Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rygoraider
HV vaatleja
|
04.12.2007 21:27:39
|
|
|
A miks peaks üldse uut GTA-d ootama ?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
eib
HV kasutaja

|
04.12.2007 21:29:54
|
|
|
rygoraider kirjutas: |
A miks peaks üldse uut GTA-d ootama ? |
No sellisel juhul võib juba küsida, et miks ka mitte siis?
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
xheix1712
HV Guru

|
04.12.2007 22:23:28
|
|
|
See on minu jaoks küll juba kujunenud traditsiooniks. Algselt oli (väike olles) ju lahe sellist actionit teha ja linna peal möllata, siis kui San Andreas tuli mind see samuti ei vaimustanud, kuid Gta IV tahaks kindlasti ära proovida, just sellepärast, et gta-dega meenuvad alati lahedad ajad sõpradega pelades ja see juba on selline mäng mida proovida ikka tahaks. Siiski minu meelest üks pointlessimaid gta-sid ongi SA, loodan (usun) et GTA IV pettumust ei valmista.
|
|
Kommentaarid: 194 loe/lisa |
   |
1 :: |
174 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sprocket
Aeg maha 60
|
04.12.2007 22:30:04
|
|
|
Lisaks sellele on tulemas ka Saint's Row 2 .
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
04.12.2007 22:34:22
|
|
|
Saints Row oli mingi erilahja koopia... Lisaks ma ei näe karbil ülakoma, mis paneb mõtlema, et kas Volitioni mehed ikka õjkegiria oskavad?
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
juurastaja
HV kasutaja

|
04.12.2007 22:46:18
|
|
|
amddude kirjutas: |
Saints Row oli mingi erilahja koopia... Lisaks ma ei näe karbil ülakoma, mis paneb mõtlema, et kas Volitioni mehed ikka õjkegiria oskavad? |
aga ilma ülekomata on ju ka täiesti mõistlik tiitel - "Pühakud aerutavad", nagu statement või nii
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
04.12.2007 22:48:08
|
|
|
juurastaja kirjutas: |
amddude kirjutas: |
Saints Row oli mingi erilahja koopia... Lisaks ma ei näe karbil ülakoma, mis paneb mõtlema, et kas Volitioni mehed ikka õjkegiria oskavad? |
aga ilma ülekomata on ju ka täiesti mõistlik tiitel - "Pühakud aerutavad", nagu statement või nii  |
Ma ka jäin siin mõtlema, mida see võiks ilma ülakomata tähendada, aga sellist asja küll pähe ei tulnud xD ... Hilarious...
|
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
virx
HV Guru
|
05.12.2007 00:13:26
|
|
|
Hetkel Kane & Lynchi teen, nagu filmi vaataks, koguaeg põnev jne.Sihtimine on jah kuidagi perse kukkunud neil, uimaselt liigub ja pihta raske saada.. eriti kui mendid lähedal on siis lased igalepoole mujale aga mitte sinna kuhu vaja on.Sihik näitab palju kaugemale kui tegelikult lasta saab.Cover on ka pontless, laseb sinna kuhu tahab.Videodes mõned arendamist vajavad kohad, nagu auto uksed lähevad ise kinni või see pangaröövi koht kus mendid olid päris alla (treppides) välja tunginud siis hakkas video.. kadusid ära ja hakkasid rünnakuga ülevalt uuesti peale või kohe alguses kui üle tee sinna putkasse oli vaja joosta, ühes ilmakaares mendid seisid niisama ühe auto juures, sai suht lähedale minna neile, keegi ei tulistanud, nii kui ühe lasu tegin siis said aru ja hakkasid ka tulistama kohe
|
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
5 :: |
301 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
05.12.2007 00:23:56
|
|
|
virx kirjutas: |
Hetkel Kane & Lynchi teen, nagu filmi vaataks, koguaeg põnev jne.Sihtimine on jah kuidagi <b>piix</b> kukkunud neil, uimaselt liigub ja pihta raske saada.. eriti kui mendid lähedal on siis lased igalepoole mujale aga mitte sinna kuhu vaja on.Sihik näitab palju kaugemale kui tegelikult lasta saab.Cover on ka pontless, laseb sinna kuhu tahab.Videodes mõned arendamist vajavad kohad, nagu auto uksed lähevad ise kinni või see pangaröövi koht kus mendid olid päris alla (treppides) välja tunginud siis hakkas video.. kadusid ära ja hakkasid rünnakuga ülevalt uuesti peale või kohe alguses kui üle tee sinna putkasse oli vaja joosta, ühes ilmakaares mendid seisid niisama ühe auto juures, sai suht lähedale minna neile, keegi ei tulistanud, nii kui ühe lasu tegin siis said aru ja hakkasid ka tulistama kohe  |
Need vennad teevad alati meistriteoseid. Kõik Hitmanid on sellised tohutult põnevad olnud. Ootan sügava himuga uut. Esimest sai ka pelatud siis kui arvutid alles beebieas olid Siuke nostalgia
Õige Hitman: Agen 47 8) http://www.youtube.com/watch?v=GDXFddCAS7o
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
virx
HV Guru
|
05.12.2007 00:45:56
|
|
|
Aken on nii suur et bussiga saaks sisse sõita sealt ilma et piitasid lõhuks aga vat mees ei mahu läbi , aken on eest lastud kes veel aru ei saanud, cmon.. nähtamatud seinad sellised kohas, sry mage.
telefoniga, kvaliteet jama
|
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
5 :: |
301 |
|
tagasi üles |
|
 |
Snowy
HV vaatleja
|
05.12.2007 12:01:43
|
|
|
Tõin eile poest koju Xbox premium bundle, millel 2 mängu kosnooliga kaasas - Forza 2 ja viva piniata. Esimene halb üllatus tabas mind karpi avades. Nimelt ei olnud konsoolil HDMI-d. Konsooli taga kuupäev 2007-09-05. Kas olen valesti aru saanud, et peale juulit peaks kõikidel premiumidel HDMI olema?
Mul on hetkel vana 32" 100Hz laiekraan kineskoop, mille plaanin lähiajal vahetada LCD vastu. Seni aga pean mängima kineskoop teleka taga. Probleem nimelt selles, et kui valin ekraani säteteks PAL-50, siis kaasas olnud Forza 2 ei soostu töötama ja nõuab PAL-60. PAL-60-ga on aga pilt mustvalge, kõver ja kole. St telekas ei toeta seda. Konsool telekaga ühendatud komposiidiga. Kas aitab kui ostan xboxile scart ühendusega kaabli?
_________________ Praegu kodus |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
05.12.2007 13:24:42
|
|
|
Snowy kirjutas: |
Tõin eile poest koju Xbox premium bundle, millel 2 mängu kosnooliga kaasas - Forza 2 ja viva piniata. Esimene halb üllatus tabas mind karpi avades. Nimelt ei olnud konsoolil HDMI-d. Konsooli taga kuupäev 2007-09-05. Kas olen valesti aru saanud, et peale juulit peaks kõikidel premiumidel HDMI olema?
Mul on hetkel vana 32" 100Hz laiekraan kineskoop, mille plaanin lähiajal vahetada LCD vastu. Seni aga pean mängima kineskoop teleka taga. Probleem nimelt selles, et kui valin ekraani säteteks PAL-50, siis kaasas olnud Forza 2 ei soostu töötama ja nõuab PAL-60. PAL-60-ga on aga pilt mustvalge, kõver ja kole. St telekas ei toeta seda. Konsool telekaga ühendatud komposiidiga. Kas aitab kui ostan xboxile scart ühendusega kaabli? |
Ei aita, kui telekas ei toeta siis ei toeta.
Osta mu 50Hz Top Spin 2 ära
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
pronto
Kreisi kasutaja

|
05.12.2007 15:55:21
|
|
|
Kas kellelgi sama probleem on olnud? Üritan oma Sekskasti võrku saada aga nii Wirelessi kui kaabliga tuleb live testi peale selline rida, et "MTU: failed". Soovitatakse ruuterist midagi timmida. Ruuter on Elisa poolt pandud Speedtouch 716 v5 (ilma WiFita, mis tuleb läbi eraldi AP). Ta saab nii kaabliga kui WiFiga ennast külge ja saab IP ja puha, aga MTU test ei klapi ning edasi ei lasta. AP probleemi pole mõtet otsida, sest probleem on ka otse ruuteri tagant kaabliga. Arvutid ja Wii töötavad olemasoleva inventari peal nagu kulda, pealegi kõigil uuematel ruuteritel peaks olema MTU vähemalt 1500, mis on selgelt ülevalpoole minimaalset 1364, mida Microsoft tahab.
Saatsin Elisale pikema kirja, aga siis hakkasin mõtlema, et äkki on see kuidagi üldisem häda? Kui sellest asja ei saa, siis vahetaks võrgu Elioni vast -- eeldusel muidugi, et see funkab -- saaks ka selle neetud STV majast välja juurida ning uue kaabeltelevisiooni sisse. Aga ma ei taha niisama urgitseda, kui reaalset vajadust pole.
_________________ Magento arendused |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
eib
HV kasutaja

|
05.12.2007 17:04:41
|
|
|
Mul oli sama jama enne ADSL modemiga. Asi lahenes sellega, et tellisin endale teise ühenduse ning nüüd töötab läbi ruuteri väga hästi.
Mõned ruuterd/modemid lihtsalt ei toeta seda minuarust.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
XPsass
HV kasutaja
|
05.12.2007 17:04:57
|
|
|
Mu konsool on 2006-10-08 tehtud ...Red Ring of Death värki ei tohiks olla ega ?
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
05.12.2007 17:17:37
|
|
|
Kärvavad nad kõik sama ilusti, rubiinpunaste tretsettrõngaste saatel
E: lol @ pachi pildike
|
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
05.12.2007 17:31:44
|
|
|
DODONPACHI kirjutas: |
XPsass kirjutas: |
Mu konsool on 2006-10-08 tehtud ...Red Ring of Death värki ei tohiks olla ega ?  |
 |
Liiga vixxxs pilt
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
05.12.2007 17:36:04
|
|
|
hahaha Dodo, hea pilt. Tükk aega irwasin. EI tea kas keegi on proovind osta xblast xboxi mänge?
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
xheix1712
HV Guru

|
05.12.2007 18:37:42
|
|
|
Kust kaudu oleks võimalik kõige soodsamalt ja kiiremini gold paketti saada... hetkel vist kolme kuu peale?
|
|
   |
174 |
|
tagasi üles |
|
 |
rasmus1212
HV vaatleja
|
05.12.2007 18:58:37
|
|
|
Mul selline küsimus selle Xbox Live kohta ,et kui ma ostan selle Xbox Live 12 kuu kaardi ,kas see läheb siis tööle kui ma olen enda maaks valinud Suurbritannia ,aga kaardi ostan ju Eestist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
xheix1712
HV Guru

|
05.12.2007 18:59:23
|
|
|
Ikka läheb
|
|
   |
174 |
|
tagasi üles |
|
 |
ny21k
HV kasutaja
|
05.12.2007 19:01:13
|
|
|
pronto kirjutas: |
Kas kellelgi sama probleem on olnud? Üritan oma Sekskasti võrku saada aga nii Wirelessi kui kaabliga tuleb live testi peale selline rida, et "MTU: failed". Soovitatakse ruuterist midagi timmida. Ruuter on Elisa poolt pandud Speedtouch 716 v5 (ilma WiFita, mis tuleb läbi eraldi AP). Ta saab nii kaabliga kui WiFiga ennast külge ja saab IP ja puha, aga MTU test ei klapi ning edasi ei lasta. AP probleemi pole mõtet otsida, sest probleem on ka otse ruuteri tagant kaabliga. Arvutid ja Wii töötavad olemasoleva inventari peal nagu kulda, pealegi kõigil uuematel ruuteritel peaks olema MTU vähemalt 1500, mis on selgelt ülevalpoole minimaalset 1364, mida Microsoft tahab.
Saatsin Elisale pikema kirja, aga siis hakkasin mõtlema, et äkki on see kuidagi üldisem häda? Kui sellest asja ei saa, siis vahetaks võrgu Elioni vast -- eeldusel muidugi, et see funkab -- saaks ka selle neetud STV majast välja juurida ning uue kaabeltelevisiooni sisse. Aga ma ei taha niisama urgitseda, kui reaalset vajadust pole. |
Järsku sa oled saanud BANNI.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
05.12.2007 19:08:05
|
|
|
ny21k kirjutas: |
pronto kirjutas: |
Saatsin Elisale pikema kirja, aga siis hakkasin mõtlema, et äkki on see kuidagi üldisem häda? Kui sellest asja ei saa, siis vahetaks võrgu Elioni vast -- eeldusel muidugi, et see funkab -- saaks ka selle neetud STV majast välja juurida ning uue kaabeltelevisiooni sisse. Aga ma ei taha niisama urgitseda, kui reaalset vajadust pole. |
Järsku sa oled saanud BANNI. |
Aga ta ei saanud BANNI, kuna kui sa saad BANNI, siis flopib Live! test, mitte MTU
|
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
XPsass
HV kasutaja
|
05.12.2007 19:49:13
|
|
|
DODONPACHI kirjutas: |
XPsass kirjutas: |
Mu konsool on 2006-10-08 tehtud ...Red Ring of Death värki ei tohiks olla ega ?  |
 |
kurat sa oled liiga naljakas...
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|