Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] SONY PlayStation 3 arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 434, 435, 436  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
thaarv
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 07.12.2007 18:53:16 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif Ise ootan ka gta 4 palju palju. tahaks näha kuidas xnoksidel se töötab:D
Muidu kellelgi high velocity bowling on? Et nagu mis muljed .
Muidu kuidas seda osta saaks?
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Labukana
HV veteran
Labukana

sõnum 07.12.2007 19:49:06 vasta tsitaadiga

thaarv kirjutas:
icon_biggrin.gif Ise ootan ka gta 4 palju palju. tahaks näha kuidas xnoksidel se töötab:D
Muidu kellelgi high velocity bowling on? Et nagu mis muljed .
Muidu kuidas seda osta saaks?

teed omale konto usasse, otsid omale mingi toimiva usa aadressi, kasutad oma krediitkaarti ja lisad rahasi 5 dollari kaupa, siis ei kontrollita seda, kas krediitkaardi aadress klapib sellega mida regamisel kasutasid. dno ehk mingid muud variandid lihtsamad aga ise nii pea kõik võimaliku kokku ostnud. pain tundub ka lahe, peaks ehk nädalavahetusel uusi asju ostma jälle.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
thaarv
HV kasutaja

sõnum 07.12.2007 21:41:43 vasta tsitaadiga

okei. Ütle mulle kui oled midagi ostnud.Tahan lihstalt teada kas väärt;)
tagasi üles
Olaf

Olaf

sõnum 08.12.2007 15:56:20 vasta tsitaadiga

Nii huvi pärast uurin veidi maad.

Tähendab, esiteks kuidas puldil akudega on? Lugesin kiirelt midagi, et igapäevaselt vahetatavad need pole, seega on akud koheselt sisse ehitatud? Kaua nad mängides vastu peavad, ehk kui tihti laadima peab?
Kas see SIXAXIS või mis ta oligi, on siis see sama kallutamise efekt? On see kallutamine võimalik ka ilma juhtmeta? Või vajab ta suuremat toidet ja seega puldi akult ta ei tööta?

Teame kõik seda, et iga aku hakkab ajapikku surema, kaua puldil akud vastu peavad? Kui nad on jäädavalt otsa saanud, siis kuidas vahetusega on, annab ikka kuidagi vahetada või peab uue puldi ostma?

Lisaks on paljudel kohtades müügil komplektid. PS3+Mäng(ud)+Lisa pult. Kas sealsel lisa puldil on laadimis juhe koheselt kaasas või mitte?
Pikk see juhe üldse on? Mõtlen, et kui mängimise ajal saab aku tühjaks, siis kui ligidale ma konsoolile istuma pean, et laadida ja edasi mängida?

O.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 08.12.2007 17:26:21 vasta tsitaadiga

Olaf kirjutas:
Nii huvi pärast uurin veidi maad.

Tähendab, esiteks kuidas puldil akudega on? Lugesin kiirelt midagi, et igapäevaselt vahetatavad need pole, seega on akud koheselt sisse ehitatud? Kaua nad mängides vastu peavad, ehk kui tihti laadima peab?
Kas see SIXAXIS või mis ta oligi, on siis see sama kallutamise efekt? On see kallutamine võimalik ka ilma juhtmeta? Või vajab ta suuremat toidet ja seega puldi akult ta ei tööta?

Teame kõik seda, et iga aku hakkab ajapikku surema, kaua puldil akud vastu peavad? Kui nad on jäädavalt otsa saanud, siis kuidas vahetusega on, annab ikka kuidagi vahetada või peab uue puldi ostma?

Lisaks on paljudel kohtades müügil komplektid. PS3+Mäng(ud)+Lisa pult. Kas sealsel lisa puldil on laadimis juhe koheselt kaasas või mitte?
Pikk see juhe üldse on? Mõtlen, et kui mängimise ajal saab aku tühjaks, siis kui ligidale ma konsoolile istuma pean, et laadida ja edasi mängida?

O.

kui igapäev kõvasti no lifeda siis mingi 3 päeva ikka peab.jah sixaxsis töötab nii juhtmega kui ka ilma.akude vahetamise kohta ei tea ma midagi.endal pult aasta aega vana ei ütlex küll et aku eluiga vähenenud.laadimis juhe on jah kahjuks 1,5m ainult.aga sa võid poest pikema osta neid on müügil .komplektis on kindlalt 1 juhe kaasas.ja puldile sobib veel nt digi fotoga juhe ja isegi osade mp3 mängjate omad.
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
Ohohh
Kreisi kasutaja
Ohohh

sõnum 08.12.2007 17:48:40 vasta tsitaadiga

Olaf kirjutas:

Mul oli kaasas ainult üks üsna lühike laadimisjuhe. Aga tegelikult ei ole see probleem, sest kui üks pult laeb, saad teist kasutada ning kui tühjaks saab, siis teed vahetuse.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Olaf

Olaf

sõnum 08.12.2007 17:57:03 vasta tsitaadiga

Ohohh kirjutas:
Olaf kirjutas:

Mul oli kaasas ainult üks üsna lühike laadimisjuhe. Aga tegelikult ei ole see probleem, sest kui üks pult laeb, saad teist kasutada ning kui tühjaks saab, siis teed vahetuse.

Järgmiseks küsimuseks oleks, et kaua üks pult laeb?
Ja kuidas on PS3 müraga? Xbox 360 teeb jubedat häält.
Plaanis uuesti konsool osta, nüüd on kerge dilemma, et kumb valida, kas Xbox 360 või PS3 ..

Aga hea küll, teie, kes te olete omale PS3 muretsenud. Kahetse ka natuke oma ostu, et oleks võinud ikka Xbox 360 soetada või mitte?
Neelakem alla oma tugev fännboilisus ja öelgem kuidas asi on?
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
red_devil
HV kasutaja
red_devil

sõnum 08.12.2007 18:08:59 vasta tsitaadiga

Olaf kirjutas:

...
Plaanis uuesti konsool osta, nüüd on kerge dilemma, et kumb valida, kas Xbox 360 või PS3 ..

Aga hea küll, teie, kes te olete omale PS3 muretsenud. Kahetse ka natuke oma ostu, et oleks võinud ikka Xbox 360 soetada või mitte?

Mina olin pool aastat tagasi sama dileema ees, otsustasin ps3 kasuks ja ei kahetse. Miks valisin ps3: sisse ehitatud wifi, tasuta online mängimine, blu-ray ja töökindlus. Ps3-l on küll väiksem mänguvalik, aga kuna ma olen suur metal gear solid ja final fantasy fan ning halo mind kohe üldse ei huvita, minu maitse järgi on mänguvalik ps3-l isegi parem.

ps: ps3 teeb tunduvalt vähem häält kui X360
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
pronto
Kreisi kasutaja
pronto

sõnum 08.12.2007 18:54:07 vasta tsitaadiga

Lisaks on sul veel ajamasin olemas. See on kah boonus.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
XR
HV Guru
XR

sõnum 08.12.2007 18:59:51 vasta tsitaadiga

ma sain suht hiljuti alles ühe minu jaoks väga suure Xbox360 miinuse teada.

Ta raip ei toeta Logitech G25 rooli thumbs_down.gif

Täielik lurr ju.

Labukana
HV veteran
Labukana

sõnum 08.12.2007 19:03:58 vasta tsitaadiga

Olaf kirjutas:
Ohohh kirjutas:
Olaf kirjutas:

ps3 ei tee xbox360 kõrval piiksugi häält tbh. kuigi pikema mängimise järel ikka natuke annab märku endast :) aga kui kõlaritest vähegi heli tuleb siis see summutab selle ära igatahes.
ei kahetse kah oma ostu, igati väärt masin minuarust. poleks mul ps3 juba märtsist saadik siis praegu unchartedi jms asjade jaoks ostaksin raudselt selle :)
kahetsen, et mul pole rohkem vaba aega, muidu ehk ostaks x360'e kah on ju sellelegi väärt mänge, aga ps3 hetkel rahuldab mu mängimisvajadused :)
tagasi üles
Eric80
HV kasutaja
Eric80

sõnum 08.12.2007 19:16:34 vasta tsitaadiga

Suvel kui toas oli 24 C sooja , siis PS3 lärmas küll päris kõva heliga ! Aga mingeid probleeme sellega küll ei näinud thumbs_up.gif . Vuhisemine viskas pikapeale üle icon_confused.gif Muidu päris vaikne kui norm temp toas olemas . icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 08.12.2007 19:25:07 vasta tsitaadiga

Olaf kirjutas:

Tänan pakkumast, aga ei. Teadsin ju, mida ostan, illusioone endale ei loonud.

Olaf kirjutas:

Mes?
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Ohohh
Kreisi kasutaja
Ohohh

sõnum 08.12.2007 20:32:08 vasta tsitaadiga

Olaf kirjutas:

Laadimisaeg peaks ikka lühem olema kui mängimisaeg.
tsitaat:

Kui folding@home (geeniuuringute programm) käib ja tuba on vaikne (näiteks öösel), siis tundub müra tase ikka üsna suur. Samas mängimisel ei häiri, sest kui kõlaritest vähegi heli tuleb, siis see summutab PS3 ventilaatori müra. Filmi vaatamine võtab ilmselt vähem energiat, sest sel ajal on vent tunduvalt vaiksem kui mängides või folding@home lahendades.

YouTubes mõned näitavad, et nende PS3 on ka peale mõnda tundi folding@home jooksutamist täiesti hääletud... Ma ei tea, kas see on mingi fanboyde pettus või on euroopa versioon lihtsalt häälekam (või on nende toa temperatuur 10 kraadi icon_rolleyes.gif ).
tsitaat:

Üks põhjus, miks ma kohe kindlasti oma ostu ei kahetse on XBox360 töökindluse probleemid. Ma tõesti ei viitsi garantiiga jahmerdada.
Samal põhjusel ostsin ka äriklassi sülearvuti, kuigi sama raha eest oleks saanud Ordist või K-Arvutisalongist palju võimsama läpaka (kuigi sellega pean ma ikkagi varsti garantiisse minema, sest ID-kaardi lugeja ütles üles icon_evil.gif).
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Wilts
HV veteran

sõnum 09.12.2007 02:48:19 vasta tsitaadiga

Olaf kirjutas:

rohkem nagu nende kahe fännboid siin

1. GT
2. Tekken

põhiliselt muu ei koti eriti... teeks naad eraldi konsooli nende jaoks ostaks selle icon_lol.gif

Eelmistega (ps1 ja 2) pole probleeme olnud.. kuigi vennad taovad ikka 6h+ tekkenit järjest nii, et puldid saavad päris hästi itsi.
Juhtmeta puldid on lahedad... päris meeldib, et ei pea seda jälgima pidevalt (vbla on ka xbox´il juhtmeta ei ole uurind)
Osa PS2 mänge ei funkka normaalselt see käis nats närvidele.
Ja see interneti poe värk oli nats pettumis.. aga ega naad seal midagi normaalset nagunii ei müü...
peale tekkeni... seda ei sanud kätte.. ajas vihale.

nüüd olen seda teemat juba 2h ketrand aga ei jää silma link kus tegi puust ja punaseks kataloogi nimede paneku jms. kui tahad CD või mälupulgaga faile sõõta PS´ile
tagasi üles
virx
HV Guru

sõnum 09.12.2007 03:16:12 vasta tsitaadiga

XR kirjutas:

Täielik lurr ju.

360-le vähe roole? Originaal MS ja kümmekond third-partyt, kui üksi ei meeldi on juba kasutaja viga ja samas ei maksa need ka 3-4k nagu G25.Milleks see G nii eriline on et peab olema?
Kommentaarid: 363 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 308
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 09.12.2007 07:44:15 vasta tsitaadiga

ps3 puldi aku laeb kuskil 3,5h kui nii tühi et kustub täiesti ära.
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
thaarv
HV kasutaja

sõnum 09.12.2007 11:03:28 vasta tsitaadiga

virx kirjutas:
XR kirjutas:

Täielik lurr ju.

360-le vähe roole? Originaal MS ja kümmekond third-partyt, kui üksi ei meeldi on juba kasutaja viga ja samas ei maksa need ka 3-4k nagu G25.Milleks see G nii eriline on et peab olema?

äkki tal on G25 , või talle meeldib see kõige rohkem.
tagasi üles
Labukana
HV veteran
Labukana

sõnum 09.12.2007 11:08:15 vasta tsitaadiga

ahjaa, videoplaneti filmipoodidesse on tekkind mingi kogus bluray filme, 299 eeku tükk olid need seal vist, ca. 20 tk. oli neid seal ja filmid teised kui need paar mida ma varem onoffides jms kohtades näinud olen.
tagasi üles
thaarv
HV kasutaja

sõnum 09.12.2007 12:16:37 vasta tsitaadiga

Labukana kirjutas:
ahjaa, videoplaneti filmipoodidesse on tekkind mingi kogus bluray filme, 299 eeku tükk olid need seal vist, ca. 20 tk. oli neid seal ja filmid teised kui need paar mida ma varem onoffides jms kohtades näinud olen.

Blu ray hakkab juba vaikselt samamoodi levima nagu kunagi DVD.
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 09.12.2007 12:21:34 vasta tsitaadiga

Olaf kirjutas:

Endal kuskil 3 tunni kanti täis laadind ja nagu eespool öeldi siis kuskil 3 päeva peab aga selleks tuleb ikka vägakõvasti taguda ehk siis pmst ommikust hilja õhtani.

Olaf kirjutas:
Ei kahetse midagi. Nagu red_devil ütles siis ostis teatud pelade pärast eelkõige (nagu ma ka isegi) ja samuti nagu ka vabarna ütles siis teadis mida ostis ja mingeid imeillusioone polnud. IMHO eelkõige ongi konsooli ostes endale oluline selgekls teha ehk siis just kas on teatud mängueelistusi jne.

Ohohh kirjutas:
YouTubes mõned näitavad, et nende PS3 on ka peale mõnda tundi folding@home jooksutamist täiesti hääletud... Ma ei tea, kas see on mingi fanboyde pettus või on euroopa versioon lihtsalt häälekam (või on nende toa temperatuur 10 kraadi icon_rolleyes.gif )
PS3'el on mingi vidur süsteem jahutamisega. alguses tükk aega tegeled enne kui üldse mingi vuhin tekib, mingi eja teeb ja sisi töötab jälle tükk aega pmst hääletult.

virx kirjutas:
XR kirjutas:

Täielik lurr ju.

No mida sa üritad siin välja vabandada. Iga vähegi asjaga kursis olev pelaja teab, et G25 on nö. roolide tipptase kui mingid 15+k maksvad asjad välja jätta.
Kommentaarid: 156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
Wilts
HV veteran

sõnum 09.12.2007 13:37:36 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:

PS3'el on mingi vidur süsteem jahutamisega. alguses tükk aega tegeled enne kui üldse mingi vuhin tekib, mingi eja teeb ja sisi töötab jälle tükk aega pmst hääletult.

meenutab laptopi jahutust... temperatuut tundub ka sama taseme peal olevat
tagasi üles
xeon
HV kasutaja
xeon

sõnum 09.12.2007 17:39:42 vasta tsitaadiga

jahutuse kohta ütlen et ÄRGE PANGE TEDA KINNISESSE RUUMI!!! icon_evil.gif siis muidugi teeb häält..ja mina igati ps3-me pealt..sai alustatud ps1-ega mingi 7aastaselet..siis sai ostetud ps2 kui tuli...nüüd kui tuli 3 ostsin selle...ja mina olen täiesti xboxidele vastu...ei meeldi kohe üldse...osta sada juppi juurde ja laguneb täega...ms noh... icon_lol.gif aga playstation on naq mingi kultuurne värk mulle see lihtsalt peab olema...kas keegi taga mängib või mitte aga peab olema...naq inimene ei saa ilma veeta hakkama....
mina ei ole kohe üldse ps3-mes pettunud..kõik on nii aq olema peab(kuigi mängud võiksid tunduvalt odavamad olla icon_eek.gif )aga noh..nimi maksab...ja asja eest....

47th ronin
HV veteran
47th ronin

sõnum 09.12.2007 20:54:00 vasta tsitaadiga

hommik, palun andestatagu mulle mu laiskus, aga kõiki 145-t lehekülge ei jaksanud läbi lugeda. küsimused järgmised:
ps3 mängib divx/xvid, up to 720p/1080p, jah/ei? seniloetu põhjal ei.
ps3, olles dlna sertifitseeritud, mängib nas pealt, buffalo linkstation live kasutusel (samuti dlna sertifitseeritud), jah/ei?
ps3 euroopa variant mängib ntsc plaate, jah/ei? kardetavasti ei.
ps3 eri regioonide dvd-sid suudab mängida, jah/ei?

istun siin, üks käsi taskus raha pigistamas ja mõtlen, et kas osta ps3 või hoopis kiss dp-600 ja sinna juurde oppo dv981h. blu-ray pole argument, mängimine esialgu ka mitte.

tagasi üles
xeon
HV kasutaja
xeon

sõnum 09.12.2007 21:05:29 vasta tsitaadiga

oleneb millist ps3-me kavatsed osta...40gb-ne versioon kohe kindlasti ei toeta neid omadusi....ps3 näitab mul et tunneb need divx-id ära aga ei hakka mängima..eks tuleb oodata updatei...
ma ei oska naq öelda et...kas sul on vaja mängimiseks v lihtsalt filmide vaatamiseks???
mina kui mängude JA FILMIDE fänn..pooldan täielikult ps3-me...see raha on seda väärkt... icon_lol.gif

eeromees
HV kasutaja

sõnum 09.12.2007 21:29:27 vasta tsitaadiga

47th ronin kirjutas:
hommik, palun andestatagu mulle mu laiskus, aga kõiki 145-t lehekülge ei jaksanud läbi lugeda. küsimused järgmised:
ps3, olles dlna sertifitseeritud, mängib nas pealt, buffalo linkstation live kasutusel (samuti dlna sertifitseeritud), jah/ei?
ps3 euroopa variant mängib ntsc plaate, jah/ei? kardetavasti ei.
ps3 eri regioonide dvd-sid suudab mängida, jah/ei?

istun siin, üks käsi taskus raha pigistamas ja mõtlen, et kas osta ps3 või hoopis kiss dp-600 ja sinna juurde oppo dv981h. blu-ray pole argument, mängimine esialgu ka mitte.

PS3 mängud on regioonivabad, ehk ntsc mängib kenasti Euroopa konsoolis ja vastupidi.
DVD-del kehtivad regioonipiirangud, samuti ka Blu-rayl.
Divx/xvid tugi peaks varsti tulema mingi uuendusega.

MaxPower
Kreisi kasutaja

sõnum 09.12.2007 22:57:48 vasta tsitaadiga

47th ronin kirjutas:

äkki väheke seletad mix sulle üldse on PS3-e vaja, kui mängima ei hakka ja blu-ray ka ei vaata icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 09.12.2007 23:58:51 vasta tsitaadiga

MaxPower kirjutas:
47th ronin kirjutas:

äkki väheke seletad mix sulle üldse on PS3-e vaja, kui mängima ei hakka ja blu-ray ka ei vaata icon_rolleyes.gif

Väga hea küsimus! Lõppeva aasta parim!icon_smile.gif

d3t
HV Guru
d3t

sõnum 10.12.2007 00:11:20 vasta tsitaadiga

47th ronin kirjutas:

Eelnevatele vastatud, vastan ise sellele täpsemalt. Lähiajal oodatava updatega saad ilusti need asjad mängima. Praegu pead kahjuks leppima linuxi keskonnaga ja DVD rippidega, HD Xvid ujub kahjuks ning DivX kah.

tagasi üles
47th ronin
HV veteran
47th ronin

sõnum 10.12.2007 13:27:58 vasta tsitaadiga

MaxPower kirjutas:
47th ronin kirjutas:

simple.
1. kõrvalruumis nurruv nas sisaldab kogu meediatagavara ning see on kohe näitamisvalmis, ilma mingi plaatidega võimlemiseta. gigabit eeter peaks ju hd jaoks piisav olema? sama nas toimib nii ftp serveri kui ka vajadusel torrentikliendina, mis tagab meedia juurdevoolu ilma, et ma peaks üldse kodus olema.
2. tahan normaalset upscaling vidinat, mis ka meediaserveriga suhelda oskab. mul on paras per$etäis (1pt=600-700) sd dvd-sid, mida ma ei kavatsegi välja vahetama hakata. esiteks ei ole lootagi, et suuremat osa neist lähema kümne aasta jooksul hakatakse uuesti välja andma, teiseks on 720p minu silmale piisav, kolmandaks, mingit formaadisõda ei ole olemas.
3. kõik see lõbu peaks ühte kasti ära mahtuma. uut arvutit ma osta ei plaani, vana käib veel mitu head aastat.
4. kui laps midagi prostat mängida tahab, siis saab ta seda kah teha, kuigi 'päris' mängimiseks on meil wii olemas.

tagasi üles
xeon
HV kasutaja
xeon

sõnum 10.12.2007 18:46:35 vasta tsitaadiga

gta 4-ja ametlikul lehel on kirjas et pole veel väljas aga dvdboxoffice'ist saab juba osta
eeromees
HV kasutaja

sõnum 10.12.2007 18:54:23 vasta tsitaadiga

xeon kirjutas:
gta 4-ja ametlikul lehel on kirjas et pole veel väljas aga dvdboxoffice'ist saab juba osta

Ei saa osta, ettetellida saab... Kannata veel icon_biggrin.gif

xeon
HV kasutaja
xeon

sõnum 10.12.2007 18:56:56 vasta tsitaadiga

minu andmetel jääb selle hind seal dvdboxoffice'is 700 ringi...loodan et on asi väärt icon_biggrin.gif
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 10.12.2007 19:06:26 vasta tsitaadiga

xeon, tore... telli siis ära... vaata, kas tuleb kohale
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
xeon
HV kasutaja
xeon

sõnum 10.12.2007 20:13:38 vasta tsitaadiga

küsimus:
kas osta tony hawk proving ground v skate...
rohkem küsimus siis skate'i kohta...kui õudne asi siis ikka on???

red_devil
HV kasutaja
red_devil

sõnum 10.12.2007 20:19:49 vasta tsitaadiga

xeon kirjutas:
küsimus:
kas osta tony hawk proving ground v skate...
rohkem küsimus siis skate'i kohta...kui õudne asi siis ikka on???

Mõlemad demod psn-is olemas. Mulle meeldis skate igastähes rohkem - aga jah päris mänge pole proovinud.
Mina igastähes ostakisn skate'i kui raha oleks
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
henri200
HV veteran

sõnum 10.12.2007 20:45:14 vasta tsitaadiga

xeon, ütleme nii, et .skate on simulaator, tony aga arcade.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
thaarv
HV kasutaja

sõnum 10.12.2007 21:06:28 vasta tsitaadiga

Skate kindlasti.esiteks sai rohkem hindeid ülevaadetelt. Teiseks see maailm on seal umbes samasuur kui Vice City. Kolmandaks see on mingi kümmekorda realsem ning seal sa ei tee mingied 10 mil combosid:D
Mul endal on Skate.
Tony Hawk's project 8 ostsin ka endale , mis on minuarust parem kui proving ground , aga skate omab need ikkagist ära.
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 10.12.2007 22:13:55 vasta tsitaadiga

TH on jah siuke võta kätte ja tee imenippe paari nupuvajutuisega. Skate'es selliseid imelendamisi ja asju pole vaid on nö. nagu päris ehk siis kui juba paar kolm trikki üksteise otsa teed on kõva sõna ja tegemine on nö. ikka raske.
tagasi üles
Labukana
HV veteran
Labukana

sõnum 10.12.2007 23:14:51 vasta tsitaadiga

nonii, paini ja high velocity bowlingut tiba proovind nüüd.
painiga selline jama, et tutorial oli juba nii pikk ja igav, et see suutis mind nii ära tüütada, et rikkus mängu minu jaoks ära tiba. proovisin ühe sõbraga multiplayerit ka, no ei ole nii kaasahaarav, samas mingeid review'si on asjale ka suht korralikke, maitse asi äkki, tho soovitada seda ei julge.
aga high velocity bowling suutis mind positiivselt üllatada, 9.99$ eest on seal mängu kuipalju :) pool nädalavahetust sai seda üksi ja sõpradega lastud. Peab seal nimelt pulti ühe käega keskelt kinni hoidma ja küljelt küljele liigutades seal mingeid nurkasi jms valima, l2 & r2 annavad vindi sisse ja vise käib ka pulti tagasi üles ja siis alla ja edasi liigutades, midagi nagu päris bowlinguski :) selleks mänguks sobib sixaxis imehästi igatahes, pole wii sportsi bowlingut proovind, ei saa võrrelda kahjuks :P selle võite osta kui bowling teile mingit huvi pakub ja kui on vaja midagi lihtsat mida sõprade vastu mängida. atm mängin üksi ja ka nii täitsa mängitav asi :)
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 10.12.2007 23:40:10 vasta tsitaadiga

http://beta.battleit.eu/tag/kingiidee-manguosakond#more-77

Selle aasta kingiideed mänguosakonnast.

tagasi üles
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 11.12.2007 11:45:38 vasta tsitaadiga

47th ronin kirjutas:
nurr nurr

Euroopas müüdav PS3 mängib ainult regioon 2 ja regioonivabasid DVD-sid. 'nuff said?
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
kalapala
HV kasutaja

sõnum 11.12.2007 12:37:29 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
http://beta.battleit.eu/tag/kingiidee-manguosakond#more-77

Selle aasta kingiideed mänguosakonnast.

Kas see leht on suunat ainult PS3-e omanikele, et mängu soovitused ainult sellele konsoolile on? Mainitakse küll, et Dirt-il on PS3-el kõige parem framerate, aga ei öelda, et PS3-el on ka kõige kehvem pildikvaliteet võrreldes PC ja xbox-iga. The Orange Box-i soovitaks mõnel teisel platvormil nautida, PS3-e peal pidi selle mänguga olema suuri probleeme.
tagasi üles
Sprocket
Aeg maha 60

sõnum 11.12.2007 12:44:29 vasta tsitaadiga

Tubli poiss d3t. Kõik PS3-el väljas olevad mängud ilusti ühel lehel olemas thumbs_up.gif .
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 26
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 11.12.2007 13:07:05 vasta tsitaadiga

Sprocket, panin sinna mängud mida olen ise mänginud ning julgen soovitada. Mänge on PS3 sitaks praeguseks hetkeks, ning et kergem valida oleks, panin paremad välja.
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 11.12.2007 13:09:43 vasta tsitaadiga

Sprocket kirjutas:
Tubli poiss d3t. Kõik PS3-el väljas olevad mängud ilusti ühel lehel olemas thumbs_up.gif .

Vaadata kasvõi andrico lehte kellel pole sugugi mitte täielik PS3 mänguvalik siis pakutakse 65 mängu PS3'le. Aga järsku sa oledki ajupuudega ja ei tunne veel numbreid üle 10'ne, et sellisel juhul ära siis niipalju postita või küsi ennem emme käest abi thumbs_up.gif
tagasi üles
Sprocket
Aeg maha 60

sõnum 11.12.2007 13:37:56 vasta tsitaadiga

Rahune maha. Ega ma seda päris tõsiselt ka ei mõelnud icon_cry.gif .
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 26
tagasi üles
47th ronin
HV veteran
47th ronin

sõnum 11.12.2007 13:42:07 vasta tsitaadiga

vabarna kirjutas:
47th ronin kirjutas:
nurr nurr
Euroopas müüdav PS3 mängib ainult regioon 2 ja regioonivabasid DVD-sid. 'nuff said?
ehk siis ühest vastust ei tea keegi. r2=pal üldjuhul, aga r0 võib olla nii ntsc kui pal. kuidas kohalik ps3 ntsc-ga toime tuleb, ei olegi keegi veel suutnud ütelda..
tagasi üles
Labukana
HV veteran
Labukana

sõnum 11.12.2007 19:26:31 vasta tsitaadiga

http://www.ripten.com/2007/12/11/famitsu-review-gran-turismo-5-prologue-3940/
tagasi üles
MaxPower
Kreisi kasutaja

sõnum 11.12.2007 22:26:09 vasta tsitaadiga

Labukana kirjutas:
http://www.ripten.com/2007/12/11/famitsu-review-gran-turismo-5-prologue-3940/

mida rohkem neid arvustusi lugeda seda pikemana mängu ooteaeg tundub icon_razz1.gif
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] SONY PlayStation 3 arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 434, 435, 436  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.