Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ranel
HV Guru
|
29.10.2007 22:55:05
|
|
|
kunagi varem küll hangus(tundus nagu vähem), aga see oli ennem igasugu softimuutusi. Hetkel on vale aeg testida kah(nüüd hakkab see paranemise aeg pihta ja 23.00 paiku on juba täitsa söödav), oota homseni. Kunagi ma nagu kirjutasin siia sellest ju.
edit:aitas hoopis stabiilsuse kasvule kaasa hoopis, aga tõmbas kiiruse alla, aga mingi jura hiljem ikkagi sellega oli, et ma seda enam ei kasutanud. ei mäletagi enam täpselt.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=3878936#3878936
edit2:televõrgu pinnimisele üleminek
|
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
30.10.2007 08:31:43
|
|
|
IT-Ilmateade ennustab t2naseks p2evaks sombust, niisket ja Massilisel Arvul K6U Vigaste / Kadunud Pakettidega ilma!
Postitatud mobiililt
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
30.10.2007 10:23:50
|
|
|
ole sa ka vait, mul pole üle tüki aja nii head netti olnud, kui täna hommikul on
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843 |
|
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
30.10.2007 10:28:08
|
|
|
eiteajubamidagi võta rohud kohe kui ärkad
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
1 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
30.10.2007 12:03:09
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
IT-Ilmateade ennustab t2naseks p2evaks sombust, niisket ja Massilisel Arvul K6U Vigaste / Kadunud Pakettidega ilma! <br/><br/><i>Postitatud mobiililt</i> |
Hea totu oled Sombuste ilmadega on KÕU kõvasti parem, kui selgetega.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
30.10.2007 12:31:49
|
|
|
Scart kirjutas: |
Hea totu oled Sombuste ilmadega on KÕU kõvasti parem, kui selgetega. |
asoo.. et siis kõue tulekuga on järsku hakanud ka elektromagnetlained teiste reeglite järgi levima?
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
30.10.2007 12:45:43
|
|
|
kännuämmelg kirjutas: |
asoo.. et siis kõue tulekuga on järsku hakanud ka elektromagnetlained teiste reeglite järgi levima?  |
Levigu nad minu poolest iks meetodil astmes kuup
KÕU ei sõltu mitte mingit pidi sellest, kas on õues kena või halb ilm > korralik nett on igal hommikul, igal öösel ja poolenisti ka päeval. Õhtuti on pikali, ükskõik kas selge või sombuse ilmaga. Hetkel tegin korra ruuteri testi ja sain üle 100KB/s kiiruseks, näitena.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
30.10.2007 13:51:51
|
|
|
kännuämmelg: Võta Detsimeeterantenn, aja katusele ja vaata, millise ilmaga näed Võrus Tallinna mastist tulevat pilti, millise ilmaga mitte
Ja ära nüüd räägi, et Võrus ei näe Tallinnast tulevat pilti 8) Vanal Vene ajal vahiti Võrus ja Tartus isegi Soome TV-d - kõrgete "korrusYagiantennidega" - kehva leviga ei näinud, hea leviga ilmadega nägi..
Oponent Scart: Kas Sa seda ka vaadanud oled, et kella 18.00 ajal algab TV3-st Vaprad ja Ilusad Su naine või naabrianine paneb sel kellaajal oma teleka ja REST-Antenni vooluvõrku ja vahib siis telekat "poole ööni". Kui lõpetab teleka vahtimise ja teleka ja REST-i toite vooluvõrgust välja lülitab, siis tuleb Sulle KÕU kiirust nii et tapab
Kui ei usu, siis mine sellel ajal, kui kiirus maas on Kohilasse masti lähedusse ja vaata, kas seal ka kiirus maas on
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
30.10.2007 14:24:43
|
|
|
kännuämmelg: Võta Detsimeeterantenn, aja katusele ja vaata, millise ilmaga näed Võrus Tallinna mastist tulevat pilti, millise ilmaga mitte
|
ma arvan, et mind on antenniteooriat piisavalt sunnitud tuupima, et ma peaks Su kirjutisi, mis nõretavad ebatäpsustest, ridadevahelt lugemisest ning mõistmatusest, üldse jälgima
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
4 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
Silwer
HV kasutaja
|
30.10.2007 14:59:21
|
|
|
See välisantenn ei oma praegu väga suurt tähtsust, kuna see mõjutab enamikel juhtudel vaid marginaalselt signaali tugevust ja kiirust. Palju suurem probleem tundub see side hangumine koduseadme kasutajatel. Sellest on põhjustatud ka väikesed kiirused - kui ta ikka kiirusetesti ajal kolm korda hangub ja andmeid ei liiguta siis ei tule sealt ka mingit tulemust.
Seega, prooviks korra antenniga seotud probleemid kõrvale jätta ja hangumisega seotud probleemile rohkem tähelepanu pühendada.
Kes on selle probleemiga pikemalt maadelnud ehk oskavad öelda millal see probleem pihta hakkas? Kas tegemist on olnud kogu aeg vaikselt progresseeruva probleemiga või tekkis see "üle öö"? Kui jah siis millal? Kas probleem esineb AINULT õhtusel tiheda kasutusega ajal või on seda ka aeg-ajalt muul ajal? Kas keegi on leidnud mingisuguseid seaduspärasusi selle probleemi tekkimises? Kindlasti proovige kas pidev neti.ee pingimine tekitab mingit leevendust probleemile...
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
30.10.2007 15:04:48
|
|
|
Silwer kirjutas: |
Kes on selle probleemiga pikemalt maadelnud ehk oskavad öelda millal see probleem pihta hakkas? Kas tegemist on olnud kogu aeg vaikselt progresseeruva probleemiga või tekkis see "üle öö"? Kui jah siis millal? Kas probleem esineb AINULT õhtusel tiheda kasutusega ajal või on seda ka aeg-ajalt muul ajal? Kas keegi on leidnud mingisuguseid seaduspärasusi selle probleemi tekkimises? Kindlasti proovige kas pidev neti.ee pingimine tekitab mingit leevendust probleemile... |
Minu puhul: ainult õhtuti. Algab peale kusagil kella 18 ja 19 vahel ning seisneb selles, et liiklus jääb seisma (ka aktiivselt ühendust kasutades) ning mõnikümmend sekundit hiljem kustub Connect tuli ära. 50/50, et tuli süttib minuti jooksul ja nett hakkab jälle tööle. Eriti hull on kella 20st kuni üheksani õhtul, mil olen loobunud kasutamast, sest nett on üleval kümme minutit ja siis jälle minutit kaks ei ole. Korda saab asi alates kella 23'st ise automaagiliselt ja on tipp-topp kuni järgmise õhtuni. Neti kiirus ise on selle jauramise täiesti dial-upi tasemel, enne ja peale seda aga tubli.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
30.10.2007 16:11:19
|
|
|
See katkemine on vaikselt ikka süvenenud. Varem sai ikka liinile tagasi, aga viimasel ajal juhtub, et nagu ootaksid oma järjekorda. Ja nagu ikka tipptunnil
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843 |
|
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
metsakivi
HV vaatleja
|
30.10.2007 18:54:37
|
|
|
See välisantenn ei oma praegu väga suurt tähtsust, kuna see mõjutab enamikel juhtudel vaid marginaalselt signaali tugevust ja kiirust. Palju suurem probleem tundub see side hangumine koduseadme kasutajatel. Sellest on põhjustatud ka väikesed kiirused - kui ta ikka kiirusetesti ajal kolm korda hangub ja andmeid ei liiguta siis ei tule sealt ka mingit tulemust.
Seega, prooviks korra antenniga seotud probleemid kõrvale jätta ja hangumisega seotud probleemile rohkem tähelepanu pühendada.
Kes on selle probleemiga pikemalt maadelnud ehk oskavad öelda millal see probleem pihta hakkas? Kas tegemist on olnud kogu aeg vaikselt progresseeruva probleemiga või tekkis see "üle öö"? Kui jah siis millal? Kas probleem esineb AINULT õhtusel tiheda kasutusega ajal või on seda ka aeg-ajalt muul ajal? Kas keegi on leidnud mingisuguseid seaduspärasusi selle probleemi tekkimises? Kindlasti proovige kas pidev neti.ee pingimine tekitab mingit leevendust probleemile... |
Tekkis siis, kuskil 15. septembri (?) paiku, kui TV läks 8 minutilise "if idle" reiimi pealt 15 sekundilise reiimi peale.
On igati kooskõlas tõenäosusteooriaga, et tunnis (järgnev rehkendus tehtud minutites) 60:8=7,5 korda katkev ja ülesäratamist vajav ühendus on palju stabiilsem, kui tunnis 60:0,25=240(sic!) korda katkev ühendus.
Enese jaoks olen probleemi lahendanud võrguressurssi mõttetult kulutava netiraadio (ERR Viker) pideva lahtihoidmisega.
Parimat, Jüri
|
|
tagasi üles |
|
 |
Silwer
HV kasutaja
|
30.10.2007 19:09:05
|
|
|
Kas siis kui "if idle" oli 8 minutit tuli nett alati ise tagasi? Ja siis näiteks keset ruuteri testi ära ei hangunud?
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
30.10.2007 19:28:24
|
|
|
Ja ära nüüd räägi, et Võrus ei näe Tallinnast tulevat pilti 8) Vanal Vene ajal vahiti Võrus ja Tartus isegi Soome TV-d - kõrgete "korrusYagiantennidega" - kehva leviga ei näinud, hea leviga ilmadega nägi..
|
möhh? Mis kehva levi, hea levi?
ise olen vastupidist täheldanud. Pilves ilmaga ei haihtu lained kosmosesse, vaid võnguvad põrgetena altpoolt vastu pilvi. Aga jutt ei käi antud momendil lühikese maa taha levivast jurast.
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
   |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
metsakivi
HV vaatleja
|
30.10.2007 19:39:52
|
|
|
Kas siis kui "if idle" oli 8 minutit tuli nett alati ise tagasi? Ja siis näiteks keset ruuteri testi ära ei hangunud? |
Ei mäleta, et oleks probleeme olnud.
Ikka parimat, Jüri
|
|
tagasi üles |
|
 |
petskets
HV kasutaja
|
30.10.2007 19:55:43
|
|
|
Endal on ka maal sama probleem, et connect tuluke kustub ära ja tihti põlema ei lähe. Vahel on ka peale resetti nii, et korra töötab ja siis kui kustub, siis tuleb jälle resetti teha.
Sai ka tehnilise toega räägitud, sealt öeldi, et ega jah ta ongi selline ebastabiilne ühendus ja kui ikka jama on, siis tulevad tehnikud kohale levi mõõtma.
Arvan, et levis ikka asi pole koduseadmega, varem nagu töötas asi inimlikult.
Ja see "ping www.neti.ee -t" pole ka mingi lahendus.
Mõni võhikum inimene tõenäoliselt ei tule sellepeale ja siis jääbki lolli näoga netti ootama.
Samas kuuarved tulevad kenasti kohale.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
30.10.2007 20:09:37
|
|
|
Ma olen vist üks väheseid, kes on Kõuga rahul. Kuigi jah, kasutan mobiilset varianti. Levi on igal pool olemas ja suht hea kiirusega. Download naljalt alla 300kbps ei kuku. Kodus Pääskülas on keskmine seal 1Mbps kandis või tiba allapoole.
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Silwer
HV kasutaja
|
30.10.2007 20:17:13
|
|
|
petskets kirjutas: |
Ja see "ping www.neti.ee -t" pole ka mingi lahendus. |
Ei ma ei arva ka et see oleks lahendus. Lahenduse peab ikkagi Televõrk selle probleemile leidma. Küsimus on pigem selles kas pingides püsib ühendus üleval?
To: gemini
Mobiilse seadmega tundub et toimib kõik praegu ka hästi. Ma kasutasin enne eilset ka mobiilset seadet ja ei saanud aru mis ühenduse katkemisest siin kõik räägivad.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
30.10.2007 20:21:30
|
|
|
mul õhtu otsa log jookseb aga jah, hakkavad juba probleemid tekkima(kellaeg)
|
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
petskets
HV kasutaja
|
30.10.2007 20:36:32
|
|
|
petskets kirjutas: |
Ja see "ping www.neti.ee -t" pole ka mingi lahendus. |
Ei ma ei arva ka et see oleks lahendus. Lahenduse peab ikkagi Televõrk selle probleemile leidma. Küsimus on pigem selles kas pingides püsib ühendus üleval?
|
Üldiselt püsib siis jah.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
30.10.2007 21:35:06
|
|
|
ranel kirjutas: |
mul õhtu otsa log jookseb aga jah, hakkavad juba probleemid tekkima(kellaeg) |
ma unustasin logi faili suunata
|
|
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
30.10.2007 22:08:33
|
|
|
50 kilo jooksis hetkel krabinal
ainus probleem on suures pingis, no 200ms alleaa
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
1 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
egonr
HV kasutaja
|
30.10.2007 22:13:04
|
|
|
Küsimus, millist SMTP serverit kõu võrgus kasutada?? palun vastake kiiresti, mailid vajavad saatmist!
Lugupidamisega,
E
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|