praegune kellaaeg 19.06.2025 15:01:20
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Reinsalu
HV vaatleja

|
19.01.2008 18:49:32
|
|
|
Teema on küll üsna vana, aga kun taolisi teemasid on siin palju ja ei hakanud uut tegema siis kirjutan oma probleemi siia ära. Videokaardiks on GeForce 8400 GS. Sellel on siis kolm väljundit. Arvutiga oli kaasas üleminek RCA(vist on õige nimetus) s-videole või see kollane juhe kergemini öeldes. Nii telekal siis scarti pole, on ainult kaks sisend- ja üks väljundauk video jaoks ja siis heli omad ka nendega paaris. Toppisin siis juhtmed paika ja nvidia control panelist panin kõik seaded paika, aga pilti ei näita. Õigemini midagi nagu vilksatab pidevalt, aga korralikult pilti ette ei võtta. Nagu ma aru sain, siis osad telekad ei toetagi seda. Telekas on ka üsna vana TCL EC2190. Mul endal juba juhe koos ja midagi suurt rohkem teha ei oska. Äkki on kellelgi pakkuda, et mida ma valesti tegin või tegemata jätsin.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jkddp
HV veteran

|
20.01.2008 13:56:37
|
|
|
proovi resolutsiooni muuta
_________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida  |
|
Kommentaarid: 64 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|