Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  LCD 20" LG L206WTQ-SF Wide dvi probleem märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Azatris
HV veteran
Azatris

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.12.2007 16:02:34 LCD 20" LG L206WTQ-SF Wide dvi probleem vasta tsitaadiga

Tere!

Ostsin teema pealkirjas oleva monitori ja esimesena märkasin filmide vaatamisel valget äärt nii üleval kui ka all, nagu paistaks kuskilt liigne valgus. See on äärmiselt segav, et kas on võimalik kuidagi seda probleemi lahendada? On see normaalne? Kas peaks poodi tagasi viima (ja mida ütlema :S)?
Monitoriks L206WTQ-SF

Tänan!
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
angel
HV Guru
angel

sõnum 24.12.2007 16:04:46 vasta tsitaadiga

ma oletan (pildilt vaadates) et see on täitsa tavaline sittade LCD'del esinev valguse lekkimine. Ehk siis lamp kumab läbi mida on eriti hästi näha kui LCD üritab näidata musta pilti.

Kõik LCD kumavad mingil määral valgust läbi (tehnoloogia viga) ainult et mõndadel on see paremini märgatav teistel halvamini. Osadel lekib üldse terve ekraan läbi kui 100% must pilt panna.

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 24.12.2007 19:15:28 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
ma oletan (pildilt vaadates) et see on täitsa tavaline sittade LCD'del esinev valguse lekkimine. Ehk siis lamp kumab läbi mida on eriti hästi näha kui LCD üritab näidata musta pilti.

Kõik LCD kumavad mingil määral valgust läbi (tehnoloogia viga) ainult et mõndadel on see paremini märgatav teistel halvamini. Osadel lekib üldse terve ekraan läbi kui 100% must pilt panna.

Milline ei ole "sitt"?
3500kr sellise monitori eest ei tohiks ju väga vähe olla.
Ehk siis saab selle 14-päeva perioodi ajal välja vahetada, aga mille vastu?
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 24.12.2007 19:18:07 vasta tsitaadiga

milline ei ole sitt: hea küsimus kuna kõigil LCD'del on vead. Aga osadel kui ülevaadete järgi otsida on neid vähem. Üldiselt normaalse LCD saab seal 5k hinna eest kuigi siiski peab otsima hoolikalt et mitte sattuda jama otsa.

Otseselt midagi kindlat soovitada ei julge mille vasta välja vahetada. isegi praegast selle probleemi otsas mida osta. Ise uurisin siin lehel olevaid ülevaateid: http://www.behardware.com/html/cat/22/ ja siin lehel nähtud 2 "võitjat" on preaast mul uurimise all: http://www.behardware.com/articles/689-12/22-inch-lcd-monitors-the-3rd-wave.html Seda kui head nad reaalselt on ei oska kommenteerida.

LCD tehnoloogial on teatud vead ja sellega peab kahjuks leppima thumbs_down.gif

tagasi üles
Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 24.12.2007 20:24:02 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
milline ei ole sitt: hea küsimus kuna kõigil LCD'del on vead. Aga osadel kui ülevaadete järgi otsida on neid vähem. Üldiselt normaalse LCD saab seal 5k hinna eest kuigi siiski peab otsima hoolikalt et mitte sattuda jama otsa.

Otseselt midagi kindlat soovitada ei julge mille vasta välja vahetada. isegi praegast selle probleemi otsas mida osta. Ise uurisin siin lehel olevaid ülevaateid: http://www.behardware.com/html/cat/22/ ja siin lehel nähtud 2 "võitjat" on preaast mul uurimise all: http://www.behardware.com/articles/689-12/22-inch-lcd-monitors-the-3rd-wave.html Seda kui head nad reaalselt on ei oska kommenteerida.

LCD tehnoloogial on teatud vead ja sellega peab kahjuks leppima thumbs_down.gif

Noh, jah aga mul veel riiuli peal istub 713N samsung, millel selline valgustus üldse ei seganud.
Ma olen natukene rohkem küll nõus maksma, aga siiski, mingit 22'' monitori ei ole mõtet osta - pilt ei ole enam nii terav 1680x1050 resoga.

PS: http://www.ordi.ee/EPood/Product.aspx?MC=MONITORID&IC=4100&Page=1&PSize=9998&ItemID=4100-1616 - kas sellisel monitoril võib eksisteerida sama probleem?
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 24.12.2007 21:29:02 vasta tsitaadiga

igal LCD võib esineda selline probleem. Selle LCD kohta midagi tarka öelda ei oska. Ainuke asi mis meelde jäänud viimaised ülevaateid uurides: LG LCD'de värvid on suht jurad.

ainuke viis teada saada mis tal viga võib olla on ülevaateid lugeda.

Mulle igatahes meeldib suurema punktiga pilt rohkem + LCD on nagunii terav kui sa kasutad "soovitusliku" aka kohustusliku reso.

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  LCD 20" LG L206WTQ-SF Wide dvi probleem
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.