praegune kellaaeg 20.06.2025 15:56:00
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
KingKong
Bännitud
|
07.01.2008 21:52:38
|
|
|
Prayer kirjutas: |
KingKong kirjutas: |
Ma loodan ,et saan oma kasutaja tagasi.Tõesti loodan.Ma ei tea mida ma teen kui ma tagasi ei saa. |
Konto saad kindlasti tagasi kui tõestusmaterjal omandi kohta on säilinud ja õieti Steam Supportile edastatud.
Kas selle kontoga enam midagi peale hakata on, on iseasi.
Mul lapsed proovisid sõprade õhutusel häkke ja värke Steamis ning tulemus oli ühe päevaga käes. Mänge oli kontol ainult 2 - CS:S ja DoD:S - aga petmise tulemus oli märksa silmapaistvam:
tsitaat: |
Steam account banned.
Your Steam account 'xxx' has been banned from secure
game servers due to a cheating infraction.
The following games are affected:
CS:S Beta
HL:S
DoD:S
DoD:S Beta
DoD:S Press Review
HL2:DM
HL2:LC
HL DM:S
HL1:S DM
HL2:E1
Portal
HL2:E2
TF2
Source Dedicated Server
HL2 Demo
HL2
CS:S
|
Mängu kontolt väljaostmine ja teisele kontole kantimine (10$) ei vabasta bännist.
Samale kontole ei soovita uusi mänge lisada kuna ka need lähevad (tõenäoliselt) bänni alla kohe.
Kontol olevaid multiplayer mänge saab mängida Steamis serveritel, mis ei kasuta VAC (Valve Anti-Cheating) või LAN'is, ja single player mänge (kuigi minu kontol näikse ka osa nendest olevat keelu all). |
Ma loodan ,et minu kasutaja bänni ei saa.Jah mul on tõestus olemas kõige kohta ja support-il peaks see juba käes olema.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prayer
HV veteran

|
07.01.2008 23:22:13
|
|
|
Ma loodan ,et minu kasutaja bänni ei saa.Jah mul on tõestus olemas kõige kohta ja support-il peaks see juba käes olema. |
Kui sul tekib raskusi, siis võta e-meili või PS kaudu ühendust, ja ma proovin sind aidata niipalju kui saan.
Kas sa oled juhtumi numbri juba kätte saanud?
EDIT:
Kui mõni moderaator seda loeb, siis võiks selle teema siiski alles jätta teistele hoiatuseks ja õpetuseks, pealkirja võiks asjalikumaks muuta, nagu "Steam kontode turvalisus ja tagastamine" vmt. Kuna praktilisi näiteid minu ja kasutaja KingKong kogemustest saaks ammutada ka teised.
Veidi oleks vaja teemat rookida muidugi, nagu minu möödalaskmine 2nädalat/1nädal asjus ja ehk muudki aga juhised algse ja edasise tegutsemise puhul on kindlasti vajalikud paljudele.
Näituseks: Täna seoses selle teemaga... võttis üks laste tuttavatest ühendust (Steam Community kaudu), kui ma bännitud kontoga asja uurisin ja tahtis saada ühe minu teise konto salasõna, et OpFor mängida... pakkus oma konto andmeid vastu aga ma keeldusin. Sõbrad, sõprade sõbrad, piisavalt turvamata arvutid jne... tulemus on arvatav. Ja siis ta ütles (teadmata, keda ma oma lastest kehastasin parasjagu,) et ma ju talle selle konto, mis on nüüd bännitud, salasõna ole kunagi andnud... Nii, et Steamis tegelikult sõpru ei ole.
Jutt algas tegelikult nii, et tema küsis, kes ma olen. Ma vastasin, et varastasin konto mingilt idikalt. Tema vastu, et kas ma tean, et kodanik, kellelt ma varastasin on alles x-aastane!!! Ma vastasin, et hea öppetund elus, paras talle... ja paari minuti pärast võtan ka sinu konto üle... (kõik inglise keeles). Algul lubas helistada Steami aga siis: "lets just be friends" --- ossaa krt, reetur!!!
Ma loomulikult andsin talle teada, et ma ei ole mingi pikanäpumees, vaid tegin nalja tema kulul. Tema siis minu teise konto salasõna tahtma, ja kui ei saanud, siis: "ma ei tahagi enam sinu idiootset möla kuulata".
|
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
0 :: |
199 |
|
tagasi üles |
|
 |
KingKong
Bännitud
|
08.01.2008 16:44:16
|
|
|
Tänan inimesi kes annab mulle abi
noh?Millal see juba tuleb?Ma tahaks mängida neid mänge
Kas sa oled juhtumi numbri juba kätte saanud?
Oota mis numbri?Ei ole
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
08.01.2008 18:50:21
|
|
|
noh?Millal see juba tuleb?Ma tahaks mängida neid mänge |
1 sõna, kannatus.
_________________ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prayer
HV veteran

|
09.01.2008 03:04:59
|
|
|
Oota mis numbri?Ei ole |
Kui juhtumi number ei ole saabunud e-meilile siis juhtumit ei ole võetud käsitlusse ja võidki ootama jääda konto tagastamist.
Esiteks kontrolli, et kas oled õige e-meili aadressi kirjavigadeta sisestanud Steam Support konto profiilis (My Stuff/Account Profile).
Teiseks kontrolli oma küsimuse staatus Steam Support lehel (My Stuff/Questions).
Et varastatud Steam kontot tagasi nõuda pead esitama küsimuse õieti!
Pead looma konto või olemasolevale kontole sisse logima:
http://support.steampowered.com/cgi-bin/steampowered.cfg/php/enduser/home.php
Please log in or register to use all of the Steam Support Center's features |
Kui oled sisse loginud, siis avanenud lehel on kas 3 või 4 tab'i > Support Home / Answers / Ask a Question / My Stuff
Kui Ask a Question tab'i ei ole, siis mine Support Home ja vali mõni teema (näiteks: Find Answers to Frequently-Asked Questions and Solutions for Common Issues / Account Issues / Purchase and Billing Answers), nüüd peaks Ask a Question tab olema ilmunud My Stuff kõrvale.
Ask a Question täitmine vastavalt nendele juhistele:
http://support.steampowered.com/cgi-bin/steampowered.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=197
http://support.steampowered.com/cgi-bin/steampowered.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=294
Subject = Hijacked Steam account - [varastatud konto nimi]
Question = My account was hijacked on [kuupäev] + muu info, ehk kuidas konto sisse vehiti sinu arust.
Edasi valid rippmenüüdest:
Product = STEAM
Category = Account Questions + nüüd tekib selle alla uus rippmenüü kust valid = Hijacked or Stolen Account
Account name = [varastatud konto nimi]
CD-key = jäta tühjaks
Attach Documents to Question = jäta tühjaks, saadad siis kui juhtumi number on käes
Vajuta nupule <Submit Question>
Esimese hooga ei olegi vaja rohkem infot edastada, järgmisena saadab Steam Support sulle vastuse e-meilile, kus päritakse tõestust omandi kohta ning antakse sulle 12-kohaline juhtumi number. My Stuff / Questions all peaks olema küsimus nüüd näha koos juhtumi numbriga (Reference #).
Järgmise sammuna peaks küsimuse all olema nupp <Update Question> (minu juhtum on lõpetatud ja seda valikut mul enam ei ole, seega juhendan edasi mälu järgi), vajutad seda nuppu ning saadad ära tõestuse mõne kontol oleva mängu omamise kohta:
Kirjuta mängu CD-key'ga lehele, CD-key vahetusse lähedusse:
konto nimi
juhtumi number
Skänni või pildista nüüd seda lehte nii, et CD-key, konto nimi ja juhtumi number oleksid tervenisti ja selgelt loetavad.
Muuda pildi resolutsiooni (resize), et fail jääks võimalikult väike aga tekst oleks ikka selgelt loetav; lõika liigsed servad, mis ei sisalda vajalikku infot, maha.
Update Question
Attach Documents to Question / Browse / lisa ülalmainitud pilt ja saada ära
Kui mängud on ostetud krediitkaardiga läbi Steami siis edasta järgnev info kviitungilt (Steam - Receipt for credit card purchase) ja krediitkaardilt:
The Card Type (Visa, MasterCard, Discover, American Express) - kaardi tüüp
The Cardholders Full Name - kaardi omaniku nimi
The Credit Card Expiration Date - kaardi kehtivusaja lõpp*
The last four digits of the credit card number - Do not provide the full credit card number - kaardi numbri neli viimast numbrit, mitte mingil juhul ära saada kaardi numbrit täispikkuses |
*Kviitungil ei ole kaardi kehtivusaja lõppu näidatud, selle peab kaardi pealt vaatama.
|
|
   |
199 |
|
tagasi üles |
|
 |
KingKong
Bännitud
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prayer
HV veteran

|
09.01.2008 16:30:11
|
|
|
Ei, nüüd saada tõestusmaterjal selle <Update Question> valikuga ära kohe.
|
|
   |
199 |
|
tagasi üles |
|
 |
KingKong
Bännitud
|
10.01.2008 00:30:25
|
|
|
Sain kasutaja tagasi
Tänan selle suure abi eest
viimati muutis KingKong 14.01.2008 16:03:24, muudetud 1 kord |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prayer
HV veteran

|
10.01.2008 01:09:23
|
|
|
Sain kasutaja tagasi
Tänana selle suure abi eest  |
Kuidas see nii kiiresti käis!?
Siis kui mina sellega maadlesin oli kõikjal info, et vähemalt nädal aega võtab aega... hea, et need asjad on edasi arenenud!
|
|
   |
199 |
|
tagasi üles |
|
 |
KingKong
Bännitud
|
15.01.2008 16:00:49
|
|
|
Kui kelllegil on selline probleem siis sellest on abi
_________________ Müün PC mänge:F.E.A.R. King Kong,Scarface The World Is Yours,battlefield 1942 collection,
requiem avenging angel,Men Of Valor,Tomb Raider,Rogue Spear platinum,Painkiller(eesti keeles)
ja veel CALL OF DUTY 4.Müün veel playstation 1 mänge. |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|