Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
arm2004
HV Guru

|
03.01.2007 18:38:43
|
|
|
täna ülemus küsis: "Kas mul on mõtet arvutiga kaasa antud antiviiruse litsentsi pikendada või tasuks mingi muu (piraat) peale panna?"
ma siis vastu: "Mis sul praegu peal on?"
ülemus: "Ma ei tea!"
no kuidas sa vastad lollile küsimusele targalt
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vermon
Kreisi kasutaja

|
03.01.2007 19:14:24
|
|
|
contramort kirjutas: |
... mida ma pean tegema, kui öeldakse, mul on mingi viirus vist arvutis, mida ma teen?... |
Mind hakkab ka vaikselt tüütama küsimused, et mul arvuti katki, mida tegema peaks või, et see sama viirusega.
Kõige parem viis aru saama panna on siis kui küsija tunneb näiteks autosi hästi. Siis too talle analoogia, et mida ma tegema pean kui auto ei sõida, vigu võib ju olla tuhandeid, alates sellest, et bensiini ei ole ja lõpetades sellega, et keegi tõbras on rattad alt piistu pannud Lihtsalt kui juures ei ole, siis on väga raske öelda mis viga
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
1 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
04.01.2007 11:47:47
|
|
|
Kõige rohkem meeldivad mulle inimesed, kes tulevad ja pmst karjuvad, et miks arvutis lambist see või teine ei tööta - eile töötas, täna ei tööta. Küsin siis, et mida arvutiga enne seda tegid. Vastuseks saan - mitte midagi, lihtsalt ei tööta. Nojah, hakkan siis suure vandumise taustal (krdi arvutid, pidevalt nendega jama jne.) vaatama, mis viga on ja tuleb välja, et programmi kaust on Program Filesi alt Recycle Bini sattunud. Ehk siis minu arusaama järgi Del nupuga kustutatud. Küsin, et kuidas see sinna sai? Vastus stiilis a la mina ei tea midagi, mina olin puu otsas, kui pauk käis - saast arvuti lihtsalt kustutas ise ära (noo daaaa, eksole...). Mis seal's ikka, taastasin kausta prükkarist vanasse kohta ja oligi korras.
Hiljem selgus, et kasutaja oli üritanud omale kõvakettale ruumi juurde saada ja Program Filesi alt Del-nupuga tundmatuid kaustu kustutama hakanud, arvates, et neid ta ei kasuta nagunii. Kuna programmide kaustad pole vahel programmi, vaid tootja nimega, siis ei osanud ta aimatagi, et kustutab vajaliku programmi. Kõige lahedam ja mõistatuslikum oli muidugi see, et see sama programm töötas kausta kustutamise ajal taustal. Peale arvuti sisselülitamist hommikul ei läinud programm shortcutist muidugi enam käima.
Issanda loomariik on kirju ikka - aitad ja saad sõimata. Nice.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
06.01.2007 22:42:27
|
|
|
tuleb tavauseril ära keelata igast õigused kustutada program files ja windows kaustas
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
rallitaja
HV veteran
|
06.01.2007 22:54:13
|
|
|
Sain ropult sõimata selle pärast, et kustutasin abipaluja arvutist piraatsofti ja hulga muusikavideosid, P2P programmid, ära. Aga ise ta ju palus mind täpselt niimoodi: Kuule, tule täna minu juurde, kustuta mu arvutist kõik pask ära. Et ainult head asjad sisse jääksid. No ja ma jätsin talle legaalse WIN ME, tema pildikogu, openoffice ja paar väiksemat vidinat.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
confu
HV vaatleja

|
07.01.2007 01:00:45
|
|
|
Tavaliselt kui olen netis ja tean, et ema tahab peale mind netti siis ma ei pane akent kinni vaid jätan selle lahti kus ma viimati olin(nt. google vms). Siis ta küsib, et mis sa mulle siia lahti teinud oled. Ütlen, et google. Seejärel ta vaatab väheke ja klikib aadressi bari peale ja kirjutab sinna neti.ee. Leht laeb ära korralikult ja siis ta saab alles hanza.net'i minna
Googlega ei saa minna hanza.net'i
Kui mul anti-virus leiab mingi viiruse või tahab uploadida ja mu vend istub arvutis, siis ta võtab sellest kastikesest kinni ja lohistab selle ekraanilt võimalikult rohkem välja, et see ei segaks Nüüd kui ma iga 2 kuu tagant kodus käin, ei kujuta ettegi mis siin selle ajaga toimub. Vaene arvuti.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
rallitaja
HV veteran
|
07.01.2007 01:09:15
|
|
|
updateda tahab ikka viirusetõrje mitte uploadida
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliv3r
HV kasutaja

|
07.01.2007 04:41:35
|
|
|
"Mul sellel ventilaatoril mingi juhe katki ja ei keerle enam, noh. Tule tõmba mingi asi internetist peale, et jälle töötaks." Muidugi, ta on suht 12 ka veel.
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
confu
HV vaatleja

|
07.01.2007 15:30:16
|
|
|
Kõrvaklapid kus on mikker ka küljes.
Üks kutt küsis et kui ma msn's räägin kellegagi siis mina teda kuulen aga tema mind mitte? Mis viga?
- Aga kas mikrofoni juhe on ühendatud arvutiga?
Mis asi?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
08.01.2007 17:04:11
|
|
|
Täna pöördus üks inimene minu poole probleemiga, et lapaka ventilaator koliseb. Soovitasin siis teenindusse viia, kuna 3 aastat järjest vatti saanud masin ja just äsja oli sõbra sama firma-sama vanusega masina ventilaator pillid kotti pannud. Vastuseks sain, et nad seal teeninduses hakkavad naerma, kui ma neile nii vana arvuti viin. Huvitavad foobiad
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
oravapoiss
HV kasutaja
|
08.01.2007 23:15:06
|
|
|
rääkisin sõbraga uuest mängust mis pidi source mootorile tulema. tuttav kes sattus mööda juhtuma, küsis, et mis see source on. seletasin, tõin näiteks HL2 ja CSS. ja siis tuli küsimus, et oot, et seal on siis püssid? tol hetkel tundus küsimus olevat küll naljakas
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
2 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
rallitaja
HV veteran
|
08.01.2007 23:25:50
|
|
|
mul isa küsis, et miks tal windows soovitab legaalse windowsi osta, ta ostis selle ju koos arvutiga (tal on ees get genuine windows). litsentsi tal aga polnud, järelikult pira. seletasin talle ära, et osad arvutipoed panevadki selle saja krooni eest pirawindowsi peale ja annavad arvuti kätte. no egas midagi, mina ei viiitsinud tal eemaldama minna seda.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
simp
HV vaatleja
|
13.01.2007 17:32:43
|
|
|
rallitaja kirjutas: |
mul isa küsis, et miks tal windows soovitab legaalse windowsi osta, ta ostis selle ju koos arvutiga (tal on ees get genuine windows). litsentsi tal aga polnud, järelikult pira. seletasin talle ära, et osad arvutipoed panevadki selle saja krooni eest pirawindowsi peale ja annavad arvuti kätte. no egas midagi, mina ei viiitsinud tal eemaldama minna seda. |
ehk oleks ta pidanud arvuti põhjapealt sildilt cd-key panema hoopis?
või seal polnud silti?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Terminator III
HV veteran
|
13.01.2007 22:05:19
|
|
|
Reedel tuli kõne: "Kuule kust ma seda spyware saaksin?"
Muige võttis näole küll
|
|
Kommentaarid: 201 loe/lisa |
   |
15 :: |
21 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
13.01.2007 22:28:29
|
|
|
Terminator III kirjutas: |
Muige võttis näole küll  |
Loodetavasti olid abivalmis ja andsid ikka mõned aadressid?
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Piipz
HV veteran

|
13.01.2007 22:42:22
|
|
|
ma ei tea kas see nüüd kummaline on, kuid tore küll. vanaisa mul sai detsembris 80. Kolm kuud enne seda ostsis ta omale arvuti (kusjuures päris normulli 3200mhz, 1gb, 160gb, dvdrw, juust video ~ 4500 eeku).
Paar nädalat enne arvutiostu helistas mulle vanaema, ütles et nad lasid endale neti sisse panna, et kas ma võiksin arvuti neile üles panna. Ausalt öeldes mul katus läks. Nad pole kumbki mitte kunagi arvutit kasutanud ja nüüd selline lüke.
Vanaisa ega ka vanaema pole mul inglise keelt ka õppinud aga ma lasin neile inglise keelse wini, nii et parajalt pusimist neil seal Ühe korra on nad minu käest abi küsinud, vanaisa tõlkis ühe error message ära ja ütles et Avast antivirus vajab registreerimist.
Käisin siis täna sealt läbi ja regasin uuesti ära
Mu 80-nene vanaisa on kõva surfimees kusjuures, vahetab keele ära vajadusel ja surfib venekeelseid netilehekülgi, et pidi põnev olema.
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
13.01.2007 22:56:16
|
|
|
Piip, ära imesta.. eesti on hakkajaid pensionäre täis.. ainuke häda on see, et paljud pole suutnud leppida uue ajaga ja mängivad tõrksaid.. kusjuures tahaks ennast parandada: enamik vanureid on tervema mõistusega kui lõviosa 18-25 aastaseid 8)
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
13.01.2007 23:08:49
|
|
|
mteachx kirjutas: |
Mul monitoril on värvid paigast ära, saad linki anda, kus saab monitori drivereid tõmmata ?!
 |
Samsungi LCD junni puhul, pole see sugugi naljakas vaid kurb reaalsus .
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Terminator III
HV veteran
|
13.01.2007 23:35:14
|
|
|
Max Powers kirjutas: |
Terminator III kirjutas: |
Muige võttis näole küll  |
Loodetavasti olid abivalmis ja andsid ikka mõned aadressid? |
Nii abivalmis olin, et ta tõi arvuti minu juurde ja eemaldasin ise spyware jms pahna
|
|
Kommentaarid: 201 loe/lisa |
   |
15 :: |
21 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
14.01.2007 09:21:32
|
|
|
Piip kirjutas: |
Vanaisa ega ka vanaema pole mul inglise keelt ka õppinud aga ma lasin neile inglise keelse wini, nii et parajalt pusimist neil seal |
Inglisekeelse wini saab ju osaliselt eestikeelseks muuta LIP-ga (Language Installer Package).Muidugi et seda installida tuleb läbida Validate
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Piipz
HV veteran

|
14.01.2007 19:42:45
|
|
|
validate ei ole probleem
probleem on selles et siis ei saa mina aru jälle.
aga eks ma mõtlen, sisi peaksin enda masina ka eestikeelseks laskma.
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaank
HV veteran
|
14.01.2007 20:32:30
|
|
|
Nimelt meil pakub siin internetti elion ja mingi suva firma.Mina oma elioni.Sõber suvalist.Ja siis lambist telefon heliseb ja järsku küsib "Miks mull internetti ei ole?".
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
14.01.2007 22:55:14
|
|
|
Piip kirjutas: |
Mu 80-nene vanaisa on kõva surfimees kusjuures, vahetab keele ära vajadusel ja surfib venekeelseid netilehekülgi, et pidi põnev olema. |
Vaata, et ta siis varsti ka spaiveeri nõudma hakka
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
28.01.2007 21:51:19
|
|
|
Tuttav minu poole palvega, "Viisin arvuti hooldusesse, et format teha ja nüüd on arvuti tühi"
Mis vastata?
_________________ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |