Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Ordi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 84, 85, 86  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
John Smith
HV veteran

sõnum 11.12.2007 17:25:27 vasta tsitaadiga

Sain ka siis lõpuks Ordiga endale jama kaela. Poisi arvutile oli uut emaplaati vaja. Vaatasin, et Ordis mingid on kohapeal.
1. probleem - heli ei olnud algusest peale
2. nädala pärast viskas üldse lepingu nurka.

Viisin Ordisse ja ootasin kaks nädalat - vaikus. Siis kirjutasin kahel päeval järjest ja keegi Pavel vastas ja vabandas, et oli eelmine päev koolitusel olnud ja, et uus plaat tuleb kohe laost välja. OK. Paar tundi hiljem tuli uus kiri, et plaati ikka ei tule ja teevad KREDIITI. Selgitasin siis, et mida paganat ma selle krediidiga teen kui ma nende poest uut platet osta ei saa? Lubas siis otsida lahendust, nüüd on jälle nädal möödas, lahendust pole, ja täna saadetud kirjal ka vastust mitte icon_evil.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Plin500
HV piljardihai
Plin500

sõnum 11.12.2007 23:38:07 vasta tsitaadiga

Ostetud läpakas Ordist mõned kuud tagasi. Nüüd ilmnes defekt ekraanil. Viisin garantiisse. Öeldi, et helistatakse, kui selgub midagi. Paar nädalat ootasin, siis helistasin ise. Vastati, et jah, valmis. Arve 3800.- + tööraha 1 Jakobson. Et olevat enda süü old ja mingid täkked on ekraani peal, järelikult maha kukkunud. Samas on läpakas laual seisnud kogu pea kogu aeg. Lähen siis nüüd homme-ülehomme sinna ja küsin, miks enne ei helistatud, kui töö ära tehti ja teati, et see garantii alla ei lähe. Huvitav suhtumine küll seal...
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 11.12.2007 23:42:24 vasta tsitaadiga

mul sarnane juhus et üks asi oli garantiis pikka aega... (saadeti teise kohta parandusse) seega mõistetav... aga kui helistasin siis ei teadnud keegi mitte piixugi mis asjast saanud on v.a üks isik kelle kaudu sai ka teada et asi oli valmis.... ja tundub et asi oli juba mõnda aega valmis aga ordi.ee/garantii lehel ei olnud mingit märget ja keegi nagu ei olnud minuteada ka helistanud (savi see helistamine, oma lehel oleks võinud ikka märge olla mida ma aegajalt vaatasin).

eks nüüd lähen ja uurin mis olukorras ma selle toote tagasi saan.

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
sonex
HV kasutaja
sonex

sõnum 11.12.2007 23:53:05 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
mul sarnane juhus et üks asi oli garantiis pikka aega... (saadeti teise kohta parandusse) seega mõistetav... aga kui helistasin siis ei teadnud keegi mitte piixugi mis asjast saanud on v.a üks isik kelle kaudu sai ka teada et asi oli valmis.... ja tundub et asi oli juba mõnda aega valmis aga ordi.ee/garantii lehel ei olnud mingit märget ja keegi nagu ei olnud minuteada ka helistanud (savi see helistamine, oma lehel oleks võinud ikka märge olla mida ma aegajalt vaatasin).

eks nüüd lähen ja uurin mis olukorras ma selle toote tagasi saan.

Seda garantii lehte täidetakse nagu jumal juhatab, kui keegi viitsib täita siis täidetakse, aga üldjuhul mitte (sõltub täiesti sellest kes sinu "case-iga" tegeleb).
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 12.12.2007 00:00:53 vasta tsitaadiga

Plin500 kirjutas:
Ostetud läpakas Ordist mõned kuud tagasi. Nüüd ilmnes defekt ekraanil. Viisin garantiisse. Öeldi, et helistatakse, kui selgub midagi. Paar nädalat ootasin, siis helistasin ise. Vastati, et jah, valmis. Arve 3800.- + tööraha 1 Jakobson. Et olevat enda süü old ja mingid täkked on ekraani peal, järelikult maha kukkunud. Samas on läpakas laual seisnud kogu pea kogu aeg. Lähen siis nüüd homme-ülehomme sinna ja küsin, miks enne ei helistatud, kui töö ära tehti ja teati, et see garantii alla ei lähe. Huvitav suhtumine küll seal...
ilma kliendi nõusolekuta ei või ju rahalisi töid teha asjale ?
ja kui tehakse, ei ole kohustust kliendil nende eest maksta ?
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
sonex
HV kasutaja
sonex

sõnum 12.12.2007 00:04:01 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
Plin500 kirjutas:
ilma kliendi nõusolekuta ei või ju rahalisi töid teha asjale ?
ja kui tehakse, ei ole kohustust kliendil nende eest maksta ?

Sisuliselt peaks nii olema jah !

Ja üleüldse on ebaviisakas niimodi ilma kliendi nõusolekut saamata asi ära vahetada.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
ramba
HV kasutaja

sõnum 12.12.2007 10:00:27 vasta tsitaadiga

Alati saab ju keelduda remondi teostamisest ja lasta taastada endine olukord, ekraani tagasivahetamine katkise vastu ei tohiks ju probleem olla.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
V3rpooz
HV veteran
V3rpooz

sõnum 13.12.2007 13:27:29 vasta tsitaadiga

endal ordiga häid ja halbu kogemusi.

niisiis head kogmused on tänu tuttavatele

AGA!

Halb kogemus on see, et ostin sealt Corsairi mälud Dualis Ja tuli Välja, et 1 neist on katki Jei jei läksin sinna siis ning mulle öeldi jah saab vahetatud peate ootama mõne nädala või nii. No ootan ootan Oootan juba kuu ootan veel hetkeseisuga peale ja siis helistan neile ja küsin viisakalt " Tere et olen see ja see, et kuidas nende mäludega lood on ja mulle vastatakse jajah meil on meeles küll ja need on tellitud vms aga kohale pole jõudnud" Mis see on miig nali v ? Et üle kuuajaga ei suuda firma mulle uusi mälusid hankida :S

Niisiis On möödunud ütleme nii et 1,5 kuud ja see viimane telefon kõne oli 2 nädalat tagasi, et mis soovitate mul teha ?

Ometigi on suur firma maksku siis raha tagasi või anku samaväärilised mälud mulle vastu.
Kommentaarid: 225 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 195
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 13.12.2007 13:45:04 vasta tsitaadiga

logitech13, aga sa neid variante, endale aktsepteeritava lahendusena, neile üldse välja pakkunud oled ? Reeglina tegeletakse rohkem ikka nendega, kes on ise agarad suhtlema, neil on ju kliente müriaadide viisi ehk sarnaseid juhtumeid ripub ilmselt õhus märksa rohkem, kui sa arvatagi oskad ja mõni neist, võib ehk tõepoolest viibida kauem, kui sellel viibida lasta ...
100kv
HV kasutaja

sõnum 13.12.2007 18:28:08 vasta tsitaadiga

John Smith kirjutas:
Sain ka siis lõpuks Ordiga endale jama kaela. Poisi arvutile oli uut emaplaati vaja. Vaatasin, et Ordis mingid on kohapeal.
1. probleem - heli ei olnud algusest peale
2. nädala pärast viskas üldse lepingu nurka.

Viisin Ordisse ja ootasin kaks nädalat - vaikus. Siis kirjutasin kahel päeval järjest ja keegi Pavel vastas ja vabandas, et oli eelmine päev koolitusel olnud ja, et uus plaat tuleb kohe laost välja. OK. Paar tundi hiljem tuli uus kiri, et plaati ikka ei tule ja teevad KREDIITI. Selgitasin siis, et mida paganat ma selle krediidiga teen kui ma nende poest uut platet osta ei saa? Lubas siis otsida lahendust, nüüd on jälle nädal möödas, lahendust pole, ja täna saadetud kirjal ka vastust mitte icon_evil.gif

Kreedit ehk siis raha tagasi. Milles prob?
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
John Smith
HV veteran

sõnum 13.12.2007 18:43:04 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kreedit ehk siis raha tagasi. Milles prob?

krediit krediidi, kre.diiti ▪ maj võlgu antud raha või kaup kindlate tagasimaksmise tingimustega; piltl laen; usaldus

No ei ole ju raha tagasi icon_redface.gif Raha tagasi on eesti keeles "raha tagasi"

Vahet pole sain juba asj korda

attrs
HV Guru
attrs

sõnum 13.12.2007 19:09:48 vasta tsitaadiga

Huvitav kui pikalt seal ordis koolitatakse. Pool aastakest tagasi viisin oma emme garantiisse ja täpselt sama jutt, et kõik koolitustel jne. Minul tuli tookord ikka mitmeid nädalaid oodata...
Kommentaarid: 418 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 368
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 14.12.2007 10:12:06 vasta tsitaadiga

John Smith, krEEdit ja kredIIt on kaks erinevat asja icon_wink.gif. kui sulle pakuti kreedit arvet, siis pakuti sulle raha tagasi ...
Kommentaarid: 295 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 262
tagasi üles
John Smith
HV veteran

sõnum 14.12.2007 14:03:53 vasta tsitaadiga

etc_Shelob kirjutas:
John Smith, krEEdit ja kredIIt on kaks erinevat asja icon_wink.gif. kui sulle pakuti kreedit arvet, siis pakuti sulle raha tagasi ...

icon_redface.gif no ma veel lugeda oskan
Number 160708
Kuupäev 04.12.2007
Staatus Kinnitatud
Valmis kuupäev 04.12.2007
Tööde kirjeldus teeme krediiti.

ja e-mailis

Teeme teile krediiti selle emaplaadi asemele.

DesertFox
HV kasutaja

sõnum 14.12.2007 14:59:51 vasta tsitaadiga

Kreedit ja krediit on ikkagi ühest sõnast tulnud, credit, mis siis tähendab siis midagi võlgu andmist või usaldamist vms...

Kreeditarve on miinusarve ja krediitkaart on see, millega saad miinustesse võtta, et tähendus kaudselt ikkagi sama.

100kv
HV kasutaja

sõnum 18.12.2007 21:00:52 vasta tsitaadiga

John Smith kirjutas:
etc_Shelob kirjutas:

icon_redface.gif no ma veel lugeda oskan
Number 160708
Kuupäev 04.12.2007
Staatus Kinnitatud
Valmis kuupäev 04.12.2007
Tööde kirjeldus teeme krediiti.

ja e-mailis

Teeme teile krediiti selle emaplaadi asemele.

omamoodi pull oli seda protsessi kõrvalt näha. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 18.12.2007 21:49:25 vasta tsitaadiga

darkside kirjutas:
Reedel uurisin oma raali kohta, siis ütlesid et panid reede posti icon_rolleyes.gif siiamaani ootan icon_lol.gif Kas olen liiga kannatlik icon_question.gif

see siis oli 05.12.2007 11:39 postitus... ikka ootan veel icon_biggrin.gif täna siis 18.12.2007 juba icon_confused.gif vahepeal oli neil arvuti kadunud icon_cry.gif loodan, et leiavad ülesse, muidu natuke jama, et kaotavad jõuludex minu arvuti ära icon_eek.gif
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 71
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 18.12.2007 21:53:44 vasta tsitaadiga

ordi garantiiga on selline fun lugu et tasuks üle helistada... endal vist passis üks CRT seal tükk aega ja oleks veel kauemgi passinud kui ei oleks endal meelde tulnud et midagi on puud. kõige parem oli see et kui kohale läksin ja ootasin üle 15 min järjekorras (enne mind oli 1 inimene) ja andsin selle garantii papri siis vaadati lolli näoga otsa et: kas see on valmis vä.

Ordi garanii kohta kiruks veel seda et: mis kuramuse pärast neil on seal laua taga 2 kohta kui alati võtab vasta ainult üks inimene... ma olen paar korda käinud seal ja alati sellisel ajal kui rahvas koguneb ja kunagi ei ole nagu märganud et keegi appi tuleks et asjad kiiremini läheks... kokkuhoiju poliitika vist et tehnikud madala palgaga ja keegi ei taha tööle tulla vms seega rahvast ei jätku vast icon_rolleyes.gif

tagasi üles
dud66
HV veteran
dud66

sõnum 18.12.2007 23:16:12 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:

Ordi garanii kohta kiruks veel seda et: mis kuramuse pärast neil on seal laua taga 2 kohta kui alati võtab vasta ainult üks inimene... ma olen paar korda käinud seal ja alati sellisel ajal kui rahvas koguneb ja kunagi ei ole nagu märganud et keegi appi tuleks et asjad kiiremini läheks... kokkuhoiju poliitika vist et tehnikud madala palgaga ja keegi ei taha tööle tulla vms seega rahvast ei jätku vast icon_rolleyes.gif

Tegelikult oleneb see täisti kuhu sa oma arvuti viid. Pärnus teenindab küll kaksi inimest kuigi väike kontor on ja minumeelest täitsa hea teenindus seal. Ja kui õieti mäletan siis Tartus oli vist 3 inimest icon_wink.gif
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 52
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 18.12.2007 23:48:16 vasta tsitaadiga

jäi jah mainimata (tegelt mu asukoht vast reedab) et tegemist oli siis tondi garantiiga. lihtsalt müstika miks 2 kohta olemas aga üks inimene ainult võtab asju vasta (võimalik et ma sattun siis alati valel ajal aga siiski võiks keegi ühele appi tulla kui järjekord pikk + seal järjekorras oodates läheb väga kiiresti ruum umbseks)

eriti lahe oli see kui ükskord sinna sattudes pandi mingi tore inimene seda garantiisse võtu asja õppima.... just siis kui kell hakkas sinna 17:00 paiku liikuma ja kena suur järjekord oli .. geniaalne muud midagi pole öelda

tagasi üles
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 19.12.2007 14:38:03 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
ordi garantiiga on selline fun lugu et tasuks üle helistada... endal vist passis üks CRT seal tükk aega ja oleks veel kauemgi passinud kui ei oleks endal meelde tulnud et midagi on puud. kõige parem oli see et kui kohale läksin ja ootasin üle 15 min järjekorras (enne mind oli 1 inimene) ja andsin selle garantii papri siis vaadati lolli näoga otsa et: kas see on valmis vä.

no ise ei saa järgi minna, saadetud elionist, seega läbi servceneti...otse Ordisse olen helistanud vahelduva eduga küll ja küll, aga no siiamaani pole tulnud icon_eek.gif
jutt siis
tsitaat:
Tallinna garantii- ja teenindusosakond
Aadress Pärnu mnt 142, Tallinn 11317
Telefon 659 9085
Faks 657 7874
e-post remont.tallinnordi.ee
Avatud E-R 9-17, L 11-14
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 19.12.2007 19:09:25 vasta tsitaadiga

darkside kirjutas:
saadetud elionist, seega läbi servceneti...
?

mismoodi see asi toimib siis elion -> ordi -> servicenet siis ilmselt? sel juhul võivad ordi tegelased ka serviceneti taga lihtsalt oodata.

ot: krt, miski kiire teemasisene kasutaja postide otsing võiks ka olla. või ei oska ma mõnda olemasolevat featuuri kasutada.

tagasi üles
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 19.12.2007 21:31:57 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
darkside kirjutas:
saadetud elionist, seega läbi servceneti...
?

mismoodi see asi toimib siis elion -> ordi -> servicenet siis ilmselt? sel juhul võivad ordi tegelased ka serviceneti taga lihtsalt oodata.

ot: krt, miski kiire teemasisene kasutaja postide otsing võiks ka olla. või ei oska ma mõnda olemasolevat featuuri kasutada.

Elion > Servicenet > Ordi ... kui Ordi saab korda, siis otse Ordi > Elion esindus + teavitus Servicenetti

pigem on asi trastilisem icon_confused.gif nad kaotasid mu arvuti ära icon_eek.gif helistasin 2x lubasid otsida ja helistavad homme hommikul tagasi ... loodetavasti icon_rolleyes.gif
ma ikka andsin vihje ka...arvuti on suur ja mitte Ordi klassikalises kastis icon_lol.gif

PS! suhtlesin ikka Ordiga otse, Serviceneti suhtumine jätab soovida icon_neutral.gif
tagasi üles
V3rpooz
HV veteran
V3rpooz

sõnum 20.12.2007 16:39:54 vasta tsitaadiga

Kirjutan siis uuesti sain ka pika vingumise peale endale uued mälud garantiist sinna viies andsin neile corsair 2korda512mb tagasi sain 2korda1024mb mis on igati positiivne aga ilmend et need ei taha töötada mul, et mida ma peaksin uurima niipalju kui vaatand olen siis peaks toimima küll aga

ma annan emaplaadi linki ja uute mälude linki igaksjuks et äkki keegi oskab aidata.(kuigi see pole õige alamteema)

http://www.hardwaresecrets.com/article/408

ja uued mälud on siis Corsair cm2x1024-6400 5-5-5-12 800mhz
Kommentaarid: 225 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 195
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 21.12.2007 00:24:21 vasta tsitaadiga

darkside, mis arvuti see sul selline on, mis läbi serviceneti ordisse läheb?
tagasi üles
Henrik
HV kasutaja

sõnum 21.12.2007 01:00:28 vasta tsitaadiga

Ilmselt Elionist ostetud arvuti. Neil tegeleb Servicenet RMA küsimustega.
tagasi üles
smurfer
HV Guru
smurfer

sõnum 21.12.2007 01:18:40 vasta tsitaadiga

Henrik kirjutas:

...see on nagu läbi anaali hammaste parandamine... miks lugupeetud kasutaja siis kohe masinat ordi garantisse ei vedanud, ega see elljon+ServiceNet seal mingit lisaväärtust juurde ei anna... aga jah.. jumala teed on käänulised icon_razz.gif
Kommentaarid: 351 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 299
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 21.12.2007 03:20:38 vasta tsitaadiga

Henrik kirjutas:

okei, seda ma ei teadnudki.
oh my god. vaesed lõpptarbijad.

tagasi üles
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 21.12.2007 18:52:44 vasta tsitaadiga

Elionist ostetud jah, ja mis sa arvad et kõigil on kiirel jõulumüügi perioodil aega tlna joosta...Servicenet ei puutu eriti asja,kuna suhelnud kogu aeg Ordi endaga ja nad ei suuda posti panna minu arvutit icon_eek.gif Ordist tuleb otse Elioni esindusse arvuti tagasi, esindusest saadetakse teade Servicenetti, et raal kohal ja võetakse vastu thumbs_up.gif
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 21.12.2007 19:33:57 vasta tsitaadiga

Servicenet ja Ordi lahutab ~50m icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 21.12.2007 21:24:48 vasta tsitaadiga

Skeptik, tean 8)

kui homme arvutit krt ka ei tule, siis läheb jamaks icon_confused.gif
tagasi üles
RKsilver
HV Guru

sõnum 21.12.2007 21:29:42 vasta tsitaadiga

sai sealt ostetud, toide,korpus,emaplaat, (vaheldumisi 3 tükki abit nf-m2sv/ecs nforce6m mingi ja nüüd lõpuks gigabyte ga-m57sli-s4 v2.0 millega jäin ka rahule)
siis prose amd athlon64 3500+ AM2
siis am1 mälud, 2x512mb ja kõik töötavad, ime icon_razz.gif

ei tegelikult on tavaliselt asjad alati sealt ostes töötanud kuigi nad on ju ikkagi ainult edasimüüjad, midagi beetis siis seda ei saa nende kaela ajada icon_smile.gif

minu arvamus on väga bro thumbs_up.gif
Kommentaarid: 172 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 140
tagasi üles
manny50
HV kasutaja
manny50

sõnum 27.12.2007 00:50:40 vasta tsitaadiga

Kas Ordi hulgimüügiosakonnast (Pärnu mnt 142) saab osta nagu tavalisest Ordi osakonnast või sealt ei saagi osta või peab hulgi ostma vms?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
DesertFox
HV kasutaja

sõnum 27.12.2007 01:08:12 vasta tsitaadiga

manny50 kirjutas:
Kas Ordi hulgimüügiosakonnast (Pärnu mnt 142) saab osta nagu tavalisest Ordi osakonnast või sealt ei saagi osta või peab hulgi ostma vms?

Kas seal mitte Salong ja Hulgimüügiosakond eraldi kohas pole, küll jah sama aadress??

AJ
HV Guru
AJ

sõnum 27.12.2007 01:23:31 vasta tsitaadiga

DesertFox kirjutas:

Kas seal mitte Salong ja Hulgimüügiosakond eraldi kohas pole, küll jah sama aadress??

Hulgimüügiosakond hoovi peal paekivist majas.

Rasmus
HV veteran

sõnum 27.12.2007 01:42:32 vasta tsitaadiga

manny50 kirjutas:

Vaid lepingulised kliendid.

HA
HV Guru
HA

sõnum 27.12.2007 02:01:07 vasta tsitaadiga

Rasmus kirjutas:
manny50 kirjutas:

ehk edasimüüjad
Kommentaarid: 143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 121
tagasi üles
manny50
HV kasutaja
manny50

sõnum 27.12.2007 02:31:03 vasta tsitaadiga

Ou deeem, siis ma pean mingi ette tellima kuskilt Ordi esindusest. Paras peavalu. See asi mida ma tahtsin oli ainult hulgimüügiosakonnas laos..
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 27.12.2007 02:33:07 vasta tsitaadiga

manny50, ette tellides võid lasta ju selle viia kusagile sobivasse esindusse.
Kommentaarid: 751 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 564
tagasi üles
manny50
HV kasutaja
manny50

sõnum 27.12.2007 02:39:07 vasta tsitaadiga

Nojah, aga mugavam oleks olnud kohe minna kuskilee esindusse ja kaup ära osta. thumbs_up.gif
Aga tuleb siis nii teha.
tagasi üles
Henrik
HV kasutaja

sõnum 27.12.2007 07:35:50 vasta tsitaadiga

Misasja, mis ajast sinna jaeklient sisse ei või astuda ja osta???
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 27.12.2007 08:40:06 vasta tsitaadiga

manny50 kirjutas:

sularaha peab kaasas olema, sest kaardiga seal maksta ei saa.
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 27.12.2007 08:48:05 vasta tsitaadiga

jep, muud piirangut pole
tagasi üles
Rasmus
HV veteran

sõnum 27.12.2007 09:25:43 vasta tsitaadiga

HA kirjutas:
Rasmus kirjutas:
manny50 kirjutas:

ehk edasimüüjad

Ei, lepingulised kliendid. Lepinguline klient võib olla ka lõppklient. Ei pea olema edasimüüja. Mina tean selliseid kliente.

mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 27.12.2007 09:44:32 vasta tsitaadiga

rasmus, nimetu eraisik siiski pole lepinguline klient
ordi hulgimüügiosakond ei nõua lepinguliseks kliendiks olemist
tagasi üles
Rasmus
HV veteran

sõnum 27.12.2007 10:16:18 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:

Viimati, kui nendega suhtlesin, oli see küll tingimuseks. Sinu kogemuste kohta ei oska ma öelda. Eraisikul ei ole sealt üldse võimalik midagi soetada. Ainult juriidilistel isikutel, kellega on sõlmitud leping.

John Smith
HV veteran

sõnum 27.12.2007 10:24:39 vasta tsitaadiga

Rasmus kirjutas:
mikk36 kirjutas:

Viimati, kui nendega suhtlesin, oli see küll tingimuseks. Sinu kogemuste kohta ei oska ma öelda. Eraisikul ei ole sealt üldse võimalik midagi soetada. Ainult juriidilistel isikutel, kellega on sõlmitud leping.

No kogu aeg on saanud sealt osta kui Tondi poes pole saadavad sinna, maksta saab vaid sulas, olen ostnud nii 5 aastat tagasi kui ka kuua aega tagasi icon_rolleyes.gif

tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 27.12.2007 10:29:53 vasta tsitaadiga

Saab küll eraisik hulgimüügist osta 8) Olen ise kah ostnud - juhtudel kui tavamüügis asja pole olnud.

Ja saab ka kaardiga maksta - see nõuab natuke jooksmist kahe maja vahel - müük läbi põhikontori - ja maksa Siili Kaardiga icon_wink.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 27.12.2007 10:38:40 vasta tsitaadiga

Rasmus kirjutas:
mikk36 kirjutas:

nad saadavad ise hea meelega sinna ostma kui neil eest esindusest otsas on
andsid valida et kas tulen järgmine päev tagasi või lähen jalutan sinna
tagasi üles
manny50
HV kasutaja
manny50

sõnum 27.12.2007 11:58:40 vasta tsitaadiga

Oi , siis on väga hea.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Ordi mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 84, 85, 86  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.