Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 223 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 201 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 523 |
|
autor |
|
kotmarjak
HV Guru

|
20.01.2008 20:12:11
|
|
|
kellelgi täna nõmmel või kesklinnas elioni internetiga probleeme pole olnud?
_________________ Ole tore ! |
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
8 :: |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
indu
HV veteran

|
20.01.2008 20:24:50
|
|
|
kui liin võimaldab max 15mbit kas siis digitv ja netiga pole probleeme kui 2 boxi taga ?
_________________ http://www.lossirestoran.eu/ |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
0 :: |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
20.01.2008 20:26:23
|
|
|
indu, alla 18 Mbps ei ole mõistlik kahe vaatajakohaga ühendust tekitada, toob reeglina ainult häda kaasa.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
kotkas1000
HV kasutaja

|
20.01.2008 20:42:26
|
|
|
MarioA. kirjutas: |
Kotkas... too õpetus suutis mulle kuvada pildinäitajasse ainult pool pilti ja sedagi anomaaliatega, jamasin mitu tundi. - vähemalt tuli selle õpetusega pilt ka üle wifi, mida ma, alternatiivi kasutades ei saanud kahjuks tööle. Aga leidsin juba teise ja korralikuma viisi 8) |
nojah, mul on kõik korras muidu. Aga kuidas ma ikkagi subtiitrid telekasse saan?
_________________ Tõlkis: Luule Zavornok
Teksti luges: Malle Peedo |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
raido357
HV veteran
|
20.01.2008 21:24:56
|
|
|
Speedtouch on üks kusine asi, täpsemalt oma poliitikaga igas uuemas firmware versioonis funktsionaalsust kaotada.
ST780 ja firmware 5.4.0.14, does the magic (jah, on suht vana versioon firmwarest), kuid asja võlu on selles, et selle firmwarega saab ignoreerida jaamast antud pordi kiiruseid. Edasi mõelge ise.
Kes rohkem teada tahab, PS.
|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
jottess
HV vaatleja
|
21.01.2008 14:27:37
|
|
|
maremark kirjutas: |
sry, et küsin siukest lollust, aga kui tahad vaadata nii telekas kui arvutis pilti korraga, siis peab koguaeg telekas sama kanal olema?  |
kusjuures ega alati vist ei saa. Endal tekkis sama probleem. Windows XP platvormil saab vaadata kõiki kolme eesti kanalit sõltumata sellest, mis kanal digiboxis mängib, kuid sülearvutis kasutan paralleelselt nii Win Vista Business'i kui ka Win XP-d ja selgub, et Vista platvormil saab VLC-ga vaadata vaid seda kanalit, mis parasjagu digiboxis mängib. p2p ühendusi ei kasuta.
Kuna plaan Vista peale kolida, siis sooviks VLC-ga vaatamist jätkata. Any ideas?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Clone^
HV kasutaja
|
21.01.2008 14:48:39
|
|
|
Ühendasin Digiboxi telekaga, ilmus ilusti kiri "Elioni DigiTV", kuid peale seda tekkis veateade.
Could not connect to proxy server. Access denied
http://web.dtv/
Digibox on ühendatud ruuteris port 4. Seadeid muudetud ei ole.
Milles asi?
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sandman
HV kasutaja

|
21.01.2008 15:21:20
|
|
|
Ei jaksanud tervet teemat läbi lapata, küsin parem otse: Kui majas juba digiTV olemas ning nüüd tahaks ka peale alumise korruse, et üleval kah digiTV'd vaadata saab, mismoodi see käib? Kuulsin, et digiboksi on vaja veel ühte, selge see - aga kas sellest 12mbps ühendusest 2'le digiboksile ja 2'le telekale väheseks ei jää?
_________________ Fotolõuend - Fototapeet - Disaingraafika - Dekoratiivkleebised |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
21.01.2008 15:48:06
|
|
|
Sandman kirjutas: |
Ei jaksanud tervet teemat läbi lapata, küsin parem otse: Kui majas juba digiTV olemas ning nüüd tahaks ka peale alumise korruse, et üleval kah digiTV'd vaadata saab, mismoodi see käib? Kuulsin, et digiboksi on vaja veel ühte, selge see - aga kas sellest 12mbps ühendusest 2'le digiboksile ja 2'le telekale väheseks ei jää? :( |
16 Mbps on siis kiiruseks, mis ei pruugi igal kliendil töötada korralikult, kuna nõuab väga korralikku liini.
http://tv.elion.ee/foorum/viewtopic.php?t=2483&highlight=vaatajakoht
|
|
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Volum
Kreisi kasutaja
|
21.01.2008 17:18:30
|
|
|
kuidas sellega tavalisi avi filme vaadata? ainult heli tuleb
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aq
HV kasutaja
|
21.01.2008 17:32:10
|
|
|
Nii.. loodan, et õige teema. Tänastes internetikommentaarides mitmel pool kirutakse seda, et Soome kanalite kadumisel muutub DigiTV mõttetuks, kuid loobuda ei saa enne 1-2 aastat. Küsimus: kas see on tingimuseks kõigile Digi TV-ga liitujatele või lihtsalt mingi kampaaniakorras odavalt seadmeid soetanutele?
Ise alles hakkan mõtlema DigiTV paigaldamisele, pole varem midagi uurinud sellel teemal. Kui ma kõik seadmed-värgid kohe välja ostan, kas siis rakendub kah mingi aasta-paarine kasutamiskohustus???
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
21.01.2008 17:36:09
|
|
|
See vist kehtib neile kes said seadmed tasuta 3 aastase lepinguga (k.a mina), ehk 2006 aasta suvel... Samas ma ei ole päris 100% kindel.
Õnneks on pool sellest ajast mul juba läbi
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
21.01.2008 17:41:44
|
|
|
Aq kirjutas: |
Nii.. loodan, et õige teema. Tänastes internetikommentaarides mitmel pool kirutakse seda, et Soome kanalite kadumisel muutub DigiTV mõttetuks, kuid loobuda ei saa enne 1-2 aastat. Küsimus: kas see on tingimuseks kõigile Digi TV-ga liitujatele või lihtsalt mingi kampaaniakorras odavalt seadmeid soetanutele?
Ise alles hakkan mõtlema DigiTV paigaldamisele, pole varem midagi uurinud sellel teemal. Kui ma kõik seadmed-värgid kohe välja ostan, kas siis rakendub kah mingi aasta-paarine kasutamiskohustus??? |
Elioni Digitv liitudes on just see, et kui liitud ja seadmete eest midagi maksta ei taha, siis kahe aastane tähtajaline leping...kui ostad ise seadmed välja pole probleemi...kasuta lõpeta vms teha tahad...
Andykas, ml ka
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
21.01.2008 17:45:36
|
|
|
Aq kirjutas: |
Nii.. loodan, et õige teema. Tänastes internetikommentaarides mitmel pool kirutakse seda, et Soome kanalite kadumisel muutub DigiTV mõttetuks, kuid loobuda ei saa enne 1-2 aastat. Küsimus: kas see on tingimuseks kõigile Digi TV-ga liitujatele või lihtsalt mingi kampaaniakorras odavalt seadmeid soetanutele? |
MTV3 ja Nelonen näitavad/näitasid ju ainult sama mõttetuid sarju ja muud kräppi nagu Eestis TV3, mis neist taga nutta? Ma saan aru, et kui YLE1 või 2 kaoksid siis jääks millestki harivast ilma kuna nendel kanalitel jookseb palju loodus- ja muid väärtfilme, näiteks. Pealegi pole seal reklaami!
|
|
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aq
HV kasutaja
|
21.01.2008 18:03:59
|
|
|
Ega ma nutagi kanalite pärast, mida ma kunagi näinud ple, lihtsalt selle teemaga seoses tõstatus küsimus.
Tänud vastajatele. Aga küll on teil siin megapikk teema. Kas kuskil on head ülevaadet (väljaspool Elioni "ametlikke" allikaid), mis see Elioni Digi TV endast kujutab - kas ja kuidas ma saaksin teda arvutiga vaadata, kas on üldse teoreetilisi salvestamisvõimalusi? jms... ma nüüd hakkan vaikselt uurima, aga nii pikki mammutteemasid lugedes läheb aega... kõwwasti...
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archibald
HV veteran

|
21.01.2008 18:10:04
|
|
|
1. Arvutiga saad 3-4 kanalit vaadata, ülejäänud krüpteeritud. Kui suudad lahti murda krüpteeringu, siis lase tuld Või Amino Digiboxi lased TV kaardi kaudu arvutisse, siis näed kõike.
2. Salvestada Aminoga saab seda sama, mida näed momendil ekraanil, muid võimalusi nagu eriti ei ole
_________________ http://www.linktr.ee/archik_off |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
155 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killzone88
Kreisi kasutaja

|
21.01.2008 18:12:33
|
|
|
Selgitasin natukene tausta RTVi osas ja saatsin otse RTVi-le järelepärimise, miks neid enam Elioni DigiTV-s pole. Vastus Londonist tuli päris üllatav - Elion EI SOOVINUD enam nende paketti (RTV International, Nae Kino, Detski Mir) edastada. Nõnda teatas Elioni esindaja RTVi edasimüüjale Eestis. Elion ei soovinud RTVi kogu paketti MINGI hinna eest edastada, sest Londonist tehti Elionile hinnasoodustus, kuid vastus oli ikka sama - mitte mingi hinna eest ei soovi.
Tean ka hindu, millest jutt oli, tean ka persoone, aga jätan siinkohal need enda teada...
RTVi on jätkuvalt valmis lepingu sõlmimiseks Elioniga.
---------------------
Vaata ka meediakajastust RTVi kadumise osas:
* Ivan Makarov (venekeelsed lehed seisuga 03 jaanuar 2008):
Möödunud aastal paluti minult kommentaari Eesti Päevalehes avaldatud Kristiina Ojulandi arvamusele selle kohta, et estofoobsete Venemaa telekanalite vahendamine Eesti vaatajatele tuleks ära lõpetada (http://www.epl.ee/artikkel/386293). Mina arvasin siis, et sulgemise asemel tuleks pakkuda omalt poolt tõsisemat konkurentsi ja käivitada Eestis kvaliteetne venekeelne telekanal, ka oleks vastukaalu mõttes üsna kasulik Kremli suhtes kriitilise RTV i laialdasem levik Eestis. Nagu teada, toimiti lõpuks vastupidiselt: ETV-2 käivitumine lükkus edasi ja nüüd tuleb välja, et ka RTV i levikut hoopis kärbiti. Meile kirjutas püsilugeja Avo Raup MicroLink Eesti AS-ist. Ma leidsin nördimusega, et Elioni DigiTVst kaotati ära RTVi, teatab ta, - Minu meelest on Elion väga vale otsuse teinud. Mina ise kirjutasin just kirja Elionile (enne, kui RTVi üldse kadus, millest mul aimugi polnud) ja soovitasin neil viia RTVi üle põhipaketti, paigutades selle ORT ja RTRi kõrvale. Mina oleksin selle poolt, et see kanal oleks hoopis ettepoole tõstetud. Igatahes mina vaatasin seda kanalit iga päev. Nad suurendasid oluliselt venekeelsete kanalite arvu. See on kena, aga kõik lisatavad kanalid on üldiselt tühised. Nende hulgas on isegi mingeid idiootsusi, nagu näiteks Russki Illuzion - mingi äraarvamise telemäng, kuhu saab helistada Venemaalt ja Ukrainast. Isegi Baltikumi telefoninumbreid pole. Minu pärast näidaku neid, aga olulisi kanaleid ei tohiks ära jätta. Ja RTVi on minu meelest täiesti põhimõttelise tähtsusega kanal. Ning minu meelest tuleks igatpidi soodustada, et nii Eesti venekeelsed kui ka eestikeelsed inimesed saaksid seda kanalit vaadata. See on ju lihtne mõte, et venekeelsed kohalikud tunnevad niikuinii Venemaal toimuma vastu huvi ja tasakaaluks putini-meelsetele kanalitele peaks üks teistsugune kah saadaval olema. Minu arvates on see aga ka eestikeelsete vaatajate jaoks tähtis. Et nad ei arvaks, et Venemaalt tulevad ainult ORT ja PTP, arvab Avo Raup.
http://www.hot.ee/raadius/
*Lugejakiri Postimehes (29.12.2007):
Suure hämminguga lugesin Elion Digi-TV teadet «uuendustest» ja uutest pakutavatest kanalitest. Samal ajal, kui kogu Eesti meedia alates aprillisündmustest hädaldab, et venelastel ei ole ligipääsu objektiivsele infole, sulgeb Elion ainsa Eestist väljaspool asuva ausa ja intelligentse venekeelse kanali RTVI.
Tõsi, see ei ole Venemaa kanal, kuid koostöös raadiojaamaga Ehho Moskvõ on nad suutnud edastada objektiivset ja mis seal salata meie mentaliteedile vastuvõetavat maailmavaadet.
Ilmselt ei olnud RTVI-l piisavalt vaatajaid, kuid olen veendunud, et ka kümmekond muulast, kes sattusid seda kanalit vaatama, ei lähe Tallinna tänavatele laamendama. Väga kahetsusväärne ja poliitiliselt lühinägelik otsus Elioni poolt. koitjarv
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
21.01.2008 20:45:17
|
|
|
info@elion.ee ja saad ametliku kommentaari
pole pädev antud küsimuses ja ei ole hea kommenteerida
kahju, et programmivalik muutus
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
maremark
Piiratud kasutaja
|
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
maremark
Piiratud kasutaja
|
21.01.2008 22:28:12
|
|
|
jah, aga miks ta nii on? mul on olnud seal roheline linnuke ka kunagi headel aegadel (paar kuud tagasi)
|
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
21.01.2008 22:29:37
|
|
|
pilt avaneb katkiselt mulle, kirjuta palun sõnadega, mille juures punane rist
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
maremark
Piiratud kasutaja
|
21.01.2008 23:24:59
|
|
|
nii kui sinna ruuteri avalehele läed 192...
siis näed broadband connectioni juures on miskine gloobusega pilt, selle peal on punane rist.
|
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Harmoonia
HV veteran

|
21.01.2008 23:42:46
|
|
|
muud teha ei ole või kui broadband connectioni logo peal mingit risti imestada?
|
|
Kommentaarid: 197 loe/lisa |
   |
177 |
|
tagasi üles |
|