Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
aX
Kreisi kasutaja

|
18.01.2008 22:12:56
|
|
|
driftbaby kirjutas: |
Selline probleem, et mingi iga 1 minuti tagant kustub dsl ära ja ühendus kaob, siis jälle taastub mõneks ajaks jne.
Teleka pilt ka hirmsalt hakib, pole näha praktiliselt midagi ja interneti ühendus üliaeglane. |
Flashi ruuteri firmware üle. tee reset ja seadista uuesti.
Võid ka mudugi elionilt küsida, milles jama olla võib...kui nad suvatsevad aidata
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
2 :: |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
driftbaby
HV vaatleja

|
18.01.2008 22:41:13
|
|
|
Mismoodi flashida?
-------------------------
Vale äire, nähes mingeid muutusi peale ruuteri restarti hakkasin juhtmestikku üle kontrollima ja selgus, et vanaema oli koristuse käigus juhtme ära lõhkunud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mirkel
HV veteran

|
19.01.2008 00:42:09
|
|
|
Tuksis kaabeldus?
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
19.01.2008 02:01:52
|
|
|
driftbaby kirjutas: |
Selline probleem, et mingi iga 1 minuti tagant kustub dsl ära ja ühendus kaob, siis jälle taastub mõneks ajaks jne.
Teleka pilt ka hirmsalt hakib, pole näha praktiliselt midagi ja interneti ühendus üliaeglane. |
Mul jamab suht sama moodi aga vahest nett püsib ka. Aga nagu suurem koormus tuleb on nett kadund
Telekat vaadata ja netis olla korraga kuidagi ei saa.
Aga endal pidi täna tehnik koju tulema aga tutkit ta tuli isegi ei helistatud
Sellise kõrge hinna eest saab sellist k***näha et jube
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
5 :: |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
*Lask!ja*
HV kasutaja
|
19.01.2008 14:27:39
|
|
|
Tahaks siis liigutada faile nii lauaarvutist sülearvutile kui ka vastupidi ilma, et peaks kasutama CD/DVD-sid. Ühesõnaga tahaks jagada mõlema arvuti ketast. Siis veel töötas kõik ilusti, kui DigiTV pilt polnud lauaarvutis, kuid nüüd pole saanud sellest ajast saati saanud jagada kummagi arvuti kettaid. Sülearvutist näen küll "My Network Places" all E ketast, kuid kui avan selle, tuleb tekst, et sul pole õigust siseneda sellesse kausta ning kontakteeru administraatoriga. Oskab keegi öelda, mis võib selle põhjustada?
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
19.01.2008 14:37:53
|
|
|
*Lask!ja* kirjutas: |
Tahaks siis liigutada faile nii lauaarvutist sülearvutile kui ka vastupidi ilma, et peaks kasutama CD/DVD-sid. Ühesõnaga tahaks jagada mõlema arvuti ketast. Siis veel töötas kõik ilusti, kui DigiTV pilt polnud lauaarvutis, kuid nüüd pole saanud sellest ajast saati saanud jagada kummagi arvuti kettaid. Sülearvutist näen küll "My Network Places" all E ketast, kuid kui avan selle, tuleb tekst, et sul pole õigust siseneda sellesse kausta ning kontakteeru administraatoriga. Oskab keegi öelda, mis võib selle põhjustada? |
Minu loogika ütleb, et sa ei saagi nii, lauaarvutis võib olla küll Internet, aga see, mis toimub nendes portides, on "lahus"
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
19.01.2008 16:31:15
|
|
|
*Lask!ja* kirjutas: |
Sülearvutist näen küll "My Network Places" all E ketast, kuid kui avan selle, tuleb tekst, et sul pole õigust siseneda sellesse kausta ning kontakteeru administraatoriga. Oskab keegi öelda, mis võib selle põhjustada? |
Tüüpiline veateade, kust Windows teatab, et võrguketas pole ligipääsetav, kuna kataloogitee ei eksisteeri.
Esialgu vasta küsimustele ise :
Kas arvutid näeva teineteist?
Kas mõlema arvuti teenused näevad teineteist?
iptv striim jookseb eelduste kohaselt eraldi füüsilises pordis ja eraldi vlanis, mis ei ole internet.
Tüüpilise 2 vaatajakohaga omab Vlan10 ja Vlan 11 ja default ( Internet )
*Lask!ja* , aitäh , et lubad mul pimeduses kobada nagu enamus kliente andmata informatsiooni teenuse toimivuse kohta.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
*Lask!ja*
HV kasutaja
|
19.01.2008 20:51:17
|
|
|
Sain korda tänu sellele, et lisasin hosts failile andmed - lauaarvutile sülearvuti andmed ning sülearvutile lauaarvuti andmed.
Ning siis tegin käsitsi lauaarvuti "My Network Places" all share kausta.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
19.01.2008 22:04:28
|
|
|
Mul kipub ront suurema võrgu liikluse all kokku jooksma, st punane tuli tuleb ja kõik... Kas seda ronti saab elionis mingi teise vastu ka vahetada?
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
19.01.2008 22:48:15
|
|
|
Andykas kirjutas: |
Mul kipub ront suurema võrgu liikluse all kokku jooksma, st punane tuli tuleb ja kõik... Kas seda ronti saab elionis mingi teise vastu ka vahetada? |
Ei.
Kaks võimalust :
a ) viid Elioni esindusse suunad garantiiremonti, uut seadet ei saa seniks kui vana on paranduses
b ) lased 9966-l rikke registreerida ja kutsud tehniku kohapeale
Aga...
siinkohal on konks, et see peab olema tootja viga. Üldiseid toodete/teenuste garantiitingimusi tead? Loe kindlasti läbi.
Muidu vihastad, sõimad elioni ja maksad ettevõetud ürituse kooliraha.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
19.01.2008 22:55:21
|
|
|
Mul kipub ront suurema võrgu liikluse all kokku jooksma, st punane tuli tuleb ja kõik... Kas seda ronti saab elionis mingi teise vastu ka vahetada? |
Mull on sama moodi nagu koormnust saab on kutu ja siis oota 15 minta siis saad netti tagasi ennem ei saa
Ja nagu ma aru sain ma pean olema ilma neti ja telekatta kui asi on remondis??
Mingit asendus asja ei anta??
|
|
   |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
19.01.2008 23:00:47
|
|
|
Jann1 kirjutas: |
Mull on sama moodi nagu koormnust saab on kutu ja siis oota 15 minta siis saad netti tagasi ennem ei saa
Ja nagu ma aru sain ma pean olema ilma neti ja telekatta kui asi on remondis??
Mingit asendus asja ei anta?? |
Oled asjast õigesti aru saanud, püüa mitte vihastada ja lämbuda. Mängureeglid on kord sellised.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
19.01.2008 23:13:48
|
|
|
No jah tuleb hakata elioni tuttavaid piinama äkki saavad kuidagi asja muuta!
|
|
   |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
20.01.2008 02:24:02
|
|
|
Jann1 kirjutas: |
No jah tuleb hakata elioni tuttavaid piinama äkki saavad kuidagi asja muuta!  |
''
Võibolla sahkermahkeriga ja althõlma, aga mitte ametlike protseduuride järgi.
Kuid mitte ükski normaalselt mõtlev inimene ei sae seda oska mille peal istub.
Edit : koormusehuvilistele, kes tahaksid teada telneti kaudu, mis tema speedtouch võimeline tegema p2p all.
system debug stats
Tõenäoliselt suuremad vingujad power userid koormavad oma kodukarpi triljonite päringutega üle ja siis imestavad, et telekas hakib.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
20.01.2008 11:05:30
|
|
|
Mul jookseb ainult väike veebi server kus hoian enda kama, teise koormava asjana võib olla üle võrgu teisest arvutist filmi vaatamine mythvideo abil.
Samas just praegu pani ruuter lambist pange, server oli sel ajal väljas. Ühtegi P2P programmi ei jooksutata võrgus, kui siis torrent max 90 connectioniga.
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
20.01.2008 12:01:48
|
|
|
Mul jookseb ainult väike veebi server kus hoian enda kama, teise koormava asjana võib olla üle võrgu teisest arvutist filmi vaatamine mythvideo abil.
Samas just praegu pani ruuter lambist pange, server oli sel ajal väljas. Ühtegi P2P programmi ei jooksutata võrgus, kui siis torrent max 90 connectioniga. |
ei hakanud tagasi lugema kuid ega ka sinult 546 mudel ei olnud? need restardivad ennast mõnuga kuna toitekas 220> volti ja ülespoole vaid toidab.. alla selle seadme restart garanteeritud. korrusmajades ja maakohtades ikka juhtub, raviks on ehk elioni tehniku poolt toodav uuem toitekas, vähe teine variant.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
20.01.2008 12:59:15
|
|
|
Rondiks on 716WL, ise kahtlustan uut FW mis maa ~kuu aega tagasi peale panin, kuna enne töötas see aastakese korralikult - isegi rämedamad P2P ühendused ei tõmmanud seda kotti...
Kui rohkem aega saan siis proovin mõnda vanemat (või uuemat) firmware.
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
milo
HV kasutaja
|
20.01.2008 15:03:06
|
|
|
"naised saunas" rääkisid, et kliendi kurtmised kadusid kui ta hakkas kasutama ST 780-t. Klient oli rikete telefoni punaseks ajanud pidevate kurtmistega, et modem restardib ja pilt hangub. Eelnevalt oli siis modemiks ST546. Põhjus oli voolukõikumises. 780 elab need voolukõikumised suts paremini üle
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
20.01.2008 15:40:45
|
|
|
Ei tohiks voolu kõikumisi olla - pole küll ise vastavate riistapuudega mõõtnud aga muud asjad on kõik seni ilusti vastu pidanud. Kahtlustan praegu ikkagi firmwaret - praegu on 6.2.29.2
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
20.01.2008 16:50:06
|
|
|
milo kirjutas: |
Eelnevalt oli siis modemiks ST546. Põhjus oli voolukõikumises. 780 elab need voolukõikumised suts paremini üle |
Tegelikult on ST546 adapter tundlikum voolukõikumistele, ilmselt vahetati välja nii modem kui adapter.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Volum
Kreisi kasutaja
|
20.01.2008 17:56:40
|
|
|
Mul wifi katkeb vahetevahel, millest see tuleb?
_________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus. |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
20.01.2008 19:41:07
|
|
|
yoos kirjutas: |
Mul wifi katkeb vahetevahel, millest see tuleb?  |
variandid:
1. kehv (loe odav) wifi kaart arvutis,
2. elad kortermajas kus ümbruses on liiga palju wifi võrke ning kanalid on müraga koormatud,
3. arvuti ja ruuteri vahel on paar betoonseina ning levi on lihtsalt nõrk.
4. arvutis on windows vista mis oma tarkusest arvab, et ta vist ikka ei ole internetis.
wifi ei garanteeri kunagi midagi, katseta läpakas ruuteri kõrval, kas siis töötab.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
20.01.2008 19:57:08
|
|
|
Wifiga on jah, et kui ümbrusesse satub mõni kangem saatja, siis ta karjub kõigist üle ning nagu teada on, töötavad kaks wifi võrku häireteta vaid siis kui neil on 5 kanaliline vahe. (ehk kui sinu saatja on kanalil 3, siis naabri oma peaks olema kanalil 8 jne)
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
kotkas1000
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
20.01.2008 20:01:42
|
|
|
Kotkas... too õpetus suutis mulle kuvada pildinäitajasse ainult pool pilti ja sedagi anomaaliatega, jamasin mitu tundi. - vähemalt tuli selle õpetusega pilt ka üle wifi, mida ma, alternatiivi kasutades ei saanud kahjuks tööle. Aga leidsin juba teise ja korralikuma viisi 8)
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|