Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360] Microsoft Xbox 360 arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 222, 223, 224 ... 1120, 1121, 1122  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
rygoraider
HV vaatleja

sõnum 04.12.2007 21:27:39 vasta tsitaadiga

A miks peaks üldse uut GTA-d ootama ?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
eib
HV kasutaja
eib

sõnum 04.12.2007 21:29:54 vasta tsitaadiga

rygoraider kirjutas:
A miks peaks üldse uut GTA-d ootama ?

No sellisel juhul võib juba küsida, et miks ka mitte siis?
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
xheix1712
HV Guru
xheix1712

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.12.2007 22:23:28 vasta tsitaadiga

See on minu jaoks küll juba kujunenud traditsiooniks. Algselt oli (väike olles) ju lahe sellist actionit teha ja linna peal möllata, siis kui San Andreas tuli mind see samuti ei vaimustanud, kuid Gta IV tahaks kindlasti ära proovida, just sellepärast, et gta-dega meenuvad alati lahedad ajad sõpradega pelades ja see juba on selline mäng mida proovida ikka tahaks. Siiski minu meelest üks pointlessimaid gta-sid ongi SA, loodan (usun) et GTA IV pettumust ei valmista.
Kommentaarid: 194 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 174
tagasi üles
Sprocket
Aeg maha 60

sõnum 04.12.2007 22:30:04 vasta tsitaadiga

Lisaks sellele on tulemas ka Saint's Row 2 icon_smile.gif thumbs_up.gif .
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 26
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 04.12.2007 22:34:22 vasta tsitaadiga

Saints Row oli mingi erilahja koopia... Lisaks ma ei näe karbil ülakoma, mis paneb mõtlema, et kas Volitioni mehed ikka õjkegiria oskavad?
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
juurastaja
HV kasutaja
juurastaja

sõnum 04.12.2007 22:46:18 vasta tsitaadiga

amddude kirjutas:
Saints Row oli mingi erilahja koopia... Lisaks ma ei näe karbil ülakoma, mis paneb mõtlema, et kas Volitioni mehed ikka õjkegiria oskavad?

aga ilma ülekomata on ju ka täiesti mõistlik tiitel - "Pühakud aerutavad", nagu statement või nii icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 04.12.2007 22:48:08 vasta tsitaadiga

juurastaja kirjutas:
amddude kirjutas:

aga ilma ülekomata on ju ka täiesti mõistlik tiitel - "Pühakud aerutavad", nagu statement või nii icon_biggrin.gif
Ma ka jäin siin mõtlema, mida see võiks ilma ülakomata tähendada, aga sellist asja küll pähe ei tulnud xD ... Hilarious...
tagasi üles
virx
HV Guru

sõnum 05.12.2007 00:13:26 vasta tsitaadiga

Hetkel Kane & Lynchi teen, nagu filmi vaataks, koguaeg põnev jne.Sihtimine on jah kuidagi perse kukkunud neil, uimaselt liigub ja pihta raske saada.. eriti kui mendid lähedal on siis lased igalepoole mujale aga mitte sinna kuhu vaja on.Sihik näitab palju kaugemale kui tegelikult lasta saab.Cover on ka pontless, laseb sinna kuhu tahab.Videodes mõned arendamist vajavad kohad, nagu auto uksed lähevad ise kinni või see pangaröövi koht kus mendid olid päris alla (treppides) välja tunginud siis hakkas video.. kadusid ära ja hakkasid rünnakuga ülevalt uuesti peale icon_neutral.gif või kohe alguses kui üle tee sinna putkasse oli vaja joosta, ühes ilmakaares mendid seisid niisama ühe auto juures, sai suht lähedale minna neile, keegi ei tulistanud, nii kui ühe lasu tegin siis said aru ja hakkasid ka tulistama kohe icon_lol.gif
Kommentaarid: 356 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 301
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 05.12.2007 00:23:56 vasta tsitaadiga

virx kirjutas:
Hetkel Kane & Lynchi teen, nagu filmi vaataks, koguaeg põnev jne.Sihtimine on jah kuidagi <b>piix</b> kukkunud neil, uimaselt liigub ja pihta raske saada.. eriti kui mendid lähedal on siis lased igalepoole mujale aga mitte sinna kuhu vaja on.Sihik näitab palju kaugemale kui tegelikult lasta saab.Cover on ka pontless, laseb sinna kuhu tahab.Videodes mõned arendamist vajavad kohad, nagu auto uksed lähevad ise kinni või see pangaröövi koht kus mendid olid päris alla (treppides) välja tunginud siis hakkas video.. kadusid ära ja hakkasid rünnakuga ülevalt uuesti peale icon_neutral.gif või kohe alguses kui üle tee sinna putkasse oli vaja joosta, ühes ilmakaares mendid seisid niisama ühe auto juures, sai suht lähedale minna neile, keegi ei tulistanud, nii kui ühe lasu tegin siis said aru ja hakkasid ka tulistama kohe icon_lol.gif

Need vennad teevad alati meistriteoseid. Kõik Hitmanid on sellised tohutult põnevad olnud. Ootan sügava himuga uut. Esimest sai ka pelatud siis kui arvutid alles beebieas olid icon_razz.gif Siuke nostalgia thumbs_up.gif

Õige Hitman: Agen 47 8) http://www.youtube.com/watch?v=GDXFddCAS7o

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
virx
HV Guru

sõnum 05.12.2007 00:45:56 vasta tsitaadiga

Aken on nii suur et bussiga saaks sisse sõita sealt ilma et piitasid lõhuks aga vat mees ei mahu läbi icon_lol.gif, aken on eest lastud kes veel aru ei saanud, cmon.. nähtamatud seinad sellised kohas, sry mage.
telefoniga, kvaliteet jama
Kommentaarid: 356 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 301
tagasi üles
Snowy
HV vaatleja

sõnum 05.12.2007 12:01:43 vasta tsitaadiga

Tõin eile poest koju Xbox premium bundle, millel 2 mängu kosnooliga kaasas - Forza 2 ja viva piniata. Esimene halb üllatus tabas mind karpi avades. Nimelt ei olnud konsoolil HDMI-d. Konsooli taga kuupäev 2007-09-05. Kas olen valesti aru saanud, et peale juulit peaks kõikidel premiumidel HDMI olema?

Mul on hetkel vana 32" 100Hz laiekraan kineskoop, mille plaanin lähiajal vahetada LCD vastu. Seni aga pean mängima kineskoop teleka taga. Probleem nimelt selles, et kui valin ekraani säteteks PAL-50, siis kaasas olnud Forza 2 ei soostu töötama ja nõuab PAL-60. PAL-60-ga on aga pilt mustvalge, kõver ja kole. St telekas ei toeta seda. Konsool telekaga ühendatud komposiidiga. Kas aitab kui ostan xboxile scart ühendusega kaabli?

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 05.12.2007 13:24:42 vasta tsitaadiga

Snowy kirjutas:
Tõin eile poest koju Xbox premium bundle, millel 2 mängu kosnooliga kaasas - Forza 2 ja viva piniata. Esimene halb üllatus tabas mind karpi avades. Nimelt ei olnud konsoolil HDMI-d. Konsooli taga kuupäev 2007-09-05. Kas olen valesti aru saanud, et peale juulit peaks kõikidel premiumidel HDMI olema?

Mul on hetkel vana 32" 100Hz laiekraan kineskoop, mille plaanin lähiajal vahetada LCD vastu. Seni aga pean mängima kineskoop teleka taga. Probleem nimelt selles, et kui valin ekraani säteteks PAL-50, siis kaasas olnud Forza 2 ei soostu töötama ja nõuab PAL-60. PAL-60-ga on aga pilt mustvalge, kõver ja kole. St telekas ei toeta seda. Konsool telekaga ühendatud komposiidiga. Kas aitab kui ostan xboxile scart ühendusega kaabli?

Ei aita, kui telekas ei toeta siis ei toeta.
Osta mu 50Hz Top Spin 2 ära icon_razz1.gif

tagasi üles
pronto
Kreisi kasutaja
pronto

sõnum 05.12.2007 15:55:21 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi sama probleem on olnud? Üritan oma Sekskasti võrku saada aga nii Wirelessi kui kaabliga tuleb live testi peale selline rida, et "MTU: failed". Soovitatakse ruuterist midagi timmida. Ruuter on Elisa poolt pandud Speedtouch 716 v5 (ilma WiFita, mis tuleb läbi eraldi AP). Ta saab nii kaabliga kui WiFiga ennast külge ja saab IP ja puha, aga MTU test ei klapi ning edasi ei lasta. AP probleemi pole mõtet otsida, sest probleem on ka otse ruuteri tagant kaabliga. Arvutid ja Wii töötavad olemasoleva inventari peal nagu kulda, pealegi kõigil uuematel ruuteritel peaks olema MTU vähemalt 1500, mis on selgelt ülevalpoole minimaalset 1364, mida Microsoft tahab.

Saatsin Elisale pikema kirja, aga siis hakkasin mõtlema, et äkki on see kuidagi üldisem häda? Kui sellest asja ei saa, siis vahetaks võrgu Elioni vast -- eeldusel muidugi, et see funkab -- saaks ka selle neetud STV majast välja juurida ning uue kaabeltelevisiooni sisse. Aga ma ei taha niisama urgitseda, kui reaalset vajadust pole.

eib
HV kasutaja
eib

sõnum 05.12.2007 17:04:41 vasta tsitaadiga

Mul oli sama jama enne ADSL modemiga. Asi lahenes sellega, et tellisin endale teise ühenduse ning nüüd töötab läbi ruuteri väga hästi.
Mõned ruuterd/modemid lihtsalt ei toeta seda minuarust.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
XPsass
HV kasutaja

sõnum 05.12.2007 17:04:57 vasta tsitaadiga

Mu konsool on 2006-10-08 tehtud ...Red Ring of Death värki ei tohiks olla ega ? icon_cry.gif
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 05.12.2007 17:14:29 vasta tsitaadiga

XPsass kirjutas:
Mu konsool on 2006-10-08 tehtud ...Red Ring of Death värki ei tohiks olla ega ? icon_cry.gif

EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 05.12.2007 17:17:37 vasta tsitaadiga

Kärvavad nad kõik sama ilusti, rubiinpunaste tretsettrõngaste saatel thumbs_up.gif

E: lol @ pachi pildike
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 05.12.2007 17:31:44 vasta tsitaadiga

DODONPACHI kirjutas:
XPsass kirjutas:

Liiga vixxxs pilt icon_lol.gif beer_yum.gif

tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 05.12.2007 17:36:04 vasta tsitaadiga

hahaha Dodo, hea pilt. Tükk aega irwasin. EI tea kas keegi on proovind osta xblast xboxi mänge?
xheix1712
HV Guru
xheix1712

sõnum 05.12.2007 18:37:42 vasta tsitaadiga

Kust kaudu oleks võimalik kõige soodsamalt ja kiiremini gold paketti saada... hetkel vist kolme kuu peale?
tagasi üles
rasmus1212
HV vaatleja

sõnum 05.12.2007 18:58:37 vasta tsitaadiga

Mul selline küsimus selle Xbox Live kohta ,et kui ma ostan selle Xbox Live 12 kuu kaardi ,kas see läheb siis tööle kui ma olen enda maaks valinud Suurbritannia ,aga kaardi ostan ju Eestist.
tagasi üles
xheix1712
HV Guru
xheix1712

sõnum 05.12.2007 18:59:23 vasta tsitaadiga

Ikka läheb
tagasi üles
ny21k
HV kasutaja

sõnum 05.12.2007 19:01:13 vasta tsitaadiga

pronto kirjutas:
Kas kellelgi sama probleem on olnud? Üritan oma Sekskasti võrku saada aga nii Wirelessi kui kaabliga tuleb live testi peale selline rida, et "MTU: failed". Soovitatakse ruuterist midagi timmida. Ruuter on Elisa poolt pandud Speedtouch 716 v5 (ilma WiFita, mis tuleb läbi eraldi AP). Ta saab nii kaabliga kui WiFiga ennast külge ja saab IP ja puha, aga MTU test ei klapi ning edasi ei lasta. AP probleemi pole mõtet otsida, sest probleem on ka otse ruuteri tagant kaabliga. Arvutid ja Wii töötavad olemasoleva inventari peal nagu kulda, pealegi kõigil uuematel ruuteritel peaks olema MTU vähemalt 1500, mis on selgelt ülevalpoole minimaalset 1364, mida Microsoft tahab.

Saatsin Elisale pikema kirja, aga siis hakkasin mõtlema, et äkki on see kuidagi üldisem häda? Kui sellest asja ei saa, siis vahetaks võrgu Elioni vast -- eeldusel muidugi, et see funkab -- saaks ka selle neetud STV majast välja juurida ning uue kaabeltelevisiooni sisse. Aga ma ei taha niisama urgitseda, kui reaalset vajadust pole.

Järsku sa oled saanud BANNI.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 05.12.2007 19:08:05 vasta tsitaadiga

ny21k kirjutas:
pronto kirjutas:

Järsku sa oled saanud BANNI.
Aga ta ei saanud BANNI, kuna kui sa saad BANNI, siis flopib Live! test, mitte MTU
tagasi üles
XPsass
HV kasutaja

sõnum 05.12.2007 19:49:13 vasta tsitaadiga

DODONPACHI kirjutas:
XPsass kirjutas:

kurat sa oled liiga naljakas...
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360] Microsoft Xbox 360 arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 222, 223, 224 ... 1120, 1121, 1122  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.