Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Dell XPS M1330 teema (Probleemid, lahendused, arutlus) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 21.12.2007 03:49:35 vasta tsitaadiga

ja mis ma selle testiga peale hakkan?
siin on hoopis üks mobiilihelin, mida vanemad inimesed ei kuule...50% 25a näiteks juba ei kuule omal käel läbi testitud...kõrvajärgi nii 17-19khz
http://bimbob.com/sine1.mp3 need kes veel koolis käivad, ei pea seda kasutades hääletu peale panema icon_wink.gif

angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.12.2007 09:23:54 vasta tsitaadiga

enamus inimesi ei kuule juba sellepärast et tümpsuvad nagu segased kõikjal ja kõrvad lihtsalt ei pea vasta... (autoga sõites auto lausa väriseb plärtsust ja bussis olles käib nii kõva dumb n äss et bussi raadio isegi ei suuda võistelda)
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 25.12.2007 20:52:08 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
enamus inimesi ei kuule juba sellepärast et tümpsuvad nagu segased kõikjal ja kõrvad lihtsalt ei pea vasta... (autoga sõites auto lausa väriseb plärtsust ja bussis olles käib nii kõva dumb n äss et bussi raadio isegi ei suuda võistelda)

muusika maitse on iga inimese oma asi! icon_rolleyes.gif
ja selle pinina kohta on juba teema icon_wink.gif
tagasi üles
sakira
HV vaatleja
sakira

sõnum 25.12.2007 21:21:26 vasta tsitaadiga

tsihh kirjutas:
386 kirjutas:
Ning lisaks Fn nupp mis asub seal, kus tsiviliseeritud inimestel asub Ctrl klahv. See on ainus asi, mis paneb kiruma. Inimesed kes pole enne läpakat omanud, peaksid sellele tähelepanu pöörama. Muidu päris loom masin.

OT: IBM'il asub ka Fn samas kohas, kas IBM ka sellepärast tsiviliseeritutele ei sobi? icon_razz.gif

minu arust just nii icon_wink.gif see on väga ebamugav, ja peab liiga odav olla või nii hea, et ma ostaksin endale sellist jura icon_wink.gif
valisin endale läpakat ka selle kriteeriumi järgi, õnneks sobiv läpakas oli leitud icon_smile.gif

Tanel kirjutas:
Ja Ramm kirjutas ka juba ülevaate DELL-ist, millel pinin puudub icon_smile.gif -> https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=346985

äkki ta lihtsalt ei kuule seda helikõrgsagedust? icon_smile.gif

Ramm
Kreisi kasutaja
Ramm

sõnum 25.12.2007 23:54:16 vasta tsitaadiga

sakira kirjutas:

Tanel kirjutas:
Ja Ramm kirjutas ka juba ülevaate DELL-ist, millel pinin puudub icon_smile.gif -> https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=346985

Õnneks ma pole kurt,olen kuulnud neid piniga läpakaid ja nuh,vanamemm peab olema et mitte kuulda..õnneks minu endal arvutil see puudub täielikult..
tagasi üles
Lennnukas
HV kasutaja
Lennnukas

sõnum 26.12.2007 00:09:30 vasta tsitaadiga

endalgi kaks dell latitude 620 kodus- üks uuem teine pool aastakest vanem ning vanem viniseb kah jubedalt. Endal veel kõrvad terved ning vahel ikka kohe nii jubedalt häirib, et peab taustaks mingi muusika mängima panema !
tagasi üles
sakira
HV vaatleja
sakira

sõnum 26.12.2007 00:19:39 vasta tsitaadiga

Ramm kirjutas:
sakira kirjutas:

Õnneks ma pole kurt,olen kuulnud neid piniga läpakaid ja nuh,vanamemm peab olema et mitte kuulda..õnneks minu endal arvutil see puudub täielikult..

icon_smile.gif mina kurt ka pole, aga teatud sagedused ma ei kuula (tested)
igal inimesel on oma tundlikkus. Kui ühel on tundlikkus kehvem kui teisel, see ei tähenda, et ta on kurt icon_smile.gif
see on nagu füüsiline jõud, kõikidel on oma, ja kui keegi on vastupidavam kui teine, ei tähenda, et teisel on probleemid tervisega icon_smile.gif
lihtsalt kõik on erinevad. Muidugi, kui keegi ei saa 10kg tõsta, või 50% sagedusepiires ei tunne, siis jah, peab midagi ette võtta icon_smile.gif
selge see, et sa veel neid sagedusi tunned icon_wink.gif ma pole aga delli proovinud icon_wink.gif

viimati muutis sakira 26.12.2007 00:24:16, muudetud 1 kord
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 26.12.2007 00:20:57 vasta tsitaadiga

ma arvan et tootja võiks sellise jama lõpetada ja probleemi lahendada... väga fun võib olla läppariga mingit texti kirjutada kui asi piniseb nagu segane
tagasi üles
Sponge
HV Guru
Sponge

sõnum 28.12.2007 16:32:48 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
ma arvan et tootja võiks sellise jama lõpetada ja probleemi lahendada... väga fun võib olla läppariga mingit texti kirjutada kui asi piniseb nagu segane
See probleem on juba tootja poolt ammu lahendatud. thumbs_up.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
angel
HV Guru
angel

sõnum 28.12.2007 16:40:49 vasta tsitaadiga

kas siis enam XPS M1330 pinisevat jura ei juhtu kui läppari ostad? Või kui on vigane partii siis koheselt vahetatakse ringi?

See siis tähendab et ei tohi enam vanemaid läppareis osta kuna olen nii Pentium M kui ka Core 2 Duo läppareid näinud mis pinisevad.

tagasi üles
Ramm
Kreisi kasutaja
Ramm

sõnum 28.12.2007 21:23:37 vasta tsitaadiga

Kui keegi muretseb selle mudeli pärast siis võin enda oma maha müüa nö mingi 23 000.- eest...garanteerin et mingit pinimist ei kuule.. thumbs_up.gif
tagasi üles
kraaks
HV kasutaja

sõnum 30.12.2007 22:35:39 vasta tsitaadiga

hmm icon_redface.gif piniseb hoopis laadija, kui aku täis on.
hirmus kuumaks läheb ka laadija, kui taga ja aku täis. arvuti profiilis.
icon_confused.gif

Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 30.12.2007 22:37:23 vasta tsitaadiga

kraaks, laadija ikka õiget pidi töötamise ajal? Olen täheldanud, et mõned laadijad lähevad lausa tuliseks, kui on töötamise ajal tagurpidi icon_neutral.gif
tagasi üles
kraaks
HV kasutaja

sõnum 30.12.2007 23:33:01 vasta tsitaadiga

ei oska öelda mis pidi õige on, kuid piniseb kui aku täis. icon_confused.gif
kui muud hääled, telekas , inimesed jne. pole probleemi.
õhtul, vaikuses ajab närvi too kõrge pinin. icon_question.gif beer_yum.gif

Misfits
Kreisi kasutaja
Misfits

sõnum 02.01.2008 01:56:59 vasta tsitaadiga

Pinin on kõige tugevam paremalt alt PCMCIA Express pesa juurest. Kõrv sinna vastu panna on eriti hästi kuulda.
Totaalne siristamine hakkab siis kui paned mälukaardi sinna samas kõrval olevasse mälukaardilugejasse.
Andmete kopeerimisel mälukaardilt on selline tunne nagu keegi kraabib nõelaga neid andmeid mälukaardilt maha.

Ise olen tulnud sellisele järeldusele ,et seal korpuse osas on liiga palju varjestamata vaba ruumi ja kõikide protsesside müra koguneb sinna kokku.

Kuskil foorumis räägiti ,et emaplaadil pidi mingi south-bridge häält tegema. Uutel olla see välja vahetatud. Aga osad kes uued saanud kestab pinin edasi.

Rääkisin siin ,et lasin garantiis panna väljavahetatud ekraani asemele vana tagasi ning prose jahutuse juhtme panid kah tagasi sinna pistikusse kuhu kuulub.
Viisin siis arvuti koju ja üleval paneelil olevad puutetundlikud nupud ei tööta - järelikult unustasid nüüd selle pistiku ühendamata.

Ühesõnaga on mul sellest arvutist ja garantiist juba totaalne kopp ees. Nüüd pean selle juba 5ndat korda sinna tagasi viima. Ja kõik mille pärast ma sinna garantiisse üldse läksin on ikka endiselt alles.

Vahepeal lihtsalt kulutasin bensuraha ja tööaega ,et garantiiasutus saaks omaendatehtud vigu parandada. Tekib küsimus ,et kuidas Dell sai endale sellise esindaja valida siin Eestis või on Dell ise lihtsalt mingi üleshaibitud firma. Järgmine kord ostan kohaliku kokkuklopsitud arvuti.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 02.01.2008 02:07:23 vasta tsitaadiga

kohalikku kokkuklopsitud arvutit küll ära ostsa... sellega on garantiis veel jubedamad olukorrad ja kui tagasi pead viima siis siis võid samahästi kui uue masina osta üldiselt kuna järjekorrad on mõnusad.

Mine delli ja tee kurjemat häält. Ehk seekord võetakse ja tehakse asi korda. Ja kui sul mitu korda garantiist asi tagasi tuleb sama vigaselt kas siis ei ole õigus juba raha tagasi nõuda vms uut toodet? Delli garantii esindusi on eestis vaid üks? Kui neid on veel siis mine lihtsalt teise kohta. Kui asi garantii alla kuulub ei tohi keegi sult raha nõuda.

rohkem midagi tarka ei oska öelda icon_neutral.gif

tagasi üles
Sponge
HV Guru
Sponge

sõnum 02.01.2008 05:19:47 vasta tsitaadiga

Misfits kirjutas:
Pinin on kõige tugevam paremalt alt PCMCIA Express pesa juurest. Kõrv sinna vastu panna on eriti hästi kuulda.
Totaalne siristamine hakkab siis kui paned mälukaardi sinna samas kõrval olevasse mälukaardilugejasse.
Andmete kopeerimisel mälukaardilt on selline tunne nagu keegi kraabib nõelaga neid andmeid mälukaardilt maha.

Ise olen tulnud sellisele järeldusele ,et seal korpuse osas on liiga palju varjestamata vaba ruumi ja kõikide protsesside müra koguneb sinna kokku.

Kuskil foorumis räägiti ,et emaplaadil pidi mingi south-bridge häält tegema. Uutel olla see välja vahetatud. Aga osad kes uued saanud kestab pinin edasi.

Rääkisin siin ,et lasin garantiis panna väljavahetatud ekraani asemele vana tagasi ning prose jahutuse juhtme panid kah tagasi sinna pistikusse kuhu kuulub.
Viisin siis arvuti koju ja üleval paneelil olevad puutetundlikud nupud ei tööta - järelikult unustasid nüüd selle pistiku ühendamata.

Ühesõnaga on mul sellest arvutist ja garantiist juba totaalne kopp ees. Nüüd pean selle juba 5ndat korda sinna tagasi viima. Ja kõik mille pärast ma sinna garantiisse üldse läksin on ikka endiselt alles.

Vahepeal lihtsalt kulutasin bensuraha ja tööaega ,et garantiiasutus saaks omaendatehtud vigu parandada. Tekib küsimus ,et kuidas Dell sai endale sellise esindaja valida siin Eestis või on Dell ise lihtsalt mingi üleshaibitud firma. Järgmine kord ostan kohaliku kokkuklopsitud arvuti.
kust masin ostetud?
tagasi üles
MaxPower
Kreisi kasutaja

sõnum 02.01.2008 21:25:37 vasta tsitaadiga

huvitav mis kuupäevast võib kindel olla et seda pininat enam ple icon_rolleyes.gif ...endal ka millalgi vaja läppar osta ja hetkel ainuke variant on XPS, kuna sellel läpparil on HDMI, mida mul hädasti vaja.
tagasi üles
sakunne
HV veteran
sakunne

sõnum 07.01.2008 02:37:10 vasta tsitaadiga

No, krt - prose küll piniseda ei saa, mälud samuti - liiga kõrged sagedused.
Ilmselt ikka toitepool asi - mu tütar kasutas vahepeal minu Latitude D420 masinat ja üyles, et piniseb, raibe - mina ei kuulnud miskit - nii vana juba ma icon_rolleyes.gif
Te, mehed saage kähku vanemaks - siis pinin ka läind icon_razz.gif

tagasi üles
jaakennuste
HV kasutaja

sõnum 09.01.2008 00:21:35 vasta tsitaadiga

MaxPower kirjutas:
huvitav mis kuupäevast võib kindel olla et seda pininat enam pole icon_rolleyes.gif ...endal ka millalgi vaja läppar osta ja hetkel ainuke variant on XPS, kuna sellel läpparil on HDMI, mida mul hädasti vaja.

no ei pinise, mine IT Gruppi ja palu anda kuulata... www.it.ee
tagasi üles
sakunne
HV veteran
sakunne

sõnum 09.01.2008 09:16:31 vasta tsitaadiga

Mitut erinevat pinget on üldse läpaka emaplaadil?
Täpselt ei tea, aga ehk midagi sellist:
- prose
- mälu ja muu loogika
- ekraan
- kõvaketas
Selleks on emaplaadil pingemuundur(id), kus toitepinge esmalt tehakse vahelduvpingeks siis trafo abil erinevateks pingeteks, mis alaldatakse ja silutakse.
Trafo ja silumisfiltrid on sama võimsuse juures seda väiksemad, mida kõrgem on sagedus.
Sageduse tõstmisele seab omakorda piirid materjalide kvaliteet.
Pakun, et pininat tekitavad just need pingemuundurid.
Milline teadmine piniseva läpaka omanikku just eriti ei lohuta icon_wink.gif

tagasi üles
dellxps
HV vaatleja

sõnum 09.01.2008 21:41:14 vasta tsitaadiga

endal sama mure, ostsin siis novembri lõpus. nüüd siis käisin arvutiga garantiis, öeldi et aitab emaplaadi vahetus. No vahetati siis ära, kuid lõin arvuti kodus lahti, jälle ebameeldiv pinin. Ja siis hakkas kohe vent tööle, ja ei jäägi vait, lambist tõuseb temp prosel 78ni, siis langeb 54ni, ja jälle. Pealegi suudeti arvuti korpus veidike pingesse ajada, nüüd ei ulatu üks jalg maha, seega liigub, kui toetada peale. Klaviatuur on ka nagu punnis keskelt, ei tea, kas see peabki nii olema icon_neutral.gif Et nüüd tagasi sinna jälle. Huvitab jah selline kysimus, et mitmendal korral saan raha tagasi kysida, kuigi mulle see arvuti meeldib, aga lõpmatult ei saa ka garantiis käia. thumbs_down.gif
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 09.01.2008 22:16:29 vasta tsitaadiga

minuteada kui sa 3 ndat korda tagasi viid ja korda ei tehta sellel 3ndal korral siis võid raha tagasi nõuda

aga jah... delli visti ei tasu osta kui selline pask garantii teenindus icon_neutral.gif

tagasi üles
siLc
HV Guru

sõnum 09.01.2008 22:23:13 vasta tsitaadiga

Kus garantiis siis käis? maxis või IT Grupis? Antud juhul oleks asine neil oma kehvasti tehtud töö uuesti teha korpuse ja klaveri osas...
tagasi üles
sakunne
HV veteran
sakunne

sõnum 09.01.2008 23:01:42 vasta tsitaadiga

siLc kirjutas:
Kus garantiis siis käis? maxis või IT Grupis? Antud juhul oleks asine neil oma kehvasti tehtud töö uuesti teha korpuse ja klaveri osas...
Vahet pole - võta ristpea-kruvikeeraja kaasa ja ütle, et teed ise nende järelvalve all ära selle vahetuse(enne pead selgeks tegema, kuidas teha - vt "Service Manual" on netis saadaval) ja võid kindel olla, et asi on tehtud - mis me lolli mängime icon_evil.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Dell XPS M1330 teema (Probleemid, lahendused, arutlus) mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.