|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
henri200
HV veteran
|
12.12.2007 22:01:16
|
|
|
| Labukana kirjutas: |
my bad, mõtlesin et sama inimene kes enne küsis, et kas cod4 või me, kui valima ei pea siis võib ju jah kõik asjad ära proovida  |
Ega nii ka pappi ei ole, et kirjutan suvalt Dual-layereid. Ikka peab mänge valima kah.
|
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
59 |
|
| tagasi üles |
|
 |
digivend
HV kasutaja
|
12.12.2007 22:18:42
|
|
|
| henri200 kirjutas: |
| Ega nii ka pappi ei ole, et kirjutan suvalt Dual-layereid. Ikka peab mänge valima kah. |
tead nii ära nüüd küll ütle onju Dual-layer on ikka kordades odavam kui õige mäng........
originaali-collectorid lähevad selle peale kurjaks
|
|
| Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
1 :: |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eib
HV kasutaja

|
12.12.2007 22:22:55
|
|
|
| digivend kirjutas: |
| Ega nii ka pappi ei ole, et kirjutan suvalt Dual-layereid. Ikka peab mänge valima kah. |
tead nii ära nüüd küll ütle onju Dual-layer on ikka kordades odavam kui õige mäng........
originaali-collectorid lähevad selle peale kurjaks  |
It's called sarcasm.
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
henri200
HV veteran
|
12.12.2007 23:24:58
|
|
|
| Kuidas Medal of Honor Airbone xbox360 on?
|
|
   |
59 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alvaaro
HV Guru

|
12.12.2007 23:46:39
|
|
|
| Kuidas Medal of Honor Airbone xbox360 on? |
Normaalne mp on päris huvitav.
|
|
| Kommentaarid: 217 loe/lisa |
   |
3 :: |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
henri200
HV veteran
|
12.12.2007 23:54:54
|
|
|
| Alvaaro kirjutas: |
| Kuidas Medal of Honor Airbone xbox360 on? |
Normaalne mp on päris huvitav. |
Aga SP?
|
|
   |
59 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
virx
HV Guru
|
13.12.2007 00:38:05
|
|
|
| Labukana kirjutas: |
Ise olen ka mõelnud selle peale. Kas see on midagi Max Payne'i moodi? |
igaksjuhuks enne kui ostad loe/vaata mõni review läbi, siiani pole see mäng just väga kiita saanud ja vaevalt kõik saidid niisama selle mängu kallal kiusavad lihtsalt... |
OK, otsustasin siis GS reviewi lugeda ja välja uurida põhjused miks seda mängu nii allahinnatakse.
1.Saates oma crew rünnakule jah nad tõesti jooksevad liiga lähedale ja selleasemel et neist kasu oleks, tuleb neid hoopis ise aitama joosta ja enda elu ohtu seada.Aga sa võid kasutades mõnda muud käsku või üldse mitte midagi öelda ja automaatselt lasta tegutseda, - ja lasta minna neil sinna kuhu sa tahad ja sinna nad ka jäävad, niiet see pole mingisugune probleem.
2.Cover süsteem on peaaegu igas mängus ühesugune ja automaatne, ma ei saa aru miks just selles mängus see järsku probleemseks osutub? Et pidavat haakuma kohe kui seina lähedal oled, tegin mängu 2 korda läbi ja kordagi polnud taolist probleemi.Natuke rohkem mööda laseb kui muidu aga ise ei näinud kordagi vajadust coverit kasutada ka Hardiga läbides niiet millest nad räägivad.
3.Hahaha järjest huvitavamaks läheb, otsitakse meelega vigu või öeldakse et see on bad kuna on nii ja mulle ei meeldi nii.Et kui mõni crewist surmavalt haavata saab tuleb talle elustav süst teha ja kui sa ei jõua temani siis ta sureb.KUI PALJU ON MÄNGE KUS KEEGI SUREB KEDA SA PÄÄSTMA PEAD ÜHEST LASUST JA MÕTLED WTF TEMA PÄRAST SURIN MIS MA VALESTI TEGIN MULLE EI ANTUD TEIST VÕIMALUSTKI.Sa saad talle anda elustava süsti ja mäng läheb edasi, ei ole siis hea? et ei pea kohe levelit uuesti alustama kuskilt X kohast.Team hoiab ennast automaatselt koos kui käsklusi ei anna ja kui annadki, suuna nad alati endaga kaasa tulema ja kõik on parimas korras.Saad niipalju elustavaid süste neilt küsida kui lubatud on ehk tavaliselt 2-3, kui abi peaks vaja minema.Süsti tullakse tegema mistahes möllus ja keegi ei löö mööda .Samuti antakse piisavalt kaua aega kui seda teha saab.Healt Meter on virtuaalselt olemas, pilt läheb järjest punasemaks kui pihta saad.
4.Jälle nipet näpet, kui süsti tehakse pole midagi käes või ropendatakse liiga palju.Kohati pole frame rate korras, millises mängus on? või üksikud lõpetamata tekstuurid, mida suure otsimise peale leiad või tähele ei pane ja mis otseselt mängimist ei sega.ME-s tegelased lausa võluvad kohale kui uus koht/pilt kuvatakse aga seal ei ole see probleem ja öeldakse GOTY.
Graafika (ütlen mina), tegelaste väljanägemine, voice acting ja soundtrackid on tasemel ütleb GS.Mäng on tõesti natuke liiga lühike aga pakub samas viimasepeal actionit ja pidevalt keskpunktis olemist mitte niisama ringi uitamist.Kui mõned naljakad bugib välja arvata jääb see mäng ikkagi maitse asjaks kui soovituseks ja ei ole just palju ühte ja sama mängu mitu korda läbinud.MP ei oska kommenteerida, pole proovinud ja kokkuvõttes 4 väljamõeldud probleemi annabki tulemuseks ainult 6.0? Gerstmann võttis taskust kalkulaatori välja ja nii see skoor sündiski tundub 10-4
viimati muutis virx 13.12.2007 01:56:19, muudetud 3 korda |
|
| Kommentaarid: 363 loe/lisa |
   |
5 :: |
308 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M3rcury
HV kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Labukana
HV veteran

|
13.12.2007 01:30:57
|
|
|
| M3rcury kirjutas: |
| GS on üldse paljude asjadega viimane aeg puuse pannud... |
dno, see polnud ainult GS seekord, metacritic.com vms...
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M3rcury
HV kasutaja

|
13.12.2007 01:43:56
|
|
|
Ega ma ainult K&L ei mõtle, tegelt selle mängu kohta ma ei tea kas nad panid täppi või ei, sest ise pole mänginud, aga näiteks jonnis GS kui underground välja tuli ehk siis esimest korda Tuner autod NFS-is (need kes ei mäleta oli vanasti NFS-is exotic autod mida tuunida ei saanud) jonnisid et mäng on muutunud, nüüd jonnib GS et NFS ProStreet läks legaalse Street Race peale, jälle mäng on muutunud, ma ei tea kas GS on käinud legaalsetel võistlustel aga reklaam on üks suur asi seal ja GS jonnib et reklaami liiga palju jne. Mente pole jne. Mina ütlen et mingu jonnigu edasi ja mängigu Most Wantedit (sest see oli NFS-i parim osa) Sest mina olen küll ProStreediga väga õnnelik, mulle meeldibki reaalsus... Kasvõi sellepärast et mul vend sõidab reaal elus Dragi
_________________ Youtube: FranticM3rcury
Steam: Frantic M3rcury |
|
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
digivend
HV kasutaja
|
13.12.2007 02:15:46
|
|
|
| virx kirjutas: |
OK, otsustasin siis GS reviewi lugeda ja välja uurida põhjused miks seda mängu nii allahinnatakse.
|
GS enda reviewsi harva vaatan, ise piilun userite keskmist ratingut seal. Ja Lynch saab seal lausa peksa
Kui ikka tuhat kasutajat millegi kohta arvamuse avaldab, siis see keskmine päris õigeks osutub... MINULE. Olen hall mass
IMHO on GS enda "ametlik" review sama pointless nagu IMDB võtaks endale väikese kamba filmikriitikuid palgale ja siis iga filmi juures oleks suurelt selle pisikese grupi arvamus... ei ole pihta saanud, miks ei lasta seal user ratingu järgi asju sorteerida.
|
|
| Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
henri200
HV veteran
|
13.12.2007 08:22:38
|
|
|
digivend, õige. Võiks saada jah user ratingu järgi vaadata. Ise vaatan väga tihti selle järgi mänge.
Aga kui pikk siis see K&L on? (u mitu tundi)
|
|
   |
59 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XPsass
HV kasutaja
|
13.12.2007 09:24:08
|
|
|
henri200, palju need dual layer diskid ikka maksavad? 50 eeku? pohh kirjuta ära...ega see haiget ei tee
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
13.12.2007 10:49:15
|
|
|
Märkasin eile uues Lives ringi sorades, et saab tirida Farenheiti Keegi on tirinud? 2100mp maksab..
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
| Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
496 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jalutaja
HV kasutaja

|
13.12.2007 11:07:05
|
|
|
| digivend kirjutas: |
|
GS enda reviewsi harva vaatan, ise piilun userite keskmist ratingut seal. Ja Lynch saab seal lausa peksa
Kui ikka tuhat kasutajat millegi kohta arvamuse avaldab, siis see keskmine päris õigeks osutub... MINULE. Olen hall mass
IMHO on GS enda "ametlik" review sama pointless nagu IMDB võtaks endale väikese kamba filmikriitikuid palgale ja siis iga filmi juures oleks suurelt selle pisikese grupi arvamus... ei ole pihta saanud, miks ei lasta seal user ratingu järgi asju sorteerida. |
See userite madal hinne on sellepärast, et reviewer Jeff Gerstmann vallandati arvatavasti Kane & Lynch madala skoori pärast ja reklaami andjad pigistasid C-Neti. Ei tea kas tõsi, aga pea kõik nerdid ja noliferid leidsid, et nende inimõigusi on rikutud. Nii, et ilma background infota ei tasu ka tuhandeid usereid uskuda.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XPsass
HV kasutaja
|
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
13.12.2007 13:12:56
|
|
|
Kurat küll, ma pean ootama nädalet seda burnouti tõmmata. Noooooo
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
| Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
13.12.2007 14:17:28
|
|
|
| 2.Cover süsteem on peaaegu igas mängus ühesugune ja automaatne, ma ei saa aru miks just selles mängus see järsku probleemseks osutub? Et pidavat haakuma kohe kui seina lähedal oled, tegin mängu 2 korda läbi ja kordagi polnud taolist probleemi. |
Mismõttes ühesugune ja automaatne? Gears'is ja Rainbow Six: Vegas'es on cover'ile pühendatud eraldi nupp, mis on (ilmselgetel põhjustel) kordi intuitiivsem kui automaatne kleepimine, kus sul tuleb pidevalt loota, et sa lähened seinale selle just õige nurga alt mis võimaldaks su tüübil varjuda.
| Natuke rohkem mööda laseb kui muidu aga ise ei näinud kordagi vajadust coverit kasutada ka Hardiga läbides niiet millest nad räägivad. |
See taandab mängu ju GTA:SA tasemel olevaks kõmmutamiseks, enam-vähem.
_________________ It is easier to imagine the end of the world than the end of capitalism. -- nüüd saadaval ka eesti keeles |
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
henri200
HV veteran
|
13.12.2007 14:45:34
|
|
|
| XPsass kirjutas: |
henri200, palju need dual layer diskid ikka maksavad? 50 eeku? pohh kirjuta ära...ega see haiget ei tee  |
35.- maksab üks Philipsi oma.
Teeb küll haiget kui halb mäng on.
|
|
   |
59 |
|
| tagasi üles |
|
 |
virx
HV Guru
|
13.12.2007 14:50:37
|
|
|
| DODONPACHI, aga tegemist ongi ju action/möllu mänguga mitte R6 taolise passimise ja hiilimisega.Ja tahad öelda et SA on mõttetu kõmmutamine? see mäng meeldib ju teatavasti kõigile ja antud skoorgi 9.6 näitab seda et tegemist ongi just sellega mida tahetakse näha.Kui cover ei ole nagu GOWis siis pmst ei olegi tegemist arvestatava coveriga? Nagu ma juba ütlesin kui paljudes mängudes on see automaatne ja ei ole kunagi probleemiks olnud, nüüd järsku siis tehti häält ja moss moss et enam ei meeldi nii.Mis haiget juttu sa ajad et õige nurga alt, äkki proovid ennem ja siis ütled uuesti? Ei kleepu ta kuskil ise et segama hakkaks, jookse kus/kuidas tahad.Oled kindlasti mänginud mõnda Hitmani, mõtlesid kordki et krdi piix cover või midagi segab või kehvasti tehtud?
|
|
| Kommentaarid: 363 loe/lisa |
   |
5 :: |
308 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
13.12.2007 15:44:02
|
|
|
| DODONPACHI, aga tegemist ongi ju action/möllu mänguga mitte R6 taolise passimise ja hiilimisega. |
Gears on vägagi action ja möll mäng, ning seal töötab see mehaanika ülihästi. Ta on mängukogemuse tuum, tegelikult. RS:V on ka paras möll, tegelikult, rohkem kui ta eelkäijad.
| Ja tahad öelda et SA on mõttetu kõmmutamine? see mäng meeldib ju teatavasti kõigile ja antud skoorgi 9.6 näitab seda et tegemist ongi just sellega mida tahetakse näha. |
Peale gunplay ei ole GTA:SA'l ja K&L'il eriti midagi ühist, mistõttu on mängude tervikute võrdlemine kohatu. Pluss, GTA:SA's sai actionisse drive-by'sid ja Jetpack'e ja motikaid ja jumal teab mida lisada. K&L'i gunplay seevastu on nagu vertikaalsusega Wolfenstein + granaadid. Suurt midagi muud seal ei ole.
| Kui cover ei ole nagu GOWis siis pmst ei olegi tegemist arvestatava coveriga? |
RS:V cover erineb GoW'i omast ning töötab päris hästi. Paljudes FPS'ides puudub cover täielikult, ning nad on sellegipoolest head mängud.
| Nagu ma juba ütlesin kui paljudes mängudes on see automaatne ja ei ole kunagi probleemiks olnud, nüüd järsku siis tehti häält ja moss moss et enam ei meeldi nii. |
Maini neid mänge. See on siiras küsimus, sest peale MGS seeria ma ei tea eriti palju mänge kus cover süsteem on automaatne. Tihtipeale teda üldse pole, kuna alles GoW populariseeris seda.
Ahjaa, Second Sight'is oli vist ka? Või oli seal ikka nupp? Ei meenu. Second Sight mulle ka eriti ei meeldinud.
| Mis haiget juttu sa ajad et õige nurga alt, äkki proovid ennem ja siis ütled uuesti? |
Mängisin mängu läbi, mõlema endinguga lausa. Sest noh, kui cover välja arvata oli see mäng kohati üsna mõnus meelelahutus, ning üsna lühike ka. Lihtsalt, täishinda ta väärt ei ole.
| Ei kleepu ta kuskil ise et segama hakkaks, jookse kus/kuidas tahad.Oled kindlasti mänginud mõnda Hitmani, mõtlesid kordki et krdi piix cover või midagi segab või kehvasti tehtud? |
Ei mõelnud, Hitman'id mida mina mänginud olen (1 ja 2 ning natuke seda kõige viimast ka) on üsna metoodilised hiilimismängud olnud. Keskmes on sisse sulandumine ja võimalikult minimaalne tulistamine. See erineb kardinaalselt K&L'i mängustiilist.
Mu peamine probleem K&L'i mängides oli see, et ta ei töötanud tervikuna hästi -- justkui oleksid levelikujundajad, AI autorid ning mängu mehaanika autorid kõik asjad eraldi mullides valmis vorpinud ja alles hiljem vaadati, et kuidas kõik need asjad kokku sobivad ning koogelmoogli retsepti järgi segati nad kokku. Ma ei oska muud seletust leida sellele miks cover nii kohmakas on, miks AI kohati väga jubedalt lonkab ning miks mängus nii vähe interaktiivsust on.
Spoiler 
Aga see kallur oli faking kõva.
_________________ It is easier to imagine the end of the world than the end of capitalism. -- nüüd saadaval ka eesti keeles |
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sprocket
Aeg maha 60
|
13.12.2007 15:54:02
|
|
|
| XPsass kirjutas: |
henri200, palju need dual layer diskid ikka maksavad? 50 eeku? pohh kirjuta ära...ega see haiget ei tee  |
35.- maksab üks Philipsi oma.
Teeb küll haiget kui halb mäng on. |
.
Burnout Paradise demo on väljas jah.
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eyelids
Kreisi kasutaja
|
13.12.2007 16:47:49
|
|
|
haige mäng
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sprocket
Aeg maha 60
|
|
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xheix1712
HV Guru

|
13.12.2007 18:27:37
|
|
|
| Keegi oskab öelda , kaugel ma omdaega umbes olen mängus COD4 , said just see missioon seljatatud, kus sniperit tuli kanda ja 55 kaliibrise snipa üks vend maha lasta. Seega too sai tehtud ja hetkel järgmises missiooniga seal kus lennukile pean minema, tangid pazeriga hävitatud.
|
|
| Kommentaarid: 195 loe/lisa |
   |
175 |
|
| tagasi üles |
|
 |
henri200
HV veteran
|
13.12.2007 18:35:32
|
|
|
| xheix1712 kirjutas: |
| Keegi oskab öelda , kaugel ma omdaega umbes olen mängus COD4 , said just see missioon seljatatud, kus sniperit tuli kanda ja 55 kaliibrise snipa üks vend maha lasta. Seega too sai tehtud ja hetkel järgmises missiooniga seal kus lennukile pean minema, tangid pazeriga hävitatud. |
Ei saanud just sellest kirjeldusest aru aga mine peamenüüse sealt teine valik vist ja vaata mitmendas Act'is oled .
|
|
   |
59 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xheix1712
HV Guru

|
13.12.2007 18:36:53
|
|
|
| Ok:D
|
|
| Kommentaarid: 195 loe/lisa |
   |
175 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
13.12.2007 20:29:22
|
|
|
Burnout Paradise on jõhker Must Buy Julmad crashid tohutult suur linn tundub ka fullis olema.

_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
viimati muutis HDTanel 13.12.2007 20:42:01, muudetud 1 kord |
|
   |
496 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sprocket
Aeg maha 60
|
13.12.2007 20:41:38
|
|
|
| Igas automängus võiks selline car damage olla nagu Burnout Paradises.
|
|
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XPsass
HV kasutaja
|
13.12.2007 20:57:54
|
|
|
Kas jõnkab ka?Tegelt ausaltöeldes...EA ei olegi nii paha firma
|
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eyelids
Kreisi kasutaja
|
13.12.2007 21:13:23
|
|
|
ei... jõnka, lol
hea mäng on tõesti
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XPsass
HV kasutaja
|
13.12.2007 21:36:10
|
|
|
| Kellelgi 48 hour Gold live! kaarti on ...?...nuuksuk
|
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Stabby
Kreisi kasutaja
|
13.12.2007 21:55:51
|
|
|
Njah tundub, et peab ka nädal aega ootama
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
13.12.2007 22:06:21
|
|
|
argh kõik naudivad seda mängu minu friend listis.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M3rcury
HV kasutaja

|
13.12.2007 22:18:56
|
|
|
Ega kõik ka ei naudi Aga ma ei muretse kah, sest see oli juba mu Wanted listis enne kui kuulutati et demo tuleb, ise olen kõik burnoutid läbi mänginud ja iga mäng on läinud aina paremaks
_________________ Youtube: FranticM3rcury
Steam: Frantic M3rcury |
|
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XPsass
HV kasutaja
|
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
13.12.2007 22:28:20
|
|
|
| Flacko kirjutas: |
| argh kõik naudivad seda mängu minu friend listis. |
Ei
|
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Stabby
Kreisi kasutaja
|
13.12.2007 22:46:50
|
|
|
TÖÖTAB!
EDIT: jah demosi ei saa tõmmata
viimati muutis Stabby 13.12.2007 22:53:12, muudetud 2 korda |
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XPsass
HV kasutaja
|
13.12.2007 22:49:02
|
|
|
| Töötab , aga demosi ei saa ikka tõmamta.Trha.Netis saab vähemalt lasta!
|
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ny21k
HV kasutaja
|
13.12.2007 23:20:06
|
|
|
Seda juhul, kui AMD ei lähe pankrotti.
|
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
14.12.2007 01:12:59
|
|
|
| ny21k kirjutas: |
Seda juhul, kui AMD ei lähe pankrotti. |
Prose on ju Inteli oma
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
   |
496 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
14.12.2007 02:00:35
|
|
|
| Stabby kirjutas: |
TÖÖTAB!
EDIT: jah demosi ei saa tõmmata |
loltegin kohe 3 erinevat... sain 3 koodi
|
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ny21k
HV kasutaja
|
14.12.2007 09:05:42
|
|
|
| PlatoonSgtElias kirjutas: |
Prose on ju Inteli oma  |
Protsessor on IBM oma aga VideoProtsessor on ATI oma. AMD omab lihtsalt ATI firmamärkki.
Elitel juba 65Nm protsessor, kuid video prose veel 90Nm. Aga nemad mõtlevad 2009 aastast ja 32Nm.
|
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
14.12.2007 10:01:29
|
|
|
| Elitel juba 65Nm protsessor |
Mitte sellel, mis mul kodus on, muidu see ei teeks tolmuimeja häält
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
juurastaja
HV kasutaja

|
14.12.2007 11:26:20
|
|
|
| Ho Ho kirjutas: |
| Elitel juba 65Nm protsessor |
Mitte sellel, mis mul kodus on, muidu see ei teeks tolmuimeja häält  |
protsessor ei ole see mis teeb häält, dvd drive undab nagu loom
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XPsass
HV kasutaja
|
14.12.2007 11:32:13
|
|
|
muide , olen tähele pannud et peale 1-2h mängimist dvd drive enam ei unda , vaid on vaikne selline -mmmmmmm- mitte nagu -mwhahahw-
|
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
14.12.2007 11:39:20
|
|
|
| PlatoonSgtElias kirjutas: |
Prose on ju Inteli oma  |
Protsessor on IBM oma aga VideoProtsessor on ATI oma. AMD omab lihtsalt ATI firmamärkki.
Elitel juba 65Nm protsessor, kuid video prose veel 90Nm. Aga nemad mõtlevad 2009 aastast ja 32Nm. |
tohoo kurat, misajast prosed nüüd järsku ati/amd/ibm omad on?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pronto
Kreisi kasutaja

|
14.12.2007 11:48:39
|
|
|
X360 CPU on IBM-i oma ja GPU on AMD oma, mis siin keerulist on? Muide, Wii-l on sama värk, kuigi seal on kasutusel odavamad mudelid.
Mis AMD pankrotijuttu siin võhikud ajavad, sellest ma aru aga ei saa.
_________________ Magento arendused |
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|