Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Kummaliseim abipalve millega on sinu poole pöördutud. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 21, 22, 23  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Vermon
Kreisi kasutaja
Vermon

sõnum 28.01.2007 23:26:37 vasta tsitaadiga

Piip kirjutas:
validate ei ole probleem icon_smile.gif
probleem on selles et siis ei saa mina aru jälle.
aga eks ma mõtlen, sisi peaksin enda masina ka eestikeelseks laskma.

Muide masinat on võimalik kakskeelseks ka teha, nii et ühel kasutajal üks, teisel teine keel. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
softis
HV Guru
softis

sõnum 19.04.2007 09:01:30 vasta tsitaadiga

Täna hommikul aeti mind üles:
"Kuule, meil on printeriga probleem."
"noh, mis viga siis on."
"Ostsime uue suure printer-koopimasina. Panime paberi sisse ja tahtsime printida, aga see ei prindi. Kõik on nagu korras. Tule, vaata üle."
(ma olin parajalt unine ka ju)"Nonoh. Äkki mingi error ikka on?"
"Ei ole kõik on korras. Panin print, natuke surises ja siis tuli ette "Remove cover. Printer jam" Mina aru ei saa, mis ta teeb, kõik ON JU KORRAS."

Teadagi, mida ma siis tegin. icon_rolleyes.gif

starnike
HV kasutaja

sõnum 25.04.2007 06:51:40 vasta tsitaadiga

Mu ema ükskord küsis: "Kuule, ma ei taha selle "E"'ga netti minna, ole hea ja tule pane mulle see "Motzarella" !" icon_lol.gif

Kui keegi aru ei saanud, siis "E" on IE ja "Motzarella" on Mozilla FF icon_biggrin.gif .
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 21
tagasi üles
Tolka15
HV kasutaja

sõnum 01.05.2007 09:03:51 vasta tsitaadiga

starnike kirjutas:
Mu ema ükskord küsis: "Kuule, ma ei taha selle "E"'ga netti minna, ole hea ja tule pane mulle see "Motzarella" !" icon_lol.gif

Kui keegi aru ei saanud, siis "E" on IE ja "Motzarella" on Mozilla FF icon_biggrin.gif .

icon_lol.gif Aga huvitav mida ta Opera asemel ütleb? icon_razz.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
r32
Kreisi kasutaja
r32

sõnum 01.05.2007 10:50:26 vasta tsitaadiga

Tolka15 kirjutas:
icon_lol.gif Aga huvitav mida ta Opera asemel ütleb? icon_razz.gif

Ma ei taha "E"ga ega "Motzarella"ga netti minna, ma tahaks hoopis seda "Ooperit" kasutada 8)
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
julmu
HV kasutaja
julmu

sõnum 01.05.2007 11:21:47 vasta tsitaadiga

Õemees, kes hiljuti sülearvuti ostis, helistas üks päev.
Õemees: "Kuule, kus restardi nupp on?"
Mina: "Ta peaks seal sisselülitamise nupu kõrval olema."
Õemees: "Ei ole!"
Mina: "Aga hoia sisselülitamise nuppu 5 sekundit alla, siis ta lülitab ennast välja. Siis pane arvuti uuesti käima."
Õemees: "Ei, ei, ma mängin rallimängu ja auto läks kummuli ja ma pean nüüd restardi nuppu vajutama."
Mina: "Okeeei. Mis mäng on?"
Õemees: "Ei tea."
(Siis tuli meelde, et mingis rallimängus sai r-klahviga autot uuesti õigetpidi teele saada.)
Mina: "Vajuta näiteks r-tähte."
Õemees: "R-tähte? Toimiski. Aitäh!"
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
starnike
HV kasutaja

sõnum 02.05.2007 14:53:53 vasta tsitaadiga

Muide, mul on olnud ka Opera ja ta rääkiski: "Tule pane mulle Ooper käima, olen natsa netis!" icon_lol.gif
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 21
tagasi üles
tig0ts
HV kasutaja

sõnum 22.11.2007 23:58:30 vasta tsitaadiga

Aastaid tagasi küsisin klassivennalt , et kui suur GTA on ? Ta ütles, et diskile mahub ära. Ütlesin , viitsid pane homseks diskile too kooli. Tõigi, läksin koju , panen flopysse ja näen ainult GTA.exe fail flopy peal ning tööle ka ei lähe. Järgmine päev sõimasin sõbral näo täis , et niimoodi lollitanud on. Järgmisel päeval tuleb vend kooli , sõimab minul näo täis , et mina ei oskavat käima panna lihtsalt. Läksin peale tunde tema poole ja voilaa , asi töötas. Esialgu jäime lolliks mõlemad , hiljem mõistsime pointi.

Kogu loo võlu oli selles , et ta kirjutas kiirikäivituse faili ehk ikooni diskile icon_wink.gif Mõistagi kui tal mäng arvutis olemas , ei ole tähtust ,kus shortcut asub icon_wink.gif
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 23.11.2007 01:41:53 vasta tsitaadiga

tig0ts kirjutas:
Aastaid tagasi küsisin klassivennalt , et kui suur GTA on ? Ta ütles, et diskile mahub ära. Ütlesin , viitsid pane homseks diskile too kooli. Tõigi, läksin koju , panen flopysse ja näen ainult GTA.exe fail flopy peal ning tööle ka ei lähe. Järgmine päev sõimasin sõbral näo täis , et niimoodi lollitanud on. Järgmisel päeval tuleb vend kooli , sõimab minul näo täis , et mina ei oskavat käima panna lihtsalt. Läksin peale tunde tema poole ja voilaa , asi töötas. Esialgu jäime lolliks mõlemad , hiljem mõistsime pointi.

Kogu loo võlu oli selles , et ta kirjutas kiirikäivituse faili ehk ikooni diskile icon_wink.gif Mõistagi kui tal mäng arvutis olemas , ei ole tähtust ,kus shortcut asub icon_wink.gif

sellist asja endalgi juhtunud (enne seda aega, kui igas kodus oli(d) arvuti(d), endalgi polnud icon_razz.gif ). selliste juhtumite puhul oli minu jaoks kõige raskem see seletamine, et mis on shortcut ja mis on programm jne jne icon_smile.gif enamasti ei suutnudki selgeks teha, tegin vajalikud protseduurid ise ära icon_razz.gif
kohati on inimeste õppimisvõimetus hämmastav icon_biggrin.gif mitte, et ma väidaks, et ma olen TARK ja mõni teine on LOLL! lihtsalt arusaamatu, et inimene tahab asja kasutada, aga teda absoluutselt ei huvita kuidas, peaasi et oleks icon_rolleyes.gif rikaste inimeste lõbu vist 8)
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
al_z
HV vaatleja

sõnum 23.11.2007 09:48:13 vasta tsitaadiga

Sõber tahtis kunagi ammu omale winrar-i läks siis kooli ja lasi disketile- ei mahtund ära, siis pakis winrargiga installi kokku ja sai asja disketile. Pärast avastas et icon_wink.gif kuidas see install lahti pakida?
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
grote5que
HV vaatleja
grote5que

sõnum 23.11.2007 12:45:36 vasta tsitaadiga

al_z kirjutas:
Sõber tahtis kunagi ammu omale winrar-i läks siis kooli ja lasi disketile- ei mahtund ära, siis pakis winrargiga installi kokku ja sai asja disketile. Pärast avastas et icon_wink.gif kuidas see install lahti pakida?

siukest asja endalgi mitu korda peamiselt unustamisest juhtunud. lõpuks olen hakanud winrar'i alati SFX'ks pakkima...

MaitK
HV veteran
MaitK

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.11.2007 17:40:56 vasta tsitaadiga

Ükspäev tuleb kursavend pärast tunde minu juurde ühikatuppa ja küsib, et kas meil Kalev Sporti saab siin vaadata? Vastasin siis talle, et kust kuradi kohast mina seda pean teadma. Mul pole mitte mingit pistmist ühiselamus asuva telekanalite valikuga. Inimene lihtsalt ei tulnud selle peale, et ka mina olen õpilane seal samas koolis ja ei peagi teadma selliseid asju.
tagasi üles
S!!M
HV veteran
S!!M

sõnum 24.11.2007 21:56:31 vasta tsitaadiga

koputaja kirjutas:
Ükspäev tuleb kursavend pärast tunde minu juurde ühikatuppa ja küsib, et kas meil Kalev Sporti saab siin vaadata? Vastasin siis talle, et kust kuradi kohast mina seda pean teadma. Mul pole mitte mingit pistmist ühiselamus asuva telekanalite valikuga. Inimene lihtsalt ei tulnud selle peale, et ka mina olen õpilane seal samas koolis ja ei peagi teadma selliseid asju.

aga nii ülbe ei tasuks ka kohe teisevastu olla, äkki ta mõtles et sina oled kuulnud kelleltki mingisugust infi või teqad ise icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 264 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 225
tagasi üles
MaitK
HV veteran
MaitK

sõnum 24.11.2007 22:29:44 vasta tsitaadiga

Deadly16 kirjutas:
koputaja kirjutas:

aga nii ülbe ei tasuks ka kohe teisevastu olla, äkki ta mõtles et sina oled kuulnud kelleltki mingisugust infi või teqad ise icon_rolleyes.gif

Arvestades seda, et minu käest pidevalt selliseid absurdseid asju küsitakse, millest mul isegi parima tahtmise juures aimu pole, siis on see täitsa mõistlik vastus. Selliste küsimustega soovitasin tal pöörduda komandandi poole. Pole ju võimalik, et ma olen tasuta informatsioonikeskus ja peaksin omama selliste asjade kohta infot, millest mul on täiesti ükskõik. Seda ainult selleks, et seda jagada teistega, kui nad miskit teada tahavad.

tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 25.11.2007 01:28:28 vasta tsitaadiga

ma ühele ainile suht hiljut lajatasin, et kas ma olen google sulle vä? miks kuradi pärast idioodid alati just minu oma lolluse levitamiseks leidma peavad..?

üks vend arvas ,et on hea mõte mulle umbes nädal aega õhtuti helistada ja speedtouchi manuali ette lugeda et mismoodi sab emule low-id st lahti..

arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 25.11.2007 03:44:49 vasta tsitaadiga

see on jah tüütu, kui inimesed eeldavad, et ma peakski oskama nende küsimusele vastata icon_confused.gif ja kui korra kedagi abistanud oled, siis jäävadki abi küsima icon_mad.gif
mul on nädalas max. 1 päev kui mu käest ei küsita kas miski mäng on väljas, filmi vaadatav versioon või kuidas ja mida installida teatud operatsioonide jaoks icon_sad.gif saaks aru kui oleks seda valdkonda õppinud ja/või töötaks selles valdkonnas, aga mingit haridust pole ja töö on sellest sama kaugel kui siga tuumafüüsikast icon_razz.gif
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
S!!M
HV veteran
S!!M

sõnum 25.11.2007 08:48:01 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
see on jah tüütu, kui inimesed eeldavad, et ma peakski oskama nende küsimusele vastata icon_confused.gif ja kui korra kedagi abistanud oled, siis jäävadki abi küsima icon_mad.gif
mul on nädalas max. 1 päev kui mu käest ei küsita kas miski mäng on väljas, filmi vaadatav versioon või kuidas ja mida installida teatud operatsioonide jaoks icon_sad.gif saaks aru kui oleks seda valdkonda õppinud ja/või töötaks selles valdkonnas, aga mingit haridust pole ja töö on sellest sama kaugel kui siga tuumafüüsikast icon_razz.gif

siiit tulebki lahendus, hakata eesti koolides välja koolitama uut ametit, "kõndiv google"
Kunagi oli ühe tuttavaga ka hea, panin talle NOD32 peale kasutas mõnda aega siis ütles, et pane see kaspersky ikka tagasi, sellel oli vähemalt hea kuulis sea häält kui viirus sees icon_biggrin.gif

ja koputaja kus ühikas oled?
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 25.11.2007 11:32:42 vasta tsitaadiga

see "kõndiv Google" idee juba vaikselt teostub, mu telefonil ühe nupuvajutusega Google ees ja peamenüüs eraldi ikoon ka selle jaoks icon_razz.gif (tehasest juba, mitte ise pole seda sinna toppinud)
Vermon
Kreisi kasutaja
Vermon

sõnum 25.11.2007 13:26:20 vasta tsitaadiga

Mul toanaaber küsib iga päev tunniplaani minu käest, krt 3 kuud on selle järgi koolis käinud, võiks ju nagu vähekenegi meelde jääda, isegi ainult neli päeva nädalas.
Muidugi küsib ta igast idiootseid küsimusi millele saaks vastuse kohe kui guuglisse kirjutada aga noh, poiss on laisk ja arvab, et on lihtsam kui mina kirjutan icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 12
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 25.11.2007 13:37:09 vasta tsitaadiga

selllel ei tohi lasta harjumuseks saada. mul oli mingil aastal väga palju teha ja suht tihti tuli uurida kursakaaslastelt, mida oli vaja ettevalmistada. lihtsalt fakt kui selline, et mis teema ja mis viisil.. mingi x aja möödudes tajusin, et inimesed enam mulle hea meelega vastata ei taha.
MaitK
HV veteran
MaitK

sõnum 25.11.2007 16:29:57 vasta tsitaadiga

Deadly16 kirjutas:

ja koputaja kus ühikas oled?

Jätaks selle praegusel hetkel enda teada.

tagasi üles
HA
HV Guru
HA

sõnum 25.11.2007 16:38:33 vasta tsitaadiga

margusser kirjutas:
Eem, kui sa mul seda windowsit maha lased siis vaata, et mul meili peale kirjad alles jääks, need on tähtsad.

mis seal erilist on siis?
Kommentaarid: 143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 121
tagasi üles
S!!M
HV veteran
S!!M

sõnum 25.11.2007 20:55:43 vasta tsitaadiga

gtavice kirjutas:
margusser kirjutas:
Eem, kui sa mul seda windowsit maha lased siis vaata, et mul meili peale kirjad alles jääks, need on tähtsad.

windows ja mailbox, päris 2 eri asja icon_biggrin.gif
tagasi üles
HA
HV Guru
HA

sõnum 25.11.2007 21:02:37 vasta tsitaadiga

Deadly16 kirjutas:
gtavice kirjutas:
margusser kirjutas:

allalaetud meilid on ju süsteemikettal
kõik ei käi www.hot.ee meile lugemas ja saatmas
Outlook Express, office Outlook...nendel on andmebaas kõvakettal ju
Kommentaarid: 143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 121
tagasi üles
ThedEviL
HV Guru
ThedEviL

sõnum 25.11.2007 21:11:18 vasta tsitaadiga

Deadly16 kirjutas:
gtavice kirjutas:
margusser kirjutas:

Kui mul windowsi julmalt ära killid, siis mingi 6aasta 3mailboxi materjal on ajalugu. icon_razz.gif (ei tegelikult on mul backup olemas(isegi mitu))
Mul üks tuttav arvas, et on üli geniaalne(tegelikult oli ta vist genitaalne). Ostis omale dvd-kirjutaja. Pani selle omale arvutisse. Siis helistab mulle, et miks ta plaate kirjutada ei saa. Lahti tuleb aga plaati ei ole. Cd rommiga lasi nero peale aga ikka dvd'sid kirjutada ei saa. Et kas tal videokaart on liiga nõrk. Tema genitaalsus seisnes selles, et ide kaablit ta ei ühendanud sest arvas, et toite kaabel sisaldab endas 2juhet voolu ja 2 juhet datat icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Kummaliseim abipalve millega on sinu poole pöördutud. mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 21, 22, 23  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.