|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Azatris
HV veteran

|
01.11.2007 00:41:51
|
|
|
| Timberg kirjutas: |
Wowi filmi kohta. Allikas
Spoiler 
Today at BlizzCon 2007 we have heard our first solid and interesting information with regards to the Warcraft, or to some, the World of Warcraft Movie. This movie will be big, huge, EPIC even - in fact, Thomas Tull (producer of 300) stated a budget of over $100m would be committed, with a projected 2009 release date. Legendary Pictures are 100% committed to this project, it shall be a tent-pole, something to stand next to and say we did that! - whilst remaining true to the game and fan base.
The plot for the film will take place approximately a year before the start of World of Warcraft, including races you have played and lands you have wandered in, where lots of plot arcs are melded into a two and a half hour story. The film itself will revolve around a badass new hero, with a theme towards conflict and culture - being a War Movie rather than a quest movie, from an Alliances perspective.
Its actually not like the great adventure. Its not so much a quest movie. Its more of a war movie. Well, okay, its absolutely a war movie. Cultures grinding up to a horrible moment where it just all spills over and gets out of control. Less of an adventure party quest-type situation. More of an armies building to an inevitable conclusion type situation.
And w.r.t to the Alliance:
While my heart lies with the Horde and Thralls an interesting character, from a movie making standpoint, a blockbuster movie its a little rough to try and tell it from the perspective of this green looking dude.
No director or cast have yet been assigned to the project and Tull stated that recognizable actors to play main roles was not a necessity:
We are starting those conversations. Were going to be looking for someone of Zak Snyder (300) or Chris Nolan (The Dark Knight, Batman Beings) calibre,
The not so good news - seems they are aiming for PG-13 content which claims to be a compromise. I personally miss the days of old when action heroes swore blindly.
I can tell you that this is the one thing about running a studio and making these things thats hard. You want to not compromise and have the right level of intensity. The story and the directors vision is whats ultimately going to dictate that. Personally one of my favorite movies of all time is Lord of the Rings, which has a PG-13 rating.
The film is still in its scripting process, but Tull stated that they are currently working with something that they are very happy with.
And now for the first piece of concept art of the Teldrassil:
Other Q & A info:
Classes will be in the movie, but cant give details since still in scripting process, not exactly clear and we dont know yet, but we want many familiar elements in the movie as possible
What races will be represented? Not very easy to answer considering the timeline were talking about, so they are not sure about if the Forsaken have yet joined the Horde But not everyone can be in the spotlight in the first movie anyway
Warcraft has a lot of strong characters, would you consider going back to do another movie on Arthas? I would consider that, sure, but we havent talked about what other films might deal with. We have to get the first movie right first before you deal with franchises.
This is based on two or three major moments in the games, so it isnt radically apart from the continuity, so it really holds together. We want it to taste like the World of Warcraft world. but its also really fresh. I understand the fear that you dont want us to screw up the story, but we will be respectful of the continuity but will hold up as a killer 2 hour movie. It is a little modified.
Theres so much in this world to deal with, so you use that as a jumping off point to tell a kick ass story. They want the players to enjoy the movie experience, if they are too much a slave to the story that wont be the case. They want to respect the world, but to translate it to the screeen and is great on film.
|
Kuidas see veel spoiler on? Kui nii siis nii...
Spoiler 
Mul tunne, et see film kukub haledalt läbi. Miks on just Alliance perspektiivis? Horde on nagu... vaenlased või halvemad nö?
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
21.11.2007 21:43:25
|
|
|
Alliance on inimesed ja nende seltskond - see on tavainimesele, kinokülastajale mõistetav. Mida peaks arvama Joe Sixpack või Tädi Maali, kui teleris on trailer, kus jooksevad ringi rohelised mehed ja kõverad siniseljad ning rääkivad lehmad? Esimene film tehakse tuttavlike elementidega, et kinokülastaja saaks aru, mis toimub. Kui juba konks on ette söödetud ja alla neelatud, tehakse vast ka Hordi tegudest pajatav eepik.
---
Mark Wahlberg is in final negotiations to play the lead role in Twentieth Century Fox's Max Payne live action movie.
---
So the hitman movie is out in the States and reviews of it are hitting the web. The flick has thus far received generally negative reviews, with some critics going so far as to call it "Uwe Boll bad." And you'll have to agree, that's pretty bad.
This is what Variety's Todd McCarthy had to say about it:
A Eurotrashy vidgame knockoff that misses its target by a mile. Numbingly unthrilling as it lurches from one violent encounter to another, the pic's dark roots in an electronic, non-dramatic medium are plain to see, and unsuspecting gamers lured to theaters will soon wish they were back home participating in the action themselves.
From The Hollywood Reporter:
All the while, the music screams and clamors like an ignored child because director Xavier Gens and writer Skip Woods can't pump suspense into this inept mess.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
21.11.2007 23:28:52
|
|
|
UWE BOLLilt küll loota midagi pole , vaatan kindlasti igasuguseid filme , mis välja tulevad.. lihtsalt meelelahutus, mingit "ilu" vms tema filmidest vaevalt näeb
ja see WoW .noojah... midaiganes nagu
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
v2hja
HV Guru

|
22.11.2007 00:54:36
|
|
|
RE:E rokkis igatahes ......
_________________ www.ninjatune.net
RIP Monkey Radio |
|
| Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
3 :: |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
22.11.2007 16:30:19
|
|
|
| v2hja kirjutas: |
| RE:E rokkis igatahes ...... |
esimest kahjuks siiski pole siiamaani ükski nende järg suutnud üle lüüa
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
22.11.2007 16:31:08
|
|
|
| WOOTZ 2009 Tekkeni film.. Ma ei tea mis ma teen kui nad selle filmi perse keeravad
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
scarface
Kreisi kasutaja

|
22.11.2007 17:40:57
|
|
|
| Paganarh kirjutas: |
| v2hja kirjutas: |
| RE:E rokkis igatahes ...... |
esimest kahjuks siiski pole siiamaani ükski nende järg suutnud üle lüüa  |
imo 2 osa oli just kõige phunim (igastahes siis kui vaatasin 3a tagasi)
vb kui nüüd üle vaataks muudaks arvamust ..
se tekkeni muuvi tuleb prolly nagu DoA oma
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
| Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aah
Kreisi kasutaja

|
29.11.2007 18:38:04
|
|
|
| Kas keegi on Beowulfi või Hitmani kinos ka vaatamas käinud? Kui jah siis kuidas oli?
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
29.11.2007 18:53:15
|
|
|
Ma homme Hitmani vaatama.
_________________ Geek it til it MHz |
|
| Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
117 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kuldplaat
HV kasutaja
|
29.11.2007 19:38:39
|
|
|
| Aah kirjutas: |
| Kas keegi on Beowulfi või Hitmani kinos ka vaatamas käinud? Kui jah siis kuidas oli? |
Käisin siis sõbraga hetkeajendil Beowulfi vaatamas ja peab mainima, et üks halvemaid ja sisuvaesemaid filme, mida mina olen kinos vaatamas käinud. Vahepeal oli sihuke tunne, et jalutaks lihtsalt saalist välja. 2 piinarikast tundi läks maksma 60kr + joogid
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aah
Kreisi kasutaja

|
30.11.2007 00:32:11
|
|
|
| kuldplaat, ah , miks ma ei imesta.Juba aegadest alates ei kõlba need PC mängudest välja imetud filmid kuhugi. Kas need filmitegijad on neid mänge ka kunagi mänginud? Ainult räägivad filmis nagu seebikas ja ajavad mingit võimast asja taga.Kuid tegevus on null.Naljakas on see et mängude introd ja igast vaheklipid no tihtilugu nii head et mõtled miks küll mingit filmi selle põhjal valmis ei treita. Volla tuleks treilerite valmistajatel ise mingi film valmis teha. Jama küll kui filmifännid vaatavad selliseid filme ja ütlevad et kui selline geimi põhjal film on nii jama mis siis mängust tahta.
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
30.11.2007 01:04:43
|
|
|
amm... PC mängu järgi? Ma küll filmi sisust eriti ei tea, võib-olla on lihtsalt nimi sama, aga algallikas peaks ju olema vast ikka Beowulf, mis on vana-inglise eepos.
|
   |
117 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
30.11.2007 10:00:54
|
|
|
jah. Beowulf siia teemasse ei kõlba.
keegi on Hitmani näinud?
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
30.11.2007 10:09:02
|
|
|
Kusjuures.. ise kahtlen selles, et wowi film täielik saast saab tulla. Ega lotri filmil ka suurt sisu polnud (ega raamatutel) ning neid "hinnatakse" üpris kõrgelt. Jah, sümbolism, mütoloogiast laenatud tegelased ja filmi puhul FX.. kuid ega wow sellega alla tohiks jääda.
Eepika.
Kangelased.
Kaotus.
Võit.
Retk.
Lõpp.
Tüüpiline .)
|
|
| Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
nuub
HV vaatleja
|
30.11.2007 11:07:03
|
|
|
| khm, Warcraft-i film, mitte wow-i
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
infidel
HV kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
30.11.2007 13:53:55
|
|
|
Ega lotri filmil ka suurt sisu polnud (ega raamatutel)
|
Me räägime hetkel ikka samast Sõrmuste Isandast? Ilmselt mitte.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Valdars
HV veteran

|
30.11.2007 13:56:15
|
|
|
| Sai siis eile Hitman ära vaadatud. Tavalise Hollywoodi märulina ei olnud viga, aga ta ikka ei olnud see Hitman, mida ma oleks mängu põhjal tahtnud.
|
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
30.11.2007 14:03:01
|
|
|
| Valdars kirjutas: |
| Sai siis eile Hitman ära vaadatud. Tavalise Hollywoodi märulina ei olnud viga, aga ta ikka ei olnud see Hitman, mida ma oleks mängu põhjal tahtnud. |
Ega see pole kunagi päris see ,)
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
30.11.2007 14:07:04
|
|
|
| Scart kirjutas: |
| Me räägime hetkel ikka samast Sõrmuste Isandast? Ilmselt mitte. |
Ikka sama. Mõtleme nüüd hetkeks (ot) lotri sisule. Kui spekuleerida ning laiemalt mõelda, siis võis Tolkieni teos olla sümbolistlik. Paraleele on tõmmatud maailmasõdadega. Samas.. kui me ei mõtle laiemalt ning keskendume konkreetsele teose sisule, siis oli see lihtsakoeline. Mütoloogiast võetud tegelased. Väljamõeldud tegelased. Pew pew :) Iseenesest mulle Tolkieni teosed meeldivad, meeldivad ka kõik lotro filmid (ja peter jacksoni varasemad filmid - RÕVEDAD friigifilmid).. aga vaatamata sellele, ei oma lotr minu meelest erilist sisu.
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
30.11.2007 18:12:59
|
|
|
Tulin just Hitmani vaatamast. Suht normaalne film oli, aga jah mänguga võrrelda päris ei anna. Olyphant tuli Hitmani osaga tõesti hästi toime, vastupidiselt minu eelarvamusele.
|
   |
117 |
|
| tagasi üles |
|
 |
denis28
Aeg Maha 2n

|
30.11.2007 19:20:25
|
|
|
Käisin ka hitmani vaatamas...nu ütleme et oli hea,aga stooryt oleks võinud rohkem olla.kuidas sa niisugune asi alguse üldse ja kuidas neid treeniti jne...sellest ei olnud nagu sittagi,näitlemisega oleks see ka olnud et mitte mingeid tundeid ei ole hitmanil,nagu tapmisega ei ole probleeme.seal aga veidike esines,südametunnistus tekkis ja nagu seda õiget fiilingut ei saanud tegelt kätte,ootasin rohkem
ükssikasjalikult ei hakka siin seleltama spoilerdama
|
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario153
HV veteran

|
30.11.2007 20:29:19
|
|
|
| Enamus kinokülastajaid pole mängust nagunii kuulnudki. Polegi tähtis kas ta mängu teemaga ja õhkkonnaga kattub või mitte.
|
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
50 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
30.11.2007 22:31:58
|
|
|
Sellest WoW'ist annaks vähemalt n+1 tundi filmi vändata .. fanatasy ruulib, nii et bring it on.
|
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
30.11.2007 22:32:52
|
|
|
Max Paynist pidavat ka film tulema, keegi miskit täpsemat kuulnud on?
|
   |
117 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
30.11.2007 22:54:24
|
|
|
| Lotharius kirjutas: |
| Max Paynist pidavat ka film tulema, keegi miskit täpsemat kuulnud on? |
2009 suvi, peaosas Mark Wahlberg.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
30.11.2007 22:56:09
|
|
|
Hmm... see vend täitsa sobiks isegi sinna
|
   |
117 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lexo
HV kasutaja

|
01.12.2007 17:47:47
|
|
|
| Käisin just Hitmani vaatamas. Ülimalt halb film minu arust.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
04.12.2007 19:19:56
|
|
|
link :: kae siit
Uwe Boll strikes again!
Kas asi on minus või on see film juba teist korda uuesti üles võetud? Näitlejad on vahepeal silmnähtavalt vananenud ja kogu asi on arenenud mingist kämplollusest filmiks, mis äkki ehk ei olegi katastroof.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TõnuTõukemõnu
HV kasutaja

|
05.12.2007 00:38:13
|
|
|
Ma loodan ikka, et ühel päeval Duke Nukemist film tuleb, kus tal on täpselt samasugused kommentaarid, nagu mängus ja sama näitleja hääl .
_________________ Tõukan mõnuga |
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
05.12.2007 10:54:54
|
|
|
Sama näitleja hääl ei saa tulla, sest siis oleks terve film suur nali. Härra Nukemil on nii eepiline hääl, et ma ei suudaks filmi ajal mitte naerda.. "Cum get sum.. " irw.
aga teate.. andke mulle 1000000600 eek ja teen ideaalse Warcrafti teemalise filmi. Garanteerin, et
see meeldib teile rohkem kui tulev warcrafti film
on masendav
on vägivaldne
on masendav
negatiivsed tegelased omavad vasturääkivaid isikuomadusi, aga nad on ikka rõvedalt negatiivsed
positiivsed tegelased surevad või neil läheb väga sitasti
teistel läheb ka sitasti (natuke vähem, aga siiski)
filmi lõpp on masendav
kõik kaotavad
filmis on vihma, ööd, verd, seksi (natuke), traagikat ja palju masendavat õhkkonda
enamus filmidest kahvatuvad minu filmi kõrval
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Subu
HV veteran

|
06.12.2007 10:13:05
|
|
|
Sama näitleja hääl ei saa tulla, sest siis oleks terve film suur nali. Härra Nukemil on nii eepiline hääl, et ma ei suudaks filmi ajal mitte naerda.. "Cum get sum.. " irw.
aga teate.. andke mulle 1000000600 eek ja teen ideaalse Warcrafti teemalise filmi. Garanteerin, et
on masendav
on vägivaldne
on masendav
negatiivsed tegelased omavad vasturääkivaid isikuomadusi, aga nad on ikka rõvedalt negatiivsed
filmi lõpp on masendav
kõik kaotavad
filmis on vihma, ööd, verd, seksi (natuke), traagikat ja palju masendavat õhkkonda
enamus filmidest kahvatuvad minu filmi kõrval |
et sihtgrupp emod?
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TõnuTõukemõnu
HV kasutaja

|
06.12.2007 17:18:47
|
|
|
| Subu kirjutas: |
on masendav
on vägivaldne
on masendav
filmi lõpp on masendav
kõik kaotavad
enamus filmidest kahvatuvad minu filmi kõrval |
et sihtgrupp emod? |
Vahet pole ju sisuliselt, kes. Kindlasti leiduks vaatajaid, kes saaks ennast naerda laua alla pikali maha . Aga reaalne sihtgrupp ilmselt oleks ikka noliferid . Olgem ausad - sellist filmi ei saa lihtsalt teha tõsisena ja poleks ka mõtet, sest sellest stiilist selle hääle väljakiskumine on nagu tsiklilt mootori väljakiskumine, lootes et see sõitma hakkab .
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
06.12.2007 17:34:06
|
|
|
Sihtgrupp.. vast mõtlevad inimesed.
Kui emodele teha, siis peaks olema mingi.. ma ei teagi. Kuidagi.. hmm.. peretraagikaga, koolitraagikaga seotud kurb film sellest, kuidas HV kasutaja jäi töötuks vms.
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
scarface
Kreisi kasutaja

|
11.01.2008 02:27:19
|
|
|
sellised filmid on head nagu timberg-i film midagi sarnast 21grammile
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
15.02.2008 12:24:45
|
|
|
Ahaa...
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
15.02.2008 13:31:53
|
|
|
| Ei selles mõttes, et reedese õlumisõhta vilmiks kärab kindlasti küll.
|
|
| Kommentaarid: 156 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
15.02.2008 14:26:49
|
|
|
| Auron kirjutas: |
| Ei selles mõttes, et reedese õlumisõhta vilmiks kärab kindlasti küll. |
alkoholiga on võimalik isegi ülikehva filmi huumoriga vaadata. niiet jah, mina vaatan ära (nagu olen sundinud end vaatama kõiki videomängude adaptsioone uwe bollocsilt)
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Matti
HV veteran

|
15.02.2008 15:33:16
|
|
|
tüüpiline madistamisfilm...
aga relvade hääled olid nagu mängus, nice 8)
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
andres1221
HV kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
11.03.2008 01:31:41
|
|
|
| Ju tehakse siis jälle kaks varianti lihtsalt. Alguses suure käraga kinno ja siis natuke aega hiljem Unrated Directors Cut vms.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
scarface
Kreisi kasutaja

|
11.03.2008 01:55:58
|
|
|
Whalberg pole üldse Payne nägu : / ja ta hääl ka ei sobi : p
|
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
andres1221
HV kasutaja
|
11.03.2008 01:59:14
|
|
|
| scarface kirjutas: |
| Whalberg pole üldse Payne nägu : / ja ta hääl ka ei sobi : p |
No tegu on väga hea näitlejaga ikkagi : ) Ning kui vaja siis annab häält ka veidi timmida ja ongi payne hääl valmis
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
11.03.2008 18:20:53
|
|
|
Spoiler 
Sobib küll see Wahlberg
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
11.03.2008 18:30:17
|
|
|
| heretic666 kirjutas: |
Spoiler 
Sobib küll see Wahlberg  |
sobib jah, pea süsimustaks värvida ja natu krimpsus näoga näidelda siis on
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JannoT
HV kasutaja

|
11.03.2008 18:35:28
|
|
|
Mortal kombati filmi tahaks küll näha. Arvestades veel seda ,et ainuke mortal kombat mida ma mängind olen on neljas. Ehk siis see film peaks suht ajuvaba olema.
_________________ 011010000110100101101110011011100110000101110110011000010110000101110100011011000111010101110011 |
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |