Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kohvipaks
HV vaatleja
|
16.01.2008 14:39:14
|
|
|
t-force kirjutas: |
Oled proovinud enne installimist ka maha lasta C:\Documents and Settings\kasutaja\Application Data\Mozilla\ ? |
No nii, annan nüüd teada. Esmalt suured tänud kõigile kes vaevusid vastama.
Tahaks lisada omalt poolt et kuigi ma omaarust kustutasin kõik need application data-mozillad, siis otsingusse sisestades selgus et teistel kasutajatel (no meil siin igal töötajal oma kasutaja tehtud) need alles ja lisaks ilmus mingi asi veel mis tuyli kustutada, hetkel ei meenu, aga olid siis mozilla asjandused.
Nii et tänud veelkord.Teist oli palju abi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
21.01.2008 15:15:42
|
|
|
ootamatu jama, ei tea kas seda siin esinend, ei jõudnud 78-t lehekülge läbi lugeda...
mozilla käivitades ütleb järgmise teate : Firefox is already running, but is not responding. To open a new window, you must first close the existing Firefox process, or restart your system.
Restart muidugi ei aita, task manageris ka firefoxi tööl ei näita, uninstallisin maha, cleanisin registri ka ära, ka kustutasin kõik firefoxi sisestused seal. Installisin uuesti peale, igaksjuhuks tegin restardi ka ära, kuid veateade ei kao..
Ei mina saa aru mis värk on
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
21.01.2008 15:27:56
|
|
|
Tiim kirjutas: |
Restart muidugi ei aita |
Kas veateade "Firefox is already running..." tuleb ka Firefoxi esimesel käivitamise katsel pärast masina rebooti? Või proovid esmalt käivitada, see ei õnnestu, siis proovid uuesti ja saad veateate? Jutust nagu seda ei selgu päris täpselt.
tsitaat: |
task manageris ka firefoxi tööl ei näita |
Vaatasid ikka protsesside saki pealt? Järjestasid protsessid tähestiku järgi ja siis vaatasid "f"-tähega protsessid üle?
Võid muidugi ka Process Explorerit kasutada.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
21.01.2008 16:36:17
|
|
|
Kas veateade "Firefox is already running..." tuleb ka Firefoxi esimesel käivitamise katsel pärast masina rebooti? Või proovid esmalt käivitada, see ei õnnestu, siis proovid uuesti ja saad veateate? Jutust nagu seda ei selgu päris täpselt
|
Ilmub peale restarti kohe ja ilmus ka peale uut installi kohe.
Ja ma vaatasin loomulikult protsesside pealt. Tühjus firefoxi koha pealt.
|
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
t-force
Kreisi kasutaja
|
21.01.2008 18:37:53
|
|
|
Ütlesid küll enda postis et kustutasid registris ära aga kas "application data" alt lasid ka maha?
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
21.01.2008 19:50:19
|
|
|
oma mäletamist mööda küll jah...
|
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
21.01.2008 19:58:07
|
|
|
Ainult %userprofile%\application data\Mozilla kustutamisest ei piisa alati, tuleb kustutada ka %userprofile%\local settings\application data\Mozilla
PS sirvi läbi paar viimasel lehekülge siin teemas, alles oli kellelgi sama probleem
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
21.01.2008 22:55:18
|
|
|
PS sirvi läbi paar viimasel lehekülge siin teemas, alles oli kellelgi sama probleem
|
edit: tegelen ikka probleemiga, kui hakkama saan annan teada...
edit2: probleem lahendatud, asi oligi sellest et kõiki mozilla asju ei kustutanud maha...nüüd aga funkab...
Tänud abistajatele
|
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
jako07
HV kasutaja

|
22.01.2008 20:16:14
|
|
|
Keegi oskab mulle öelda, mis sellise veateate puhul teha ?
ükski video ei lähe tööle enam...
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
22.01.2008 22:16:08
|
|
|
Oled hiljuti mõne add-on'i installeerinud? Proovi FF'i ilma add-on'ideta [Mozilla Firefox (Safe mode)], kas siis ka sama teade?
|
|
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
jako07
HV kasutaja

|
23.01.2008 17:55:45
|
|
|
Jah. Safe modes panin kõigele linnukese, ikka videod tööle ei lähe
Add-On'idest on hetkel vaid Go Go Surf ja Talkback
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
ainz
HV vaatleja

|
26.01.2008 20:45:50
|
|
|
Selline propleem siis et tõmbasin FireFoxiga gamerhellist ühte faili ja milegi pärast downloudib poolepeale ära ja siis jääb seisma milles võib asi olla, olen seda kusagilt lugenud ka et kellekil oli selline probleem tekkinud aga ei leia seda kahjuks ülesse, ehk keegi oskab nõu anda.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhkel
HV kasutaja

|
27.01.2008 14:37:40
|
|
|
Äkki otsisin laisalt, kuid kuidas saaks gmailile saadetud suuri pilte FF-is ekraanile ära mahutada?
Tüüpilist + ja - pildile ei teki.
_________________ Kurda kõigile oma rasket saatust... ning sa näed enda ümber ainult rõõmsaid inimesi. |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
M00t
HV Guru

|
27.01.2008 14:42:41
|
|
|
Muhkel, ma ei tea küll täpselt seda olukorda aga kas paremklikk pildil ja sealt view image ei aita?
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhkel
HV kasutaja

|
27.01.2008 15:14:08
|
|
|
lu1de kirjutas: |
Muhkel, ma ei tea küll täpselt seda olukorda aga kas paremklikk pildil ja sealt view image ei aita? |
Aitab küll, kuid mõtlesin, et äkki on mõni vigur välja mõeldud, et brauseri enda seest vaadata saaks. Tihti saadetakse palju pilte, mis on suure resoga, gmail'is saab vajutada "vaata kõiki pilte", mispeale kuvatakse nad kõik ülalt alla (resize'imata kahjuks!). Kui aga igast pildist on ainult kitsas vasak serv näha, siis on üsna ebamugav hiirega ragistama hakata.
Tegelikult on see probleem gmail'i enda mingi kala (äkki hoopis feature ), et ükski brauser ei kuva aknamõõtudeni vähendatud pilte. Lootsin, et FF-is on selle vastu mõni add-on või plugin aretatud... Kuid kui pole, siis pole - kiire vastuse eest aga tänud, lu1de.
Nüüd aga uus mure: kui teen linnu kasti "Do this automatically...", siis peaks ta ju järgmine kord ilma seda akent tekitamata pildi vastava programmiga avama, mul aga jääbki iga pildi peale seda küsima, nagu papagoi No on see normaalne?
_________________ Kurda kõigile oma rasket saatust... ning sa näed enda ümber ainult rõõmsaid inimesi. |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goldec
Kreisi kasutaja

|
27.01.2008 15:33:25
|
|
|
Mul on samamoodi osade torrent failidega.
Ühest kohast tõmmates ei tule seda akent ette, aga teisest kohast tõmmates küsib iga kord üle..
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
28.01.2008 00:53:11
|
|
|
Muhkel kirjutas: |
lu1de kirjutas: |
Muhkel, ma ei tea küll täpselt seda olukorda aga kas paremklikk pildil ja sealt view image ei aita? |
Aitab küll, kuid mõtlesin, et äkki on mõni vigur välja mõeldud, et brauseri enda seest vaadata saaks. Tihti saadetakse palju pilte, mis on suure resoga, gmail'is saab vajutada "vaata kõiki pilte", mispeale kuvatakse nad kõik ülalt alla (resize'imata kahjuks!). Kui aga igast pildist on ainult kitsas vasak serv näha, siis on üsna ebamugav hiirega ragistama hakata.
Tegelikult on see probleem gmail'i enda mingi kala (äkki hoopis feature ), et ükski brauser ei kuva aknamõõtudeni vähendatud pilte. Lootsin, et FF-is on selle vastu mõni add-on või plugin aretatud... Kuid kui pole, siis pole - kiire vastuse eest aga tänud, lu1de. |
pilt saadetakse html koodi sees kus määratakse et 1:1 suurusele oleks pilt
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
RaPTiLE
Kreisi kasutaja

|
28.01.2008 08:09:27
|
|
|
Suur probleem.
Nimelt, arvuti tegi eile restarti, ning nüüdseks on kõik bookmargid kadunud.
Kuidas need tagasi saan.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
1 :: |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
28.01.2008 10:39:28
|
|
|
RaPTiLE kirjutas: |
Suur probleem.
Nimelt, arvuti tegi eile restarti, ning nüüdseks on kõik bookmargid kadunud.
Kuidas need tagasi saan. |
Teemasisene otsing abiks võtmesõna bookmarks
|
|
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
liivakas
HV kasutaja

|
02.02.2008 11:30:21
K: Kuidas konfida tulirebase brauserit + veel mõned küsimused |
|
|
Kuidas konfida viimast Firefoxi nii, et oleks kuskil nupuke, millele vajutades viskab kohe uue "tabi" lahti? Ei viitsi koguaeg valida: Fail - New tab (Operal on new tabi nupp kohe üleval olemas)
Samuti sooviks kiirvalikuid üles ribale, et kui klõpsan siis viskab kohe vajaliku lehe lahti
Kas tulirebane jätab meelde sulgedes kõik tabid? Ütleme kui mul arvuti kokku jookseb ja ma brauseri uuesti avan, et siis ta suudab kõik need tabid uuesti avada, mis mul enne lahti olid. Opera küsib mult kas soovid vana sessioni jätkamist või uut ja kui soovin vana siis on kõik ilusti tagasi mis enne.
Kuskil oli tweakimise õpetus ka, et seda programmi kiiremaks saada
On veel olulisi näpunäiteid selle programmi osas?
Üks probleem. Tulirebane kaotab passworde (just foorumitel, kaasa arvatud Toru)? Ehki mul on Security all "Remember Passwords for site" all linnuke koguaeg ees, jääb mulje et peale Adawarega ja Spyspotiga arvuti kontrollimist kustuvad ka paroolid, jube tüütu neid jälle otsida ja sisse toksida
kasutan ise praegu Operat, mis on väga käepärane aga teatud põhjustel on vaja minna üle Tulirebasele
Ma olin kunagi tulirebase pooldaja aga osade torrent programmidega (Azureus vist) koos kasutades tõmbas arvuti kooma. Läksin Operale üle ja olen siiani väga rahul olnud, paraku ei toeeta id kaardiga panka sisse logimist (seda on mul päeva jooksul vaja palju teha), lisaks ei toeta Opera veel mõnda asja mida igapäevaselt kassutan. Mõtlen Tulirebasele uue võimaluse anda
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
marco
Kreisi kasutaja

|
02.02.2008 11:44:52
|
|
|
Tabi avamiseks soovitan All-in-one gestures'i, mis muudab navigeerimise äärmiselt mugavaks. Uue tabi, uue akna avamise, history back/foward jm saab ära teha hiirega.
Peale kokkujooksmist annab võimaluse taastada sessioon.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
M00t
HV Guru

|
02.02.2008 11:47:24
|
|
|
sa tõsta see nupp kuhu ise tahad ju...
paremklikk firefoxil üleval ja sealt Customize ja tõsta kuhu tahad
mul on näiteks tõstetud nii:
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
liivakas
HV kasutaja

|
02.02.2008 13:17:44
|
|
|
marco kirjutas: |
Tabi avamiseks soovitan All-in-one gestures'i, mis muudab navigeerimise äärmiselt mugavaks. Uue tabi, uue akna avamise, history back/foward jm saab ära teha hiirega. |
installisin selle progejuppi aga edasi ei oska midagi teha. kuidas neid sinu mainitud seadistusi teha?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
marco
Kreisi kasutaja

|
02.02.2008 13:26:38
|
|
|
Võta ette plugina seaded. General Preferences alt vaata, et mouse gestures'i ees oleks linnuke. Kasutamiseks tuleb all hoida hiire paremat nuppu ja samal ajal hiirt liigutada ja siis nupp jälle lahti lasta. Ekraanile peaks joon tekkima. Üles liigutamine avab näiteks uue tabi. Täpsemad kombinatsioonid siin.
Eks ta vajab harjumist ja erinevate seadete proovimist. Pole isegi kõiki võimalusi läbi proovinud.
Aga siiani on kõik, kellele olen seda soovitanud, äärimiselt rahul sellega
Edit: Opera kasutajana peaksid olema sama asja kasutanud. link
viimati muutis marco 02.02.2008 13:29:32, muudetud 1 kord |
|
   |
9 |
|