Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  ASUS Eee PC märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 59, 60, 61  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
maxvilj
Kreisi kasutaja
maxvilj

sõnum 01.02.2008 20:17:07 vasta tsitaadiga

mul ka leiab ja töötab kaa
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
rex
HV Guru
rex

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.02.2008 20:36:54 vasta tsitaadiga

JopaKolla kirjutas:

Ma ei saa aru väga suurema resolutsiooni tahtmisest nii väiksel ekraanil. mulle näiteks ei meeldi pidev kissitamine väiksema teksti lugemiseks jms.
7" jaoks on IMO see reso piisav.

Tõsi, 7" peal tihedamat resot küll ei tahaks. Pigem häirib see kasutamata jäänud 2" kaane sisepinda. 9" korral võiks siiski ehk juba 1024 (mille puhul ei pea enamikku veebilehti horisontaalselt enam scrollima) x 640 (mille puhul ei peaks dialoogiakende nuppe ekraani alumise serva alt välja kaevama) olla.

By default on veebikas BIOS'is disabled olekus. Huvitaval kombel toimis ta Linuxi all veebika testi tehes ka sellisena. XP all pole proovinudki. Võiks vabalt olemata ka olla.
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 02.02.2008 00:21:42 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
JopaKolla kirjutas:

Ma ei saa aru väga suurema resolutsiooni tahtmisest nii väiksel ekraanil. mulle näiteks ei meeldi pidev kissitamine väiksema teksti lugemiseks jms.
7" jaoks on IMO see reso piisav.

Tõsi, 7" peal tihedamat resot küll ei tahaks. Pigem häirib see kasutamata jäänud 2" kaane sisepinda. 9" korral võiks siiski ehk juba 1024 (mille puhul ei pea enamikku veebilehti horisontaalselt enam scrollima) x 640 (mille puhul ei peaks dialoogiakende nuppe ekraani alumise serva alt välja kaevama) olla.

By default on veebikas BIOS'is disabled olekus. Huvitaval kombel toimis ta Linuxi all veebika testi tehes ka sellisena. XP all pole proovinudki. Võiks vabalt olemata ka olla.
samas kui vaadata selle ühe tüübi nädalast ehitamist, siis on see kasutamata ruum lausa õnnistus icon_biggrin.gif
tagasi üles
Tomv
Kreisi kasutaja
Tomv

sõnum 02.02.2008 00:25:42 vasta tsitaadiga

Huh.. Pealkirja võiks ära muuta. Ma arvasin et see maksabki 3000 krooni ja sattusin juba tuhinasse. Aga 4,6k selle eest välja käia on minu meelest liiga palju.. Paar krooni juurde panna ja saab juba normaalsuuruses läpaka. Muidugi on see kergem ning väiksem, kuid 7" vs 15"..
HA
HV Guru
HA

sõnum 02.02.2008 02:52:16 vasta tsitaadiga

Tomv kirjutas:
Muidugi on see kergem ning väiksem

thats the point....proovi sa sama raha eest nii väikest arvutit saada
tavakasutajale pole vaja über proset ja graafikat...saab sellega hakkama ja odavalt
ekraan on suht lollus jah muidugi, natukene suurem oleks haross
tagasi üles
Raid0
HV veteran
Raid0

sõnum 02.02.2008 14:43:01 vasta tsitaadiga

On keegi proovinud ka SD kaardi peale näiteks Windowsi installida? Saab sealt pealt bootida üldse?
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 02.02.2008 14:57:44 vasta tsitaadiga

Raid0 kirjutas:
On keegi proovinud ka SD kaardi peale näiteks Windowsi installida? Saab sealt pealt bootida üldse?

proovind pole, aga peaks saama küll, kuid ise ei teeks seda icon_rolleyes.gif

mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 02.02.2008 15:07:05 vasta tsitaadiga

Raid0, tavalise usb-flashiga olen seda tavaarvutiga teinud
tagasi üles
HA
HV Guru
HA

sõnum 02.02.2008 15:29:34 vasta tsitaadiga

tegelikult ei ole hea flash mälude (nt. mälukaardid, mälupulgad) peale installida op. systeemi, või selle osasid
Windows ju koguaeg kirjutab pagefile üle...aga mälukaardil on teatud arv kordi, mitu korda ta võimeline sinna kirjutama on
peale mingi aeg kasutamist võib korraga lihtsalt "hõkk" olla ja kaart on rikkis
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 02.02.2008 16:01:18 vasta tsitaadiga

teed klooni ja kui rikki l2heb, taastad.
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 02.02.2008 16:31:40 vasta tsitaadiga

Raid0 kirjutas:

kunagi 1-2 aastat tagasi sai ühe adapteri otsas olevale 2gb sd kaardile prooviks pandud XP-d. Klient tahtis vaikset masinat ja ise andis adapteri (kuskilt ebayst ostis tol ajal). Kahjuks see adapter SDHC ei toetanud ja 2gb peal winn küll töötas aga ruumi tegutsemiseks oli väga vähe icon_sad.gif Seega pidi ta tookord leppima tavalise kettaga siiski. Bootis ja töötas muidu küll icon_razz.gif Vot eee pc peal pole proovinud, kas saaks dual booti teha, linux seal ketta peal ja lisaks win mälukaardil, keegi pole otsest soovi avaldanud ja pole proovinud kah :p
tagasi üles
mati_p
Kreisi kasutaja

sõnum 02.02.2008 19:15:27 vasta tsitaadiga

Raid0 kirjutas:

Kaardi peale pole proovinud installida, kuid bootimist SD-lugeja pealt toetab see aparaat küll (lugeja tundub sisemiselt USB otsas istuvat). Kaart võiks muidugi kiiremat sorti olla icon_smile.gif
tagasi üles
goop
HV vaatleja
goop

sõnum 06.02.2008 23:20:02 vasta tsitaadiga

Mõten päris tõsiselt selle asjanduse ostule,
plaan kasutada teda loengus konspekteerimiseks , filmide vaatamiseks , suhtlemiseks jms
ülevaateid lugedes oli kahte sorti arvamusi , mõni väitis , et konspekteerimise jaoks on see hea arvuti , teised ütlesid , et sellega on võimatu seda teha .
Mida siinsed Eee omanikud asjast arvavad ja milleks ise seda kasutate ?
tagasi üles
kohvipaks
HV vaatleja

sõnum 06.02.2008 23:31:46 vasta tsitaadiga

goop kirjutas:

Mulle piisas kui lugesin seda kirjutist.
tagasi üles
HA
HV Guru
HA

sõnum 06.02.2008 23:32:41 vasta tsitaadiga

goop kirjutas:
Mõten päris tõsiselt selle asjanduse ostule,
plaan kasutada teda loengus konspekteerimiseks , filmide vaatamiseks , suhtlemiseks jms
ülevaateid lugedes oli kahte sorti arvamusi , mõni väitis , et konspekteerimise jaoks on see hea arvuti , teised ütlesid , et sellega on võimatu seda teha .

trükkimine on alguses raske aga harjub üsna kiiresti...eks ta veits ebamugav ikka ole nende väikeste nuppudega aga saab hakkama
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 06.02.2008 23:49:29 vasta tsitaadiga

alati saab koduses kasutamsies lisada klavi, lisamonitori jms. konspekteerimist mina ei ole väga täheldanud.
indu
HV veteran
indu

sõnum 06.02.2008 23:56:21 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
alati saab koduses kasutamsies lisada klavi, lisamonitori jms. konspekteerimist mina ei ole väga täheldanud.

oleks väga asjalik endal töö juures kui sellisel riistapuul oleks com port.

viimati muutis indu 06.02.2008 23:57:14, muudetud 1 kord
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 06.02.2008 23:56:36 vasta tsitaadiga

indu kirjutas:
laurx kirjutas:

oleks väga asjalik endal töö juures kui sellisel riistapuul oleks com por. Paraku lapparite maailmas hakkab see välja surema.
usbiga saab selle lisada
tagasi üles
mega
HV Guru
mega

sõnum 07.02.2008 00:00:41 vasta tsitaadiga

Kahjuks need USB-ga lisatavad ei toimi alati icon_sad.gif
Minu rakenduste puhul samuti mitte.

indu
HV veteran
indu

sõnum 07.02.2008 00:04:08 vasta tsitaadiga

teab aga meil seadmed ei taha tunnistada sedaviisi com porti. Pole ka põhjalikult muidugi uurinud alles kollanokk.
Pigem pole probleem laparis vaid meie endi seadmetes mis hakkavad vaikselt ajast maha jääma
Teine asi on see et OP süsteem võiks windows olla- sest firmware soft on ainult wini jaoks icon_rolleyes.gif
Elionio leti taga sai seda Asust tükk aega vahitud et kodus kõlbaks selline asi samamoodi.

laurx
HV Guru
laurx

sõnum 07.02.2008 00:26:56 vasta tsitaadiga

indu, igasugu pingid (CNC) jms kasutavad just seda porti.
rex
HV Guru
rex

sõnum 07.02.2008 01:01:41 vasta tsitaadiga

See Eee, mida mina seadistasin ja mõned päevad kasutasin, läkski igapäevaselt ühe spetsiifilise veemõõteseadmega kaasa käima. Peamiselt seepärast sai sinna ka igati legaalne XP Home peale aetud. Kuna mõõteseadme küljes on vaid COM-port, on kasutusel Profilic kiviga USB2COM adapter. Toimib ilusti.
tagasi üles
JopaKolla
HV vaatleja

sõnum 07.02.2008 13:47:54 vasta tsitaadiga

Seal postimehe artiklis toodud miinused olid kahtlasevõitu väärtusega. ok. ekraan võiks suurem kui 7" olla. see selleks.
Vaatasin Youtube'ist ülevaateid Eee kohta ja üks asi, mida paljud kasutajad märkisid, oli just see, et see masin ei muutu nii kuumaks kui tavaliselt läpakad lähevad. Vastupidiselt siis Postimehe artiklis kirjutatule. Kuidas siinsed kasutajad kommenteerivad seda?
Teine küsimus, mis mul tekkis, et kas seda oleks näiteks võimalik kasutada WD Digital Passportiga? Kuna sellel välisel kõvakettal pole eraldi toitejuhet, saab oma juici usb august. Kas Eee usb auk annab piisavalt vurtsu välja selleks (nt osa mac läpakatest ei anna)?
tagasi üles
maxvilj
Kreisi kasutaja
maxvilj

sõnum 07.02.2008 13:51:24 vasta tsitaadiga

ise olen asust ikke üle 24h järel hoidnud ja pole ikke kuumax läinud ainult soe õrnal
ja olen ka välist usbe ketast kasutanud usbe toitega ja liigutas ilusti

tagasi üles
oliver.
HV Guru

sõnum 08.02.2008 10:29:22 vasta tsitaadiga

kunagi keegi postitas hästi pisikese bluetooth-dongle'i lingi... igatahes märkasin, et sarnased on ka eestis täiesti saadaval.

Spoiler Spoiler Spoiler

250 eeku. Pole testinud veel, aga vast töötab ikka.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  ASUS Eee PC mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 59, 60, 61  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.