Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
Dirty Harry
HV Guru

|
03.10.2007 19:07:58
|
|
|
trt kirjutas: |
[ Samuti pole veel tegemist Elioni ametliku sisukohaga vaid mõne töötaja, mis ametipostil nad firmas ka poleks, arvamusega.
|
Sa saad ametlikust kanalist 1:1 sama mõttega vastuse. On valitud mingid seadmed, mida ametlikult toetatakse, teistega pead ise hakkama saama. Kõnealune Zyxel sinna nimekirja ei kuulu. Zyxel P-660R-61 pole IPTV ruuterina toetatud. Lihtne süllogism.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
trt
HV vaatleja
|
03.10.2007 19:14:32
|
|
|
Mark0 kirjutas: |
[ Samuti pole veel tegemist Elioni ametliku sisukohaga vaid mõne töötaja, mis ametipostil nad firmas ka poleks, arvamusega.
|
Sa saad ametlikust kanalist 1:1 sama mõttega vastuse. On valitud mingid seadmed, mida ametlikult toetatakse, teistega pead ise hakkama saama. Kõnealune Zyxel sinna nimekirja ei kuulu. Zyxel P-660R-61 pole IPTV ruuterina toetatud. Lihtne süllogism. |
Oleme siis ju samal arvamusel:
Kui ei viitsi seadmele tehnilist tuge pakkuda, siis jätavad selle lihtsalt oma nimekirjast välja ja ei olegi enam mingeid kohustusi!
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
03.10.2007 19:16:37
|
|
|
Ka seal teemas mitu korda ju öeldud, et see seade pole kuskil IPTV nimekirjas olnudki kunagi
_________________ I prepared Explosive Runes this morning
viimati muutis wicked 03.10.2007 19:16:48, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
03.10.2007 19:17:32
|
|
|
Kui ei viitsi seadmele tehnilist tuge pakkuda, siis jätavad selle lihtsalt oma nimekirjast välja ja ei olegi enam mingeid kohustusi! |
Mitte ei viitsi vaid pole mõistlik kuna sihtgrupp on piisavalt väikesearvuline. Samamoodi nagu ei käi Elioni tehnikud tasulise tööna Macintoshi seadistamas, kuna klientuuri on liiga vähe. Kui on piisavalt kundesid, kes vajavad teenust x siis seda nad ka saavad.
Seda nimetatakse äriks. Tänapäeva karm maailm ja majandusmudel on selline, meeldigu see sulle ja mulle või mitte.
|
|
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
03.10.2007 19:24:37
|
|
|
trt, katsu asja meie kapsaaiast ka näha. Meil on Speedtouchidega küllalt muresid, et toetada Z marki ruuterit. Kui sa suudad veenda Zyxel Corporation tegema samasuguselt veebi kaudu konfitava riistapuud olen esimene , kes sind õnnitleb.
Konsultant xMartile annaks küll kere peale sõnavõtu eest stiilis, ei ole ja ei tule. Kliendile saab alati vastu tulla.
Tegemist on seadmega, mida pakutakse ärilahenduste jaoks ja vahel ka koos lisatootega digitv ärikliendile. Kuid viimane nõuab tehniku poolt koha peal seadistamist.
Tuge jagatakse alati, kuid kas ka tasuta? Vastus on lihtne.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
trt
HV vaatleja
|
03.10.2007 19:48:18
|
|
|
Kui ei viitsi seadmele tehnilist tuge pakkuda, siis jätavad selle lihtsalt oma nimekirjast välja ja ei olegi enam mingeid kohustusi! |
Mitte ei viitsi vaid pole mõistlik kuna sihtgrupp on piisavalt väikesearvuline. Samamoodi nagu ei käi Elioni tehnikud tasulise tööna Macintoshi seadistamas, kuna klientuuri on liiga vähe. Kui on piisavalt kundesid, kes vajavad teenust x siis seda nad ka saavad.
Seda nimetatakse äriks. Tänapäeva karm maailm ja majandusmudel on selline, meeldigu see sulle ja mulle või mitte. |
Palju Te neid ruutereid enda kaudu müüsite? Sadu? Tuhandeid?
Maci näide kohatu- kas elion on neid enda nn. ADSL stardipaketis oma firmamärgi all klientidele müünud?
Seda nimetaksin mitte äriks vaid oma margi kahjustamiseks. Kui kaaluda mõne töötunni maksumust, mis vajalik esmase toe tekitamiseks sellele seadmele ja mõningasele telefonitülile, mis "väikesearvuliste" klientide poolt tekitatakse, siis on asi lihtsalt naeruväärne, mitte mingi majandusmudeli järgimine.
Pailaps,
tõeliselt soliidne vastus, minu lugupidamne!
Tugi võib olla ka tasuline- pole probleem.
Muideks, zyxel on telneti kaudu konfitav ka väljaspoolt, webiliides küll väga piiratud. FirmWaret vist üle võrgu vahetada ei saa?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
03.10.2007 20:10:49
|
|
|
Palju Te neid ruutereid enda kaudu müüsite? Sadu? Tuhandeid? |
Palju on reaalselt inimesi, kes mõtlevad 660e kasutamist dTV ruuterina? Nagu Pailaps juba ütles siis katsu ka teise mätta otsast vaadata.
|
|
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
03.10.2007 20:17:00
|
|
|
karta on et kasutaja trt on väike äriklient, kes tahab saada endale teelvisiooni, kuid hinnad on ju kirved ST780WL = 1195 kr ja Amino box = 1960 kr ja mõlemad peab välja ostma 8) Kunagi otsustas, et ostab lihtsalt seadme välja, selle asemel et seda üürida elionilt
Kuid mida mina ka tean Sellised on sagedased mured muidu 8)
Pailaps ja Mark0 kas mitte ei vaadatud seadmete valikul, mis oleks rahaliselt tasub hea koostöö ja sobivus jaamaga ka
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
trt
HV vaatleja
|
03.10.2007 20:21:23
|
|
|
Palju Te neid ruutereid enda kaudu müüsite? Sadu? Tuhandeid? |
Palju on reaalselt inimesi, kes mõtlevad 660e kasutamist dTV ruuterina? Nagu Pailaps juba ütles siis katsu ka teise mätta otsast vaadata. |
Võib-olla need sajad või tuhanded, kellel see kodus/kontoris olemas? Tegemist ei ole kehva seadmega ja ega SpeedTouche ka eriti kiideta. Neid, kes kõrge mäe otsast klientide poole alla vaatavad, on piisavalt- pole mõtet antud küsimuses neid kaitsma hakata.
Olen eraklient, ostsin ühe ruuteritest Selverist.
viimati muutis trt 03.10.2007 20:25:14, muudetud 1 kord |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
03.10.2007 20:24:31
|
|
|
Võib-olla need sajad või tuhanded, kellel see kodus/kontoris olemas?
|
Miks nende häält siis kuulda pole?
tsitaat: |
Tegemist ei ole kehva seadmega ja ega SpeedTouche ka eriti kiideta. |
Nõus, 660 on täiesti normaalne ruuter. Speedtouchil on omad head ja vead, am ütleks, et paljud lastehaigused on läbi põetud ja avastatud, endalgi tiksub pea aasta juba 780WL ning ei mäleta erilisi probleeme.
|
|
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
trt
HV vaatleja
|
03.10.2007 20:34:46
|
|
|
Võib-olla need sajad või tuhanded, kellel see kodus/kontoris olemas?
|
Miks nende häält siis kuulda pole?
|
Kas Sina kuulsid, et mina vigisesin juba eelmise aasta algul telefoni teel mitme asjamehega antud teemal?
Eks me oleme sellised tagasihoidlikud ja alandlikud- kui vastatakse, et EI SAA, siis endal piinlik, et sai üldse küsitud.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
djkiller
HV Guru

|
03.10.2007 20:36:05
|
|
|
Ise olin kah äriklient.ärikliendile olid dig tv jne mitte soodsad.Seega sai ümber vormistatud eraiskikule ja firma rendib neid teenuseid. no problem;)
|
|
Kommentaarid: 223 loe/lisa |
   |
202 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
03.10.2007 21:35:46
|
|
|
trt,
Kui tahad konfan üle neti ära, teisalt ajad lolli jonni, nett on neid juhendeid täis. Muide R versiooni ehk ühe pordisega on seda suht ebamugav kasutada, digibox saab ip dhcpga mis tähendab, et kõikidele arvutitele mis sinna järgi käivad peab sisestama ip'd käsitsi. (võibolla saaks ka nii, et paneks 660R+switch jagatud iptv ja teine ruuter mis PPPoEd teeks aga no igaljuhul tuleks lisakulutusi.
Elion EI VÕTA seda vastutust endale selle eest, et zyxeli komplektis iptv 100% toimib ning selle pärast ei tehta ka sellele ametlikku juhendit.
ps. enamik zyxeleid vajavad dsl2+ toetamiseks tarkvarauuendust mis tähendab, et nendel enamikel on vaja koju kutsuda tehnik. Kes spetsialisti hindu vaatab saab isegi aru et PALJU soodsam on osta juhendiga uus seade ning see ise ühendada ja seadistada.
Pealegi müüdi neid zyxeleid stardikomplekti hinnaga modemiks konfigureerituna tänu sellele, et "odavamad" modemid olid ladudest otsas, ehk kingitus omaette. Pole ju imestada kui mõni klient tahaks mõne vaja nokia raamatuga või sagemiga digitvd näha.
Pealegi oleksin ka überhäppi kui Viasat ametlikult dreamboxi toetaks või zuumboxist kiire internet tuleks aga näe panevad näkku
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
MiniAnt
HV vaatleja
|
03.10.2007 22:11:26
|
|
|
Tahaks küsida, et kui ma ostan endale mingisuguse teise wifi ruuteri, kas ma pean siis selle kuidagi ära ka muutma, et viimasest pordist digitv signaal korralikult läheks. Või on see võimalus kohe olemas seal? Kas piisab sellest, et seal on ADSL2+ olemas?
Endal on see Elioni DigiTV olemas, aga tavaline ruuter, siis kui selle paketi soetasime, polnud wifit vaja, nüüd kui mul sülearvuti on, läheks vaja.
Mõttes muidu see ruuter osta:
http://www.arvutikeskus.ee/index.php?pid=0&id=53&menyy_id=53&action=look&lookid=2155
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
03.10.2007 22:17:38
|
|
|
MiniAnt kirjutas: |
Tahaks küsida, et kui ma ostan endale mingisuguse teise wifi ruuteri, kas ma pean siis selle kuidagi ära ka muutma, et viimasest pordist digitv signaal korralikult läheks. Või on see võimalus kohe olemas seal? Kas piisab sellest, et seal on ADSL2+ olemas?
Endal on see Elioni DigiTV olemas, aga tavaline ruuter, siis kui selle paketi soetasime, polnud wifit vaja, nüüd kui mul sülearvuti on, läheks vaja.
Mõttes muidu see ruuter osta:
http://www.arvutikeskus.ee/index.php?pid=0&id=53&menyy_id=53&action=look&lookid=2155 |
Kahjuks ei vea välja, riskile võid alati minna ja otsida netist kas mõni seade toetab seda ja teist asja ning vajadusel kas seda ka seadistada oskad.
Praegu pakub Elion ametlikult Thomson Speedtouch ruutereid nii wifi kui wifita ning need on testitud ning toetatud Elioni poolt.
Mitteametlikke katsetusi on teinud paljud teenuse kasutajad Zyxel Prestige 660HW/H/R (61 ja D1) seadmetega mis samuti töötavad kuid ametlikku tuge neile Elion iptv teenuse puhul ei paku.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
MiniAnt
HV vaatleja
|
03.10.2007 22:20:06
|
|
|
Aga mingi nii saaks, et viiks selle praeguse ruuteri neile tagasi, maksaks selle 600 või palju nad seal tahtsid peale ja saaks wifi asemele, seda ma tean, et selle 600 eest peale makstes sai alguses tavalise ruuteri asemel wifi, aga jah ei tea kas see läheks läbi, kuna ruuter juba kasutatud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
03.10.2007 22:21:24
|
|
|
MiniAnt, osta midagi sellist...muuda ainult dhcp vahemik ära uuel ruuteril ja digitv jääb sinna kus on, sa ei pea kogu kremplit ära vahetama
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
03.10.2007 22:32:16
|
|
|
trt, kui elad tartus, siis saan sind aidata digitv käimasaamisel.
loodan, et sa internetti samast karbist ei taha, läheb keeruliseks ja kulukaks sel juhul.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
MiniAnt
HV vaatleja
|
03.10.2007 22:32:36
|
|
|
Aga kas mingi niisugune asi on üldse olemas, et panen tavalise ruuteri ühte porti (mingi antenn) ja siis ta saadab wifi signaali laiali?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
03.10.2007 22:36:47
|
|
|
Ma ei viitsi tervet teemat läbi lugeda aga kuidas see Elioni Digitv 2 telekast korraga vaatamine välja näeb? Ja kuipalju neid liitumis + tehnika jne tasusi tuleb kui digitaal liin kodus olemas juba?
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
3 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
03.10.2007 22:56:01
|
|
|
MiniAnt, ikka seadme pead sinna panema, sobib hästi seesama mida soovitasin
Unholy, esitad tellimuse, 3-4 päeva pärast saad vastuse kas on võimalik, siis ostab lisaboxi 1960 kr eest esindusest, regatakse sinu lisaboxi seerianumber ära ja saad koju nautima minna ka teisest telekast. Juurde maksad iga kuu 25 kr
ruuteri seadistad ära siit http://tv.elion.ee/ruuteriseadistus/
ühendamise valid vastavalt vajadusele http://www.elion.ee/docs/2vaatamiskoht.pdf
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
MiniAnt
HV vaatleja
|
03.10.2007 22:57:03
|
|
|
darkside, saad lähemalt rääkida, pmslt siis asi nii, et ostan endale wifi ruuteri, ühendan selle vana ruuteriga ära ja häkin veel midagi ja mõlemad töötavad korraga? Üks saadab digitboksi signaali ja teine wifit?
|
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
03.10.2007 23:10:06
|
|
|
MiniAnt, näide:
1.port - Lauaarvuti
2.port - Buffalo Wifi Ruuter 1.port DHCP väljas > sülearvutid wifi otsas + lauaarvuteid juurde
3.port - Digitv
4.port - Digitv
Ise ühendax nii, lülitad wifi ruuterist dhcp välja ja kasutad Wifi ruuterid gatawayna ainult, sedasi pääsed ka Speedtouchi seadetele ligi. Wifi ruuteri seadistad loomulikult enne ära, kui ühendama hakkad, wep jne asjad. Peaks toimima küll
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
trt
HV vaatleja
|
03.10.2007 23:16:13
|
|
|
indrekp kirjutas: |
trt,
Kui tahad konfan üle neti ära, teisalt ajad lolli jonni, nett on neid juhendeid täis. Muide R versiooni ehk ühe pordisega on seda suht ebamugav kasutada, digibox saab ip dhcpga mis tähendab, et kõikidele arvutitele mis sinna järgi käivad peab sisestama ip'd käsitsi. (võibolla saaks ka nii, et paneks 660R+switch jagatud iptv ja teine ruuter mis PPPoEd teeks aga no igaljuhul tuleks lisakulutusi.
Elion EI VÕTA seda vastutust endale selle eest, et zyxeli komplektis iptv 100% toimib ning selle pärast ei tehta ka sellele ametlikku juhendit.
ps. enamik zyxeleid vajavad dsl2+ toetamiseks tarkvarauuendust mis tähendab, et nendel enamikel on vaja koju kutsuda tehnik. Kes spetsialisti hindu vaatab saab isegi aru et PALJU soodsam on osta juhendiga uus seade ning see ise ühendada ja seadistada.
Pealegi müüdi neid zyxeleid stardikomplekti hinnaga modemiks konfigureerituna tänu sellele, et "odavamad" modemid olid ladudest otsas, ehk kingitus omaette. Pole ju imestada kui mõni klient tahaks mõne vaja nokia raamatuga või sagemiga digitvd näha.
Pealegi oleksin ka überhäppi kui Viasat ametlikult dreamboxi toetaks või zuumboxist kiire internet tuleks aga näe panevad näkku  |
Jää hakkab juba sulama, kas võin ka Elioni digiTV foorumis kirjutada, et oled nõus üle võrgu konfigureerima?
Kahjuks ei ole leidnud R-61 mudelile ühtegi korralikku seadistamise õpetust.
See, et IP peab igas arvutis käsitsi paika panema, pole usutavasti kellelegi probleem.
Vastutuse võtmisest loobumisest küll aru ei saa, toimib ju 100%, eelmisel aastal proovisite. Või ma eksin?
Miks mitte kirjutada ka üks häälestamise õpetus, põhjaks sobiks 660H või HW oma.
Tarkvarauuenduse kohta kah pisike juhend, see pole keeruline. Klausliga, kui ise midagi valesti teed ja asja untsu keerad, siis oled ise süüdi. Elion ei vastuta! . Kui ei oska, kutsub lisatasu eest koju tehniku. Klient kalkuleerib ise, kas oleks soodsam osta uus ruuter või jätab vana ja töökindla alles.
Kui seade (Sagem, Nokia jt.) ei võimalda tehniliselt uut teenust, siis loomulikult ei saa Elion midagi teha.
Usun, et kliendid oleksid rahul ja Elionil jälle vaid väga väikese pingutusega üks miinus vähem.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
03.10.2007 23:24:41
|
|
|
Takistuseks on 660R modemi omamine, kellelgi on mõnda varuks? Mul mitte. Pole kuskil ladu ka, kus neid oleks.
trt, me ei esinda siin Elioni, vaid oleme grupp eraisikuid, kes otsustasid sind aidata.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
viimati muutis Pailaps 03.10.2007 23:37:27, muudetud 1 kord |
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|