Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Misfits
Kreisi kasutaja

|
13.01.2008 02:53:13
|
|
|
dellxps kirjutas: |
endal sama mure, ostsin siis novembri lõpus. nüüd siis käisin arvutiga garantiis, öeldi et aitab emaplaadi vahetus. No vahetati siis ära, kuid lõin arvuti kodus lahti, jälle ebameeldiv pinin. Ja siis hakkas kohe vent tööle, ja ei jäägi vait, lambist tõuseb temp prosel 78ni, siis langeb 54ni, ja jälle. Pealegi suudeti arvuti korpus veidike pingesse ajada, nüüd ei ulatu üks jalg maha, seega liigub, kui toetada peale. Klaviatuur on ka nagu punnis keskelt, ei tea, kas see peabki nii olema Et nüüd tagasi sinna jälle. Huvitab jah selline kysimus, et mitmendal korral saan raha tagasi kysida, kuigi mulle see arvuti meeldib, aga lõpmatult ei saa ka garantiis käia.  |
Mul on enne seda Delli olnud mingi 5 suvalist arvutit ja ühegagi pole garantiis käinud. Kõik olen andnud tuttavatele ja töötavad siiamaani ilusti. Nüüd ostsin kõige kallima ja vaat mis juhtus. Jooksen nagu loll garantii vahet.
Ostsin selle Roverist aga vahet pole kust ostad, meile tuuakse nad Leedust. Kõigepealt algas asi garantiiga. Müües oli jutt 3aastasest tehasegarantiist aga ID Tag annab vaid aasta ja selle ka Leedu vahelattu jõudmise kuupäevast.
Ühesõnaga käib siin jube lollitamine ja keegi püüab jalle second-hand kaubaga ratsa-rikkaks saada nagu meil siin banaanivabariigis kombeks on.
Garantiis olen kõik neile ära seletanud aga neil on seal selline nägu peas nagu näeks arvutit elus esimest korda. Krdi koomikud Ma ei tea kuidas väljamaal lood on aga see banaanivabariigi üldine teenindustase käib kah meeletult pinda.
Igal pool peab olema mõni tuttav ees muidu tõmmatakse kohe - nii autoremondis, ehitusel ja nüüd tuleb välja, et arvutit ei saa kah enam garantiisse viia, sest saad sealt pärast mingi käki vastu ja jäädki jooksma. Huvitav mis skeem neil sellega on? Kuidas nad sellega teenivad? Saadavad Dellile arve, et näe oli vaja jälle see ja see ära remontida
Ostsin selle arvuti kooli jaoks aga kasutada ei saa, sest pinin kostab üle klassi
Ei tea kas peaks otse Dellile kirjutama, sest mul on sellest meie garantiist juba kopp ees
|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
13.01.2008 11:02:50
|
|
|
Misfits kirjutas: |
Ostsin selle Roverist aga vahet pole kust ostad, meile tuuakse nad Leedust. Kõigepealt algas asi garantiiga. Müües oli jutt 3aastasest tehasegarantiist aga ID Tag annab vaid aasta ja selle ka Leedu vahelattu jõudmise kuupäevast. |
Ai ai, see on tõesti VÄGA kõva kirves Küllap on veel Roverist/ATFst/jne. kohtadest Delle ostnuid, ehk keegi saab kinnitada? Ma arvan, et esmajärjekorras võiks Acme Eesti kontorisse sammud seada, vaevalt nad midagi selle probleemi peale oskavad öelda aga vähemalt on koht alustamiseks. Leedu Acme reklaamib oma lehel samuti 3 aastast garantiid - arvatavasti saad seda realiseerida ühe aasta Eestis, peale seda ainult Roveri kaudu läpaka Leetu saatmisel - variant mida ma ei soovitaks vihavaenlasele ka, kui just ilmselge tootja defekt pole, muidu löövad leedukad kirve selga, omal käel kogetud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Motiv8
Kreisi kasutaja

|
13.01.2008 13:58:53
|
|
|
Kõigepealt algas asi garantiiga. Müües oli jutt 3aastasest tehasegarantiist aga ID Tag annab vaid aasta ja selle ka Leedu vahelattu jõudmise kuupäevast.
Ühesõnaga käib siin jube lollitamine ja keegi püüab jalle second-hand kaubaga ratsa-rikkaks saada nagu meil siin banaanivabariigis kombeks on.
Ei tea kas peaks otse Dellile kirjutama, sest mul on sellest meie garantiist juba kopp ees  |
Kui oled eraisikuna läpaka ostnud, siis viimane aeg oleks pöörduda Tarbijakaitseametisse http://www.tka.riik.ee/ ja teha ametlik kaebus. Tundub, et see firma ajab mingit imelikku Leedu asja ja ei taha tunnistada Eesti seadusi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
upper
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
13.01.2008 20:07:49
|
|
|
upper kirjutas: |
3 aastat kirjas ju |
Eesti ametlikud esindajad annavad küll 3 aastat aga Leedu Acme on midagi teistsugust, mingi aeg müüsid nad Delli kaupa märkega "LT sales only" vms.
E: Eesti esindused max123 ja IT Grupp peaksid eranditult kõik oma Delli kauba saama just Iirimaa tehasest.
viimati muutis siLc 13.01.2008 21:25:47, muudetud 2 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
PitBull
HV kasutaja
|
13.01.2008 21:07:35
|
|
|
Hmm, kõik küll vist Leedust ei tule. Viskasin kahjuks karbi ära, aga kui õigeti mäletan oli seal Tallinna aadress ja saatja oli pigem Island või Iirima, kahjuks täpsemalt ei mäleta.
Ostsin It grupist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
MaxPower
Kreisi kasutaja
|
13.01.2008 23:17:13
|
|
|
aga kas siis üldse julgebki kuskilt mujalt osta peale max123 ja ITgrupi, nagu nt.flex või k-saluun?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Teccha
HV vaatleja

|
14.01.2008 10:56:30
|
|
|
flex tassib ka leedukatelt sisse mõned dellid kui ma ei eksi, aga k-saluun peaks maaletoojate käest ostma.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ppg
HV Guru

|
15.01.2008 02:46:30
|
|
|
keegi pole kursis ega uuel xps m1530-l sama pinisemise viga pole?
|
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
15.01.2008 03:50:01
|
|
|
arve alusel peaks kehtima 3 aastat, kui ei kehti ja aetakse ID taagi juttu, siis järelikult ei oma antud Delli vms müüja ametliku tootja poolset sertifikaati-edasimüügi õigust vms, ning garantii remont ei tunnista müüja arvet ning kõigele lisaks nõuavad kohalikud tegelinskid arvatavasti Delli puhul veel müstilist "tööraha" garantii remondi eest...
delli ostetakse sealt, kus saab parima hinnaga, gnt, acme, iirima, usa...
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
tagasi üles |
|
 |
Misfits
Kreisi kasutaja

|
18.01.2008 01:10:24
|
|
|
wirx kirjutas: |
arve alusel peaks kehtima 3 aastat, kui ei kehti ja aetakse ID taagi juttu, siis järelikult ei oma antud Delli vms müüja ametliku tootja poolset sertifikaati-edasimüügi õigust vms, ning garantii remont ei tunnista müüja arvet ning kõigele lisaks nõuavad kohalikud tegelinskid arvatavasti Delli puhul veel müstilist "tööraha" garantii remondi eest...
delli ostetakse sealt, kus saab parima hinnaga, gnt, acme, iirima, usa... |
ID Tag annab mulle garantiid vaid aastaks isegi vähem - ehk ametlik tehasegarantii on aasta.
Paljud arvutifirmad reklaamivad müües toodet kui 3aastase tehasegarantiiga.
Järelikult on see üks suur vale. Ülejäänud garantii teevad nad ostukviitungi alusel kusagil põlveotsas.
Olen ise niimoodi aru saanud ,et Delli seda toodet tasub ilma probleemideta osta vaid ametlikelt esindajatelt kuigi garantiiteenindus ise imeb sajaga ikkagi. Vähemalt saad ausa toote. Kuigi ma ei tea kaua neilt ostetud toodetelt see ID Tag garantiiajaks pakub.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Motiv8
Kreisi kasutaja

|
18.01.2008 12:06:17
|
|
|
ID Tag annab mulle garantiid vaid aastaks isegi vähem - ehk ametlik tehasegarantii on aasta.
Paljud arvutifirmad reklaamivad müües toodet kui 3aastase tehasegarantiiga.
Järelikult on see üks suur vale. Ülejäänud garantii teevad nad ostukviitungi alusel kusagil põlveotsas.
|
Ja nii see kahjuks on, et inimesi petetakse nii, mis kole - vähemalt on selge, et Leedu Acme kaudu ei tasu sülearvuteid osta, sest siis võib garantiiga igasugust jama tulla, mida ei oskagi ette kujutada...
|
|
tagasi üles |
|
 |
jaakennuste
HV kasutaja
|
18.01.2008 14:35:41
|
|
|
Eestist ametlikust kanalist ostes pole garantii 3 aastat mingit probleemi. Varusi saab Dellist ka mitu aastat peale toote moraalset vananemist ja varuosa tarbnete süsteemid töötavad väga hästi. Praktika näitab, et kõval kasutamisel on pea igal sülekal oma garantiiaja jooksul 1 hooldus-case. Mõnel paraku siis mitu, paljudel null.
Delli toodete garantiid saab seerianumbri sisestamisel kontrollida siin http://shop.it.ee/est (lk all vasakul)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Madyz
HV vaatleja
|
24.01.2008 21:19:01
|
|
|
Tellisin ka eile ära selle arvuti usa-st ametlikult delli lehelt. Loodetavasti ei ole mingeid probleeme müraga ja ei anna elektrit ka (olen lugenud sellistest probleemidest). Muidu jaanuari lõpuni saab tellides parimatel mudelitel $800 alla ja see oli lihtsalt liiga ahvatlev pakkumine, et jätta kasutamata. Muidugi on probleeme tekitav selle sealt siia saamine, kuid õnneks sain selle lahendatud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jaakennuste
HV kasutaja
|
25.01.2008 10:52:47
|
|
|
Madyz, huvi pärast katseta pärast, kas sellel siin garantii kehtib. Meil on olnud erinevaid variante. Samas, kui garantii isegi ei kehti, on arvuti sama mis euroopa mudel ja remont õnnestub ikkagi. All vasakul on seerianumbri koht proovimiseks http://www.shop.it.ee/est
|
|
tagasi üles |
|
 |
StR
HV vaatleja
|
28.01.2008 21:56:55
|
|
|
nunii, mul õnnestus ka nüüd Jaagukese rahakoti paksust täiendada aga mäkäää... 3 nädalat pian nüüd oma uut musu ootama... Eks siis anname teada kas piniseb või mitte... Pliis pliis pliis (fingers crossed)
|
|
tagasi üles |
|
 |
sakunne
HV veteran

|
03.02.2008 15:43:18
|
|
|
jaakennust kirjutas: |
Läikiva pinnaga ekraan annab õldjuhul sügavama musta ja parema kontrastsuse. Olen omanud mõlemaid ja täna on mu eelistuseks läikiv. näiteks Dell XPS 1330 rkraan on palju kvaliteetsem minu silmale kui D-seeria business-masinad oma mattidega. |
Nojah, eks see sõltub rohkem sellest, mis sa teed ta'ga - mängimiseks, filmide vaatamiseks, monteerimiseks ja, mis peamine - kliendile tulemuse näitamiseks = v'hea
http://www.lcds4less.com/samsung-laptop-lcd-screens/LTN121XJ-L02.shtml
Pane tähele: "This screen is not high-gloss, but can be upgraded ... "
Äkki saab downgrade ka " ... for nominal fee"
_________________ Kuna ei pruugi õigel ajal foorumisse sattuda:
SMS: 5051598 [võõraid tel. ei vasta]
Email sakunne@seenior.ee |
|
tagasi üles |
|
 |
duplex
Kreisi kasutaja

|
09.04.2008 13:07:02
|
|
|
Plaan ka xps osta aga tõsine hirm tuleb peale seda teemat lugedes. Olen varasemalt Delle Max'ilt ostnud kuid nende hind ei tundu enam konkurentsivõimeline!
PS: Reedel on siis huvilistel võimalus Kaubamajast soetada Dell XPS 1330 ainult 16499 krooniga Oleks 1530 selle hinnaga lähex ostaks ka!
|
|
tagasi üles |
|
 |
zimson
Kreisi kasutaja

|
09.04.2008 15:10:04
|
|
|
LOCAL kirjutas: |
Plaan ka xps osta aga tõsine hirm tuleb peale seda teemat lugedes. Olen varasemalt Delle Max'ilt ostnud kuid nende hind ei tundu enam konkurentsivõimeline!
PS: Reedel on siis huvilistel võimalus Kaubamajast soetada Dell XPS 1330 ainult 16499 krooniga Oleks 1530 selle hinnaga lähex ostaks ka! |
Ega sa ei tea mis konfiguratsiooniga?
|
|
tagasi üles |
|
 |
duplex
Kreisi kasutaja

|
09.04.2008 17:30:55
|
|
|
zimson kirjutas: |
Ega sa ei tea mis konfiguratsiooniga? |
http://www.max.ee/?p=902
EDIT: mis vahe on: WXGA CCFL Display (220nits) TrueLife (reso vist 1280 x 800) või WSXGA+ (1680x1050) TrueLife? Kas on see vahe 1000 eeq lisaraha väärt? Niikuinii 1680 resoga ju ei kasuta!
|
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
09.04.2008 18:24:53
|
|
|
1680 reso puhul on sul töölaual rohkem ruumi... ise võtaks suurema resoga kuna 1280x800 reso on ikka suht kitsas juba kui harjunud suuremaga.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
09.04.2008 18:48:03
|
|
|
LOCAL kirjutas: |
zimson kirjutas: |
Ega sa ei tea mis konfiguratsiooniga? |
http://www.max.ee/?p=902
EDIT: mis vahe on: WXGA CCFL Display (220nits) TrueLife (reso vist 1280 x 800) või WSXGA+ (1680x1050) TrueLife? Kas on see vahe 1000 eeq lisaraha väärt? Niikuinii 1680 resoga ju ei kasuta! |
Link on M1330-le.
15,4" läikiv ekraan + 1680x1050 reso = silmade vägistamine minu arvates (peale mõningast sellise ekraani vahtimist). Teine ekstreemum on pakutav 1920x1200 reso - ilmselt FullHD kraami vahtida tahtjatele. Kuldne kesktee on 1440x900 - mahub rohkem ekraanile kui 1280x800 aga silmi ka ei tapa.
|
|
tagasi üles |
|
 |
zimson
Kreisi kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
09.04.2008 21:14:02
|
|
|
14.1" peal 1440x900 on täitsa Olen ka 15" peal 1680x1050 näinud ja vähematl sellisel suurusel oli asi täiesti OK ehk siis ei olnud liiga väike. Pikapeale harjub tegelt ära (alguses oli 1440x900 isegi liiga kirbukas)
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
tagasi üles |
|
 |
|