Killerwave, su sõidumap kunagi valmis ka saab? _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
EDIT2:Mässasin veidi editoriga jälle. Ajendiks oli kunagi siit läbi käinud pilt crysisest, kus kujutati jäätunud merd ja rannikut ning mõtlesin midagi sarnast teha.
Algeline variant siin: http://i160.photobucket.com/albums/t165/Hauauss/frozenworld.jpg
Kuna mõned asjad siiamaani editoris ei tööta(sellest ka asjakohastes foorumites juttu olnud), siis tulemus ei tule nii hea kui oleks lootnud, kuid parandada saab seda kindlasti.
Täiesti ebanormaalselt võimas frame-by-frame render, kus Sandbox Editoris tehakse katseid 3000 kütusetünniga. Pole vist vaja lisadagi, et ühel hetkel pannakse need ka lõhkema
erick, crysise teemas oli ka muidu see video, aga ma ei saa aru miks peaks tünn kiiremini kukkuma kui player.
Mängijale mõjub millegi pärast jah teistsugune gravitatsiooni const. kui ülejäänud objektidele. Seda oli ka mängus näha ja sama näeb ka editoriga möllates.
Edit: Proovisin just 9000 tünniga renderdada, kuid seda ei kannata kas prose või cryengine2 või mõlemad korraga, sest pilt läks üsna kiiresti läbuks kätte.
Tahaks kuidagi videokaardi ka kaasata füüsika arvutamisse, prosest üksi jääb väheks.
Crysis on ka esimene mäng minu jaoks kus toimub nn. osaline hakkimine. kukuvad tünnid liiguvad pool freimi sekundis ja ise jooksed/liigutad/tulistad/meri liigub jne 20+ FPS
lisasin ühte mapi palju asju ja panin mingi load või export to engine. Kui save panin lihtsalt siis mängu midagi juurde ei tulnud. Nüüd jookseb aga laadides see map mida editisin kinni. Mida teha?
Hmm, mul mingi imelik asi juba nädal aega olnud, et kui sandboxi avan ja vajutan "File" peale, siis ekraan vilgub paar sekundit ja tuleb et nvidia driver has stopped working alla kastikesse. Pean restarti tegema alati siis, sest muidu ei tööta üksi 3d asi enam.
Stabby, testi atitooliga artifacte. Vaheta drivereid ja vaata kas probleem jätkub. Kõige ullemal juhul võib kaart surnd olla. Mul suri kaart crysisega maha.
Kas ainult mul pole geom. entity all midagi?
Ja see jama ka , et iga kord, kui mapi loadid, läheb kogu kaart roheliseks... Võib see olla sellest, et default texture on roheline?
Stabby, testi atitooliga artifacte. Vaheta drivereid ja vaata kas probleem jätkub. Kõige ullemal juhul võib kaart surnd olla. Mul suri kaart crysisega maha.
Asi selles, et muidu mängib crysist ennast ja teisi mänge ilusti, kuid ainult selle asjaga teeb seda jama.
Tuli veel meelde, et probleem hakkas tekkima siis kui panin 171.16 driverid peale, ei tea kas kokkusattumus või oligi driverite pärast.
Drivereid tagasi panema selle editori pärast veel ei hakka, ootan uusi drivereid siis (kui ongi driveri probleem).
Kas editor liigub 2D kelladel? Kui siis kuidas 3D kelladel jooksma saaks panna?
Eip.Asi on selles,et asi jookseb aknas.Nt Vista puhul renderdatakse siis nii Aero-t kui ka mängu.Sellest ka perf. drop editoris .Pane aero kinni siis peaks tsipa paremini jooksma .
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.