praegune kellaaeg 19.06.2025 19:41:51
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
X
HV veteran

|
03.11.2007 23:55:17
Pärast Radeon Omega Optionist valitud AGP 4x, arvuti enam käima ei lähe. |
|
|
Radeon Omega version 6.5 on installitud. Video propertise alt saab valida, et millist mälus siini(oli vist?) videokaart kasutab. Ma valisin 8x asemel 4x, pärast seda tegi arvuti restardi ja jõuab win logoni, kuni teeb uuesti restardi ning pärast jälle restardi jne. Nüüd küsimus, kuidas ma seda tagasi muuta saaks 8x peale, safe modega ka ligi ei pääse, teeb samuti restardi. Ainuke võimalus on kuidagi win plaadiga minna system recoverisse ja dosis kuidagi see tagasi muuta, aga kuidas?
NB: Arvuti profiilis!
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
zorten22
HV veteran

|
04.11.2007 00:12:27
|
|
|
BIOS-ist proovisid?
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
X
HV veteran

|
05.11.2007 02:57:44
|
|
|
Biosis näitab 8x, seda nagu seal muuta ei saagi. Ma ei tea võibolla ta polegi 4x peale läinud, aga see radeoni driver arvab, et on 4x. Kui saaks biosist 4x panna, võibolla läheks ka tööle.
Edit: Lahendasin asja, windowsi repairimisega! Jama on selles, et windows ei suuda nüüd update installida, alla laadida suudab, aga installida ei suuda? Ütleb, et: "The following updates were not installed"! Pärast restarti hakkab uuesti proovima, kuni jõuab sama vastuseni välja? Microsofti kodulehel jäi samuti toppama, samas windows oli valiidne?
Nii selle probleemi lahenduseks leidsin selle ja toimis, nüüd kõik korras!
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|