Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  HyperMemory märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
I.R.W
HV vaatleja
I.R.W

sõnum 10.10.2007 17:32:25 HyperMemory vasta tsitaadiga

Mul on küsimus, et kas on võimalik Hypermemory´t kinni kuskilt keerata:?: Kaart ise on hd2600pro. Bios´ist ei saa igatähes ja catalistist ka ei näe võimalust. Kaardil ise 256Mb ja HM 512Mb. Resud on mul väiksed et arvan, et mul seda 512Mb küll vaja pole.
Ja kas see üldse Perfomansit pärsib ka ? icon_redface.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Ulfus
Aeg Maha 2a

sõnum 14.10.2007 02:22:40 vasta tsitaadiga

min mäletamise järgi sai seda teha Ati tray toolsidega.kui saad keera heaga kinni thumbs_up.gif
DonNiger
HV Guru
DonNiger

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.10.2007 03:35:56 vasta tsitaadiga

Rivaturneriga saab kinni panna, otsi kasulike näpunäidete alt. Näiteks oli toodud mingi nvidia kaart aga pmst sama.
I.R.W
HV vaatleja
I.R.W

sõnum 21.10.2007 02:14:17 vasta tsitaadiga

Hmm olen nüüd mõlemad asjad läbi uurinud. ei leia neid asju lihtsalt icon_confused.gif . Olen igast foorumeid ka lugenud suurt targemaks pole saanud.

Keegi teab lahendust kuda seda kinni keerata. icon_exclaim.gif icon_question.gif
tagasi üles
-RaiTz-
Kreisi kasutaja
-RaiTz-

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.10.2007 13:22:33 vasta tsitaadiga

tsitaat:
You could try this with regedit not sure it works though...
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ATI Technologies\CDS\0000\0\Memory

There will be an hypermemory string modify it to No (0x00000000) instead of Yes (0x00000001)

Võid seda proovida
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
idikas
Kreisi kasutaja

sõnum 26.10.2007 21:31:11 vasta tsitaadiga

igatahes mul ei aidanud ... aga see selleks - ei hakka uut teemat tegema aga mure järgmine: kaart hd2600xt 256 ddr3 ja moluks on lg 19ls4r ... dsub kaudu on pilt ilus resoga 1440x900 (native) ja asjal on ka hdmi sisend aga nüüd läheb jamaks, kui ühendada adapteriga (kaardi club3d orikas) dvi -> hdmi üleminek -> hdmi kaabel -> molu hdmi sisend ja valida reso 1440x900 siis: moll teatab, et 1080i ja pisdets - pilt ei ole esiteks "raamide vahel" ja teiseks näeb jube välja icon_razz1.gif ... molul endal pole hdmi valiku all võimalust auto adjusti ka teha ... olen draivereid üle ja maha lasknud aga ei midagi ... vaid nii palju, et nn windoose (xp pro) oma draiveritega on reso küll madal aga pilt on "raamide vahel" ja näeb välja nagu ikka kui pole natiiv reso - mittekontrastne aga muidu norm ... catalyst on viimane, dx kah - rohkem pole hetkel mõistust - ettepanekuid (molli manuaalist lugedes peab toetama dvi üle hdmi resoga 1440x900) icon_rolleyes.gif
I.R.W
HV vaatleja
I.R.W

sõnum 31.10.2007 14:44:23 vasta tsitaadiga

Hmm seda stuffi olen ka juba enne proovinud. Olen välis foorumitest ja nati googeldanud ka aga sama loll edasi.
There will be an hypermemory string modify it to No (0x00000000) instead of Yes (0x00000001)

Seda resode ja juhtmete värki proovinud pole ei tea, mis kamm on icon_confused.gif Aga mul mingi vana crt monitor 17tolli ja reso on 1024x768 ja töötab.

Ja veel keda huvitab siis 3D Mark 2006 score on ~3700 p

icon_lol.gif peaks laskma ATI ´l uued driverid kirjutada, et ilma selle HM. Aga nii palju kui mina olen teada saanud siis ei tohiks see palju aeglasemaks arvutit teha kui just opmälu vähe pole. See nagu Buffer rohkem.

Üks loll küsimus veel? Et miks mul HD2600PRO ei clokku mitte mingi riistaga icon_confused.gif icon_question.gif (Firma MSI HD2600PRO/D2)
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  HyperMemory
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.