Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  ColinMcRae 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 15, 16, 17  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Joos
HV kasutaja

sõnum 14.06.2003 23:23:15 vasta tsitaadiga

Car_Stealer kirjutas:
Kurat mul ei lähe full ka tööle... hangub ära esimese pildi juures.. video driverid uuendatud /codec pakc peale lastud.. miski ei aita.. Kardan ,et asi int-helis!! Seda ei pidanud mäng toetama... icon_sad.gif Mäng on muidu 3 cd peal.. install on 3gb !!!

Krt. mul kah sama jama ja keelasin heli ja ikka ei midagi. Kas on mingit rohtu???
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tuhkur
HV veteran
Tuhkur

sõnum 15.06.2003 01:34:13 vasta tsitaadiga

...ei tea mis jama teil on...aga mul töötab kuigi mul ka int heli
Joos
HV kasutaja

sõnum 15.06.2003 01:40:44 vasta tsitaadiga

Jep! Sain tööle! Abiks oli ACE Mega CoDecS Pack
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
madest
Kreisi kasutaja
madest

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.06.2003 10:29:06 hmm vasta tsitaadiga

Ma ei saa championchipsi sõita
Asi mängib algusvideo ära ja siis lihtsalt hangub :S? ei tea milles asi võib olla?

Samas saan single stage sõita kõiki radu .st mis pole lukus..
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
JB
HV kasutaja

sõnum 15.06.2003 11:33:07 Re: hmm vasta tsitaadiga

madest kirjutas:
Ma ei saa championchipsi sõita
Asi mängib algusvideo ära ja siis lihtsalt hangub :S? ei tea milles asi võib olla?

Samas saan single stage sõita kõiki radu .st mis pole lukus..

Tegemist arvatavasti nvidia kaardiga. Aitab see kui panna videokaardi optionsist v-sync on.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 37
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 15.06.2003 13:24:44 minu elamused cmr3-ga vasta tsitaadiga

Hehee, sai seda asjakest pisut mängitud ja nüüd siis muljed:

Graafika: Ausalt öeldes väga hea, aga mitte vigadeta. Väga hea on auto "environmental map" efektid, ülddetailid, vesi, udu ja raja reljeef. Radeon 8500/Atlon XP1700+/512ram (kellamata) sai ilusti hakkama 1024x768x32, high detail, distance 6, environmental map ON, fsaa OFF, shadows ON.
Leitud bugid: tolmus ja pimedas, vahest ka muudes oludes näitas summuti tossu rohelise/lilla värviga. Kas viga on radeon vs cmr3, ei tea, igatahes draiverid on kõige viimased ja peal on dx9. Varjud mäe või künka äärest möödudes oli VÄGA ebareaalsed, mingi must laik ja täiesti suvaliselt poolt, päike paistis otse pähe, aga ikkagi oli vari paremal pool näha.. kahtlane. hindeks 8/10.

Heli/Muusika: muusikat mängus eriti pole, v.a. menüüs, tutvustustel ja poodiumitel. Mootori heli oli aga väga vinge, katkise käigukasti ajal heli põrises jõnksudega, nagu ei läheks käik sisse, katkise sumpsiga põrises nagu vana sapakas jne.
Vead: ühel ameerika rajal (5 vist) ei olnud kaardilugeja häält icon_smile.gif(jõle imelik oli sõita), tihtipeale oli tegelik olukord/kaardilugeja viited valesti, jaapanis korra oli lausa 2-3 pöörde võrra ette öeldud. Piki puud või vms pannes võiks mats kõvem olla. 7/10.

mänguomadused: kõige nõrgem külg. Optsioone ainult üksik rada ja championship (ja KÕIK!), üksikut rada sai sõita mitmekesi kas split screeniga, või siis järjekorras. Championshipi aga ainult üksi thumbs_down.gif. Üksikuid radu kohe harjutada ei saanud, ainult iga riigi 1 rajad olid lahti icon_sad.gif, need aga avanesid ALLES peale HARD raskusastmega edukat championshipi. Championshipi rallide võidud unlockisid ainult autosid ja varusosi. Väga kahtlane on raskusastmete vahekord, kohati võidad minutitega, samas kui näiteks hispaanias võitled, et kuidagi esimeseks saada. 2/10.

Juhuitavus: elab üle. Algselt tundus auto väga ülejuhitav, peale tunniajast mängimist harjus juba ära ja eriti enam viriseda polnud vaja. Küll aga reaalsusest oli nii mõnigi asi kaugel: minnes esiosaga kuskile piirdele vastu (ükskõik millele) tähendas seda, et kohe oli tagaosa ees, ka isegi 20 km/h kiiruse puhul, samas 150-ga tagaosaga koksata võis täiesti vabalt ja kartmatult.
Bugid: tagumise käigu eripärad, automaadi puhul ei tule esile, manuaaliga (millega mina sõidan) aga tuli ja päris julmalt. Esiteks ei taha kuidagi sisse minna, vaid siis kui täiesti seisma jääda. Ok saad tagurpidi käigu sisse, pöörad õigele poole välja, vahetad käigu esimesele ja annad gaasi, pöörates õigele poole. Nägin, et rattad juba liikusid ettesuunas, aga auto ikka liikus tagasi ja loomulikult pööras valele poole.. masendav. Kohati olid nähtamatud "lõksud", rajal ei näe, näiteks täitsa tee ääres, nagu oleks mingi nähtamatu kraav, võtab lambist kinni. Põõsad olid kõik allapoole arvestuste, mõni lihtsalt aeglustas liikumis, samas mõni väike põõsake oleks nagu kõva post. Automaatkäigukast oli tõeline müstika, kohati tip-top aga mõnel rajal esimesed käigud olid millegipärast jõle pikad ja auto kippus kaapima ning edasi ei liikunud (ka asfaldil). 6/10.

Üldine arvamus: see on küll minu subjektiivne arvamus, aga tegu on BEETAGA. Jajah, inimesed jooksid poodi ja maksid ca 40€ selle eest, et mängu beeta osta. Tegelik õige mäng on CMR04, mille eest omakorda tahetakse raha välja pigistada. Jah kunagi ps2/xboxi jaoks oli see tore ja lahe mäng, aga see oli peaaegu aasta aega tagasi, PC versioon tehti lihtsalt mängijaskonna rahuldamiseks. Nagu codemasters mainis, cmr04 mootor tuleb täpselt samad, auto juhitavus ka eriti ei muuti, rajad jäävad ka umbes samadeks. Mäng on väga optsioonivaene ja väga valesti üles ehitatud. Kõige vähem meeldis see, et rajad polnud kohe lahti, selleks tuli championshipi sõita. Nii et radu enne champi harjutada ei saanud. Mängu EI TASU osta, isegi mitte 200 krooni eest. Laenake see sõbralt, mängige championship ära ja tehke UNINSTALL, kuna raisata 3GB ruuni on selle mängu peale sügavalt pointless.

lihtsalt masendav, codemasters on jällegi ühe käkiga hakkama saanud.
pelage selle asemel vana CMR2 ja moto GP2-te, viimane on tõeliselt pädev mäng (olgugi, et klaviatuuriga suht võimatu juhtida)
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 15.06.2003 14:17:43 vasta tsitaadiga

mõned screenshotid lahtisõidetud bonusautodest:
http://web.starman.ee/az/cmr3/
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 15.06.2003 19:52:37 vasta tsitaadiga

... tõepoolest, üle 3GB ja selle mahu juures - ei midagist !!! Kas tõesti viksis Codemasters terve aja ainult konsooli pealt seda mängu maha - tundub nii ! Kõik jätab samase mulje nagu seda GTA VC - ajast maha jäänud ! Kõlbab mängida küll, aga samasugust hitti, nagu CMR2 seda oli/on ma küll ennustada ei julgeks. Järgmist osa ei julge üldse enam ootama hakatagi, kuna 2 valusat pettumust on oma töö teinud icon_sad.gif Loodan vaid, et Codemaster ehk siiski viitsib asja nii palju kohendada, et mäng muutuks vähemalt normaalselt mängitavaks ...
kakuke
HV veteran

sõnum 15.06.2003 20:49:58 vasta tsitaadiga

Olen küll seda teemat jälginud, aga ei tea kas on juba valmis saadud mõne modiga mis paneksid õiged nimed juhtidele peale mcrae. ja siis ka õiged autod. Nagu CMR2 peal oli see wrc 2002 mod. umbes siukest otsiks..
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 14
tagasi üles
Tuhkur
HV veteran
Tuhkur

sõnum 15.06.2003 22:15:41 vasta tsitaadiga

CMR2 puhul oli üks huvitav asi veel see ,et iga raskusastmega tuli Championshipis mõni rada juurde....CMR3 'es aga lase koguaeg samu radu...

ja huvitav millal GTO'se aegu panna saab...

IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 16.06.2003 00:12:24 vasta tsitaadiga

Pole ime, et cmr3 pc versiooni jaoks jäi aega väheks ja see nii hilja välja tuli (PS2 versioon tuli õigeks ajaks), sest peale ps2 versiooni välja laskmist alustati kohe cmr4 tegemist, mis peaks novembris icon_question.gif välja tulema icon_smile.gif
Tundub, et see millest me kõik oleme cmr3-s ilma jäänud on cmr4-s olemas: reaalne juhitavus, väga hea graafika ja kaasaegsed autod thumbs_up.gif:http://www.gamesdomain.com/xbox/previews/Colin_McRae_Rally_4_E3_2003.html.
Kahjuks tuleb see ainult xboxi ja ps2 omanikele, nii, et meie oleme jälle ilma icon_sad.gif
Kommentaarid: 213 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 184
tagasi üles
alfa
HV vaatleja

sõnum 16.06.2003 00:33:26 vasta tsitaadiga

Ja kui CMR4 PC peale välja tuleb on jälle kõik vananenud,kui üldse tuleb.
tagasi üles
zipelgas
HV kasutaja
zipelgas

sõnum 16.06.2003 02:52:01 vasta tsitaadiga

kas olen mina oskamatu või ei saagi kaameraid ise seadistada nagu cmr2 võimaldas. oleks kaamerat autost veidi kaugemale vaja icon_mad.gif
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 16.06.2003 09:01:45 vasta tsitaadiga

h69 kirjutas:
kas olen mina oskamatu või ei saagi kaameraid ise seadistada nagu cmr2 võimaldas. oleks kaamerat autost veidi kaugemale vaja icon_mad.gif

... tjah, tere tulemast klubisse, on veel palju momente, kus oleks vaja hoopis paindlikumat lähenemist, aga mida pole seda pole icon_mad.gif Selline mulje, nagu oleks suisa tahtlikult mängimine võimalikult ebamugavaks tehtud icon_sad.gif Kas mina olen ainuke, kellele tundub, et patchitud demos oli juhitavus parem, kui täismängus ?

IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 16.06.2003 11:10:40 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
h69 kirjutas:

... tjah, tere tulemast klubisse, on veel palju momente, kus oleks vaja hoopis paindlikumat lähenemist, aga mida pole seda pole icon_mad.gif Selline mulje, nagu oleks suisa tahtlikult mängimine võimalikult ebamugavaks tehtud icon_sad.gif Kas mina olen ainuke, kellele tundub, et patchitud demos oli juhitavus parem, kui täismängus ?

Kahjuks ei ole, mulle tundub, et täis mängus on sama hea, kui patchitud demos, mängin rooliga ise icon_smile.gif
Kommentaarid: 213 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 184
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 16.06.2003 11:26:24 vasta tsitaadiga

... nuh, rooli kohta ei tea midagi kuna ei oma seda ja niipalju, kui proovinud olen, ei taha ka !
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 16.06.2003 13:43:34 vasta tsitaadiga

hmm...usun, et varsti hakkab Codemasters patche välja andma, sest auto häälega pole ma küll rahul...nagu miski reaktiiv undab vaikselt vaid...väikeste pöörete peal ei ole mootorit üldse hoida...ainult manuaalkastiga
surender007
HV kasutaja
surender007

sõnum 16.06.2003 16:15:06 vasta tsitaadiga

milles võib jama olla kui peale videot viskab windowsisse??
radeon 9100
nf7-s
xp 2500
eespool kirjeldatud asi ei funkand et pane 3faili sinna ja codec
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 16.06.2003 16:41:14 vasta tsitaadiga

surender007 kirjutas:
milles võib jama olla kui peale videot viskab windowsisse??
radeon 9100
nf7-s
xp 2500
eespool kirjeldatud asi ei funkand et pane 3faili sinna ja codec
mine ati control tabs'i vali sealt display ja vajuta monitori peale ja v6ta linnuke use ddcinformationi eest 2ra, minul aitas
surender007
HV kasutaja
surender007

sõnum 16.06.2003 18:11:26 vasta tsitaadiga

Proovisin aga sittagi ole muutunud. icon_sad.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 17.06.2003 02:37:51 vasta tsitaadiga

surender007 kirjutas:
Proovisin aga sittagi ole muutunud. icon_sad.gif
niisis, kui colin 3 juba pikemat aega väljas on sis väheke kriitikat icon_biggrin.gif

esiteks, graafilist külge oluliselt parandatud ei ole, puud on ikka kuubikud ja rajalt eemale sõites lendad vastu mingit pruunidest ja rohelistest kuubikutest koosnevat seina...
inimesed on nagu papist välja lõigatud, ja teevad silmale kohe päris haiget...
juhitavus on täielik läbikukkumine, auto on nagu kleepunud teele vms.
kui replayd jälgida sis paistab välja ikka see kesktelje efekt - auto keerleb ümber mingi kindla punkti mille ümber omakorda keerleb läbitud rada...
heliline pool pole kah kiiduväärt! paar korda olen sattunud efekti peale kus mudasel teel kummid vilisema hakkavad...
hea asi on, et codemasters sai hakkama mõne reklaamisilidga mille vastu põrutades auto kohe nagu vastu kaljut ei lenda...ka punased lindikesed lähevad katki 8)
minuarus on microsoft rallysport challange kah parem kui see järjekordne juust codemastersi poolt! thumbs_down.gif thumbs_down.gif

tagasi üles
Wilts
HV veteran

sõnum 17.06.2003 11:11:58 vasta tsitaadiga

Sai ka proovitud... hakkasin manuaaliga sõitma, sest automaatkasti häälest hakkas paha. Pilt on ilusam kui CMR2´s,
aga auto liikumine teel... -10p paneks... MASENDAV. Olen just selle "efekti" pärast kõikidest nendest V-rallidest jt. eemale hoidnud icon_mad.gif GT3 parim PS2´l

arvutisõber
HV veteran
arvutisõber

sõnum 17.06.2003 14:51:12 vasta tsitaadiga

Võtke CMR3 kataloogist video folder lahti ja seal on see algus video... näitab, kuidas auto kaljult alla lendab ja paar hullemat crashi on ka olemas...
Wilts
HV veteran

sõnum 17.06.2003 17:16:19 vasta tsitaadiga

arvutisõber kirjutas:
Võtke CMR3 kataloogist video folder lahti ja seal on see algus video... näitab, kuidas auto kaljult alla lendab ja paar hullemat crashi on ka olemas...

ja... edasi? vat PS1 peal oli selline mäng nagu Rally Cross. Pilt polnud just kõigeparem, selle eest oli masina liikumine parim mida olen kruusarallidest näinud. Saaks kuskilt veel kätte mängiks praegugi icon_razz1.gif

Tuhkur
HV veteran
Tuhkur

sõnum 17.06.2003 17:36:12 vasta tsitaadiga

tsitaat:

inimesed on nagu papist välja lõigatud, ja teevad silmale kohe päris haiget...

kiire sõidu ajal ei jõua neid inimesi jälidagi icon_wink.gif

tsitaat:

aga auto liikumine teel... -10p paneks... MASENDAV.

no mis ta nüüd nii kehv on?

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  ColinMcRae 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 15, 16, 17  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.