Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
KillerXP
HV Guru

|
21.10.2007 01:47:11
|
|
|
no tomtomiga võid sa rahus puhata, nagunii tuleb tomtomi support ka E90 peale...muidugist ega tasuta seda jagata aga siiski. Antud juhul lihtslat nokia rakendab juba niipaljudele telefonitele oma sisest a-gps moodulit, et lihtsalt finantsiliselt oleks see kasulik tomtomil tuua sisese gps mooduli toetus välja. Puutetundliku kohapealt võin öelda, et too nokia üsnagi hästi optimeritud tavaliseks kasutamiseks. Ahja..raskus...mis mees see on, kes 20 lisagrammi käes ei kannata hoida
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
21.10.2007 20:26:37
|
|
|
Mul on oodatud Tytn II käes. Esimesed kogemused peale 11 päeva kasutamist on positiivsed.
Samuti nagu nii mõnigi eelkõneleja ei suutnud ma tükk aega valikut teha (E90 vs Tytn II).
Kuid lõpuks sai otsus tehtud just niipidi kuna:
- Ei tahtnud kuidagi puute-ekraanist loobuda
- Symbiani suhtes olen alati skeptiline olnud (tõenäoliselt põhjendamatult)
- E90'le pole minuteada siiani softi, mis Office 2007 faile avaks (docx, xlsx jne).
- Kuna minu jaoks on eelkõige oluline olla kursis töökohas toimuvaga (e-mail ja msn), siis leppisin väiksema resoga (suuremahauline web'i vahtimine jääb läpakasse).
- Kaasaskandmiseks mugavam kuju.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
k41
HV vaatleja

|
23.10.2007 23:07:42
|
|
|
Sai ka siis see vidin lõpuks ära ostetud! Küsimus tuleb ikka video valdkonnast. Installisin peale SmartMovie, kuid supakaid ei saa alla. Playeri optionite alt on nagu kõik korras ja suubid on filmiga ühes kaustas kah!
Võibolla on asi selles, et kui mobla arvutiga ühendada siis ta laseb video failid küll SM kausta tõsta, mis asub kontor-failihaldur jne all, kuid käima läheb SM install kataloogi alt, ning seal näitas originaalis, et aint kaks demo klippi on saadaval, kui mobla läbi skännisin siis leidis teised videofailid ka üles ja lisas nimistusse aga arvatavasti suube ei tõmmanud üle.
Pikk jutt sai, loodan et saate küsimusest aru
On kellelgi sellist asja ette tulnud?
_________________ Sõima neegrit, mitte tema arvutit |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
priit777
HV vaatleja
|
25.10.2007 18:23:52
|
|
|
Infoks neile kellel telefoniga samad probleemid mis mul.
Telefon käis garantiis, aega läks 2 nädalat kopikatega.
Vead olid:
Kriibitud sisemine ekraan kokkupuutest nuppudega, nagisev korpus, sahisev kuular, mp3 player ei leia ise mälukaardilt lugusid ja hangub.
Mis äras tehti:
Osa korpusest vahetati uuema muudetud korpuse vastu, kinnitati paremini lahtised plastikosad, vahetati kuular ja tehti softi uuendus.
Tegemata jäi:
Ekraan jäi endine, player endiselt ei tööta nii nagu peab.
Korpus enam praktiliselt ei nagise, nupud ja ekraan ei paista enam kokku puutuvat, kuular ei sahise enam kõne alguses
Kui nupud enam ekraani juurde ei kraabi siis sellega on ok, kriipsud ekraanil ei jõudnud väga hulluks minna.
Player töötab juhul kui teha arvutis playlisti fail ja avada see file managerist.
Niiet kokkuvõttes võib käiguga rahule jääda.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
roostevaba
HV veteran

|
25.10.2007 21:14:03
|
|
|
oot oot. tähendab, et kui mu ekraan on juba kriibitud, siis ekraani ei vahetatagi ära???
või kui ikka kriimustatud on, siis vahetatakse???
_________________ White Powwa! |
|
Kommentaarid: 173 loe/lisa |
   |
161 |
|
tagasi üles |
|
 |
priit777
HV vaatleja
|
25.10.2007 22:06:01
|
|
|
roostevaba kirjutas: |
oot oot. tähendab, et kui mu ekraan on juba kriibitud, siis ekraani ei vahetatagi ära???
või kui ikka kriimustatud on, siis vahetatakse??? |
Ekraaniga ei tehtud midagi, jäi nagu oli.
Need paar kriipsu niiväga ei seganudki küll aga segas see et vana korpusega läks probleem ajaga hullemaks.
Kui uue korpusega ekraan enam hullemaks ei lähe on minujaoks ok.
Samas ega ma just kurvastanud ei oleks kui ka ekraan oleks vahetatud
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
roostevaba
HV veteran

|
29.10.2007 18:39:05
|
|
|
priit777 kirjutas: |
või kui ikka kriimustatud on, siis vahetatakse??? |
Ekraaniga ei tehtud midagi, jäi nagu oli.
Need paar kriipsu niiväga ei seganudki küll aga segas see et vana korpusega läks probleem ajaga hullemaks.
Kui uue korpusega ekraan enam hullemaks ei lähe on minujaoks ok.
Samas ega ma just kurvastanud ei oleks kui ka ekraan oleks vahetatud  |
ma ikka loodan, et saan nõuda terve ekraani vahetamist, kuna see on ikka mõnusalt triipe täis ja kohe ilusti näha, et nuppudest jäänud.. et nagu pole ju minu probleem see, et nupud seda tegid ning ekraan selle tagajärjel kahjustada sai. telefon ise 2 kuud vana alles...
no eks näis. pean läbi käima sealt
edit: keegi mingeid muid kaarte ka sisse laadinud on ja kas tööle ka läinud on??? näiteks tomtom-i kaardid vms?
|
   |
161 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
29.10.2007 19:15:36
|
|
|
pigem küsimus selles, kas tomtom suudab seedida E90 sisemist ekraani ja kas ta toetab sisest gps seadest, ükskord kui proovisin ammu, siis ei suutnud...praegu pole vaadanud, kas uuendusi on olnud. Eesti peakso lema vist 71% katvusega tomtomil olemas kaartidel, vähemasti niivisi jutustasid naised saunas....vist liiklussaade stop mainis sedasi
|
|
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
29.10.2007 22:19:43
|
|
|
KillerXP kirjutas: |
pigem küsimus selles, kas tomtom suudab seedida E90 sisemist ekraani ja kas ta toetab sisest gps seadest, ükskord kui proovisin ammu, siis ei suutnud...praegu pole vaadanud, kas uuendusi on olnud. Eesti peakso lema vist 71% katvusega tomtomil olemas kaartidel, vähemasti niivisi jutustasid naised saunas....vist liiklussaade stop mainis sedasi |
Ei oska öelda kuivõrd Tomtom Symbiani ja WM6 peal erineb, kuid WM6 peal saab küll sisemise GPS'iga kenasti läbi.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
roostevaba
HV veteran

|
29.10.2007 22:23:15
|
|
|
Draqula kirjutas: |
pigem küsimus selles, kas tomtom suudab seedida E90 sisemist ekraani ja kas ta toetab sisest gps seadest, ükskord kui proovisin ammu, siis ei suutnud...praegu pole vaadanud, kas uuendusi on olnud. Eesti peakso lema vist 71% katvusega tomtomil olemas kaartidel, vähemasti niivisi jutustasid naised saunas....vist liiklussaade stop mainis sedasi |
Ei oska öelda kuivõrd Tomtom Symbiani ja WM6 peal erineb, kuid WM6 peal saab küll sisemise GPS'iga kenasti läbi. |
misasi see wm6 on?
|
   |
161 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
29.10.2007 22:26:01
|
|
|
Draqula kirjutas: |
Ei oska öelda kuivõrd Tomtom Symbiani ja WM6 peal erineb, kuid WM6 peal saab küll sisemise GPS'iga kenasti läbi. |
misasi see wm6 on?  |
Windows Mobile 6 ehk OS mida jooksutab näiteks HTC Tytn II.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
30.10.2007 06:28:20
|
|
|
üldiselt sirvisin my symbiani s60v3 kommunikaatorite foorumit ja seal oli veel juttu, et tomtom küll töötab kenasti (ainult välisel ekraanil, sisemisel "dublikaatpilt") aga ainult bluetooth gps seadmega hetkel, uuemat tarkvara pole veel valmis vorbitud, mis ka sisest toetaks...seega jah ei tomtomile veel mõnda aega...usutavasti varsti siiski ka see juhtub. vaevalt, et tomtom tahab klientidest ilma jäädaa, paraku lihtsalt niipaljudel telefonidel juba sisesed gps seadmed.
|
|
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
k41
HV vaatleja

|
31.10.2007 14:14:47
|
|
|
mis valemiga te selle GPS tööle olete saanud omal? olen proovinud igal pool aga ühendust ei saa, kas vaja veel mingit spets proge selle jaoks???
_________________ Sõima neegrit, mitte tema arvutit |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
globostrat
Kreisi kasutaja

|
31.10.2007 14:48:51
|
|
|
k41 kirjutas: |
mis valemiga te selle GPS tööle olete saanud omal? olen proovinud igal pool aga ühendust ei saa, kas vaja veel mingit spets proge selle jaoks??? |
Lihtsalt istu puhta taeva all ja oota 5-6 minutit
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
roostevaba
HV veteran

|
31.10.2007 16:56:35
|
|
|
k41 kirjutas: |
mis valemiga te selle GPS tööle olete saanud omal? olen proovinud igal pool aga ühendust ei saa, kas vaja veel mingit spets proge selle jaoks??? |
toas see ei toimigi. kui pea tõstad ülesse ja näed taevast, siis näeb gps ka satelliite kui tõstad pea ja näed betoonblokki, siis ei näe ka gps mitte halligi
ja kui mitte liikuda, siis leiab satelliidid kiiremini üles ka
|
   |
161 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
07.11.2007 00:21:23
|
|
|
niisis on mul ka E90 nüüd olemas. tundub väga tore asi, välja arvatud üks asi - videoklipi salvestamisel läheb põlema punane tuli, mis siis neile, keda filmitakse, näitab, et salvestus toimub. aga see on jumala nõme, sest alati ei taha näidata ju, et filmid midagi/kedagi. näiteks mõnd avarii teinud roolijoodikut, kaklevaid tüüpe vmt. see punane tuli hakkab jõhkralt silma. niimoodi võib ju pasunasse saada. ja tundub, et välja lülitada seda punast tuld ka ei saa
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
07.11.2007 01:01:15
|
|
|
dvd vader, Eurodirektiivid on õige ütlus selle kohta
Ei saa ja ei tohi salaja teiste teadmata teha
Selleks ka fotka kshhh hääl kui pildistad 8)
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
07.11.2007 01:17:32
|
|
|
selle vältimiseks soovitan kasutada miskit alternatiivset salvestusprogrammi, neid peaks liikuma küll. Samas ise pole ühegagi tutvunud isiklikult...
btw, kui panna hääletu peale siis kaamera häält ei tee
|
|
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
roostevaba
HV veteran

|
07.11.2007 14:39:49
|
|
|
aga ma tahaks ka mingit salvesatavat proget. see punane tuli tõesti reedab liiga palju
|
   |
161 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
14.11.2007 18:11:45
|
|
|
Võtsin oma vana kurtmisposti maha....igastahes, kõik soovitan uuendage oma nokia E90 firmware'i, peale uuendust loeb minu gps moodul välja oma positsiooni kusagil 5-10 sekundiga, misiganes programmiga (ma eeldaks, proovisin ainult sports trackerit ja gps kaustas olevat positsioneerimist). Best thing ever happened
Uusim soft on siis 07.40.1.2 03-10-2007
|
|
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
roostevaba
HV veteran

|
14.11.2007 19:02:57
|
|
|
Võtsin oma vana kurtmisposti maha....igastahes, kõik soovitan uuendage oma nokia E90 firmware'i, peale uuendust loeb minu gps moodul välja oma positsiooni kusagil 5-10 sekundiga, misiganes programmiga (ma eeldaks, proovisin ainult sports trackerit ja gps kaustas olevat positsioneerimist). Best thing ever happened
Uusim soft on siis 07.40.1.2 03-10-2007  |
tegid nokia updateriga?
|
   |
161 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
14.11.2007 20:09:39
|
|
|
tegid nokia updateriga? |
nokia software updateriga jah....
Eile oli mul probleeme, ei tahtnud ta ühendust saada nokia serveriga ning küll jättis tirimise kusagil 50mb pooleli..täna läks aga kõik viperusteta ja asi töötab väga ilusasti...
|
|
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
kris
HV kasutaja
|
16.11.2007 19:55:55
|
|
|
Said tunda kuidas töötab A-GPS - https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=328073 .
terv
Kris.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
roostevaba
HV veteran

|
29.11.2007 14:11:56
|
|
|
kust pepsust ma seda telefoni mälu tühjendada saan?
et nagu kui failihalduriga lahti teen, siis pole mitte midagi seal näha, aga exploreris näitab, et on 60,0KB free of 135 MB.
ja muidugi röögib ka, et asju ei saa avada, et kustuta midagi mälust :S
|
   |
161 |
|
tagasi üles |