|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Hiid
HV Guru

|
19.10.2007 22:00:53
|
|
|
liitun
_________________ Hapud viinamarjad |
|
| Kommentaarid: 660 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
510 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
20.10.2007 09:26:50
|
|
|
| mul rohelisega vahest sellised kiirused, aga hetkel ei kurda (hommik ikkagi)
|
|
| Kommentaarid: 224 loe/lisa |
   |
195 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
20.10.2007 11:16:06
|
|
|
Aeg uus klubi teha
Täna terve hommiku olnud roheline signaal ja kiirus on 2-5KB/s.
Teisipäevast kuni eilse õhtuni lendas nett nagu suvel ja eile õhtul käis käpuli ja nüüd siis kiirused, nagu ülal mainitu.... huvitav, kas päike on jälle ees või pani naabrimutt oma Poola resti käima?
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
capricorn
Kreisi kasutaja
|
20.10.2007 19:03:12
|
|
|
| mul on kaks nädalat juba see nett kõikunud, mõnipäev on nagu korras ja siis on mitu päeva jälle nii et pidevalt katkeb ja see signaali tuluke on ka vahel roheline, siis punane ja siis kollane. ei tea mida nad seal jamavad, äkki saab ühe tasuta kuu jälle, muidu võiks kül mingi kaebekirja kirjutada
|
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
20.10.2007 19:30:06
|
|
|
| capricorn kirjutas: |
| mul on kaks nädalat juba see nett kõikunud, mõnipäev on nagu korras ja siis on mitu päeva jälle nii et pidevalt katkeb ja see signaali tuluke on ka vahel roheline, siis punane ja siis kollane. ei tea mida nad seal jamavad, äkki saab ühe tasuta kuu jälle, muidu võiks kül mingi kaebekirja kirjutada |
endal siin kõik funakb nii nagu peab ei saa nuriseda midagi
|
|
| Kommentaarid: 153 loe/lisa |
   |
1 :: |
138 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
20.10.2007 19:48:04
|
|
|
Scart: No mõtle ise oma Targa Peaga, kui HV-lane Haldo ei kurda siin ju midagi Ja mida kohalikud Kohilast räägivad - julgesid helistada / küsida ve
Ja Restantenni suhtes pole Sul naerda midagi - toon reaalse näite ajastust, kui töötas Tipp-TV. Ehk mäletad veel.
Ajasin tuttaval antenni üle majakatuse kõrgusele 20 meetrit - väiksemal kõrgusel oli nii, et KUI NAABER RESTANTENNI TOITEPLOKI VOOLUVÕRKU PANI, SIIS OLI MINU TUTTAVAL TIPP-TV PILT SEGI... Võttis toite välja, pilt korras...
See kõrgus 20 meetrit oli madalaim kõrgus, kus Tipp-TV pilt muutus vaadatavaks.
|
|
| Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
| tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
20.10.2007 19:53:58
|
|
|
| tahanteada kirjutas: |
Scart: No mõtle ise oma Targa Peaga, kui HV-lane Haldo ei kurda siin ju midagi Ja mida kohalikud Kohilast räägivad - julgesid helistada / küsida ve
Ja Restantenni suhtes pole Sul naerda midagi - toon reaalse näite ajastust, kui töötas Tipp-TV. Ehk mäletad veel.
Ajasin tuttaval antenni üle majakatuse kõrgusele 20 meetrit - väiksemal kõrgusel oli nii, et KUI NAABER RESTANTENNI TOITEPLOKI VOOLUVÕRKU PANI, SIIS OLI MINU TUTTAVAL TIPP-TV PILT SEGI... Võttis toite välja, pilt korras...
See kõrgus 20 meetrit oli madalaim kõrgus, kus Tipp-TV pilt muutus vaadatavaks. |
Eks vahe on ka selles et mul antenn ka katusel, tuttav kes elab ka kohila kandis palju lähemal mastile ja tal ka nett OK.
|
|
   |
138 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
20.10.2007 20:16:15
|
|
|
See kõrgus 20 meetrit oli madalaim kõrgus, kus Tipp-TV pilt muutus vaadatavaks. |
Ladusin oma Ordi läppari ja KÕU seadme koos välise antenniga täna õhtul siis autosse ja sõitsin 2 kilomeetrit Kohilale lähemale, otsenähtavusega kohta, kust masti tuled plinkisid ilusasti. Seade käima, kohe hoobilt 60KB/s ja signaaltuli roheline > kollane > punane ja 0KB/s.... 5 minutit seda > kollane > roheline ning 60KB/s. Mitte mingit vahet ei olnud, kas seade oli mul 15 meetri peal siin metsa vahel või otsenähtavusega keset põllumaad - tulemus oli täpselt sama. Ma arvan, et sa võiks oma laulukesed Poola restidest juba ära unustada, aitab vast.
DLi kiirus on suhtkoht suva, aga UP on täiesti umbes. MSNi ja Skype'i chatid läägivad nagu oleks mingi 19,2 kilobiti taga.
viimati muutis Scart 20.10.2007 20:19:44, muudetud 1 kord |
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
20.10.2007 20:21:21
|
|
|
| Scart kirjutas: |
Ladusin oma Ordi läppari ja KÕU seadme koos välise antenniga täna õhtul siis autosse ja sõitsin 2 kilomeetrit Kohilale lähemale, otsenähtavusega kohta, kust masti tuled plinkisid ilusasti. Seade käima, kohe hoobilt 60KB/s ja signaaltuli roheline > kollane > punane ja 0KB/s.... 5 minutit seda > kollane > roheline ning 60KB/s. Mitte mingit vahet ei olnud, kas seade oli mul 15 meetri peal siin metsa vahel või otsenähtavusega keset põllumaad - tulemus oli täpselt sama. Ma arvan, et sa võiks oma laulukesed Poola restidest juba ära unustada, aitab vast. |
sul mobiilne või koduseade?,, kuis pregu kiirus on?
Minu kiirus hetkel: 154.1 KB/sec
|
|
   |
138 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
20.10.2007 20:21:25
|
|
|
| haldo kirjutas: |
sul mobiilne või koduseade?,, kuis pregu kiirus on? |
Ikka sarvik.
Teie internetiühenduse kiirus on ligikaudu 125 Kbits/s (kilobitti/sekundis) ehk 15.65 KB/s (kilobaiti/sekundis).
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
20.10.2007 20:23:18
|
|
|
sul mobiilne või koduseade?,, kuis pregu kiirus on? |
Ikka sarvik.
Teie internetiühenduse kiirus on ligikaudu 125 Kbits/s (kilobitti/sekundis) ehk 15.65 KB/s (kilobaiti/sekundis). |
ei tea jah,,, ma asun tegelt suht kahe masti vahel ka, võibolla annab see ideaalsema kiiruse ka.
üks antenn kohila peale suunatud teine rapla peale.
viimati muutis haldz 20.10.2007 20:23:37, muudetud 1 kord |
|
   |
138 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Xcater
HV kasutaja
|
20.10.2007 20:23:36
|
|
|
mul on siuke tunne et vahepeal osadel piiratakse ühendus ning teistel on hea nett ja vastupidi??
|
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
20.10.2007 20:24:28
|
|
|
| Xcater kirjutas: |
mul on siuke tunne et vahepeal osadel piiratakse ühendus ning teistel on hea nett ja vastupidi??  |
seda küll ei usu,,, oleneb kasutajatest ikka.
|
|
   |
138 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Xcater
HV kasutaja
|
20.10.2007 20:27:21
|
|
|
| ei usu ise ka, aga siuke mulje nagu jääb, egas praegu juu kasutajaid enam nii tormiliselt ka tule et kogu aeg peaks kiirus kõikuma iga masti juures, võimis...kõik peaks nagu staabiilne olema vms
|
|
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
20.10.2007 20:38:08
|
|
|
| ei usu ise ka, aga siuke mulje nagu jääb, egas praegu juu kasutajaid enam nii tormiliselt ka tule et kogu aeg peaks kiirus kõikuma iga masti juures, võimis...kõik peaks nagu staabiilne olema vms |
mul ka siin vahest kõikund,,, irw kui raffas läks f1 vaatama kiirus kohe tõusis +30Kbs
|
|
   |
138 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Xcater
HV kasutaja
|
20.10.2007 20:39:58
|
|
|
| ei usu ise ka, aga siuke mulje nagu jääb, egas praegu juu kasutajaid enam nii tormiliselt ka tule et kogu aeg peaks kiirus kõikuma iga masti juures, võimis...kõik peaks nagu staabiilne olema vms |
mul ka siin vahest kõikund,,, irw kui raffas läks f1 vaatama kiirus kohe tõusis +30Kbs  |
hea tähelepanek
|
|
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
20.10.2007 21:26:23
|
|
|
| UP on täiesti umbes. MSNi ja Skype'i chatid läägivad nagu oleks mingi 19,2 kilobiti taga. |
aga nii ta ju ongi.
Mul igatahes ei ole ealeski rohkem olnud.
|
   |
510 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Xcater
HV kasutaja
|
21.10.2007 00:19:43
|
|
|
| ma ei sa aru mis värk on?alles 2 tundi tagasi oli connect tuli roheline, nüüd on järsku kollaseks muutunud ning ei kavatsegi rohrliseks minna.Kus see konks siin olema peab?
|
|
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
21.10.2007 05:37:19
|
|
|
Xcater, kergita antenni
|
   |
510 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rv30
HV kasutaja
|
21.10.2007 07:31:47
|
|
|
| ma ei sa aru mis värk on?alles 2 tundi tagasi oli connect tuli roheline, nüüd on järsku kollaseks muutunud ning ei kavatsegi rohrliseks minna.Kus see konks siin olema peab? |
Seletaks seda konksu siin. Võrk lülitab kasutajaid ühe tugijaama piirkonnast teise tugijaama ümber olenevalt sellest kui suur on antud tugijaama koormus. Ja kui sind lülitatakse ümber kaugema tugijaama piirkonda, siis muutub signaali tugevus loomulikult nõrgemaks. Geniaalselt lihtne seletus, mis muushulgas vastab veel ka tõele.
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mryx
HV kasutaja
|
21.10.2007 08:44:53
|
|
|
| rv30 kirjutas: |
| ma ei sa aru mis värk on?alles 2 tundi tagasi oli connect tuli roheline, nüüd on järsku kollaseks muutunud ning ei kavatsegi rohrliseks minna.Kus see konks siin olema peab? |
Seletaks seda konksu siin. Võrk lülitab kasutajaid ühe tugijaama piirkonnast teise tugijaama ümber olenevalt sellest kui suur on antud tugijaama koormus. Ja kui sind lülitatakse ümber kaugema tugijaama piirkonda, siis muutub signaali tugevus loomulikult nõrgemaks. Geniaalselt lihtne seletus, mis muushulgas vastab veel ka tõele. |
Mis mõte on siis suundantenni kasutamisel?
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rv30
HV kasutaja
|
21.10.2007 08:50:43
|
|
|
| mryx kirjutas: |
| Mis mõte on siis suundantenni kasutamisel? |
See küsimus tuleb esitada televõrgule. Aga see, et võrk lülitab kasutajaid ühe tugijaama piirkonnast teise tugijaama ümber, on fakt.
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
21.10.2007 09:01:12
|
|
|
| see, et võrk lülitab kasutajaid ühe tugijaama piirkonnast teise tugijaama ümber, on fakt. |
see ei kõla küll talupoja mõistusele vastuvõetavalt
Mu seade reageerib ju sellele, kut kõvem levi on. Kui ma elan Tartu masti all ja seal läheb netiga hapuks, siis tahad öelda et mind saadetakse sealt kurele ja mu klientseade hakkab netti võtma 50km. kauguselt Mustveest vä?
|
   |
510 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rv30
HV kasutaja
|
21.10.2007 09:10:33
|
|
|
| Hiid kirjutas: |
see ei kõla küll talupoja mõistusele vastuvõetavalt
Mu seade reageerib ju sellele, kut kõvem levi on. Kui ma elan Tartu masti all ja seal läheb netiga hapuks, siis tahad öelda et mind saadetakse sealt kurele ja mu klientseade hakkab netti võtma 50km. kauguselt Mustveest vä?  |
Miks 50 km kauguselt, kui minu teada on lähemal veel 2 tugijaama. Tartus on ju kokku 3 tugijaama ja nende vahel annab sind vabalt ümber lülitada. Kahjuks on sinu arvamus, et seade reageerib sellele, kust on tugevam signaal, ekslik. Mina olen aru saanud, et võrgu haldamisel ei ole prioriteediks mitte tugevam signaal vaid muud näitajad.
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
21.10.2007 09:17:43
|
|
|
| Mina olen aru saanud, et võrgu haldamisel ei ole prioriteediks mitte tugevam signaal vaid muud näitajad. |
no aga mis faktidele sa toetud? Kust sa neid hankisid? Mis tehnoloogia see selline on, millele sa toetud?
Selle Tartu ma tõin näiteks. Iga küla ümber ei ole mitut masti.
|
   |
510 |
|
| tagasi üles |
|