei saa. Samuti ei leia gateway aadressi ning DHCP ei ole ka aktiivne (kuigi see vist peabki nii olema?). Autoconfigurationi kohta ütleb, et see on olemas. Olen proovinud nii ruuteri kui ka otse arvutiga ühendades, tulemus on sama. Ruuteriks on D-Link DI-604.

Olen ka korduvalt Elioni helistanud ja muud moodi suhelnud nendega, aga siiamaani ei ole seda tööle saanud.

Kas ma ise teen miskit valesti/jätan midagi tegemata või on see mingi Elioni poolne bläkk? Teadjamad mehed võiksid natuke abi anda icon_smile.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
madmel
HV veteran
madmel

sõnum 12.02.2008 09:53:55 vasta tsitaadiga

pppoe`ga peaksid sa staatilise ip automaatselt saama.Helista ikka elioni ja seleta seda probleemi.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
caur
HV kasutaja
caur

sõnum 13.02.2008 22:03:19 vasta tsitaadiga

Nonii. Omal siis korrusmaja internet. Eelmine üürnik kolis oma wifi ruuteriga välja (wifi töötas). Ostsin omale siis Linksys WRT54GC wifi ruuteri. Konfisin ära, nagu kaasapandud juhendis kirjas oli (mis näitas küll paberil, et wifi ruuterist peaks juhe minema otse modemisse, kuid pmslt on ju korrusmaja internetiga sama?). Arvuti tunneb wifi ruuteri ära, kuid tundub, et wifi ruuter ise ei saa ühendust netiga. Kui nüüd netikaabel otse läpakasse pista ja sisselogida antud kasutajatunnuse ja parooliga, siis netti saab.
Helistasin enne kella seitset tasulistele Elioni kuttidele (töötavad 21:00-ni), lubasid tunni aja jooksul tagasi helistada. Aga seda nad muidugi ei teinud.Tööpäev ka läbi.
Kuidas nüüd siis wifit ikkagi tööle saada?!?
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 30
tagasi üles
madmel
HV veteran
madmel

sõnum 13.02.2008 22:08:10 vasta tsitaadiga

Kuidas sa "täpselt" juhendi järgi tegid?PPPoE või DHCP?
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
caur
HV kasutaja
caur

sõnum 13.02.2008 22:43:47 vasta tsitaadiga

Tundub, et lahendasin asja ära. Probleem seisnes vist wireless securities. Sealt panin WEP, genereeris network key ning selle sisestades leidis üles. Tundub, et toimib icon_smile.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 30
tagasi üles
Ardordo
HV kasutaja

sõnum 18.02.2008 00:32:03 vasta tsitaadiga

Vaatasin elioni iseteenindusest, et on võimalik valida sealt erinevaid kiirusi. Mis juhtub, kui ma valin mingisuguse erineva, kui mul praegu on?

Ning... Kas portide avamine maksab ka midagi?
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
ceemic
24/7@kalal
ceemic

sõnum 18.02.2008 00:34:54 vasta tsitaadiga

Ardordo, ei maksa, vähemalt korrusmaja puhul thumbs_up.gif
Kommentaarid: 421 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 322
tagasi üles
Fisher
Kreisi kasutaja

sõnum 20.02.2008 23:08:32 vasta tsitaadiga

caur_pROACH kirjutas:
Nonii. Omal siis korrusmaja internet. Eelmine üürnik kolis oma WiFi ruuteriga välja (WiFi töötas). Ostsin omale siis Linksys WRT54GC WiFi ruuteri. Konfisin ära, nagu kaasapandud juhendis kirjas oli (mis näitas küll paberil, et WiFi ruuterist peaks juhe minema otse modemisse, kuid pmslt on ju korrusmaja internetiga sama?). Arvuti tunneb WiFi ruuteri ära, kuid tundub, et WiFi ruuter ise ei saa ühendust netiga. Kui nüüd netikaabel otse läpakasse pista ja sisselogida antud kasutajatunnuse ja parooliga, siis netti saab.
Helistasin enne kella seitset tasulistele Elioni kuttidele (töötavad 21:00-ni), lubasid tunni aja jooksul tagasi helistada. Aga seda nad muidugi ei teinud.Tööpäev ka läbi.
Kuidas nüüd siis wifit ikkagi tööle saada?!?

olen suutnud endal selle õpetuse kusagile ära kaotada, ehk saan sult kiiret nõu kuidas ruuter readistada? mul samamoodi linksys muidu.
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 65
tagasi üles
okas5
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 23.02.2008 23:40:11 vasta tsitaadiga

darkside kirjutas:
kuldplaat kirjutas:

sind aitab Elioni tehniline tugi numbril 606 99 66 või tugi@elion.ee

Mul on täpselt sama jama, kui 2s arvutis korraga Elion connectida. See arvuti milles viimasena connectiti hakkab sama jama ajama.

marco
Kreisi kasutaja
marco

sõnum 15.03.2008 11:45:07 vasta tsitaadiga

Nonii, eile muudeti siis mul staatiline IP dünaamilise vastu ja sain ka kasutajanime ja parooli. Kui kaabel otse arvutisse pista siis kõik toimib, aga wifi ruuteriga ma seda ühendust kätte ei saa.
Elioni tehnilisest toest abi pole, sest nett on mul ju põhimõtteliselt olemas ja ruuteri seadistamise eest tahavad raha ning meesterahvas teiselpool toru väitis, et tema ruuterite alal eriti pädev pole.

Ruuteriks Linksys WRT54G, proovisin ühenduse tüübiks panna nii automaatse kui ka PPPoE aga siiani pole edu olnud.

darkside
HV veteran
darkside

sõnum 15.03.2008 11:48:58 vasta tsitaadiga

marco kirjutas:
Nonii, eile muudeti siis mul staatiline IP dünaamilise vastu ja sain ka kasutajanime ja parooli. Kui kaabel otse arvutisse pista siis kõik toimib, aga WiFi ruuteriga ma seda ühendust kätte ei saa.
Elioni tehnilisest toest abi pole, sest nett on mul ju põhimõtteliselt olemas ja ruuteri seadistamise eest tahavad raha ning meesterahvas teiselpool toru väitis, et tema ruuterite alal eriti pädev pole.

Ruuteriks Linksys WRT54G, proovisin ühenduse tüübiks panna nii automaatse kui ka PPPoE aga siiani pole edu olnud.

mina olen seadistades lükanud WRT54G resetti ja siis seadistanud DHCP peale, ning wifile parool peale ja toimib suurepäraselt thumbs_up.gif

95 kr on väga palju välja käia, et asi saaks kiiremini tööle icon_rolleyes.gif
tagasi üles
marco
Kreisi kasutaja
marco

sõnum 15.03.2008 11:59:29 vasta tsitaadiga

Kas nad teevad mulle asja selgeks telefonitsi? Sain aru, et pean tehniku koju kutsuma...
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 15.03.2008 12:01:56 vasta tsitaadiga

marco kirjutas:
Kas nad teevad mulle asja selgeks telefonitsi? Sain aru, et pean tehniku koju kutsuma...

95 kr on telefoni teel nõustamine, kui tehnik tuleb koju see on 595 kr icon_lol.gif

http://www.elion.ee/itabi
tagasi üles
marco
Kreisi kasutaja
marco

sõnum 15.03.2008 12:15:21 vasta tsitaadiga

darkside, Jääb neil see 95 saamata. Ruuteri resett aitas. Tänud thumbs_up.gif

Aga mis kasu sellest uuest süsteemist üldse on? Turvalisem/kiirem/parem/stabiilsem või mis?
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 15.03.2008 13:32:11 vasta tsitaadiga

marco kirjutas:
darkside, Jääb neil see 95 saamata. Ruuteri resett aitas. Tänud thumbs_up.gif

Aga mis kasu sellest uuest süsteemist üldse on? Turvalisem/kiirem/parem/stabiilsem või mis?

ehk juba see, et vähem jamasid ja probleeme kasutajatunnuste ja paroolidega icon_rolleyes.gif vähendab 606 99 66 kõnejärjekorda icon_wink.gif eks ta ole ka parem, kuid peast ei m2leta mis seal nii head oli icon_razz1.gif
tagasi üles
estoonia
HV kasutaja

sõnum 19.03.2008 09:52:14 vasta tsitaadiga

[quote="kuldplaat"]Aidake! Tänasest alates, küsib Elion mult iga 2 minuti pärast parooli ja salasõna, et saaks interneti edasi kasutada. icon_neutral.gif Paroole ja kasutajat küsib browseris. Ja nii katkeb iga 2he minuti tagant MSN, mIRC, download, interneti raadio, halvemal juhul ka ühendus mänguserveriga.

NOOOOOOOO!!!!!! icon_biggrin.gif nüüd pole midagi..kui pael kaela icon_razz.gif

Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 19.03.2008 12:08:56 vasta tsitaadiga

estoonia,
6069966
tugi@elion.ee

Emotsioonid jäta eemale kui helistad või kirja kirjutad, siis on lootust, et saad ka abi.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
g-nome
Kreisi kasutaja
g-nome

sõnum 03.04.2008 22:01:50 vasta tsitaadiga

pordid oleks nagu lahti..aga kui Emules panna test ports siis nagu oleks kinni:
Starting TCP connection test...
TCP test failed! UDP test will not be performed.
Connection test finished.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Korrusmaja internet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 38, 39, 40  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.