praegune kellaaeg 27.06.2025 01:56:26
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
XYZ
HV Guru

|
12.11.2007 09:12:28
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
AM 30 ikka liig mis liig, Ja kui keegi kuskil mainib veel sõna torrent või midagi sellist siis ma saadan igale modele PSi kus nõuan ka AM30 sellele mainijale ja seda kuuks ajaks. Kui seda ei tule siis tähendab et meile tehti ülekohut ja keegi ei julge tunnistada.
wanawoll võtab enda jutuga sõnad suust, midagi pole lisada enam Ootan koos sinuga asjale vastust nii sinu jamale kui enda murele mis peitub kahes tähes nii halba nagu "TL"
Ja ja mõelge kui XYZ veel teemasse "öised eluviisid" lahti lasta
excalibur, läks hästi mõtle kui näiteks ubuntut oleks küsinud |
Palun ära mängi hullu vaid õpi foorumi reeglid selgemaks.
- veel ametlikult ilmumata tarkvara ainsad "full" eksemplarid on piraatversioonid sõltumata allikast
- "öiste eluviiside" modereerimisõigus põhimõtteliselt on mul kogu aeg olemas olnud ja ma tõesti ei ole kindel - võib-olla olen kaasfoorumlaste palvel korra ka sealt mingi osa läbu eemaldanud, võib-olla mitte...peamine on, et vaba mikrofon on tõesti veidi vabamate reeglitega
- suse linuxi vabalt levitavate versioonide puhul üksvahe harrastati isode ainsa allikana (peale ostmise edasimüüjatelt) torrente, ma ei tea miks(nende seletus asja suhtes igatahes oli lausjama)....ja nende võtmine internetist oli täiesti legaalne....
Seega, pööra palun alati tähelepanu, millest on jutt, ära lahmi sedasi alusetult.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sirius
HV kasutaja
|
12.11.2007 09:43:56
|
|
|
torrent torrent.
Mul on Supreme Commander Forged Alliance ja Crysise täisversioonid.
torrent.
Crysise torrent.
Häkkisin piraversiooniga CSS-i.
torrentspy.com
piratebay.com
torrent download.
torrenttorrenttorrenttorrent
testin idioodilimiiti.
|
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
2 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
12.11.2007 14:16:40
|
|
|
XYZ kirjutas: |
- veel ametlikult ilmumata tarkvara ainsad "full" eksemplarid on piraatversioonid sõltumata allikast
|
Mis mõttega teed selliseid pimedaid üldistusi? Kui inimene selgelt välja ei ütle, et tal on piraversioon mingist mängust/programmist, siis ei ole absoluutselt sinu asi, kust ja kuidas mõni softijupp saadud on.
Lisaks võib sulle uudisena tulla see, et torrentid ja FTP'd ei seondu vaid ja ainult piraatlusega.
(Mainisin sõnasid "torrent" ja "ftp", AM60? )
|
|
Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 :: |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
12.11.2007 14:25:36
|
|
|
Ardo kirjutas: |
|
Mis mõttega teed selliseid pimedaid üldistusi? Kui inimene selgelt välja ei ütle, et tal on piraversioon mingist mängust/programmist, siis ei ole absoluutselt sinu asi, kust ja kuidas mõni softijupp saadud on.
Lisaks võib sulle uudisena tulla see, et torrentid ja FTP'd ei seondu vaid ja ainult piraatlusega.
(Mainisin sõnasid "torrent" ja "ftp", AM60? ) |
Mis mõttega sa tsiteerid teksti mida sa nähtavasti üldse ei loe ega mõttest aru ei saa
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
12.11.2007 14:33:12
|
|
|
|
Mis mõttega sa tsiteerid teksti mida sa nähtavasti üldse ei loe ega mõttest aru ei saa  |
Lugesin ja mõistsin, et teed liigselt üldistusi ja eeldad kõiksugu asju. Millest ma aru ei saanud?
|
|
   |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
12.11.2007 14:44:31
|
|
|
|
Mis mõttega sa tsiteerid teksti mida sa nähtavasti üldse ei loe ega mõttest aru ei saa  |
Lugesin ja mõistsin, et teed liigselt üldistusi ja eeldad kõiksugu asju. Millest ma aru ei saanud? |
Millest aru ei saanud - nagu su tekstist näha - kogu lausest pole sa mitte ühestki sõnast vist aru saanud........
Kui ma kirjutan, et sõltumata allikast -- sina tuled jahuma torrentidest ja ftp-dest...........
Ma kirjutan, et ametlikult välja laskmata tarkvara täisversioon saab olla vaid piraatversioon --- mida sina kokku kirjutad, sellest saad küll ainult sa ise ilmselt aru.........
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
12.11.2007 14:49:59
|
|
|
|
Lugesin ja mõistsin, et teed liigselt üldistusi ja eeldad kõiksugu asju. Millest ma aru ei saanud? |
Millest aru ei saanud - nagu su tekstist näha - kogu lausest pole sa mitte ühestki sõnast vist aru saanud........
Kui ma kirjutan, et sõltumata allikast -- sina tuled jahuma torrentidest ja ftp-dest...........
Ma kirjutan, et ametlikult välja laskmata tarkvara täisversioon saab olla vaid piraatversioon --- mida sina kokku kirjutad, sellest saad küll ainult sa ise ilmselt aru......... |
Küll nüüd alles õigustab...
Loe minu postitust 3 korda ning häääääästi aeglaselt. Seal on 2 erinevat mõtet. Esimene käib tsitaadi kohta, teine on üldisem lisa.
See, et enne ametlikku kuupäeva on tegemist piraatversiooniga, on sinu isiklik ja väga subjektiivne arvamus.
|
|
   |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
12.11.2007 14:55:04
|
|
|
Selle soovituse peale saab vaid taas imestada, et miks sa üldse minu teksti tsiteerisid, kui sellega üldse su sõnad ei seondu. Ja piraatversiooni teemal ilmselt pead oma juristiga nüüd pika-pika nõupidamise maha pidama, las tema selgitab sulle maiilmaasju ja tavasid ja seadusi.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
12.11.2007 16:44:28
|
|
|
Sattusin ka siis seda teemat jälgima
MarioA., sinuga oleme ammu asjad selgeks rääkinud, milleks peale "kaklust" veel rusikaid vehkida ja mõttetu iba ajada?
Kui sa minu antud selgitutest siiani aru ei saa ja endiselt oma jonni ajad, siis pean karmimad meetmed kasutusele võtma.
ufo56, wanawoll, teie karistused asendan AM30 -> AM10
Edaspidi jätke meelde, HV ja moderaatorid ei tolereeri piraatlust, seega ei tasuks piire ületada.
XYZ on asja kenast kokku võtnud ja ärge palun silmakirjatsege torrent teemal.
Üldiselt teema lukku, kuna on ammendunud.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator
viimati muutis Tanel 12.11.2007 16:45:31, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
12.11.2007 16:45:47
|
|
|
... ei maksa olukorda üledramatiseerida ehk kes pole lugenud, siis lugegu mu vastavat posti naaberteemas:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=3980892#3980892
... me kah kõigest inimesed aga meil natuke rohkem kohustusi ja teinekord tuleb teha ebapopulaarseid otsuseid, mis ei pruugi olla ehk tõepoolest mõne kasutaja vaatevinklist päris õiglane, kuid siiski üldise foorumi korra säilimise jaoks vajalik. Piraatlus on üsna keeruline ja tundlik teema olnud läbi aegade ja me oleme püüdnud sellele läheneda tolerantsiga, mis ei piiraks kasutajaid liialt, kuid samas ei torgiks ka ülimalt seadusekuulekaid instantse. Kahjuks ei suuda väga paljud kasutajad olla piisavalt taktitundelised antud teemal ja vahetevahel on vaja nö. natuke üle reageerida, et kasutajaid maa peale tagasi tuua ja meelde tuletada, et nad kõnnivad tegelikult lubatu ja lubamatu piiril väga lähedal, ning sellest piirist üle astumine pole enam HV foorumi jaoks aktsepteeritav ...
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|