Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3/X360] Assassins Creed märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
piimaPAKK
HV kasutaja
piimaPAKK

sõnum 23.11.2007 00:02:51 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
ootasin ka seda mängu hirmsat moodi aga kuna ei oma konsooli siis jääb see nali ära momendil icon_cry.gif aga räägite lähemalt ehk oli siis ka ootamist väärt mäng? Kas stoori on hea ja kas põnevust ja tegevust jätkub ? et kas mõõgaga saab vehkida ja kas vibu või ammuga saab ka lasta ? icon_lol.gif sry kui loll küsimus aga nii oleks parem teada kas oodata arvuti verisooni ja osta uus arvuti või osta siis hoopis ikka konsool selle mängu jaoks selles mõttes et kas selle mängu graafika on parem Xbox360 peal või mingi Pc Quad core, 2gb rammi ja 8800 GT kaardiga ? ja kuidas siis mängus on nagu siin üks küsis et kas midagi Hitmani sarnast või hoopis teistmoodi ?? ma neid treilereid ja revüüsid vaadanud küll muidu aga krt sealt aru saab 8)

Kui tahad arvutiga seda mängida, siis pead puldi ostma, sest ma kahtlen, et see control-scheme klaveri/hiirega eriti kasutaja sõbralik on...
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 23.11.2007 01:40:15 vasta tsitaadiga

Sull kirjutas:

Igatahes mäng meeldib väga ja ise kujutan ette, et replay value't on mängus küllaga, et asju lihtsalt natukene teistmoodi teha...

See lootus läheb õige pea üle icon_razz1.gif
---

PCle siis oodata kusagil kevade paiku, uue juhtimissüsteemi ja muude lisanditega - eks siis näis, kuda tolleks ajaks AC vananenud on.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 23.11.2007 02:01:51 vasta tsitaadiga

Huh, sai ka esimene target ära likvideeritud thumbs_up.gif Väga põnev ja mõnus mängida icon_smile.gif Võitlused on head aga vahest läheb ülepea raskeks icon_biggrin.gif igaltpoolt jookseb juurde sõdureid icon_biggrin.gif 15minti otsisin kuda plokib kuna see plokk on selline automaatne siis kohe ei jaganud välja, ei tulnud meelde tutorialist. Ei aga muidu väga põnev ja ilusa graafikaga mäng, midagi halba pole öelda veel. thumbs_up.gif Achivmentid on kah hästi ära paigutatud ikka.
Mõned pildid tänasest sessioonist icon_razz1.gif

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Rxx
HV vaatleja
Rxx

sõnum 23.11.2007 12:46:59 vasta tsitaadiga

Haanjasse kõrgmäestikku jõudis ka eile AC icon_smile.gif
Hea mäng siiamaani, aga kardan, et varsti tüdimus peal. Leap of faith on mõnus.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
eyelids
Kreisi kasutaja

sõnum 23.11.2007 21:21:07 vasta tsitaadiga

blokk ei ole ju automaatne.... RT peab all hoidma...
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 23.11.2007 21:36:31 vasta tsitaadiga

eyelids kirjutas:
blokk ei ole ju automaatne.... RT peab all hoidma...

Seda mõtlen, et peab hoidma mitte vajutama, et kui hoop tuleb vajutad korra ja siis vajutad taas attacki aga peab all hoidma nuppu

tagasi üles
Sprocket
Aeg maha 60

sõnum 23.11.2007 22:47:20 vasta tsitaadiga

Ei teagi kohe kas osta või mitte icon_sad.gif .
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 26
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 23.11.2007 23:40:36 vasta tsitaadiga

Noo ma tellisin nii Mass Effecti kui Assassins Creedi. Peaks mainima, et ME tuleb tohutult parem imo. Assassins Creedis on selline valikuline teema, tee selliseid mõttetuid missioone igas osas 6tk või siis päästa tohutu hulk inimesi linnas mis on täiesti pointless icon_razz1.gif Aga noh, tahan stoori läbi teha. Midagi vapustavat pole jah. Segane on ka krt.
tagasi üles
lexo
HV kasutaja
lexo

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.11.2007 13:29:01 vasta tsitaadiga

Ostsin ka eile selle mängu ja esmamulje on üsna hea. Mängisin täpselt nii kaua kuni sain esimese targeti tapetud. Kuna olen Prince or Persia fanboy ja kuulsin et samad tegijad teevad uue mängu, mis tol ajal ei pidanud PC-le üldse tulema, otsustasin ruttu XBoxi muretseda, seega oligi see tegelikult minu jaoks kõige oodatum mäng. icon_razz.gif
Igatahes, räägin natuke muljeid.

PRO's:
1. Graafika - kui just spetsiaalselt vigu ei otsi siis võib mängides jääda isegi mulje nagu vaataksid päris näitlejatega filmi.
2. Mängu füüsika - NPC'dega kokku põrkamine tundub reaalne, hüpped, kukkumised, ronimised jne.
3. Linnad - väga elavad ja suhteliselt tõetruud
4. Stoori - kuigi selle mängu "twist" tuleb juba esimese kahe minutiga ilmsiks, on see huvitav mõte imo.
5. Freeroaming, ronimine jms. - nagu aimata võib, peab hea mõrtsukas olema osav, et vajadusel võimalikult efektiivselt ära põgeneda, kui ta on paljastatud, või oma sihtmärkidele võimalikult headest kohtadest ligi pääseda. Nagu PoP'iski, on selle mängu "platvorming" külg väga hästi teostatud, pea iga mügariku ja praoga kuskil seina peal saab interactida, ning Altairi (mängija) ronimine ja katuste hüppamine on väga nauditav, lisaks tunduvad liigutused koguaeg erinevad, seega tõepoolest 5+!

CON's
1. Võitlused - jällegi võrreldes seda just näiteks PoP'iga, on võitlused väga igavad imo ja mina väldin neid igal juhul, kui võimalik. Pole isegi mitte selline "hack'n'slice, nagu enamustes mängudes, mis pole küll pingelised, aga (vahest) visuaalselt enam-vähem nauditavad. Pole combosid, mõõgavõitlused on lihtsalt "parry-parry-counter-parry-parry-parry". Samas tegelikult olengi ju pigem nö "stealthy assassin", aga mina olen siiamaani leidnud ainult ühe viisi kuidas vastast profi palgamõrtsuka kombel tappa.
2. Üldiselt tapmine - siin mängus puudub hiilimine, mis mind tõsiselt hämmastab, või olen ma midagi väga tähele panemata jätnud? Igatahes, tunnen puudust just sellisest "originaalsest palgamõrtsuka ohvri tapmisest", nagu a-la "speed killidest" kasutades ümbrust igat pidi ära, varjudesse peitmist, kuskil laes rippumist ja vastase kägistamist, grupi vastase kiiresti ja vaikselt (HUVITAVAST!) neutraliseerimisest. Ainuke "assassinlik" liigutus mille mina olen siiamaani avastanud on põhimõtteliselt sirge seljaga otse ohvri juurde kõndida ja temast varrukast välja tulev tera läbi lüüa. Aga ma usun ja väga loodan, et neid tuleb mängu jooksul juurde, mis tundub igati loogiline.
Liiga palju on nö "swashbuckling swordfighte", ja isegi need ei ole väga hästi teostatud imo, nagu eelmises punktis mainitud.
3. Vastaste AI - Tapad ühe guardi ära, vajutad "blend" (mis on põhimõtteliselt nagu social stealth, aga see on igas situatsioonis samasugune, ehk siis väheusutav imo. Asendab siin mängus "sneakimist"), jookseb teine guard juurde, karjub süüdlasel välja tulla, kuigi sina oled ainuke kes ligidal seisab, laseb sul rahulikult tema selja taha kõndida ja ära tappa.

Kokkuvõtteks ütleks, et potentsiaali oli oi-kui-palju, on toodud sisse uusi lahendusi ja need väga hästi teostatud, aga kisub pisut üksluiseks ja jääb mulje, et kogu mäng (mis afaik peaks umbes 15h mängimist olema) ongi ainult nende samade ajade peale üles ehitatud, samas mõnede nüansidega mis on juba aastaid sellistes mängudes sees olnud ja töötanud oleksid võinud tegijad pisut rohkem vaeva näha. Aga igal juhul väga hea mäng ja mina soovitan osta, kasvõi stoori pärast!

7/10 (kus 1 on nii halb mäng, et seda ei saagi mänguks nimetada ja 10-t pole kunagi tehtud ja tõenäoliselt ei tehtagi, kuna see oleks "ideaalne mäng". Enamus mänge jäävadki 3-6 vahele)
Ma olen väga pessimistlik inimene, seega võib seda hinnangut tõenäoliselt julgelt üles ümardada. Pealegi nagu enne mainutud, olen ma seda mängu ainult mõned tunnid mänginud ja see on ainult esmamulje!
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 24.11.2007 15:41:02 vasta tsitaadiga

Lexo sa oled kahtlane vend, mängid ühe osa ära ja siis kirjutad ülevaate? ffs. Mängi edasi, combosi sa ei saa teha kuna sult võeti kõik asjad ära, hiljem saad neid teha ja palju muudki.
tagasi üles
ny21k
HV kasutaja

sõnum 25.11.2007 12:57:12 vasta tsitaadiga

Vaadake,mida kõike ei juhtu Assassin Creedi mängides. No Comments
http://www.youtube.com/watch?v=QlpdyvwGe-s
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/131459.html
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 25.11.2007 12:59:26 vasta tsitaadiga

ny21k kirjutas:

irw, ma olen seda sitaks mänginud praegu ja olen waid ühte clitchi märganud, mingi sepp jäi kohapeal nagu trenasööril jooksma kui katuselt alla kukkus. Üldiselt on tegu ikkagi väga hea mänguga ja clitche küll nüüd peale ühe pole märganud.

tagasi üles
ny21k
HV kasutaja

sõnum 25.11.2007 19:38:09 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:
ny21k kirjutas:

irw, ma olen seda sitaks mänginud praegu ja olen waid ühte clitchi märganud, mingi sepp jäi kohapeal nagu trenasööril jooksma kui katuselt alla kukkus. Üldiselt on tegu ikkagi väga hea mänguga ja clitche küll nüüd peale ühe pole märganud.

Mängude Top 10, millele tehti kõvasti reklaami, kuid ei ole nii head kui loodeti. Kahjuks tekst INGLISS, loodan, et saad aru icon_rolleyes.gif
http://www.1up.com/do/feature?cId=3164530
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 25.11.2007 19:53:07 vasta tsitaadiga

ny21k kirjutas:
ny21k kirjutas:

Mängude Top 10, millele tehti kõvasti reklaami, kuid ei ole nii head kui loodeti. Kahjuks tekst INGLISS, loodan, et saad aru icon_rolleyes.gif
oi, teine koht lausa icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 25.11.2007 19:53:22 vasta tsitaadiga

ny21k kirjutas:
ny21k kirjutas:

ffs, mängi mängu siis tule selliseid linke jagama. Mäng on vägahea. Ok missioonid võiksid paremad olla aga muidu on väga kõva mäng thumbs_up.gif Kohe on läbi kah mul..

tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 25.11.2007 20:08:04 vasta tsitaadiga

platoon, lugesid ikka teksti, mis seal kirjas oli selle mängu kohta ?
kiruti just seda, et mäng näeb ilus ja vinge välja, aga nö mänguasju on vähe suure liivakasti jaoks ning et missioonid on kõik korduvad
kuna tegu on rpg/adventure mänguga, siis just põhiosa on missioonidel
tagasi üles
Ohohh
Kreisi kasutaja
Ohohh

sõnum 25.11.2007 20:42:07 vasta tsitaadiga

Mul tekkisid mängides endal samad mõtted. Nad on kogu oma auru suunanud suurte ja ilusate linnade tegemisele, kus saab vabalt ringi turnida, aga unustasid ära, et peale turnimise võiks muud kah teha olla.

Peale esimest kümmet torni ronimist muutub see juba tüütuks kohustuseks....
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 26.11.2007 00:27:53 vasta tsitaadiga

Nonii, sai mäng läbi tehtud! icon_smile.gif Kokku sain 795p achivmente. Ütleme, et jäin rahule mänguga! Lõpp jättis mind kukalt sügama ainult, eks ise näete kui mängite. Mäng ise stoori poolepealt oli kahtlane natuke... vahepeal ei saanud enam mitte midagi aru mis toimub icon_lol.gif Aga mida mäng edasi läks ja mida rohkem kuulama õppisin seda rohkem teada sain. Mängus päästsin kõik inimesed ära ja külastasin igat torni, Cathedrali torn oli julm icon_eek.gif kolm korda lendasin alla icon_lol.gif Muidu graafika oli väga kena, fps oli koguaeg hea. Võitlus on super, väga meeldib, ronimine ja jooksmine on väga hästi tehtud ja sujuvalt nii, et iga liigutus on täiesti reaalne ja ei ole kudagi imelik vms ala võtab õhust kinni ja ronib üles. Võitlused olid üldiselt head, vahest liiga rasked aga siiski mitte midagi väga rasket kui asja käppa said icon_smile.gif Linnade detailsus on viimasepeal, sellise detailsusega võiks uus GTA tulla. Replay value on aga ainult suht null, ei ole mingit soovi tagasi minna, kõik on tehtud ja mingi 100 lippu kah ei viitsi üles otsida mingi 10p achivmenti eest. Achivmentid ise on suht hästi paigutatud.

8\10

tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 26.11.2007 00:49:06 vasta tsitaadiga

Replay value on aga ainult suht null, ei ole mingit soovi tagasi minna
see ütleb nii mõndagi mängu kohta
tagasi üles
M3rcury
HV kasutaja
M3rcury

sõnum 27.11.2007 11:55:25 vasta tsitaadiga

Endal ka varsti mäng läbi, vaja ainult üks tüüp ära killida kes lõpus Jerusalemmis on, tean et lõpuboss on ka peale seda aga vahet pole. Enda kogemuste kohaselt oleks ka et mängul on arenemisruumi kõvasti aga ega esimese korra kohta ka halb pole. Suht mängu alguses märkasin bugi mis mul 2 korda tuli, igatahes oli nii et tulin seal animuse pealt ära, ja läksin kohe voodisse, ärkasin hommiku üles ja lucyt polnud, läksin tooli juurde kus lucy istub ja sain nagu nähtamatu temaga rääkida ja samal ajal rääkisin proffessoriga ka, kui sai ära räägitud siis ei tulnud lucyt üldse tagasi enam ja ei saanud animusse ka minna, läksin oma tuppa ja uks läks ka kinni ja oligi kõik, mängu edasi teha ei saanud, algul ei mõistnud mis jama on aga pärast sain aru et enne magamaminekut tuli lucyga rääkida.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 27.11.2007 12:09:18 vasta tsitaadiga

M3rcury, kasuta SPOILERI käsku ffs icon_exclaim.gif
tagasi üles
M3rcury
HV kasutaja
M3rcury

sõnum 27.11.2007 13:20:44 vasta tsitaadiga

Ah sry ma unustasin, tahtsin ära trükkida et üks rõve bug mängus aga unustasin et räägin juba mängust detailides juba icon_sad.gif aga kas ma kuidagi ära ei saa muuta?
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
henri200
HV veteran

sõnum 27.11.2007 16:23:03 vasta tsitaadiga

Vajuta Edit nuppu, se asub su tekstist nagu natukene ülevalpool, nupu "tsiteeri" kõrval.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
Ohohh
Kreisi kasutaja
Ohohh

sõnum 27.11.2007 16:45:19 vasta tsitaadiga

PS3 versioon on kah veidi bugine. Mul on siiamaani mäng neli korda crashinud (mäng on peaaegu läbi tehtud).

Kaks korda on olnud "White screen of death" (enne seda kui tuleb ette kaartide vaheline loading, kus saad tühjuses ringi tuiata, läheb pilt valgeks ja siis terve ps3 hangub), millest saab üle ainult ps3 resetiga.

Ühe korra hangus lambist keset võitlust. Aitas samuti ainult reset.

Ühe korra on olnud nn. "Matrix" effeks. Mängu tegevus hagub, aga kaamerat saad ikka vabalt keerata. Huvitav, et need udemed, mis õhus ringi hõljuvad jäävad sujuvalt edasi liikuma. Siis saab mängust lihtsalt väljuda ja ei pea jõuga süsteemile resetti tegema.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 27.11.2007 17:22:08 vasta tsitaadiga

Vii oma PS3 remonti icon_lol.gif ja osta XBox360 thumbs_up.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3/X360] Assassins Creed mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.