|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
John Smith
HV veteran
|
11.12.2007 17:25:27
|
|
|
Sain ka siis lõpuks Ordiga endale jama kaela. Poisi arvutile oli uut emaplaati vaja. Vaatasin, et Ordis mingid on kohapeal.
1. probleem - heli ei olnud algusest peale
2. nädala pärast viskas üldse lepingu nurka.
Viisin Ordisse ja ootasin kaks nädalat - vaikus. Siis kirjutasin kahel päeval järjest ja keegi Pavel vastas ja vabandas, et oli eelmine päev koolitusel olnud ja, et uus plaat tuleb kohe laost välja. OK. Paar tundi hiljem tuli uus kiri, et plaati ikka ei tule ja teevad KREDIITI. Selgitasin siis, et mida paganat ma selle krediidiga teen kui ma nende poest uut platet osta ei saa? Lubas siis otsida lahendust, nüüd on jälle nädal möödas, lahendust pole, ja täna saadetud kirjal ka vastust mitte
_________________ Kui te panete midagi mällu, jätke meelde, kuhu te panete. |
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Plin500
HV piljardihai

|
11.12.2007 23:38:07
|
|
|
Ostetud läpakas Ordist mõned kuud tagasi. Nüüd ilmnes defekt ekraanil. Viisin garantiisse. Öeldi, et helistatakse, kui selgub midagi. Paar nädalat ootasin, siis helistasin ise. Vastati, et jah, valmis. Arve 3800.- + tööraha 1 Jakobson. Et olevat enda süü old ja mingid täkked on ekraani peal, järelikult maha kukkunud. Samas on läpakas laual seisnud kogu pea kogu aeg. Lähen siis nüüd homme-ülehomme sinna ja küsin, miks enne ei helistatud, kui töö ära tehti ja teati, et see garantii alla ei lähe. Huvitav suhtumine küll seal...
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
11.12.2007 23:42:24
|
|
|
mul sarnane juhus et üks asi oli garantiis pikka aega... (saadeti teise kohta parandusse) seega mõistetav... aga kui helistasin siis ei teadnud keegi mitte piixugi mis asjast saanud on v.a üks isik kelle kaudu sai ka teada et asi oli valmis.... ja tundub et asi oli juba mõnda aega valmis aga ordi.ee/garantii lehel ei olnud mingit märget ja keegi nagu ei olnud minuteada ka helistanud (savi see helistamine, oma lehel oleks võinud ikka märge olla mida ma aegajalt vaatasin).
eks nüüd lähen ja uurin mis olukorras ma selle toote tagasi saan.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sonex
HV kasutaja

|
11.12.2007 23:53:05
|
|
|
| angel kirjutas: |
mul sarnane juhus et üks asi oli garantiis pikka aega... (saadeti teise kohta parandusse) seega mõistetav... aga kui helistasin siis ei teadnud keegi mitte piixugi mis asjast saanud on v.a üks isik kelle kaudu sai ka teada et asi oli valmis.... ja tundub et asi oli juba mõnda aega valmis aga ordi.ee/garantii lehel ei olnud mingit märget ja keegi nagu ei olnud minuteada ka helistanud (savi see helistamine, oma lehel oleks võinud ikka märge olla mida ma aegajalt vaatasin).
eks nüüd lähen ja uurin mis olukorras ma selle toote tagasi saan. |
Seda garantii lehte täidetakse nagu jumal juhatab, kui keegi viitsib täita siis täidetakse, aga üldjuhul mitte (sõltub täiesti sellest kes sinu "case-iga" tegeleb).
|
|
| Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
74 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
12.12.2007 00:00:53
|
|
|
| Plin500 kirjutas: |
| Ostetud läpakas Ordist mõned kuud tagasi. Nüüd ilmnes defekt ekraanil. Viisin garantiisse. Öeldi, et helistatakse, kui selgub midagi. Paar nädalat ootasin, siis helistasin ise. Vastati, et jah, valmis. Arve 3800.- + tööraha 1 Jakobson. Et olevat enda süü old ja mingid täkked on ekraani peal, järelikult maha kukkunud. Samas on läpakas laual seisnud kogu pea kogu aeg. Lähen siis nüüd homme-ülehomme sinna ja küsin, miks enne ei helistatud, kui töö ära tehti ja teati, et see garantii alla ei lähe. Huvitav suhtumine küll seal... |
ilma kliendi nõusolekuta ei või ju rahalisi töid teha asjale ?
ja kui tehakse, ei ole kohustust kliendil nende eest maksta ?
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sonex
HV kasutaja

|
12.12.2007 00:04:01
|
|
|
| mikk36 kirjutas: |
| Plin500 kirjutas: |
| Ostetud läpakas Ordist mõned kuud tagasi. Nüüd ilmnes defekt ekraanil. Viisin garantiisse. Öeldi, et helistatakse, kui selgub midagi. Paar nädalat ootasin, siis helistasin ise. Vastati, et jah, valmis. Arve 3800.- + tööraha 1 Jakobson. Et olevat enda süü old ja mingid täkked on ekraani peal, järelikult maha kukkunud. Samas on läpakas laual seisnud kogu pea kogu aeg. Lähen siis nüüd homme-ülehomme sinna ja küsin, miks enne ei helistatud, kui töö ära tehti ja teati, et see garantii alla ei lähe. Huvitav suhtumine küll seal... |
ilma kliendi nõusolekuta ei või ju rahalisi töid teha asjale ?
ja kui tehakse, ei ole kohustust kliendil nende eest maksta ? |
Sisuliselt peaks nii olema jah !
Ja üleüldse on ebaviisakas niimodi ilma kliendi nõusolekut saamata asi ära vahetada.
|
|
| Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
74 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ramba
HV kasutaja
|
12.12.2007 10:00:27
|
|
|
| Alati saab ju keelduda remondi teostamisest ja lasta taastada endine olukord, ekraani tagasivahetamine katkise vastu ei tohiks ju probleem olla.
|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
V3rpooz
HV veteran

|
13.12.2007 13:27:29
|
|
|
endal ordiga häid ja halbu kogemusi.
niisiis head kogmused on tänu tuttavatele
AGA!
Halb kogemus on see, et ostin sealt Corsairi mälud Dualis Ja tuli Välja, et 1 neist on katki Jei jei läksin sinna siis ning mulle öeldi jah saab vahetatud peate ootama mõne nädala või nii. No ootan ootan Oootan juba kuu ootan veel hetkeseisuga peale ja siis helistan neile ja küsin viisakalt " Tere et olen see ja see, et kuidas nende mäludega lood on ja mulle vastatakse jajah meil on meeles küll ja need on tellitud vms aga kohale pole jõudnud" Mis see on miig nali v ? Et üle kuuajaga ei suuda firma mulle uusi mälusid hankida :S
Niisiis On möödunud ütleme nii et 1,5 kuud ja see viimane telefon kõne oli 2 nädalat tagasi, et mis soovitate mul teha ?
Ometigi on suur firma maksku siis raha tagasi või anku samaväärilised mälud mulle vastu.
|
|
| Kommentaarid: 225 loe/lisa |
   |
1 :: |
195 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
13.12.2007 13:45:04
|
|
|
logitech13, aga sa neid variante, endale aktsepteeritava lahendusena, neile üldse välja pakkunud oled ? Reeglina tegeletakse rohkem ikka nendega, kes on ise agarad suhtlema, neil on ju kliente müriaadide viisi ehk sarnaseid juhtumeid ripub ilmselt õhus märksa rohkem, kui sa arvatagi oskad ja mõni neist, võib ehk tõepoolest viibida kauem, kui sellel viibida lasta ...
   |
5 :: |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
100kv
HV kasutaja
|
13.12.2007 18:28:08
|
|
|
| John Smith kirjutas: |
Sain ka siis lõpuks Ordiga endale jama kaela. Poisi arvutile oli uut emaplaati vaja. Vaatasin, et Ordis mingid on kohapeal.
1. probleem - heli ei olnud algusest peale
2. nädala pärast viskas üldse lepingu nurka.
Viisin Ordisse ja ootasin kaks nädalat - vaikus. Siis kirjutasin kahel päeval järjest ja keegi Pavel vastas ja vabandas, et oli eelmine päev koolitusel olnud ja, et uus plaat tuleb kohe laost välja. OK. Paar tundi hiljem tuli uus kiri, et plaati ikka ei tule ja teevad KREDIITI. Selgitasin siis, et mida paganat ma selle krediidiga teen kui ma nende poest uut platet osta ei saa? Lubas siis otsida lahendust, nüüd on jälle nädal möödas, lahendust pole, ja täna saadetud kirjal ka vastust mitte  |
Kreedit ehk siis raha tagasi. Milles prob?
|
|
| Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
John Smith
HV veteran
|
13.12.2007 18:43:04
|
|
|
| tsitaat: |
Kreedit ehk siis raha tagasi. Milles prob?
|
krediit krediidi, kre.diiti ▪ maj võlgu antud raha või kaup kindlate tagasimaksmise tingimustega; piltl laen; usaldus
No ei ole ju raha tagasi Raha tagasi on eesti keeles "raha tagasi"
Vahet pole sain juba asj korda
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
13.12.2007 19:09:48
|
|
|
| Huvitav kui pikalt seal ordis koolitatakse. Pool aastakest tagasi viisin oma emme garantiisse ja täpselt sama jutt, et kõik koolitustel jne. Minul tuli tookord ikka mitmeid nädalaid oodata...
|
|
| Kommentaarid: 418 loe/lisa |
   |
368 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
14.12.2007 10:12:06
|
|
|
John Smith, krEEdit ja kredIIt on kaks erinevat asja . kui sulle pakuti kreedit arvet, siis pakuti sulle raha tagasi ...
|
|
| Kommentaarid: 295 loe/lisa |
   |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
John Smith
HV veteran
|
14.12.2007 14:03:53
|
|
|
| etc_Shelob kirjutas: |
John Smith, krEEdit ja kredIIt on kaks erinevat asja . kui sulle pakuti kreedit arvet, siis pakuti sulle raha tagasi ... |
no ma veel lugeda oskan
Number 160708
Kuupäev 04.12.2007
Staatus Kinnitatud
Valmis kuupäev 04.12.2007
Tööde kirjeldus teeme krediiti.
ja e-mailis
Teeme teile krediiti selle emaplaadi asemele.
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DesertFox
HV kasutaja
|
14.12.2007 14:59:51
|
|
|
Kreedit ja krediit on ikkagi ühest sõnast tulnud, credit, mis siis tähendab siis midagi võlgu andmist või usaldamist vms...
Kreeditarve on miinusarve ja krediitkaart on see, millega saad miinustesse võtta, et tähendus kaudselt ikkagi sama.
_________________ tihti nähakse pindu teise silmades, samas ei panda tähele, kui palk enda omas... |
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
100kv
HV kasutaja
|
18.12.2007 21:00:52
|
|
|
| John Smith kirjutas: |
| etc_Shelob kirjutas: |
John Smith, krEEdit ja kredIIt on kaks erinevat asja . kui sulle pakuti kreedit arvet, siis pakuti sulle raha tagasi ... |
no ma veel lugeda oskan
Number 160708
Kuupäev 04.12.2007
Staatus Kinnitatud
Valmis kuupäev 04.12.2007
Tööde kirjeldus teeme krediiti.
ja e-mailis
Teeme teile krediiti selle emaplaadi asemele. |
omamoodi pull oli seda protsessi kõrvalt näha.
|
|
| Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
18.12.2007 21:49:25
|
|
|
| darkside kirjutas: |
Reedel uurisin oma raali kohta, siis ütlesid et panid reede posti siiamaani ootan Kas olen liiga kannatlik
|
see siis oli 05.12.2007 11:39 postitus... ikka ootan veel täna siis 18.12.2007 juba vahepeal oli neil arvuti kadunud loodan, et leiavad ülesse, muidu natuke jama, et kaotavad jõuludex minu arvuti ära
|
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
18.12.2007 21:53:44
|
|
|
ordi garantiiga on selline fun lugu et tasuks üle helistada... endal vist passis üks CRT seal tükk aega ja oleks veel kauemgi passinud kui ei oleks endal meelde tulnud et midagi on puud. kõige parem oli see et kui kohale läksin ja ootasin üle 15 min järjekorras (enne mind oli 1 inimene) ja andsin selle garantii papri siis vaadati lolli näoga otsa et: kas see on valmis vä.
Ordi garanii kohta kiruks veel seda et: mis kuramuse pärast neil on seal laua taga 2 kohta kui alati võtab vasta ainult üks inimene... ma olen paar korda käinud seal ja alati sellisel ajal kui rahvas koguneb ja kunagi ei ole nagu märganud et keegi appi tuleks et asjad kiiremini läheks... kokkuhoiju poliitika vist et tehnikud madala palgaga ja keegi ei taha tööle tulla vms seega rahvast ei jätku vast
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dud66
HV veteran

|
18.12.2007 23:16:12
|
|
|
Ordi garanii kohta kiruks veel seda et: mis kuramuse pärast neil on seal laua taga 2 kohta kui alati võtab vasta ainult üks inimene... ma olen paar korda käinud seal ja alati sellisel ajal kui rahvas koguneb ja kunagi ei ole nagu märganud et keegi appi tuleks et asjad kiiremini läheks... kokkuhoiju poliitika vist et tehnikud madala palgaga ja keegi ei taha tööle tulla vms seega rahvast ei jätku vast  |
Tegelikult oleneb see täisti kuhu sa oma arvuti viid. Pärnus teenindab küll kaksi inimest kuigi väike kontor on ja minumeelest täitsa hea teenindus seal. Ja kui õieti mäletan siis Tartus oli vist 3 inimest
|
|
| Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
18.12.2007 23:48:16
|
|
|
jäi jah mainimata (tegelt mu asukoht vast reedab) et tegemist oli siis tondi garantiiga. lihtsalt müstika miks 2 kohta olemas aga üks inimene ainult võtab asju vasta (võimalik et ma sattun siis alati valel ajal aga siiski võiks keegi ühele appi tulla kui järjekord pikk + seal järjekorras oodates läheb väga kiiresti ruum umbseks)
eriti lahe oli see kui ükskord sinna sattudes pandi mingi tore inimene seda garantiisse võtu asja õppima.... just siis kui kell hakkas sinna 17:00 paiku liikuma ja kena suur järjekord oli .. geniaalne muud midagi pole öelda
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
19.12.2007 14:38:03
|
|
|
ordi garantiiga on selline fun lugu et tasuks üle helistada... endal vist passis üks CRT seal tükk aega ja oleks veel kauemgi passinud kui ei oleks endal meelde tulnud et midagi on puud. kõige parem oli see et kui kohale läksin ja ootasin üle 15 min järjekorras (enne mind oli 1 inimene) ja andsin selle garantii papri siis vaadati lolli näoga otsa et: kas see on valmis vä.
Ordi garanii kohta kiruks veel seda et: mis kuramuse pärast neil on seal laua taga 2 kohta kui alati võtab vasta ainult üks inimene... ma olen paar korda käinud seal ja alati sellisel ajal kui rahvas koguneb ja kunagi ei ole nagu märganud et keegi appi tuleks et asjad kiiremini läheks... kokkuhoiju poliitika vist et tehnikud madala palgaga ja keegi ei taha tööle tulla vms seega rahvast ei jätku vast  |
no ise ei saa järgi minna, saadetud elionist, seega läbi servceneti...otse Ordisse olen helistanud vahelduva eduga küll ja küll, aga no siiamaani pole tulnud
jutt siis
| tsitaat: |
Tallinna garantii- ja teenindusosakond
Aadress Pärnu mnt 142, Tallinn 11317
Telefon 659 9085
Faks 657 7874
e-post remont.tallinnordi.ee
Avatud E-R 9-17, L 11-14 |
|
|
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
19.12.2007 19:09:25
|
|
|
| saadetud elionist, seega läbi servceneti... |
?
mismoodi see asi toimib siis elion -> ordi -> servicenet siis ilmselt? sel juhul võivad ordi tegelased ka serviceneti taga lihtsalt oodata.
ot: krt, miski kiire teemasisene kasutaja postide otsing võiks ka olla. või ei oska ma mõnda olemasolevat featuuri kasutada.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
19.12.2007 21:31:57
|
|
|
| londiste kirjutas: |
| saadetud elionist, seega läbi servceneti... |
?
mismoodi see asi toimib siis elion -> ordi -> servicenet siis ilmselt? sel juhul võivad ordi tegelased ka serviceneti taga lihtsalt oodata.
ot: krt, miski kiire teemasisene kasutaja postide otsing võiks ka olla. või ei oska ma mõnda olemasolevat featuuri kasutada. |
Elion > Servicenet > Ordi ... kui Ordi saab korda, siis otse Ordi > Elion esindus + teavitus Servicenetti
pigem on asi trastilisem nad kaotasid mu arvuti ära helistasin 2x lubasid otsida ja helistavad homme hommikul tagasi ... loodetavasti
ma ikka andsin vihje ka...arvuti on suur ja mitte Ordi klassikalises kastis
PS! suhtlesin ikka Ordiga otse, Serviceneti suhtumine jätab soovida
|
|
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
V3rpooz
HV veteran

|
20.12.2007 16:39:54
|
|
|
Kirjutan siis uuesti sain ka pika vingumise peale endale uued mälud garantiist sinna viies andsin neile corsair 2korda512mb tagasi sain 2korda1024mb mis on igati positiivne aga ilmend et need ei taha töötada mul, et mida ma peaksin uurima niipalju kui vaatand olen siis peaks toimima küll aga
ma annan emaplaadi linki ja uute mälude linki igaksjuks et äkki keegi oskab aidata.(kuigi see pole õige alamteema)
http://www.hardwaresecrets.com/article/408
ja uued mälud on siis Corsair cm2x1024-6400 5-5-5-12 800mhz
|
|
| Kommentaarid: 225 loe/lisa |
   |
195 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
21.12.2007 00:24:21
|
|
|
darkside, mis arvuti see sul selline on, mis läbi serviceneti ordisse läheb?
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Henrik
HV kasutaja
|
21.12.2007 01:00:28
|
|
|
| Ilmselt Elionist ostetud arvuti. Neil tegeleb Servicenet RMA küsimustega.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
smurfer
HV Guru

|
21.12.2007 01:18:40
|
|
|
| Henrik kirjutas: |
| Ilmselt Elionist ostetud arvuti. Neil tegeleb Servicenet RMA küsimustega. |
...see on nagu läbi anaali hammaste parandamine... miks lugupeetud kasutaja siis kohe masinat ordi garantisse ei vedanud, ega see elljon+ServiceNet seal mingit lisaväärtust juurde ei anna... aga jah.. jumala teed on käänulised
|
|
| Kommentaarid: 351 loe/lisa |
   |
299 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
21.12.2007 03:20:38
|
|
|
| Henrik kirjutas: |
| Ilmselt Elionist ostetud arvuti. Neil tegeleb Servicenet RMA küsimustega. |
okei, seda ma ei teadnudki.
oh my god. vaesed lõpptarbijad.
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
21.12.2007 18:52:44
|
|
|
Elionist ostetud jah, ja mis sa arvad et kõigil on kiirel jõulumüügi perioodil aega tlna joosta...Servicenet ei puutu eriti asja,kuna suhelnud kogu aeg Ordi endaga ja nad ei suuda posti panna minu arvutit Ordist tuleb otse Elioni esindusse arvuti tagasi, esindusest saadetakse teade Servicenetti, et raal kohal ja võetakse vastu
|
|
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
21.12.2007 19:33:57
|
|
|
Servicenet ja Ordi lahutab ~50m
|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
21.12.2007 21:24:48
|
|
|
Skeptik, tean 8)
kui homme arvutit krt ka ei tule, siis läheb jamaks
|
|
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RKsilver
HV Guru
|
21.12.2007 21:29:42
|
|
|
sai sealt ostetud, toide,korpus,emaplaat, (vaheldumisi 3 tükki abit nf-m2sv/ecs nforce6m mingi ja nüüd lõpuks gigabyte ga-m57sli-s4 v2.0 millega jäin ka rahule)
siis prose amd athlon64 3500+ AM2
siis am1 mälud, 2x512mb ja kõik töötavad, ime
ei tegelikult on tavaliselt asjad alati sealt ostes töötanud kuigi nad on ju ikkagi ainult edasimüüjad, midagi beetis siis seda ei saa nende kaela ajada
minu arvamus on väga bro
|
|
| Kommentaarid: 172 loe/lisa |
   |
140 |
|
| tagasi üles |
|
 |
manny50
HV kasutaja

|
27.12.2007 00:50:40
|
|
|
| Kas Ordi hulgimüügiosakonnast (Pärnu mnt 142) saab osta nagu tavalisest Ordi osakonnast või sealt ei saagi osta või peab hulgi ostma vms?
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DesertFox
HV kasutaja
|
27.12.2007 01:08:12
|
|
|
| manny50 kirjutas: |
| Kas Ordi hulgimüügiosakonnast (Pärnu mnt 142) saab osta nagu tavalisest Ordi osakonnast või sealt ei saagi osta või peab hulgi ostma vms? |
Kas seal mitte Salong ja Hulgimüügiosakond eraldi kohas pole, küll jah sama aadress??
_________________ tihti nähakse pindu teise silmades, samas ei panda tähele, kui palk enda omas... |
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
27.12.2007 01:23:31
|
|
|
| DesertFox kirjutas: |
Kas seal mitte Salong ja Hulgimüügiosakond eraldi kohas pole, küll jah sama aadress?? |
Hulgimüügiosakond hoovi peal paekivist majas.
_________________ Küsige mida tahate, me vastame mida tahame. |
|
| Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
27.12.2007 01:42:32
|
|
|
| Kas Ordi hulgimüügiosakonnast (Pärnu mnt 142) saab osta nagu tavalisest Ordi osakonnast või sealt ei saagi osta või peab hulgi ostma vms? |
Vaid lepingulised kliendid.
_________________ Rakvere parasiit |
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
27.12.2007 02:01:07
|
|
|
| Rasmus kirjutas: |
Vaid lepingulised kliendid. |
ehk edasimüüjad
|
|
| Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
manny50
HV kasutaja

|
27.12.2007 02:31:03
|
|
|
| Ou deeem, siis ma pean mingi ette tellima kuskilt Ordi esindusest. Paras peavalu. See asi mida ma tahtsin oli ainult hulgimüügiosakonnas laos..
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 751 loe/lisa |
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
manny50
HV kasutaja

|
27.12.2007 02:39:07
|
|
|
Nojah, aga mugavam oleks olnud kohe minna kuskilee esindusse ja kaup ära osta.
Aga tuleb siis nii teha.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Henrik
HV kasutaja
|
27.12.2007 07:35:50
|
|
|
| Misasja, mis ajast sinna jaeklient sisse ei või astuda ja osta???
|
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
27.12.2007 08:40:06
|
|
|
sularaha peab kaasas olema, sest kaardiga seal maksta ei saa.
|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
27.12.2007 08:48:05
|
|
|
| jep, muud piirangut pole
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
27.12.2007 09:25:43
|
|
|
| HA kirjutas: |
Vaid lepingulised kliendid. |
ehk edasimüüjad |
Ei, lepingulised kliendid. Lepinguline klient võib olla ka lõppklient. Ei pea olema edasimüüja. Mina tean selliseid kliente.
|
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
27.12.2007 09:44:32
|
|
|
rasmus, nimetu eraisik siiski pole lepinguline klient
ordi hulgimüügiosakond ei nõua lepinguliseks kliendiks olemist
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
27.12.2007 10:16:18
|
|
|
ordi hulgimüügiosakond ei nõua lepinguliseks kliendiks olemist |
Viimati, kui nendega suhtlesin, oli see küll tingimuseks. Sinu kogemuste kohta ei oska ma öelda. Eraisikul ei ole sealt üldse võimalik midagi soetada. Ainult juriidilistel isikutel, kellega on sõlmitud leping.
|
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
John Smith
HV veteran
|
27.12.2007 10:24:39
|
|
|
Viimati, kui nendega suhtlesin, oli see küll tingimuseks. Sinu kogemuste kohta ei oska ma öelda. Eraisikul ei ole sealt üldse võimalik midagi soetada. Ainult juriidilistel isikutel, kellega on sõlmitud leping. |
No kogu aeg on saanud sealt osta kui Tondi poes pole saadavad sinna, maksta saab vaid sulas, olen ostnud nii 5 aastat tagasi kui ka kuua aega tagasi
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
27.12.2007 10:29:53
|
|
|
Saab küll eraisik hulgimüügist osta 8) Olen ise kah ostnud - juhtudel kui tavamüügis asja pole olnud.
Ja saab ka kaardiga maksta - see nõuab natuke jooksmist kahe maja vahel - müük läbi põhikontori - ja maksa Siili Kaardiga
|
|
| Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
27.12.2007 10:38:40
|
|
|
Viimati, kui nendega suhtlesin, oli see küll tingimuseks. Sinu kogemuste kohta ei oska ma öelda. Eraisikul ei ole sealt üldse võimalik midagi soetada. Ainult juriidilistel isikutel, kellega on sõlmitud leping. |
nad saadavad ise hea meelega sinna ostma kui neil eest esindusest otsas on
andsid valida et kas tulen järgmine päev tagasi või lähen jalutan sinna
|
|
   |
78 |
|