Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360] Microsoft Xbox 360 arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 116, 117, 118 ... 560, 561, 562  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
henri200
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 12.12.2007 22:01:16 vasta tsitaadiga

Labukana kirjutas:
my bad, mõtlesin et sama inimene kes enne küsis, et kas cod4 või me, kui valima ei pea siis võib ju jah kõik asjad ära proovida icon_smile.gif

Ega nii ka pappi ei ole, et kirjutan suvalt Dual-layereid. Ikka peab mänge valima kah.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
digivend
HV kasutaja

sõnum 12.12.2007 22:18:42 vasta tsitaadiga

henri200 kirjutas:
Ega nii ka pappi ei ole, et kirjutan suvalt Dual-layereid. Ikka peab mänge valima kah.

tead nii ära nüüd küll ütle onju icon_biggrin.gif Dual-layer on ikka kordades odavam kui õige mäng........
originaali-collectorid lähevad selle peale kurjaks icon_smile.gif
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
eib
HV kasutaja
eib

sõnum 12.12.2007 22:22:55 vasta tsitaadiga

digivend kirjutas:
henri200 kirjutas:

tead nii ära nüüd küll ütle onju icon_biggrin.gif Dual-layer on ikka kordades odavam kui õige mäng........
originaali-collectorid lähevad selle peale kurjaks icon_smile.gif

It's called sarcasm. icon_wink.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
henri200
HV veteran

sõnum 12.12.2007 23:24:58 vasta tsitaadiga

Kuidas Medal of Honor Airbone xbox360 on?
tagasi üles
Alvaaro
HV Guru
Alvaaro

sõnum 12.12.2007 23:46:39 vasta tsitaadiga

henri200 kirjutas:

Normaalne mp on päris huvitav.
Kommentaarid: 217 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 3 :: 182
tagasi üles
henri200
HV veteran

sõnum 12.12.2007 23:54:54 vasta tsitaadiga

Alvaaro kirjutas:
henri200 kirjutas:

Normaalne mp on päris huvitav.

Aga SP?
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 13.12.2007 00:20:14 vasta tsitaadiga

SP on ka normaalne.
virx
HV Guru

sõnum 13.12.2007 00:38:05 vasta tsitaadiga

Labukana kirjutas:
henri200 kirjutas:

Ise olen ka mõelnud selle peale. Kas see on midagi Max Payne'i moodi?

igaksjuhuks enne kui ostad loe/vaata mõni review läbi, siiani pole see mäng just väga kiita saanud ja vaevalt kõik saidid niisama selle mängu kallal kiusavad lihtsalt...

OK, otsustasin siis GS reviewi lugeda ja välja uurida põhjused miks seda mängu nii allahinnatakse.

1.Saates oma crew rünnakule jah nad tõesti jooksevad liiga lähedale ja selleasemel et neist kasu oleks, tuleb neid hoopis ise aitama joosta ja enda elu ohtu seada.Aga sa võid kasutades mõnda muud käsku või üldse mitte midagi öelda ja automaatselt lasta tegutseda, - ja lasta minna neil sinna kuhu sa tahad ja sinna nad ka jäävad, niiet see pole mingisugune probleem.

2.Cover süsteem on peaaegu igas mängus ühesugune ja automaatne, ma ei saa aru miks just selles mängus see järsku probleemseks osutub? Et pidavat haakuma kohe kui seina lähedal oled, tegin mängu 2 korda läbi ja kordagi polnud taolist probleemi.Natuke rohkem mööda laseb kui muidu aga ise ei näinud kordagi vajadust coverit kasutada ka Hardiga läbides niiet millest nad räägivad.

3.Hahaha järjest huvitavamaks läheb, otsitakse meelega vigu või öeldakse et see on bad kuna on nii ja mulle ei meeldi nii.Et kui mõni crewist surmavalt haavata saab tuleb talle elustav süst teha ja kui sa ei jõua temani siis ta sureb.KUI PALJU ON MÄNGE KUS KEEGI SUREB KEDA SA PÄÄSTMA PEAD ÜHEST LASUST JA MÕTLED WTF TEMA PÄRAST SURIN MIS MA VALESTI TEGIN MULLE EI ANTUD TEIST VÕIMALUSTKI.Sa saad talle anda elustava süsti ja mäng läheb edasi, ei ole siis hea? et ei pea kohe levelit uuesti alustama kuskilt X kohast.Team hoiab ennast automaatselt koos kui käsklusi ei anna ja kui annadki, suuna nad alati endaga kaasa tulema ja kõik on parimas korras.Saad niipalju elustavaid süste neilt küsida kui lubatud on ehk tavaliselt 2-3, kui abi peaks vaja minema.Süsti tullakse tegema mistahes möllus ja keegi ei löö mööda icon_smile.gif.Samuti antakse piisavalt kaua aega kui seda teha saab.Healt Meter on virtuaalselt olemas, pilt läheb järjest punasemaks kui pihta saad.

4.Jälle nipet näpet, kui süsti tehakse pole midagi käes või ropendatakse liiga palju.Kohati pole frame rate korras, millises mängus on? või üksikud lõpetamata tekstuurid, mida suure otsimise peale leiad või tähele ei pane ja mis otseselt mängimist ei sega.ME-s tegelased lausa võluvad kohale kui uus koht/pilt kuvatakse aga seal ei ole see probleem ja öeldakse GOTY.

Graafika (ütlen mina), tegelaste väljanägemine, voice acting ja soundtrackid on tasemel ütleb GS.Mäng on tõesti natuke liiga lühike aga pakub samas viimasepeal actionit ja pidevalt keskpunktis olemist mitte niisama ringi uitamist.Kui mõned naljakad bugib välja arvata jääb see mäng ikkagi maitse asjaks kui soovituseks ja ei ole just palju ühte ja sama mängu mitu korda läbinud.MP ei oska kommenteerida, pole proovinud ja kokkuvõttes 4 väljamõeldud probleemi annabki tulemuseks ainult 6.0? Gerstmann võttis taskust kalkulaatori välja ja nii see skoor sündiski tundub 10-4 thumbs_up.gif thumbs_up.gif

viimati muutis virx 13.12.2007 01:56:19, muudetud 3 korda
Kommentaarid: 363 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 308
tagasi üles
M3rcury
HV kasutaja
M3rcury

sõnum 13.12.2007 00:39:22 vasta tsitaadiga

GS on üldse paljude asjadega viimane aeg puuse pannud...
tagasi üles
Labukana
HV veteran
Labukana

sõnum 13.12.2007 01:30:57 vasta tsitaadiga

M3rcury kirjutas:
GS on üldse paljude asjadega viimane aeg puuse pannud...

dno, see polnud ainult GS seekord, metacritic.com vms...
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
M3rcury
HV kasutaja
M3rcury

sõnum 13.12.2007 01:43:56 vasta tsitaadiga

Ega ma ainult K&L ei mõtle, tegelt selle mängu kohta ma ei tea kas nad panid täppi või ei, sest ise pole mänginud, aga näiteks jonnis GS kui underground välja tuli ehk siis esimest korda Tuner autod NFS-is (need kes ei mäleta oli vanasti NFS-is exotic autod mida tuunida ei saanud) jonnisid et mäng on muutunud, nüüd jonnib GS et NFS ProStreet läks legaalse Street Race peale, jälle mäng on muutunud, ma ei tea kas GS on käinud legaalsetel võistlustel aga reklaam on üks suur asi seal ja GS jonnib et reklaami liiga palju jne. Mente pole jne. Mina ütlen et mingu jonnigu edasi ja mängigu Most Wantedit (sest see oli NFS-i parim osa) Sest mina olen küll ProStreediga väga õnnelik, mulle meeldibki reaalsus... Kasvõi sellepärast et mul vend sõidab reaal elus Dragi
tagasi üles
digivend
HV kasutaja

sõnum 13.12.2007 02:15:46 vasta tsitaadiga

virx kirjutas:

OK, otsustasin siis GS reviewi lugeda ja välja uurida põhjused miks seda mängu nii allahinnatakse.

GS enda reviewsi harva vaatan, ise piilun userite keskmist ratingut seal. Ja Lynch saab seal lausa peksa icon_smile.gif
Kui ikka tuhat kasutajat millegi kohta arvamuse avaldab, siis see keskmine päris õigeks osutub... MINULE. Olen hall mass icon_smile.gif

IMHO on GS enda "ametlik" review sama pointless nagu IMDB võtaks endale väikese kamba filmikriitikuid palgale ja siis iga filmi juures oleks suurelt selle pisikese grupi arvamus... ei ole pihta saanud, miks ei lasta seal user ratingu järgi asju sorteerida.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
henri200
HV veteran

sõnum 13.12.2007 08:22:38 vasta tsitaadiga

digivend, õige. Võiks saada jah user ratingu järgi vaadata. Ise vaatan väga tihti selle järgi mänge.

Aga kui pikk siis see K&L on? (u mitu tundi)
tagasi üles
XPsass
HV kasutaja

sõnum 13.12.2007 09:24:08 vasta tsitaadiga

henri200, palju need dual layer diskid ikka maksavad? 50 eeku? pohh kirjuta ära...ega see haiget ei tee icon_razz.gif
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 13.12.2007 10:49:15 vasta tsitaadiga

Märkasin eile uues Lives ringi sorades, et saab tirida Farenheiti icon_eek.gif Keegi on tirinud? 2100mp maksab..
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Jalutaja
HV kasutaja
Jalutaja

sõnum 13.12.2007 11:07:05 vasta tsitaadiga

digivend kirjutas:
virx kirjutas:

GS enda reviewsi harva vaatan, ise piilun userite keskmist ratingut seal. Ja Lynch saab seal lausa peksa icon_smile.gif
Kui ikka tuhat kasutajat millegi kohta arvamuse avaldab, siis see keskmine päris õigeks osutub... MINULE. Olen hall mass icon_smile.gif

IMHO on GS enda "ametlik" review sama pointless nagu IMDB võtaks endale väikese kamba filmikriitikuid palgale ja siis iga filmi juures oleks suurelt selle pisikese grupi arvamus... ei ole pihta saanud, miks ei lasta seal user ratingu järgi asju sorteerida.

See userite madal hinne on sellepärast, et reviewer Jeff Gerstmann vallandati arvatavasti Kane & Lynch madala skoori pärast ja reklaami andjad pigistasid C-Neti. Ei tea kas tõsi, aga pea kõik nerdid ja noliferid leidsid, et nende inimõigusi on rikutud. Nii, et ilma background infota ei tasu ka tuhandeid usereid uskuda.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
XPsass
HV kasutaja

sõnum 13.12.2007 12:44:46 vasta tsitaadiga

Hmm...nüüd vallandatakse inimesi madalate skooride eest?

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 13.12.2007 13:12:56 vasta tsitaadiga

Kurat küll, ma pean ootama nädalet seda burnouti tõmmata. Noooooo
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 13.12.2007 14:17:28 vasta tsitaadiga

virx kirjutas:
2.Cover süsteem on peaaegu igas mängus ühesugune ja automaatne, ma ei saa aru miks just selles mängus see järsku probleemseks osutub? Et pidavat haakuma kohe kui seina lähedal oled, tegin mängu 2 korda läbi ja kordagi polnud taolist probleemi.

Mismõttes ühesugune ja automaatne? Gears'is ja Rainbow Six: Vegas'es on cover'ile pühendatud eraldi nupp, mis on (ilmselgetel põhjustel) kordi intuitiivsem kui automaatne kleepimine, kus sul tuleb pidevalt loota, et sa lähened seinale selle just õige nurga alt mis võimaldaks su tüübil varjuda.
virx kirjutas:
Natuke rohkem mööda laseb kui muidu aga ise ei näinud kordagi vajadust coverit kasutada ka Hardiga läbides niiet millest nad räägivad.

See taandab mängu ju GTA:SA tasemel olevaks kõmmutamiseks, enam-vähem.

henri200
HV veteran

sõnum 13.12.2007 14:45:34 vasta tsitaadiga

XPsass kirjutas:
henri200, palju need dual layer diskid ikka maksavad? 50 eeku? pohh kirjuta ära...ega see haiget ei tee icon_razz.gif

35.- maksab üks Philipsi oma.

Teeb küll haiget kui halb mäng on.
tagasi üles
virx
HV Guru

sõnum 13.12.2007 14:50:37 vasta tsitaadiga

DODONPACHI, aga tegemist ongi ju action/möllu mänguga mitte R6 taolise passimise ja hiilimisega.Ja tahad öelda et SA on mõttetu kõmmutamine? see mäng meeldib ju teatavasti kõigile ja antud skoorgi 9.6 näitab seda et tegemist ongi just sellega mida tahetakse näha.Kui cover ei ole nagu GOWis siis pmst ei olegi tegemist arvestatava coveriga? Nagu ma juba ütlesin kui paljudes mängudes on see automaatne ja ei ole kunagi probleemiks olnud, nüüd järsku siis tehti häält ja moss moss et enam ei meeldi nii.Mis haiget juttu sa ajad et õige nurga alt, äkki proovid ennem ja siis ütled uuesti? Ei kleepu ta kuskil ise et segama hakkaks, jookse kus/kuidas tahad.Oled kindlasti mänginud mõnda Hitmani, mõtlesid kordki et krdi piix cover või midagi segab või kehvasti tehtud?
Kommentaarid: 363 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 308
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 13.12.2007 15:44:02 vasta tsitaadiga

virx kirjutas:
DODONPACHI, aga tegemist ongi ju action/möllu mänguga mitte R6 taolise passimise ja hiilimisega.

Gears on vägagi action ja möll mäng, ning seal töötab see mehaanika ülihästi. Ta on mängukogemuse tuum, tegelikult. RS:V on ka paras möll, tegelikult, rohkem kui ta eelkäijad.
virx kirjutas:
Ja tahad öelda et SA on mõttetu kõmmutamine? see mäng meeldib ju teatavasti kõigile ja antud skoorgi 9.6 näitab seda et tegemist ongi just sellega mida tahetakse näha.

Peale gunplay ei ole GTA:SA'l ja K&L'il eriti midagi ühist, mistõttu on mängude tervikute võrdlemine kohatu. Pluss, GTA:SA's sai actionisse drive-by'sid ja Jetpack'e ja motikaid ja jumal teab mida lisada. K&L'i gunplay seevastu on nagu vertikaalsusega Wolfenstein + granaadid. Suurt midagi muud seal ei ole.
virx kirjutas:
Kui cover ei ole nagu GOWis siis pmst ei olegi tegemist arvestatava coveriga?

RS:V cover erineb GoW'i omast ning töötab päris hästi. Paljudes FPS'ides puudub cover täielikult, ning nad on sellegipoolest head mängud.
virx kirjutas:
Nagu ma juba ütlesin kui paljudes mängudes on see automaatne ja ei ole kunagi probleemiks olnud, nüüd järsku siis tehti häält ja moss moss et enam ei meeldi nii.

Maini neid mänge. See on siiras küsimus, sest peale MGS seeria ma ei tea eriti palju mänge kus cover süsteem on automaatne. Tihtipeale teda üldse pole, kuna alles GoW populariseeris seda.

Ahjaa, Second Sight'is oli vist ka? Või oli seal ikka nupp? Ei meenu. Second Sight mulle ka eriti ei meeldinud.
virx kirjutas:
Mis haiget juttu sa ajad et õige nurga alt, äkki proovid ennem ja siis ütled uuesti?

Mängisin mängu läbi, mõlema endinguga lausa. Sest noh, kui cover välja arvata oli see mäng kohati üsna mõnus meelelahutus, ning üsna lühike ka. Lihtsalt, täishinda ta väärt ei ole.
virx kirjutas:
Ei kleepu ta kuskil ise et segama hakkaks, jookse kus/kuidas tahad.Oled kindlasti mänginud mõnda Hitmani, mõtlesid kordki et krdi piix cover või midagi segab või kehvasti tehtud?

Ei mõelnud, Hitman'id mida mina mänginud olen (1 ja 2 ning natuke seda kõige viimast ka) on üsna metoodilised hiilimismängud olnud. Keskmes on sisse sulandumine ja võimalikult minimaalne tulistamine. See erineb kardinaalselt K&L'i mängustiilist.

Mu peamine probleem K&L'i mängides oli see, et ta ei töötanud tervikuna hästi -- justkui oleksid levelikujundajad, AI autorid ning mängu mehaanika autorid kõik asjad eraldi mullides valmis vorpinud ja alles hiljem vaadati, et kuidas kõik need asjad kokku sobivad ning koogelmoogli retsepti järgi segati nad kokku. Ma ei oska muud seletust leida sellele miks cover nii kohmakas on, miks AI kohati väga jubedalt lonkab ning miks mängus nii vähe interaktiivsust on.

Spoiler Spoiler Spoiler

Sprocket
Aeg maha 60

sõnum 13.12.2007 15:54:02 vasta tsitaadiga

henri200 kirjutas:
XPsass kirjutas:

35.- maksab üks Philipsi oma.

Teeb küll haiget kui halb mäng on.

icon_neutral.gif .

Burnout Paradise demo on väljas jah.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 26
tagasi üles
eyelids
Kreisi kasutaja

sõnum 13.12.2007 16:47:49 vasta tsitaadiga

haige mäng icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
Sprocket
Aeg maha 60

sõnum 13.12.2007 17:14:53 vasta tsitaadiga

Greenpeace AD icon_smile.gif .

http://www.gametrailers.com/player/usermovies/145283.html?playlist=featured
tagasi üles
xheix1712
HV Guru
xheix1712

sõnum 13.12.2007 18:27:37 vasta tsitaadiga

Keegi oskab öelda , kaugel ma omdaega umbes olen mängus COD4 , said just see missioon seljatatud, kus sniperit tuli kanda ja 55 kaliibrise snipa üks vend maha lasta. Seega too sai tehtud ja hetkel järgmises missiooniga seal kus lennukile pean minema, tangid pazeriga hävitatud.
Kommentaarid: 195 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 175
tagasi üles
henri200
HV veteran

sõnum 13.12.2007 18:35:32 vasta tsitaadiga

xheix1712 kirjutas:
Keegi oskab öelda , kaugel ma omdaega umbes olen mängus COD4 , said just see missioon seljatatud, kus sniperit tuli kanda ja 55 kaliibrise snipa üks vend maha lasta. Seega too sai tehtud ja hetkel järgmises missiooniga seal kus lennukile pean minema, tangid pazeriga hävitatud.

Ei saanud just sellest kirjeldusest aru aga mine peamenüüse sealt teine valik vist ja vaata mitmendas Act'is oled icon_wink.gif.
tagasi üles
xheix1712
HV Guru
xheix1712

sõnum 13.12.2007 18:36:53 vasta tsitaadiga

Ok:D
Kommentaarid: 195 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 175
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 13.12.2007 20:29:22 vasta tsitaadiga

Burnout Paradise on jõhker icon_eek.gif Must Buy thumbs_up.gif Julmad crashid icon_biggrin.gif tohutult suur linn tundub ka fullis olema.

viimati muutis HDTanel 13.12.2007 20:42:01, muudetud 1 kord
tagasi üles
Sprocket
Aeg maha 60

sõnum 13.12.2007 20:41:38 vasta tsitaadiga

Igas automängus võiks selline car damage olla nagu Burnout Paradises.
tagasi üles
XPsass
HV kasutaja

sõnum 13.12.2007 20:57:54 vasta tsitaadiga

Kas jõnkab ka?Tegelt ausaltöeldes...EA ei olegi nii paha firma icon_razz.gif
tagasi üles
eyelids
Kreisi kasutaja

sõnum 13.12.2007 21:13:23 vasta tsitaadiga

ei... jõnka, lol icon_biggrin.gif
hea mäng on tõesti thumbs_up.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
XPsass
HV kasutaja

sõnum 13.12.2007 21:36:10 vasta tsitaadiga

Kellelgi 48 hour Gold live! kaarti on ...?...nuuksuk
tagasi üles
Stabby
Kreisi kasutaja

sõnum 13.12.2007 21:55:51 vasta tsitaadiga

Njah tundub, et peab ka nädal aega ootama icon_mad.gif
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 13.12.2007 22:06:21 vasta tsitaadiga

argh kõik naudivad seda mängu minu friend listis.
M3rcury
HV kasutaja
M3rcury

sõnum 13.12.2007 22:18:56 vasta tsitaadiga

Ega kõik ka ei naudi icon_lol.gif Aga ma ei muretse kah, sest see oli juba mu Wanted listis enne kui kuulutati et demo tuleb, ise olen kõik burnoutid läbi mänginud ja iga mäng on läinud aina paremaks icon_razz1.gif
tagasi üles
XPsass
HV kasutaja

sõnum 13.12.2007 22:26:10 vasta tsitaadiga

Tasuta 48 Hour Gold ?! - http://www.keepingittwisted.com/xbox_register.aspx .Regage ära , arvatavasti kaotate , siis peaksite saama koodi.
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 13.12.2007 22:28:20 vasta tsitaadiga

Flacko kirjutas:
argh kõik naudivad seda mängu minu friend listis.
Ei
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
Stabby
Kreisi kasutaja

sõnum 13.12.2007 22:46:50 vasta tsitaadiga

XPsass kirjutas:
Tasuta 48 Hour Gold ?! - http://www.keepingittwisted.com/xbox_register.aspx .Regage ära , arvatavasti kaotate , siis peaksite saama koodi.

TÖÖTAB!

EDIT: jah demosi ei saa tõmmata

viimati muutis Stabby 13.12.2007 22:53:12, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
XPsass
HV kasutaja

sõnum 13.12.2007 22:49:02 vasta tsitaadiga

Töötab , aga demosi ei saa ikka tõmamta.Trha.Netis saab vähemalt lasta!
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 13.12.2007 22:53:06 vasta tsitaadiga

Xbox 360 goes 32nm in 2009?
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
ny21k
HV kasutaja

sõnum 13.12.2007 23:20:06 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:

Seda juhul, kui AMD ei lähe pankrotti.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 14.12.2007 01:12:59 vasta tsitaadiga

ny21k kirjutas:
Skeptik kirjutas:

Prose on ju Inteli oma icon_confused.gif

tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 14.12.2007 02:00:35 vasta tsitaadiga

Stabby kirjutas:
XPsass kirjutas:

TÖÖTAB!

EDIT: jah demosi ei saa tõmmata

loltegin kohe 3 erinevat... sain 3 koodi

ny21k
HV kasutaja

sõnum 14.12.2007 09:05:42 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:
ny21k kirjutas:
Skeptik kirjutas:

Protsessor on IBM oma aga VideoProtsessor on ATI oma. AMD omab lihtsalt ATI firmamärkki.
Elitel juba 65Nm protsessor, kuid video prose veel 90Nm. Aga nemad mõtlevad 2009 aastast ja 32Nm.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 14.12.2007 10:01:29 vasta tsitaadiga

ny21k kirjutas:
Elitel juba 65Nm protsessor
Mitte sellel, mis mul kodus on, muidu see ei teeks tolmuimeja häält icon_smile.gif
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 87
tagasi üles
juurastaja
HV kasutaja
juurastaja

sõnum 14.12.2007 11:26:20 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
ny21k kirjutas:
Elitel juba 65Nm protsessor
Mitte sellel, mis mul kodus on, muidu see ei teeks tolmuimeja häält icon_smile.gif

protsessor ei ole see mis teeb häält, dvd drive undab nagu loom
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
XPsass
HV kasutaja

sõnum 14.12.2007 11:32:13 vasta tsitaadiga

muide , olen tähele pannud et peale 1-2h mängimist dvd drive enam ei unda , vaid on vaikne selline -mmmmmmm- mitte nagu -mwhahahw- icon_razz.gif
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 14.12.2007 11:39:20 vasta tsitaadiga

ny21k kirjutas:
PlatoonSgtElias kirjutas:
ny21k kirjutas:
Skeptik kirjutas:

Protsessor on IBM oma aga VideoProtsessor on ATI oma. AMD omab lihtsalt ATI firmamärkki.
Elitel juba 65Nm protsessor, kuid video prose veel 90Nm. Aga nemad mõtlevad 2009 aastast ja 32Nm.

tohoo kurat, misajast prosed nüüd järsku ati/amd/ibm omad on?

tagasi üles
pronto
Kreisi kasutaja
pronto

sõnum 14.12.2007 11:48:39 vasta tsitaadiga

X360 CPU on IBM-i oma ja GPU on AMD oma, mis siin keerulist on? Muide, Wii-l on sama värk, kuigi seal on kasutusel odavamad mudelid.

Mis AMD pankrotijuttu siin võhikud ajavad, sellest ma aru aga ei saa.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360] Microsoft Xbox 360 arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 116, 117, 118 ... 560, 561, 562  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.