Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
angel
HV Guru

|
29.09.2007 21:08:17
|
|
|
nu need hp/dell/ibm äriklassid on siiani kirve hinnaga aga kui piisavalt haige tüüp nagu mina peale saata siis leiab ikka sealt mingi vea või ebameeldivuse mis võiks olemata olla selle raha eest.
Mis kasu on hea sisuga läpparist mis praeb kintse ja laguneb ära ehk siis ei pea vasta + aku vastupidavus on 0. Siis vast on ainult sellest kasu kui tahad mobiilset desktop arvutit ehk siis läppar asendab PC'd.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
physics
HV kasutaja
|
29.09.2007 21:13:31
|
|
|
angel kirjutas: |
nu need hp/dell/ibm äriklassid on siiani kirve hinnaga aga kui piisavalt haige tüüp nagu mina peale saata siis leiab ikka sealt mingi vea või ebameeldivuse mis võiks olemata olla selle raha eest.
Mis kasu on hea sisuga läpparist mis praeb kintse ja laguneb ära ehk siis ei pea vasta + aku vastupidavus on 0. Siis vast on ainult sellest kasu kui tahad mobiilset desktop arvutit ehk siis läppar asendab PC'd. |
ära lagunemine on paha ja kõrged temperatuurid ei ole ka head :/ ikkagi läppari põhimõte ju kaasaskantavus, seejuures vaja head akut ja korpus peaks tugevam olema, et näpuvajutusega ei vajuks ära laguneva läpakaga ei tahaks garantii vahet ka ainult joosta
|
|
tagasi üles |
|
 |
raibs
HV vaatleja

|
29.09.2007 22:27:42
|
|
|
kõik bemmivennad on rullnokad...
homemade nõudid on saast...
üldistamine on ikka hämmastav oskus .... mu meelest.
olen ca 10 aastat arvutitega tihedalt kokku puutunud. läpakatega seejuures ca viimased 5 aastat. kõikvõimalikest erinevatest käest läbikäinud probleemidest on konstruktsiooni/korpuse jms osakaal olnud vast 1-2% max. on nähtud valest transportimisest tingitud plastiku "väsimusi", on kulunud hingi, on kuumusest pudedaks muutunud plastkeret jms. kusjuures minu kogemuste juures on HP olnud selles osas läbi aegade kõige "vedelam". saan aru neist, kes peavad oluliseks klaviatuuri jäika asetust kasutusmugavuse osas. on tõesti suur vahe sees, kas klaviatuur vetrub näppude all või mitte. nendest aga, kes nõuti ühest nurgast tõstes transpordivad ühest kohat teise, neist aru ei saa... sülearvutit söögipulkadega ikka võrrelda ei saa.... loomulikult väsib sellise regulaarse mittesihipärase kohtlemise käigus miskit ära.
mu meelest ületähtsustatud probleem tänapäeva materjalide juures see korpuse probleem. ja liigne kiibitsemine. see ikka puhtalt kasutuses kinni. keegi siin eespool mainis midagi plastikust hingede kohta... selle kohta oskan ma vaid öelda "khm-khmm"
_________________ vikat konna ees ei kohku |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
29.09.2007 22:33:01
|
|
|
Ramm kirjutas: |
Muide Ordi hangib neid läpakaid http://www.compal.com ..sealt tulevad ka fuji ja hp ning lenovo..jms |
mitte ainult sealt. Fujitsu-Siemens tuleb Uniwill-ist ja Lenovol on oma tehas üldse.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
raibs
HV vaatleja

|
29.09.2007 22:36:02
|
|
|
FS ja Uniwilli seostest ei oska rääkida... aga identseid FS ja Clevo nõute olen kohanud küll.
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
29.09.2007 22:39:05
|
|
|
raibs kirjutas: |
FS ja Uniwilli seostest ei oska rääkida... aga identseid FS ja Clevo nõute olen kohanud küll. |
jah, Clevost võtavad nad ka.
ORDI omad on momendil Clevo-st, Compal-ist, ASUS-est... kunagi olid ka Uniwill-ist
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
raibs
HV vaatleja

|
29.09.2007 22:47:54
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
ORDI omad on momendil Clevo-st, Compal-ist, ASUS-est... kunagi olid ka Uniwill-ist |
need ongi need nn "homemade" masinad?
nagu FS, HP, Asus ja ilmselt mõni veel?
OT:
P.S. Skeptik, see iroonia polnud sinu pihta mõeldud, vaid "spetsialistide".
loodetavasti jõuad seda enne lugeda, kui kellegi karvane käsi siit "mittesobivad" (samas mitte reeglitega vastuolus olevad) postid ära jõuab kustutada. nagu juhtunud on...
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
29.09.2007 23:00:51
|
|
|
ma üritasin tegelt seda öelda et need homemade läpparid üldiselt lagunevad enne ära kui seda teevad mõned tuntuma firma toodangud. Igaühel leidub praaki jms paska. Aga kes tahab olematut akut, vetruvat klaverit, nagisevat korpust + trükkimise ajal kätte soojendust nii et higi suvel jookseb siis ma ei keela. Ma lihtsalt avaldasin oma arvamust. Ja kui mul see hp sitt laguneb ära tänu sellele et ma teda kasutan kui läpparit mitte laua peal olevat eset siis ma tõstan küll suurt kisa garantiis (3a seda seega aega on). Kui aga maha pillan vms kahjustused siis ainult piixun et tugevam võiks olla.
ps: IBM T60 läppari ekraani tagumisele osale surudes ei tulnud mul nn "näpud ekraanist läbi". Sama ka Dell D630. Aga millegipärast enamus homemade kraami ekraanides ei tasu tagant mingit survet ekraanile avaldada kuna näpud on kohe "ekraanist läbi". Seega teagi... kumb peaks kauem vasta kui kogemata ta kottis sutsu litsumist saab (tegemist on ikkagist läppariga mida tassitakse kaasas ja kaasas tassimisega saab asi ikka aegajalt hoope mis muidugi olenevad sellest kui hoolas kasutaja on ja kui hea läppari kott).
ps2: ma EI keela kellelgi osta midagi. Ostke mida tahate aga ärgem pärast vinguge et liiga tehti.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
raibs
HV vaatleja

|
29.09.2007 23:06:33
|
|
|
mul on arvutite kõrvalt teiseks hobiks kalastamine. suur osa ritvadest tuleb 4-5 erinevast tehasest. "tootjaid" on kordades rohkem. "kõige parem" on see, kes oma pealepandud kleepsu edukamalt müüa suudab...
jõudis kohale?
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
29.09.2007 23:16:12
|
|
|
raibs kirjutas: |
mul on arvutite kõrvalt teiseks hobiks kalastamine. suur osa ritvadest tuleb 4-5 erinevast tehasest. "tootjaid" on kordades rohkem. "kõige parem" on see, kes oma pealepandud kleepsu edukamalt müüa suudab...
jõudis kohale? |
mnjah jõudis ka kohale see et mõttetu vaielda... mina igatahes näen neid logusid läppareid tööl nüüd piisavalt... ja mina isiklikult nende taga trükkida ei taha vms süles hoida. Põlved küpsevad ja käed higistavad. Mõnel on isegi nummid mõrad sees ja tunda on kuidas ekraan saab isegi sellest häirtud kui läpparit avad. Ja eriti lahe on see kui aku näitab ajalises mõttes aiateibaid ja täiesti suvalt tõmbab voolu tagat (ülla ülla: parematel prändi masinatel isegi mingil määral peab see aku "timer" paika ja sellega on endal otsesed kogemused)
Seega... edukam on see kumb pealepandud kleepsu müüa suudab. Nüüd palun võta D630, T60 igasugu "onude käest ära" ja anna neile need homemade kraamid. Vaata kui rõõmsad nad on selle üle.
Aga jah... need mida eestis enamasti müüakse ei ole läpparid vaid mobiilsed laua arvutid millega peab alati juhe kaasas olema.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
matzz007
HV veteran

|
29.09.2007 23:23:10
|
|
|
mis siis läppar on ? alienware ? ibm ? dell ?
_________________ Project Wooden Case |
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
1 :: |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
raibs
HV vaatleja

|
29.09.2007 23:40:05
|
|
|
ikkagi vist kohale ei jõudnud...
"brändi" ja "homemade" arvutite "kvaliteet" kohalikul turul algab järelteeninduse operatiivsusest.
mu hinnangul on aga väike eelis operatiivsuse kohalt just kodumaistel "tootjatel" - ML, Desknote, Ordi
seetõttu on ka mul omal (ja mu tuttavatel) justnimelt kodumaised arvutid. ja kõigil neil, sõltumata arvuti vanusest, aku peab kenasti, korpus on ühes tükis, klaviatuur ei vetru. täpselt nagu brändil. ja kui juhtub miskit garantiiväliselt lagunema, siis kodumaiste arvutite varuosad on sageli kordades odavamad, kui nö. brändiarvutite omad.
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
29.09.2007 23:41:55
|
|
|
aga eesti tootjate garantiijärjekorrad peaks tublisti pikemad olema. samuti on neile paari aasta möödudes tagavarajuppe raskem saada kui brandi läpparitele.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
29.09.2007 23:59:17
|
|
|
Aga kas keegi oma "kuumenevale läpparile" ka moodsa vidina - "Läppari jahutaja" - ka ikka on ostnud Sihuke Tore Aluskast, milles ventilaatorid ringi uhavad ja läpakat jahutavad
Et kas siis ka läppar üle kuumeneb ja plast sulama / pragunema hakkab
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
matzz007
HV veteran

|
30.09.2007 00:00:52
|
|
|
no ega see plast nüüd nii soojaks kah ei lähe et ta lausa sulama hakkab, selle kuumenemise vastu aitab täitsa hästi läppari korduv puhastamine, st surveõhuga läbi laskmine
_________________ Project Wooden Case |
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
30.09.2007 15:13:05
|
|
|
Tartus GMP Ordis on üks väga meeldiv teenindaja. Kristel tal nimeks.
Üldiselt ka mul Ordis ainult head kogemused. Teenindajad on tasemel.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
30.09.2007 15:15:55
|
|
|
Väike märge: Homme on Ordil sanitaarpäev (inventuur), seega salongid ja teenindused suletud
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
30.09.2007 18:37:23
|
|
|
angel kirjutas: |
Siis vast on ainult sellest kasu kui tahad mobiilset desktop arvutit ehk siis läppar asendab PC'd. |
nende jaoks on kohe eraldi väljend "desktop replacement" välja mõeldud ning laialdaselt kasutusel
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
8
HV Guru
|
01.10.2007 00:23:27
|
|
|
olc kirjutas: |
Väike märge: Homme on Ordil sanitaarpäev (inventuur), seega salongid ja teenindused suletud |
Seda oleks saanud ju pühapäeval ära teha, ilma kliente häirimata???
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
01.10.2007 00:38:10
|
|
|
8 kirjutas: |
Väike märge: Homme on Ordil sanitaarpäev (inventuur), seega salongid ja teenindused suletud |
Seda oleks saanud ju pühapäeval ära teha, ilma kliente häirimata??? |
pakun, et selleks peaksid töötajad ekstra oma puhkepäeva arvelt tööle tulema ja neile peaks maksma vähemalt 1,5-kordse koefitsendiga palka
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
8
HV Guru
|
01.10.2007 00:44:30
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
8 kirjutas: |
Seda oleks saanud ju pühapäeval ära teha, ilma kliente häirimata??? |
pakun, et selleks peaksid töötajad ekstra oma puhkepäeva arvelt tööle tulema ja neile peaks maksma vähemalt 1,5 koefitsendiga palka :D |
Seda küll... aga ometi paljudes müügi/teenindusfirmades nii ikkagi tehakse. Ilmselt oleneb kelle jaoks on primaarne klient, kelle jaoks oma töötajad ;)
Paljud teevad hooldustöid ka hommikupoolsetel öötundidel (nt. Elisa oma internetivõrgus neljapäeva öödel vajadusel; Pangad teevad ka midagi alates peale keskööd, jne...)
Suvalisel ajal tööpäeviti inventuurid ja "läksin ära lõunale" sildid toovad meelde eelkõige nõukogude aja stiili... aga noh, mul isiklikult pole muret ega pretensioone, sellega piisavalt harjutud elama.
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
01.10.2007 00:50:08
|
|
|
mnjah, toidukates tehakse nt invetuure üldse öösiti ja kasutatakse spetsiaalseid inventuuri teenust pakkuvaid firmasid. oma töötajatest vaid ülemus pluss 1-2 teist kes siis asja monitoorivad. ülejäänud ei pea siis rabelema.
samas väikestes poodides poleks asjal vast väga mõtet ja läheks kallimaks kui väärt on.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcaff
Piiratud kasutaja

|
04.10.2007 15:53:10
|
|
|
Paar päeva tagasi sain jahuti kätte aga aega läks neil sellega küll kaua aga muidu maksmise poolelt ja öeldi kuna miski saabu vms on neil teenindus kiire
|
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
profiil
HV kasutaja

|
05.10.2007 12:46:46
|
|
|
Sai aruvtile tellimus sisse antud üleeelisel reedel.. Et praeguseks 2 nädalat täis ja pole veel kohale jõudnud.
Kuna sugulase nimele on tellitud, siis ei saa päringut ka esitada.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|