Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Assassin's Creed (PC) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 24, 25, 26  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ufo56
HV Guru
ufo56

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 23.01.2008 02:02:59 vasta tsitaadiga

Kuhu jääb quad core toetus icon_question.gif icon_wink.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
portman
HV kasutaja
portman

sõnum 23.01.2008 03:22:56 vasta tsitaadiga

ei tea,tundub kuidagi mõne veebimeistri joke olevat icon_razz1.gif ,isegi crysise nõuded on tunduvalt madalamad,ok ma saan aru,et tehnoloogilisest vaatevinklist ei saa konsoole just otseselt pc-ga kõrvutada ega võrrelda,aga selliseid nõudeid on (vähemalt) sellise graafika puhul küll raske õigustada.
loodab,et ei tule mingit järjekordset rainbow six vegast aka igasuguse optimatsioonita piixus graafika ja ultra low perfiga direct konsooliport,mis vajas juba mediumi peal jooksutamiseks mingit high end püssi

antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 23.01.2008 05:55:30 vasta tsitaadiga

Siiani pole ühelgi nn. artiklil olnud usaldusväärset allikat, kahtlen selles, et need nõuded päris nii jubedad on. Samas vaadates Ubisofti minevikku ei ole see ka päris võimatu.
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 23.01.2008 10:31:25 vasta tsitaadiga

madness kirjutas:
Minimum Requirements for Assassin's Creed

link

icon_lol.gif

hjarg ütles:

tsitaat:
See on nagu anonüümsete alkohoolikute koosolekul:

Tere, mina olen Ubisoft ja ma ei oska optimeerida.

Sõbra arvamus asjast.

Ise lisaks, et kui Xbox 360 jooksutas asja 512MB peal (videomälu + RAM), siis miks pagana pärast on vaja PC-d 3GB RAM'i ja 512MB videomäluga? icon_eek.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 96
tagasi üles
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 23.01.2008 13:36:46 vasta tsitaadiga

Sa ei saa võrrelda konsoole arvutitega.
Xbox360 konfiguratsioone on ainult 1.
Sul on ainult 1 masin, kuhu peale mängu optimiseerida.

PC erinevaid konfiguratsioone on sadu ja oleks võimatu panna mängu jooksma kõikidel kastidel hästi, sellepärast üritataksegi teha kuldne keskmine, et mäng jookseks nii ühtede kui teiste kastide peal.

Kui neil oleks ainult 1 kast, ühe configa, kuhu seda mängu optimiseerida, siis saaks ka näiteks see kindel kast seda mängu jooksutada 512MB mäluga, põhjas settingutega ja 60 FPS peal, aga ainult ühe kasti jaoks optimiseerida on mõttetu.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 23.01.2008 14:36:06 vasta tsitaadiga

Ma arvan et sa ajad segi RAMi ja muu riistvara. Miks peaks AC võtma PC-l rohkem operatiivmälu kui X360-l? Samasugune detailsus peaks olema saavutav samade mälumahtude juures. Kuidas saab umbes 256MB game datast (ülejäänud 256 MB on graafikaga seotud) välja imeda 1,5 - 2,5GB (512MB eraldasin OP-sys'ile, konfid on siis vastavalt 2GB ja 3GB) ressursinõudlikkuse on täiesti väljaspool minu kujutlusvõimet.

Me räägime siiski 6 - 10x kõrgemast mälukasutusest kui X360 peal. Sellise ressursinõudlikkuse pealt ootaks, et terve linn laetakse kõige täiega mällu ja kõik linnaelanikud sibavad mängija vaateväljast sõltumatult ringi.
tagasi üles
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 23.01.2008 14:48:24 vasta tsitaadiga

Ma arvan, et xboxil on video ram ja tavaline ram kuidagi omavahel seotud.
Lisaks ei ole 360-l erilist operatsioonisüsteemi, mis mälu võtaks. Mingisugune on, aga see on minimaalne.

Aga kui võrrelda 512 MB vs 1.5-2 GB, siis see paneb mõtlema küll.

Samas plaanitakse Crysist PS3 peale. PC peal tahab see samuti oma 2GB mälu, PS3'l on seda kõvasti vähem.
tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 23.01.2008 14:58:26 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:

No need ju täpselt samad mis seal olid icon_rolleyes.gif

Operatiivne sõna siinkohal on "OLID" ehk enam ei ole icon_wink.gif

See sulgudes olev 3 GB mälu käib nähtavasti "õnnelike" Vista omanike kohta ... ehk siis XP mälu miinimumiks 2 GB aga Vistal 3 GB.

Tule ja kiika minu fotomaailma.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 23.01.2008 15:04:22 vasta tsitaadiga

xtriz kirjutas:
Ma arvan, et xboxil on video ram ja tavaline ram kuidagi omavahel seotud.

Õige, need on üks ja seesama - sama mälumassiivi poole pöörduvad protsessor(id) ja graafikaprotsessor korraga. See aga tähendab siiski, et game datat ei saa hoida kogu 512MB ulatuses, sest videomälule peab ka midagi jääma. Arvestades, kuidas AC tahab miinimumina PC-l 256MB videokaarti, ütleks, et mängu tekstuuride videomäluvajadus 720p resol on suurem kui 128MB ja järelikult jääb game datale 256 - 350MB.

xtriz kirjutas:

Lisaks ei ole 360-l erilist operatsioonisüsteemi, mis mälu võtaks. Mingisugune on, aga see on minimaalne.

Mingisugune on ja võtab ka paaridkümned megad. Samas mina arvutasin kohe OP-sys'i jaoks vajamineva mäluhulga (512MB) sisse, niiet kõik on õige.

xtriz kirjutas:

Aga kui võrrelda max 350MB vs 1.5-2 GB, siis see paneb mõtlema küll.

Parandatud 8)

xtriz kirjutas:

Samas plaanitakse Crysist PS3 peale. PC peal tahab see samuti oma 2GB mälu, PS3'l on seda kõvasti vähem.

Siin sa eksid. Crysis ei tule kunagi PS3 ega ühegi muu käesoleva põlvkonna konsooli peale, seda on developerid korduvalt öelnud. Samas töötab Crytek mingi muu PS3-le sihitud projekti kallal. Crysis see ei ole kindlasti, sest PS3 riistvara pole võimeline seda välja vedama (liiga vähe RAM'i).
tagasi üles
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 23.01.2008 15:39:40 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:

Siin sa eksid. Crysis ei tule kunagi PS3 ega ühegi muu käesoleva põlvkonna konsooli peale, seda on developerid korduvalt öelnud. Samas töötab Crytek mingi muu PS3-le sihitud projekti kallal. Crysis see ei ole kindlasti, sest PS3 riistvara pole võimeline seda välja vedama (liiga vähe RAM'i).

Võib isegi nii olla, aga paar saiti väidavad, et tuleb.
http://www.gamesradar.com/us/ps3/game/previews/article.jsp?sectionId=1001&articleId=20080116164640708073&releaseId=20070209104752229059 ,
http://www.ps3fanboy.com/2006/07/06/creators-of-crysis-crave-ps3-programmers/

Kuigi see viimane sait lihtsalt väidab, et nad otsivad PS3 programmerijaid.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 23.01.2008 17:09:54 vasta tsitaadiga

xtriz kirjutas:
erick kirjutas:

Võib isegi nii olla, aga paar saiti väidavad, et tuleb.
http://www.gamesradar.com/us/ps3/game/previews/article.jsp?sectionId=1001&articleId=20080116164640708073&releaseId=20070209104752229059 ,
http://www.ps3fanboy.com/2006/07/06/creators-of-crysis-crave-ps3-programmers/

Kuigi see viimane sait lihtsalt väidab, et nad otsivad PS3 programmerijaid.

Nah. See oligi see üks kõlakas, mis läks lahti selle peale, kui tuli välja, et Crytek töötab mingi PS3 projekti kallal. Nad ise pärast ütlesid ühes pikemas videointervjuus (Inside Crytek oli äkki selle nimi), et Crysisega pole sel midagi pistmist.
tagasi üles
sushimees
HV kasutaja

sõnum 23.01.2008 22:16:04 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Ma arvan et sa ajad segi RAMi ja muu riistvara. Miks peaks AC võtma PC-l rohkem operatiivmälu kui X360-l? Samasugune detailsus peaks olema saavutav samade mälumahtude juures. Kuidas saab umbes 256MB game datast (ülejäänud 256 MB on graafikaga seotud) välja imeda 1,5 - 2,5GB (512MB eraldasin OP-sys'ile, konfid on siis vastavalt 2GB ja 3GB) ressursinõudlikkuse on täiesti väljaspool minu kujutlusvõimet.

Me räägime siiski 6 - 10x kõrgemast mälukasutusest kui X360 peal. Sellise ressursinõudlikkuse pealt ootaks, et terve linn laetakse kõige täiega mällu ja kõik linnaelanikud sibavad mängija vaateväljast sõltumatult ringi.

Aga kas Gears of War'i on võimalik mängida 512mb'ga arvuti peal?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 23.01.2008 22:18:27 vasta tsitaadiga

enamus mänge juba pikemat aega nõuab min 1Giga rammu et asi sujuvalt ja nauditavalt liiguks... ram ju nii odav et enam ei tohiks probleemi valmistada kui suured mälu nõudmised.

samas kui Assassins Creed nõuab lausa 3Giga siis eeldaks et asi jookseb kah sujuvalt + loading ekraan on pea olematu.

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
sushimees
HV kasutaja

sõnum 23.01.2008 22:24:46 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
enamus mänge juba pikemat aega nõuab min 1Giga rammu et asi sujuvalt ja nauditavalt liiguks... ram ju nii odav et enam ei tohiks probleemi valmistada kui suured mälu nõudmised.

samas kui Assassins Creed nõuab lausa 3Giga siis eeldaks et asi jookseb kah sujuvalt + loading ekraan on pea olematu.

Sügavalt kahtlen selles. Nõuded on suured, sest Ubisoft ei viitsi korralikult optimiseerida.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 23.01.2008 22:36:57 vasta tsitaadiga

sushimees kirjutas:
erick kirjutas:

Millest sa aru ei saanud? Vähem lahmimist paluks icon_evil.gif

1GB mäluga arvutitel jookseb (t3h 1nternets ütleb, et medium settingutel. Ehk siis sama mis konsoolidel. PC peal high settings kasutab juba PC versiooni jaoks tehtud paremaid tekstuure).
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 23.01.2008 22:40:35 vasta tsitaadiga

sushimees kirjutas:
angel kirjutas:

Sügavalt kahtlen selles. Nõuded on suured, sest Ubisoft ei viitsi korralikult optimiseerida.

see et ubisoft selleks samuseks läks on omaette probleem aga 1giga mälu on juba ammust ajast suht min nõue olnud kui midagi mängida soovid mõningase silmailuga.

512MB ram on paras netikasti jaoks ainult icon_neutral.gif

tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 23.01.2008 22:45:08 vasta tsitaadiga

alles ostsin uue arvuti et Crysisit mängida ... nüüd hakka siis jälle juppe vahetama arvutil et seda Assasins Creedi mängida,mida olen oodanud ja tahaks ka ju seda mängida icon_rolleyes.gif aga samas ju see mäng eelnevalt konsoolide peale tuli siis ehk veab välja võib-olla... Gears of Wars samamoodi ju konsooli port ja mängib mul high settingute ja 1680X1050 resoga ilusti 8) äkki veab siis ikka välja ? Vista ju ka kohutav mäluõgard... praegu ju ongi ju Vista all mängu mälu nõuded pandud 2Giga peale kuna alla selle on Vista peal võimatu mingit mängu mängida... ma mõtlen täisgraafikaga jne ... ja ei tea kas nad demo ka välja lasevad´või on liiga hea mäng et demoga ära rikkuda icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 23.01.2008 22:58:44 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
alles ostsin uue arvuti et Crysisit mängida ... nüüd hakka siis jälle juppe vahetama arvutil et seda Assasins Creedi mängida,mida olen oodanud ja tahaks ka ju seda mängida icon_rolleyes.gif aga samas ju see mäng eelnevalt konsoolide peale tuli siis ehk veab välja võib-olla... Gears of Wars samamoodi ju konsooli port ja mängib mul high settingute ja 1680X1050 resoga ilusti 8) äkki veab siis ikka välja ? Vista ju ka kohutav mäluõgard... praegu ju ongi ju Vista all mängu mälu nõuded pandud 2Giga peale kuna alla selle on Vista peal võimatu mingit mängu mängida... ma mõtlen täisgraafikaga jne ... ja ei tea kas nad demo ka välja lasevad´või on liiga hea mäng et demoga ära rikkuda icon_rolleyes.gif

Mille jaoks sa oma masinat uuendad? Sellest on enam kui piisavalt, et terve praeguse aasta kõik ära mängida. Ja Vista ei puutu siin üldse asjasse, uuemad mängud küsivad ise oma protsessi jaoks julgelt üle giga rammu - mismoodi 1 giga masinas ja OSiks XP teine tera oleks?
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 24.01.2008 02:01:27 vasta tsitaadiga

win xp nagunii üle 1,5gb rami korralikult ei adreseeri, vista 4g rammiga palju kiirem kui xp mistahes rammiga.
pealegi ram megaodav thumbs_up.gif

ega sellest assasinist midagi hea tule, paras konsooliport on.

inimesed ärge minge marketingi õnge, nagu crysise puhul.

tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 24.01.2008 08:43:30 vasta tsitaadiga

doh.gif

Win XP annab ühele aplikatsioonile max 2GB RAM'i kasutada. Adresseerib kuni 4GB RAM miinus videomälu.
Vista 32bit versioon suudab samuti adresseerida kuni 4GB RAM miinus videomälu.

Selleks, et 4GB RAM puhtalt kätte saada, on vaja 64bit OP-sys'i.
tagasi üles
sushimees
HV kasutaja

sõnum 24.01.2008 20:00:21 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
sushimees kirjutas:
erick kirjutas:

Millest sa aru ei saanud? Vähem lahmimist paluks icon_evil.gif

1GB mäluga arvutitel jookseb (t3h 1nternets ütleb, et medium settingutel. Ehk siis sama mis konsoolidel. PC peal high settings kasutab juba PC versiooni jaoks tehtud paremaid tekstuure).

Ma ei taha hästi uskuda, et sa suudad joosta Gears of War'i 1GB ramiga normaalselt jooksutada kuigi ma pole kindel. Kõik oleneb sellest kas ka mäng ise on optimiseeritud ja praegusel juhul, AC ei ole kindlasti optimiseeritud.
tagasi üles
Romanov
HV vaatleja
Romanov

sõnum 24.01.2008 21:17:56 vasta tsitaadiga

Kui tulevad tõesti sellised nõuded, siis ma vist ei mängi enam järgmise 2 aasta jooksul ühtegi uut mängu icon_biggrin.gif
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 24.01.2008 21:22:35 vasta tsitaadiga

jah jube lausa... poes maksab 1giga rammu ju ropult palju icon_lol.gif
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 24.01.2008 22:22:51 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
jah jube lausa... poes maksab 1giga rammu ju ropult palju icon_lol.gif
jap icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

erick kirjutas:
doh.gif

Win XP annab ühele aplikatsioonile max 2GB RAM'i kasutada. Adresseerib kuni 4GB RAM miinus videomälu.
Vista 32bit versioon suudab samuti adresseerida kuni 4GB RAM miinus videomälu.

Selleks, et 4GB RAM puhtalt kätte saada, on vaja 64bit OP-sys'i.

esiteks vista 32bit adressib max 3,2Gb ära

ja win xp võib 4gb rammi täis lasta, aga enam korralikult ära ei vabasta.
üle 1,5 ei oska win xp enam õieti adreseerida, muutub aeglaseks ja ei vabast mälu korralikult!

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 24.01.2008 22:27:44 vasta tsitaadiga

üle 3.2giga nagunii vaja ei ole veel... ise olen mingi 2.4 vms vist ära kasutanud aga mäleta täpselt mis mänguga.

seda kuidas win xp mälu kasutada tarkalt oskab ei tea öelda... ainuke asi mida tean et alla 2 giga mäluga ei ole võimalik enamus mängudes enam sujuvat ja kena pilti nautida.

Mul vahepeal tundis XP ära 3.5giga... aga siis peale formatit mõtles ümber ja nüüd tunneb ära ainult 3.2 giga icon_neutral.gif

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Assassin's Creed (PC) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 24, 25, 26  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.