Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kast / Toide / Casemod »  Korpuse värvimine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2, 3, 4  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Windslore
HV veteran

sõnum 30.12.2007 15:12:19 Korpuse värvimine vasta tsitaadiga

Tere, tahaksin asjatundlikumate inimeste nõu kuulda. Nimelt tahaks oma korpuse üle värvida. Lasin endise värvi täiesti maha, metallini, ja nüüd tahaks teada saada, mis viisil värv kõige püsivam jääb. Tahaksin kodus ise värvida ja pärast oma töö üle uhkust tunda. Üks tuttav automaaler soovitas Montana spreivärve, ostsin ka. Kas mingit alusvärvi (krunt) või lakki oleks ka vaja peale lasta? Kuidas pinda paremini ettevalmistada?
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
NFSMW
Piiratud kasutaja
NFSMW

sõnum 30.12.2007 16:37:15 Re: Korpuse värvimine vasta tsitaadiga

Windslore kirjutas:
Tere, tahaksin asjatundlikumate inimeste nõu kuulda. Nimelt tahaks oma korpuse üle värvida. Lasin endise värvi täiesti maha, metallini, ja nüüd tahaks teada saada, mis viisil värv kõige püsivam jääb. Tahaksin kodus ise värvida ja pärast oma töö üle uhkust tunda. Üks tuttav automaaler soovitas Montana spreivärve, ostsin ka. Kas mingit alusvärvi (krunt) või lakki oleks ka vaja peale lasta? Kuidas pinda paremini ettevalmistada?

Krunt peaks kindlasti olema sest krunt seob omavahel metalli ja värvkatet ning pakub ka mingit korrosiooni vastast mõju icon_smile.gif
Lakki tuleks kindlasti panna kui otsid silmailu, muidu palja spray värviga jääb pind matiks. ( Spray lakk ei ole kõige parem variant muidugi, kuid kodukasutuses midagi paremat ei leiagi ! )
Pinda oleks hea ette valmistada: kruntimiseks kasuta alates P180 paberit ja krundi võid maha lükata al. P500 - P1000(vesiliivapaber).

Oma kasti värvisin ise töö juures, kuna teen ise automaalri töid icon_razz.gif Pind jääb hulga parem ja talub ka pisikesi kriime kuna laki kiht on paks icon_smile.gif

Aga siiski edu sulle värvimisega !
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 29
tagasi üles
Windslore
HV veteran

sõnum 30.12.2007 18:50:19 vasta tsitaadiga

Tahakski lihtsalt matist korpust. Lakk teeb asja minu jaoks koledamaks. Krundi lasen vist alla jah, kohe varsti hakkan pihta.
tagasi üles
Smoking
HV Guru
Smoking

sõnum 30.12.2007 18:53:35 vasta tsitaadiga

KÕige paremini hakkab vast peale ikkagist pulbervärv... Aga kui ära lakkida, siis jääb sprei ka peale.
Montana värve kasutavad kuntstnikud seinte peale joonistamiseks. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 360 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 298
tagasi üles
Windslore
HV veteran

sõnum 31.12.2007 00:01:08 vasta tsitaadiga

Seda ta on. Mulle soovitati, et see on parim spreivärvidest, kvaliteetseim ning vastupidavaim. No jah, spreivärv on ikka tiba teine klass. Täna sain tehtud esipaneeli ning ühe küljeplekkidest. Lasin kruntvärvi alla 2 kihti kuni otsasaamiseni ja ning 2, kohati 3 kihti Montana musta matist värvi otsa. Parem ja ilusam kui stock. Peab veel ostma mõlemaid spreipurke ning võibolla lisaks kihi-kaks otsa laskma.
tagasi üles
Inferno
Kreisi kasutaja
Inferno

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.12.2007 15:38:38 vasta tsitaadiga

Sa raiskad raha rohkem oma case peale kui oleks tulnud autovärvidega kambris värvimine tundub...

Ise lasin värvida kunagi autovärvidega pärlaks+lakk , parem igakell kui spray. Rääkimata sellest,et matt spray on igakell kole (for me ) ma mõtlen...
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kevvu
HV veteran

sõnum 31.12.2007 15:45:12 vasta tsitaadiga

No ütleme kui oled ikka eeltööd korralikult teinud ja sprayga ilusti värvinud siis jääb töö väga ilus thumbs_up.gif
Windslore
HV veteran

sõnum 31.12.2007 16:08:18 vasta tsitaadiga

No, eeltööd veidike tegin. Lasin taldlihvijaga vana värvi maha, siis natuke watersandingut veel otsa. Täiesti sile. Siis kruntsprei ning peale must matt sprei. Eks näis, kuidas välja tuleb siis.

Inferno - But where is the fun in letting other people do the painting for your casemod? Kogu lõbu seisnebki minu jaoks selles, et oled ISE oma väikeste kämmaldega midagi valmis teinud! Ning saad peale seda ka meenutada, läbi millise agoonia ja vaeva sa selle uhke keissi saavutasid. No loomulikult, võiksin profi juurde tassida ja soti näppu visata, aga siis kaotab casemodimine minu jaoks oma võlu.
tagasi üles
matzz007
HV veteran
matzz007

sõnum 01.01.2008 12:25:20 vasta tsitaadiga

isetegemine ongi minumeelest kah kõige suurem lõbu, kuigi ise lasin värvida, sest poest ei saand sellist värvi mida vaja oli. icon_redface.gif
Windslore
HV veteran

sõnum 01.01.2008 14:23:57 vasta tsitaadiga

Kuigi paljude jaoks on casemodimine võimalikult hea tulemuse saamine jaoks kasvõi proffide juurde pöördumise teel, siis minu jaoks see mõiste on laiema tähendusega. Ikka enda kuldsete (või siis mitte) kätega meisterdamine on see kõige õigem tee. thumbs_up.gif
tagasi üles
Evil
Hull
Evil

sõnum 02.01.2008 14:18:57 vasta tsitaadiga

Hea teema, seda oligi vaja. icon_wink.gif Endal ka üks chieftec full tower mis varsti värvimisse läheb, see originaalvärv ei ole nii hea ikka. icon_smile.gif
Kommentaarid: 240 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 200
tagasi üles
kevvu
HV veteran

sõnum 02.01.2008 14:32:13 vasta tsitaadiga

Evil, miks ta siis hea pole?
Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 02.01.2008 15:52:02 vasta tsitaadiga

Windslore kirjutas:
Kuigi paljude jaoks on casemodimine võimalikult hea tulemuse saamine jaoks kasvõi proffide juurde pöördumise teel, siis minu jaoks see mõiste on laiema tähendusega. Ikka enda kuldsete (või siis mitte) kätega meisterdamine on see kõige õigem tee. thumbs_up.gif

Ma arvan, et tõde on kusagil seal vahepeal. Tõesti - teha nii palju ise, kui oskad, kuid vaid skilli ja vajalikud tööriistad olemas. Mõningaid keerulisi asju võib ju tõesti lasta proffide juures teha, et asi näeks ka ilus välja. näiteks mingid keerulised lõiked vms, mis ise tehes ebaõnnestuksid. Värvida peaks igaüks siiski ise suutma.
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
Evil
Hull
Evil

sõnum 02.01.2008 16:57:40 vasta tsitaadiga

kevvu kirjutas:
Evil, miks ta siis hea pole?

Korduvalt olen asja lõiganud ja nüüd hakkan parandama ja sel juhul ta ilma värvimiseta eriti hea välja ei näe. icon_smile.gif Originaal hall pole ka just kõige parem, ise eelistaksin natuke teisi värve. Kui valmis siis panen pildid ka üles, loomulikult ei oska öelda millal see lõpuks juhtub. icon_smile.gif
Kommentaarid: 240 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 200
tagasi üles
Windslore
HV veteran

sõnum 05.01.2008 20:22:41 vasta tsitaadiga

Enda värvimise kohta nii palju, et esimene lammas läheb ikka (veidike) aia taha. Vaateaknaga küljeplekk sai 2 kihti krunti, 3-4 kihti ja matt lakki otsa veel 3 kihti vast. Karvane jäi icon_mad.gif Ei tea, kas tasub hakata 2000-se watersand-iga jamama? Järsku keerab üldse peeti. Asi on selles - kardan, et värv tuleb üldse halja plekini maha. Mingid nõmedad mullikesed jäid kõige rohkem silma. Vägisi lahkuma ka maiad ei olnud. Muidugi, teine AHV (siinkohal tervitaks kasutajat juku626) lihvis paar meetrit eemal oma korpust. Ju siis lõpptulemus on ka tänu temale selline 8) icon_lol.gif.

:edit: Vaateaknaga plekk tuli kõigist normaalseim. Kuigi, värvikiht on ikkagi suhteliselt õrn, eriti plastmassi peal millegi pärast.
tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 05.01.2008 20:29:42 vasta tsitaadiga

Siin teemas ka räägitud kasti värvimisest päris korralikult. Nimelt pulbervärvimisest. https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=350462&highlight=
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
Windslore
HV veteran

sõnum 25.02.2008 23:29:45 vasta tsitaadiga

Nüüdseks on plekid antud proffide kätte. Aga esipaneel ja mõned väiksemad jullad on siiani värvimata ja koledad. Palju ma värvi ja lakki peaksin ostma? Mõlemat üks purk, et ka tugev jääks?
tagasi üles
MrAndu
HV kasutaja
MrAndu

sõnum 28.02.2008 01:35:49 vasta tsitaadiga

Windslore kirjutas:
Nüüdseks on plekid antud proffide kätte.

tänud komplimendi eest icon_razz.gif

aga niipalju siis plekkidest, et need said kena musta pulber värvi ja küpsesid ilusti ahjus 200C juures kuni värv oli täiesti kinnistunud icon_smile.gif
nii seda profivärki tehakse icon_biggrin.gif Plekid jäid kenad, ning lõpptulemus thumbs_up.gif täpsemad kommentaarid peab ikka"Windslore" andma

Windslore
HV veteran

sõnum 28.02.2008 20:15:09 vasta tsitaadiga

Siin ei ole midagi kommenteerida, perfekto värk. Eeltöö oleks võinud olla kohati parem, aga perfektsionist nagu ma olen, neid vigu näen kas ainult mina või vazzar isiklikult. Tuleks mul endal nüüd muude jubinate värvimine hästi välja, oleks priima!
tagasi üles
AJ
HV Guru
AJ

sõnum 28.02.2008 20:56:02 vasta tsitaadiga

Windslore, pilte. icon_razz.gif
Windslore
HV veteran

sõnum 28.02.2008 22:11:17 vasta tsitaadiga

Äi saa veel icon_razz1.gif

Homme hakkan vana värvi esipaneelil maha võtma ja värvima seda koos teiste asjadega, milleks on arvatavasti jalad, avamiseks vajalik klapp jms.
tagasi üles
MrAndu
HV kasutaja
MrAndu

sõnum 28.02.2008 22:27:08 vasta tsitaadiga

kui hästi läheb saad homme ka oma esipaneelile toonpleksi kätte, kui mul tööd palju pole siis ehk õnnestub homme sinna pilud ära freesida...
Windslore
HV veteran

sõnum 28.02.2008 23:21:30 vasta tsitaadiga

Millised siis teed? Ja eks ma homme üritan kuidagi sulle selle 4-packi sebida thumbs_up.gif
tagasi üles
MrAndu
HV kasutaja
MrAndu

sõnum 29.02.2008 19:50:41 vasta tsitaadiga

tegin lihtsalt tavalised pilud, 10 mm pilu, 10mm vahe
edit:
Spoiler Spoiler Spoiler

Windslore
HV veteran

sõnum 01.03.2008 00:22:20 vasta tsitaadiga

Minule meeldib igastahes, ma ei tea muidugi kuidas teistele.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kast / Toide / Casemod »  Korpuse värvimine mine lehele 1, 2, 3, 4  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.