Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
486
HV Guru
|
27.12.2007 19:16:30
|
|
|
thaarv kirjutas: |
Juhhuu, Uncharted läbii:D
18 dets alustasin ja täna 27 dets lõpetasin.
minge vaielge mingis muus teemas. |
Iga päev mängisid?
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
XR
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
0 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
thaarv
HV kasutaja
|
27.12.2007 20:13:33
|
|
|
486 kirjutas: |
thaarv kirjutas: |
Juhhuu, Uncharted läbii:D
18 dets alustasin ja täna 27 dets lõpetasin.
minge vaielge mingis muus teemas. |
Iga päev mängisid? |
Igapäev natukene. Mõnipäev mängisin rohkem. Aga hea mäng on.Mingil 2 päeval ei mänginud.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
XPsass
HV kasutaja
|
27.12.2007 20:37:46
|
|
|
Niisiis,homme lähen isaga ostan PS3 ära.
Kus on müüa komplekt PS3 60gb + lisapult + 2 mängu ?Ja palju see maksaks
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
thaarv
HV kasutaja
|
27.12.2007 21:53:52
|
|
|
Onoffist vaata.
Seal võib olla. Online neti lehelt võid teada saada.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
hullloom12
HV vaatleja
|
28.12.2007 00:43:02
|
|
|
wirx kirjutas: |
irwitama ajab see asi, et Xboxi mõned omanikud elavadki ps3 teemas ning risustavad seda...tunne jääb täpselt selline, et kahetsevad, et X-i ostsid ning nüüd käivad vigu otsimas...
vaadake xboxi teemat, ei mingit ps3 fännide hala...lasteaed |
Ma sinna küll ei julge minna ...
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
28.12.2007 01:39:13
|
|
|
hullloom12, ma ka mitte
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
1 :: |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
28.12.2007 02:07:17
|
|
|
XPsass kirjutas: |
Niisiis,homme lähen isaga ostan PS3 ära.
Kus on müüa komplekt PS3 60gb + lisapult + 2 mängu ?Ja palju see maksaks |
beastbeats kirjutas: |
Kristiine Euronics'is PS3 60GB + lisapult + 2 mängu = 9490.-eek |
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
XPsass
HV kasutaja
|
28.12.2007 02:21:34
|
|
|
Vabandan väga , ei pannud vist tähele/ununes ära.Tänud.Need mängud on Motorstorm ja resistance eks?
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
28.12.2007 02:29:09
|
|
|
tsitaat: |
Need mängud on Motorstorm ja resistance eks?
|
Jah, kui mälu ei peta...
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
red_devil
HV kasutaja

|
28.12.2007 02:45:04
|
|
|
http://bestof.ign.com/2007/ps3/7.html
Ma ei saa aru - mis selles motorstormis nii head on? Dirt on ju igas mõttes üle: parem graafika, auto juhitavus on reaalsem, suurem auto valik jne.
Minu arvates Motorstorm küll midagi erilist ei ole, kindlasti mitte 2007. aasta parim ps3 automäng.
Või mis?
_________________ PSN: raunts |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
28.12.2007 03:02:50
|
|
|
XPsass, või F1 ja Heavenly Sword
red_devil, mängi motorstorimi, siis saad teada
Meeldetuletus filminaiakkidele, kes Linux Home Serverit ei kasuta
- Copyright-protected files or files that were encoded by using DivX 3.11 cannot be played.
- Files that are 2GB or more cannot be played.
Ning WMA tugi tuleb aktiveerida PS3 menüüst!!!
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
red_devil
HV kasutaja

|
28.12.2007 03:07:31
|
|
|
d3t, Olen motorstormi mänginud päris palju - Dirt aga siiski omab
_________________ PSN: raunts |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
carisma
HV vaatleja

|
28.12.2007 03:16:25
|
|
|
Kaubamajas 60gb PS3+2pulti+mängu(Heavenly Sword ja F1) maksab 9999.-
Onoffis 40gb PS3+2pulti(yks logitech chillstream)+mäng(Untold Legends)+1 blu ray film+hdmi kaabel=6499.-
Seda nüüd ei tea kas see kõikides on offides saadaval aga ise valiksin raudselt selle 40gb paketi.
Aeg on näidanud, et ise olen mänginud oma 60gbPS3 ga ainult ühte PS2 mängu üheksa kuu jooksul. ST. PS2 tugi minujaoks ebaoluline
Valik muidugi sinu!
_________________ PSN: Karmodos |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
28.12.2007 03:17:54
|
|
|
carisma, aga 40gb puudub ju ps2 mängude tugi !!!
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaxPower
Kreisi kasutaja
|
28.12.2007 13:14:36
|
|
|
kui aus olla siis kui peaksin hetkel ostma PS3 siis võtaksin ka 40GB variandi, eriti kui veel nii odavalt saab. Mul ple selle PS2 toega midagi teha, SACD ka ple ja mälukaardi lugejat ple ka veel kasutanud.
PS3 ikka PS3 mängude jaoks, vähemalt minul ning ma vaatan et rohkem isegi Blu-ray filmide jaoks
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
pronto
Kreisi kasutaja

|
28.12.2007 14:10:54
|
|
|
Esiteks see emuleerimine niikuinii longab ning selle raha eest on mõttekam juba PS2 juurde osta. Isegi uuest peast tuleb see odavam. Ja töökindlam.
Teiseks ma ikka ei saa aru inimestest, kellel on jultumust Heavenly Swordi mänguks nimetada. Tegu on ju lihtsalt veidi pikema demoga, mille eest kasseeritakse täisraha. Pealegi pole tegu isegi hea mänguga ning sellega võib parimal juhul impressida ainult inimesi, kelle jaoks PS3 on esimene konsool.
_________________ Magento arendused |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Labukana
HV veteran

|
28.12.2007 14:18:16
|
|
|
pronto kirjutas: |
Esiteks see emuleerimine niikuinii longab ning selle raha eest on mõttekam juba PS2 juurde osta. Isegi uuest peast tuleb see odavam. Ja töökindlam.
Teiseks ma ikka ei saa aru inimestest, kellel on jultumust Heavenly Swordi mänguks nimetada. Tegu on ju lihtsalt veidi pikema demoga, mille eest kasseeritakse täisraha. Pealegi pole tegu isegi hea mänguga ning sellega võib parimal juhul impressida ainult inimesi, kelle jaoks PS3 on esimene konsool. |
oled mänginud heavenly swordi alguset lõpuni läbi? ei usu hästi. tuleb tunnistada et sel mängul olid omad vead nagu näiteks pikkus (kuigi positiivne oli see, et pikkuse lisamiseks polnud mingit mõttetut contenti ega mingeid venivaid fighte asjale lisatud) aga sellegipoolest jäin sellega rahule ja ei kahetse, et selle ostsin. mulle meeldis heavenly sword näiteks rohkem kui assassins creed ja assassins creedi müüsin maha peale lõpetamist, heavenly sword istub riiulis...
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
carisma
HV vaatleja

|
28.12.2007 16:12:35
|
|
|
Kui nüüd hakata mängu pikkuse suhtes norima siis Resident evil 3 sai läbi tehtud umbes kahe tunniga. Keegi tollal ei nurisenud, et mäng liiga lyhike.
Heavenly swordil mängupikkust 7-8 tundi pea neli korda rohkem. Ja mullegi meeldib HS rohkem kui Assassin Creed mis muutus peale mõnda tundi mängimist kole igavaks.
_________________ PSN: Karmodos |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Labukana
HV veteran

|
28.12.2007 16:54:28
|
|
|
DODONPACHI kirjutas: |
Kas HS täisversioon mängib kuidagi teisiti kui demo? Sest demo küll midagi head ei olnud. Seal pidi nuppe palju vajutama, ma mäletan. Mulle ei meeldinud. |
vist mitte, tho see demo ei olnud suurem asi kah, tirid selle paar gb'd ära, installid mingi aja ja siis saad 5 minutit mängida ja läbi :(
aga sa mõtled seda võitlemise süsteemi või neid ajastatud nupulevajutusi? võitlemises jäädi küll ninja gaiden sigmale ja god of warile alla aga midagi väga halba ei olnud, loodab et teevad HS2 ajaks korda :) (Assassinist oli süsteem näiteks parem, kus oli see eriti labaseks aetud, parema tahtmise juures võid kogu mängu kaklemised ära teha vaid 1 nuppu klõbistades, rääkimata sellest et vastased alati ühekaupa ligi astuvad ja pole probleem mingi suurem hord vastaseid maatasa teha :P) Ja see "timed-button pressing" ei ole kah midagi väga ainulaadset on ju seda ka näiteks God of Waris ja mingil määral on ju ka call of duty 4 granaadi tagasi viskamine jms sama asi. dno imo andis mängule veidi vaheldust juurde.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
28.12.2007 18:04:15
|
|
|
Pidasin võitlemist silmas. Terve mängu ajal ma lihtsalt libistasin enda pöialt mööda nuppe ja toksisin neid nupuseeriaid sisse, teadmata ise mida üks või teine teeb. Ja siis aeg-ajalt vahetasin stance'e kui tundus et on vaja vehkida või kui tundus, et on vaja üks hea mats anda. Aga ikka pidevalt nuppe alla vajutades, ilma aru saamata mida üks või teine nupp tegi või miks just seda nuppu ja miks mitte teist vms. Ja sisestamistele järgnesid alati sellised pikad sekventsid, kus tegelane minu vajutusi välja elas. Ta tundus liikuvat vastavalt minu käskudele, mitte aga minuga sünkroonis nagu heades mängudes tavaks on.
Sünkroonsus tekib intuitiivselt, mitte tehniliselt, s.t. sa satud mängides loomupärasesse rütmi oma nupuvajutustega ja ekraanil toimuvaga ning sa ei pea ennast enam ümber ajastama kuidagi, sest kõik toimib nii nagu sina tahad. Aga Heavenly Sword'i demos ei tekkinud mul kunagi sellist tunnet. Väga võimalik, et olin lihtsalt liiga kärsitu ja ei elanud asja sisse, või ei uurinud juhiseid vms.
Ja noh... ma vist ei olegi mänginud ühtegi sellist God of War-stiilis mängu, mis mulle väga meeldinud oleks. 3D-ruumis orienteerudes jään ma alatasa jänni ning mängimine taandub alati nupupeksule, kuna ma ei suuda kunagi täpselt mõõta, et kas lööks läheks pihta või mööda. 2D mängudes on see palju lihtsam. Natuke katsetamist ja eksistamist nii tühjas ruumis kui ka paari vastasega, ning juba ongi baasteadmised enam-vähem selged. Kõik edasine on lihtsalt reflekside kiirendamine ning adapteerimisvõime parandamine olukordadele vastavalt. 3D action mängud töötavad idee järgi umbes samamoodi, ma eeldan, lihtsalt et minul on nende hoomamisega pea ületamatud raskused, mulle tundub. Kaasasündinud kobadus, ehk.
Ühesõnaga ma pole kahjuks/õnneks? eriti kompetentne selle teema üle vaidlema. :)
AC kaklemine tundub videote järgi kohe eriti kuiv olema. Aga PoP oma oli ka seda... ja seal ma tulin enam-vähem toime sellega.
_________________ It is easier to imagine the end of the world than the end of capitalism. -- nüüd saadaval ka eesti keeles |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
XPsass
HV kasutaja
|
28.12.2007 18:21:12
|
|
|
Sain enda PS3 60gb kätte - olin pettunud kuna ei antud HDMI kaasa kuigi öeldi et selles "starteris" kaasas (üks mees ütles).Niisiis ostsin poest ise mingi kaabli ja võin öelda et mängud on ikka ÜLIKÕVAD võrreldes xboxiga.Motion sensor ka ikka sitax kõva.Xbox jääb alla kindalt.Ja milline vaikus oli majas...Super,ei kahetse mingid moodi enda ostu.Soovitaks teistel kah osta .P
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
28.12.2007 18:41:52
|
|
|
XPsass kirjutas: |
Sain enda PS3 60gb kätte - olin pettunud kuna ei antud HDMI kaasa kuigi öeldi et selles "starteris" kaasas (üks mees ütles).Niisiis ostsin poest ise mingi kaabli ja võin öelda et mängud on ikka ÜLIKÕVAD võrreldes xboxiga.Motion sensor ka ikka sitax kõva.Xbox jääb alla kindalt.Ja milline vaikus oli majas...Super,ei kahetse mingid moodi enda ostu.Soovitaks teistel kah osta .P |
Sama mõtlesin ma ka siis, kui Wii ostsin....
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sprocket
Aeg maha 60
|
28.12.2007 19:10:46
|
|
|
Tahaks kah PlayStation 3, aga samas ei taha Xboxist kah loobuda ja mõlema jaoks raha ka ei jätku .
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|