praegune kellaaeg 19.06.2025 19:24:38
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
soulshaker
HV Guru

|
16.10.2007 21:23:25
|
|
|
mks kirjutas: |
soulshaker kirjutas: |
No pardoon, loll jutt ju. Ise soovitaks samuti kõikidel mängude harrastajatel ja tõsisemalt Office´i kasutajatel XP peale minna, sest Vista kalab ikka asisel.
Mis puutub Office`isse, siis loomulikult Word ei pane pange, kui seal oma referaati kirjutad, aga kui faili maht on mahukam, sisaldab graafikuid, siis on hoopis teine teema. Oma lõputööga sai ikka asiselt jauratud, kui Office kala pani (tegelikult Vista kala, sest XP all pole Word ega Excel kordagi kokku jooksnud). Sama lugu Exceliga, Vista all pidevad panged (kõik Office updated on peal), XP all toimib aga suurepäraselt.
Mängudest niipalju, et XP all on Trackmania Unitedil fps ~100 kandis, siis Vistas kobaga ~30 juures (8800GTS-iga). Counter-Strike: Source`is loadib jõhkralt kaua.
PS! Mis te arvata, miks XP müüki pikendati 6 kuu võrra??? (sest Vista on crap) |
BS... Kes rauda ei jaksa osta, kasutab XP-d edasi
Huvitab, kas sa tegid XP pealt upgrade'i või tegid clean installi? Upgrade puhul on jah kalad, ülejäänud puhkudel on viga tihendi oskamatuses... XP müüki pikendati sellepärast, et paljud firmad ei taha _põhimõtte_ pärast Vistale üle minna enne kui Sp1 on valmis ja saadaval... |
Teen alati clean installi!
Mis puutub rauda, siis raua taha pole asi jäänud ma tahaks uskuda. Kui parem riistvara oleks, siis Vista ei toetaks nagunii uuemaid asju
http://www.postimees.ee/161007/esileht/olulised_teemad/tarbija24/tehnika/289685.php?hollandlased-voitlevad-vista-vastu
ma arvan, et me kõik oleme ise süüdi, et Vista meile näkku paneb! Noooot!
PS! kasutan originaal Vistat (ise ei ostnud, sain vana komplektida lihtsalt kaasa)
|
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
16.10.2007 21:29:50
|
|
|
Kahjuks oled küll ise süüdi... see, et seadmete tootjad ei viitsi drivereid treida on Vista viga? See, et rahval on WIN98 aegsed arvutid on Vista viga? Vista ongi ju mõeldud tänapäeva, miks peaks tegema mingitele pannidele sobivat OS-i ja samas uutel arvutitel ei saaks seda ilu nautida? Samuti töötab mul Office, Winamp, Kaspersky, Ad-aware, everest, daemon-tools, MOHA(hea mäng(Y)) jne... ei ole siiamaani midagi, mis mul ei töötaks peale selle hädise WUSB11v4-ja, milles on ka süü Linksysil mitte Vistal.
I have spoken.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
16.10.2007 21:36:07
|
|
|
maatriks, Well spoken
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
16.10.2007 21:37:00
|
|
|
soulshaker, irw...
peavoolumeedias on otse loomulikult alati mõistlikud teemad.
loe artiklit lähemalt, 59% avastas, et hetke softist midagi ei tööta vista peal ja 49% avastas, et raud ei toeta vistat (vana raud, võin kihla vedada). ei usu, et seal mingit asjalikku probleemi oli.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
physics
HV kasutaja
|
16.10.2007 22:12:43
|
|
|
sai siis uuesti vista ultimate x64 peale installitud ja ennäe, nüüd töötavad asjad korralikult isegi meeldiv, rahul hetkel vistaga
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
16.10.2007 23:45:39
|
|
|
MEGAIRW .Lugesin neid ülalpostitatud postimehe artikli kommentaare
Naersin hea minuti jagu .Osad kaebavad,et Vista küsib iga asja kohta kinnitust(hmm ...mis featuur see küll olla võiks? ).Teine jälle kaebas,et miks ta peab twiikima Vistat(a`la UAC välja jne).Tema tahtvat kohe out-of-the box töötavat OS-i ...no great...kui selline asi leiutatakse andke mullegi teada .Maksku siis kellelegi IT mehele kes talle selle ära twiigiks .Osad muidugi raiusid ,et Vista veel liiga toores...muidugi ega ta neil Pentium 2 ja 256MB RAM-i peal suurt edasi ei küpsegi .
Üks isegi julges väita,et enamus probleeme ei tulene OS-i ja tooli vahelisest tihendist (mingi koopamees raudselt )
Mul Vista 5+ .Kui saaks annaks isegi 6+ 8) .Samas hiljuti ajutiselt XP oli siis käitus see küll suht veidralt mul samal raual ....ca 5 minutit läks aega enne kui jõnksutamata tööle läks.2 päeva jooksul 1 BSOD (Vista all 15 kuuga 1 OS põhjustatud BSOD...seegi pole kindel) ja installida ei tahtnud ka hästi(kolmandal katsel sain setupiga ühele poole).Miks?...pole küll mingi superekspert aga pakun kahte asja...Kõvakettad ja/või Mälud.Kettad mul mõlemad SATA ja neid XP teatavasti hästi ei seedi (Vista aga lausa armastab ).
|
|
tagasi üles |
|
 |
Inzman
HV vaatleja

|
17.10.2007 08:44:29
|
|
|
Endal on Vistaga head kogemused. Installisin esimest korda Vista beta kohe kui see välja lasti. Tollal tundus küll, et Vista võib prügikasti visata, aga eks asi oli selles pigem, et ta siiski BETA oli ning alguses võõristav tundus, rääkimata muidugi sellest et tollane arvuti liiga juust oli Aga nüüd, kus mul on soetatud uus ja korralik arvuti, millele Vista Ultimate hindeks 5,8 paneb, siis küll millegi üle kurta ei ole. Viirusetõrjeks kasutan KIS7.0, ei ole enam ka muude programmidega väga probleeme olnud. Kasutajale ma iseenesest VÄGA suurt vahet ei näe, kas kasutada XP või Vistat, aga eks Vista plussidest ja miinustest saab aru alles siis, kui oled pisut kauem seda kasutanud. Minu poolt Vistale head punktid.
Aga küsimus oleks ka minu poolt selline, et kas 32bit või 64bit?
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
17.10.2007 09:03:27
|
|
|
Inzman kirjutas: |
Endal on Vistaga head kogemused. Installisin esimest korda Vista beta kohe kui see välja lasti. Tollal tundus küll, et Vista võib prügikasti visata, aga eks asi oli selles pigem, et ta siiski BETA oli ning alguses võõristav tundus, rääkimata muidugi sellest et tollane arvuti liiga juust oli Aga nüüd, kus mul on soetatud uus ja korralik arvuti, millele Vista Ultimate hindeks 5,8 paneb, siis küll millegi üle kurta ei ole. Viirusetõrjeks kasutan KIS7.0, ei ole enam ka muude programmidega väga probleeme olnud. Kasutajale ma iseenesest VÄGA suurt vahet ei näe, kas kasutada XP või Vistat, aga eks Vista plussidest ja miinustest saab aru alles siis, kui oled pisut kauem seda kasutanud. Minu poolt Vistale head punktid.
Aga küsimus oleks ka minu poolt selline, et kas 32bit või 64bit? |
Mis mõte on sel küsimisel
Sadu kordi nämmutatud, et 64-biti rakendusi jms. alles vähe. Kel siiski neist piisab, mis on juba olemas, visaku kulli-kirja...........
|
|
tagasi üles |
|
 |
runover
HV vaatleja
|
17.10.2007 13:10:58
|
|
|
Mul on endal vabriku poolt Vistaga varustatud Inspirion 1520. Kuna on mõningaid probleemseid punkte selle Vistaga, olen otsustanud panna paralleelselt teisele partatsioonile XP. Aga siin on väike probleem. XP-d installides ei sa XP aru, et mul on teine op sys peal ja rõõmsalt kirjutab boot ini üle nii, et boodib ainult XP-sse. Kui ma võtan Vista ja ütlen, et repair boot sector, siis saab XP kohe kinga ja boodib ainult Vista. Ja nii see pendel käib. Olen lugenud, et kui mul oleks esimene install XP ja kui ma laseks Vista peale, siis tuvastatakse teatud nippidega ka XP nimeline op sys. Kuid ma ei viitsi nüüd sedasi asjale läheneda, et teen masina täiesti puhtaks, panen XP ja siis Vista.
Minu küsimus ongi, kas keegi teab kuidas ma saan Vistaga varustatud masinale XP peale panna nii, et mul oleks dosis võimalik valida mida boodib? Kõik ideed on teretulnud. Ma ei ole kindel, et kas boot.ini sisu ümberkirjutamisest on kasu, pealegi ma ei mäletagi mis käsuridadega seal opereeritigi.
viimati muutis runover 17.10.2007 13:15:15, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
17.10.2007 13:15:05
|
|
|
runover, Mis ma muud oskan öelda kui teemasiseneotsing
Asja arutatud paljukordi
|
|
tagasi üles |
|
 |
runover
HV vaatleja
|
17.10.2007 13:17:11
|
|
|
dreamx kirjutas: |
runover, Mis ma muud oskan öelda kui teemasiseneotsing
Asja arutatud paljukordi  |
Kui sa pead silmas, et see on siin teemas arutatud siis ma seda siin 162 leheküljega teemas jäängi otsima!
|
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
17.10.2007 13:25:18
|
|
|
runover, Ei pisadin silmas väikest kasti teemapäises vaskul servas
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
17.10.2007 14:01:32
|
|
|
runover kirjutas: |
Mul on endal vabriku poolt Vistaga varustatud Inspirion 1520. Kuna on mõningaid probleemseid punkte selle Vistaga, olen otsustanud panna paralleelselt teisele partatsioonile XP. Aga siin on väike probleem. XP-d installides ei sa XP aru, et mul on teine op sys peal ja rõõmsalt kirjutab boot ini üle nii, et boodib ainult XP-sse. Kui ma võtan Vista ja ütlen, et repair boot sector, siis saab XP kohe kinga ja boodib ainult Vista. Ja nii see pendel käib. Olen lugenud, et kui mul oleks esimene install XP ja kui ma laseks Vista peale, siis tuvastatakse teatud nippidega ka XP nimeline op sys. Kuid ma ei viitsi nüüd sedasi asjale läheneda, et teen masina täiesti puhtaks, panen XP ja siis Vista.
Minu küsimus ongi, kas keegi teab kuidas ma saan Vistaga varustatud masinale XP peale panna nii, et mul oleks dosis võimalik valida mida boodib? Kõik ideed on teretulnud. Ma ei ole kindel, et kas boot.ini sisu ümberkirjutamisest on kasu, pealegi ma ei mäletagi mis käsuridadega seal opereeritigi. |
http://neosmart.net/dl.php?id=1
|
|
tagasi üles |
|
 |
symmi
Kreisi kasutaja
|
17.10.2007 18:55:02
|
|
|
natuke loll küsimus võibolla aga kas 64bitisel peavad kõik proged (msn, nerod jne jne) olema 64bitisele mõeldud. Või on proge mis töötavad mõlema peal?
|
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
17.10.2007 19:03:07
|
|
|
symmi kirjutas: |
natuke loll küsimus võibolla aga kas 64bitisel peavad kõik proged (msn, nerod jne jne) olema 64bitisele mõeldud. Või on proge mis töötavad mõlema peal? |
On kaks program files kausta: 1: Program Files<---64bit 2:Program files(x86)<<--32bit. Siiamaani isegi WIN XP 32bit mängud töötavad 64bit Vista all
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
17.10.2007 19:12:38
|
|
|
symmi, draiverid peavad olema ja ka antiviirusprogrammid.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
tagasi üles |
|
 |
symmi
Kreisi kasutaja
|
17.10.2007 19:25:56
|
|
|
Suured tänud... Üks küsimus veel CoreTemp ei tööta 64biti all? Mina igastahes seda tööle ei saa.
|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
17.10.2007 19:29:08
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
antiviirusprogrammid. |
Erilist tähelepanu pöörake sellele sõnale. 64bitisele töötavat tasuta antiviirust naljata ei leia, ainuke reaalselt töötav, mille suutsin leida oli Kapersky Internet Security 6.0 aga seegi on 30 päeva proovikas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rycyve
HV veteran

|
17.10.2007 20:19:56
|
|
|
NOD32 24/7
|
|
tagasi üles |
|
 |
artur-
HV veteran

|
17.10.2007 22:46:05
|
|
|
Kas ma olen ainuke kellel vistaga ei näita break.com videosid?
Ei Maxthoniga ega IE-ga. XP-ga aga näitab mõlema brauseriga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
17.10.2007 23:35:31
|
|
|
artur- kirjutas: |
Kas ma olen ainuke kellel vistaga ei näita break.com videosid?
Ei Maxthoniga ega IE-ga. XP-ga aga näitab mõlema brauseriga. |
flash on installitud?
btw, maxthon = ie (põhimõtteliselt, maxthon on lihtsalt ilusam kasutajaliides ja mõned lisafunktsioonid sellelesamale IE mootorile)...
|
|
tagasi üles |
|
 |
artur-
HV veteran

|
18.10.2007 08:32:18
|
|
|
Jah ma tean küll mis see maxthon on. Flash installitud loomulikult aga sinna kuhu video peaks tulema jääb lihtsalt tühi koht ja lehe laadimise kohta ütleb DONE.
|
|
tagasi üles |
|
 |
anonymic
Kreisi kasutaja

|
18.10.2007 21:13:51
|
|
|
Ma ei tea nüüd kui õigesse kohta see läks aga abi vaja. Sülearvutil peal siis Vista. Sai kaust piltidega desktopile tiritud ja nüüd teeb explorer restardi. Kaustu kustutada ka ei saa. Mida teha?
Problem signature
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: explorer.exe
Application Version: 6.0.6000.16386
Application Timestamp: 4549b091
Fault Module Name: StackHash_d6aa
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 00000000
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 0000b7a4
OS Version: 6.0.6000.2.0.0.768.3
Locale ID: 1061
Additional Information 1: d6aa
Additional Information 2:
ehk annab see mingit infot
|
|
tagasi üles |
|
 |
bbbb
Kreisi kasutaja

|
18.10.2007 22:30:56
|
|
|
selline küsimus, et kuidas muuta windows exploreri menu bari. tahaks sinna delete ja properties ikoonid juurde tekitada. xp all oli lihtne- menu baril parem klõps ja customize ja saigi ikoone juurde panna ja ära võtta aga kuidas see vistal mõeldud on? jube tüütu on faile ära kustutada nii, et teed failil parema klõpsu ja siis valid delete. eelistaks ikkagi kui konkreetne ikoon oleks kusagil.
ja selline asi ka veel, et kui tahaks arvuti kinni panna siis shut down valikus on default pakkumine sleep. aga ma tahaks, et ta kas jätaks viimase valiku meelde (shut down, hibernate, sleep, restart jne...) või oleks default valik shut down ja alati pakuks seda. sest sleep on asi mida ma lihtsalt ei kasuta ja pehmelt öeldes on tüütu iga kord kui tahaks arvutit kinni panna hakata seda valikut taga otsima.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
18.10.2007 23:11:27
|
|
|
bbbb kirjutas: |
selline küsimus, et kuidas muuta windows exploreri menu bari. tahaks sinna delete ja properties ikoonid juurde tekitada. xp all oli lihtne- menu baril parem klõps ja customize ja saigi ikoone juurde panna ja ära võtta aga kuidas see vistal mõeldud on? jube tüütu on faile ära kustutada nii, et teed failil parema klõpsu ja siis valid delete. eelistaks ikkagi kui konkreetne ikoon oleks kusagil.
ja selline asi ka veel, et kui tahaks arvuti kinni panna siis shut down valikus on default pakkumine sleep. aga ma tahaks, et ta kas jätaks viimase valiku meelde (shut down, hibernate, sleep, restart jne...) või oleks default valik shut down ja alati pakuks seda. sest sleep on asi mida ma lihtsalt ei kasuta ja pehmelt öeldes on tüütu iga kord kui tahaks arvutit kinni panna hakata seda valikut taga otsima. |
Control Panel\Appearance and Personalization\Folder Options\View\"use check boxes to select items" ...konkreetselt sinu küsimusele ei vasta aga check boxidega saad välja sorteerida vajalikud failid ja siis anda vastava korralduse kas kustutada,muuta nime vms .
Control Panel\System and Maintenance\Power Options\Change Plan Settings\Change Advanced Power Settings\Power Buttons and lid\Start Menu Power Button\Setting: ...Saad muuta start menüü power buttoni funktsiooni Shut Down peale ja säästad sellega veidi aega
Ühtlasi keda huvitab siis leidsin lihtsama lahenduse kui tahad mingi faili ownership-i võtta aga ei viitsi menüüs tuhlata(ega ise ka ei viitsi ).Installid lihtsalt ühe registrivõtme ja saad paremklikiga faili omanikuks...paljude failide puhul check boxidesse linnukesed ja paremklikk "take ownership" veel eriti pro 8) .
Link: http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/add-take-ownership-to-explorer-right-click-menu-in-vista/
NB Ise pole veel jõudnud testida aga kommentaaridest järeldub,et toimib
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|